prvo Blekonja još pet dana pa ćemo :D :D :D , drugo svima dobro jutro jutro bilo da samo čitate ili da ponekad i pišete,
crvenkapice77, sad bih ti dala savjet da ne razmišljaš previše o terapiji, o postupku to je posao liječnika, ali pošto bi takav savjet dobro došao i meni, nije pošto da o tome pametujem .

Divim se curama koje mogu bez razmišljanja o stimulaciji, broju i rastu folikula, endometriju krenuti u postupak, ja nisam takva jedno ako bih negdje mogla prije postupka zamijeniti glavu za neku opuštenu

Reakcije na klomifen i femaru su slične pa vrlo vjerojatno koliko imaš folikula s femarom imat ćeš i klomifenom ili bar približno toliko. Jedina je mana klomifena što stanjuje endometrij, ali ni to nije naša briga, ako do toga dođe pobrinut će se liječnik. Klomifen je u uporabi puno duže od femare, femara je nešto novo na tržištu, pa neki tvrde da s njom dobije manji broj praznih folikula, no meni to ništa nije bitno jer treba „jedan a vrijedan „

Evo npr. moj slučaj slična reakcija na klomifen i femaru, od 4 do 7 folikula, ali jedna bitna razlika s klomifenom u inseminaciji trudnoća, koja nije sretno završila, no postojala je, a s femarom za sada ništa.

Vjerujem da će doc. P. mijenjati terapiju, no on to najbolje zna....zar ne eto nadam se da sam malo pomogla, a ti ćeš naravno raditi onako kako liječnik kaže.

Da ne duljim više, ugodan dan i ponesite kišobran….