-
crvenkapice, ko prvo, koristis terapiju koju ti je dr. odredio. a on zna bolje od tebe i nas. ja sam isla 3x na klomifen i tek onda na femaru (femaru ne mozes dobiti na recept, prodaju je samo u kutiji od 30 tableta po ljekarnama i kosta oko 900-1000 kn kako di, pa ne vidim razloga da sad mijenjas propisanu terapiju. ako ti na kraju zadnjeg klomifenskog ciklusa kaze- ok, amo malo femaru, onda je uzmi odmah u cita jer je najjednostavnije)
femara je kostala u cita 300 kn/10 tabletica.
klomifen sam pila 3x2, dakle vise nego ti.
sve je to ok, preporucam samo intenzivno konzumiranje cikle i ananasa, za jacanje endometrija jer ga klomifen stanjuje.
p.s. ne mora znaciti da ces bolje reagirati na femaru, pa cak ni na inekcije. ja sam na klomifenu/femari imala po 2-3 folikula, a na 100 inekcija sam ih jednako proizvela. covjek ne zna dok ne proba, ali isto tako ne treba trcati pred rudo i treba vjerovati doktoru. svi mi ovdje imamo svoja intimna iskustva sa ovim problemom, ali ne mogu reci da je itko od nas kompetentniji od njih da ti postavi dijagnozu ili odredi terapiju.
forumi su medij podrske, a ne postavljanja dijagnoze ili odredjivanja terapije, to uvijek moras imati na umu.
sretno!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma