ja imam 34, nemam jedan jajovod i jajnik, napravila sam hsg, dr je malo zaboravio kako moja slika izgleda a ne daju ih u kbc, privatni dr je iz otpusnog zakljucio da nemam od rođenja a dr u kbc kaze da on nije siguran i kao da se nakon hsg(radila u 10. mjesecu) čeka 6 mjeseci da se nesto prirodno desi al da ce meni zbog godina ubrzati s tim da dođem par mjeseci na mjerewnej folikometrije da vidi imam li uopce ovulaciju a onda je spominjao laparoskopiju , aih i tako. sad vi meni recite kjo je tu lud?! ja necu dobit ivf vjerojatno dok ne naprave tu laparoskopiju iponovo zakljuce da nemam organe od rođenja..wtf...toga se bojim..da me nece odmah posalti na ivf. i sta da sad moram bit dr ginekologije pa da između redaka nesto zakljucim. a to i radim, iscitavam sve zivo, je da sam malo stala od negativne bete
![]()
odlučila sam ići na ova tri AIH-a a onda ne znam sta cu, cekam muza pa da se vec sad nesto dogovorimo, ali kako on ne zna di mu je glava sta se toga tice vjerojatno sve ostaje na meni i pokojekm savjetu od vas i odgovora sa raznih adresa. ali razmisljam o kbc split jer nije lako sve to platit. pusa cure![]()