-
Ja sam na poslu u uzasnoj guzvi, pa nikako da uvatim vremena javit se. Citam sve ovo sta ste napisale, i ne znam sta bi rekla. Ja stvarno nisam imala takva iskustva, ali moram priznat da me (citajuci sve ovo) hvata strah sta ce biti kad se ta nova bolnica napokon i otvori.....
Mislim da sam mozda i najstarija od vas (38 godina), prosla sam 2. stimulirane i 3. prirodne umjetne na VV... Da li je nasim doktorima ovo bio nekakav izazov, pa su me odmah uzeli u obradu.... nemam pojma. Prema meni su stvarno bili super. S Tandarom sam pricala telefonski. On smatra da cu i ja slijedeci put morati ici s mikroinekcijom. Naglasio mi je da se mi (pacijenti) moramo boriti za njihovu paznju. Oni misle da ce sve zapamtit, ali naravno da se to ne dogodi. Kaze da ako nekad bude i nervozan isl. da ja svejedno kazem ono sta imam... To je mozda jedan savjet koji bi nam mogao nesto koristiti. Pri tome ne mislim da treba bit drzak, ali svoje svakako treba rec. Kod dr. Budimira drskost ili neki negativni komentari svakako ne prolaze. Ono sta sam vidila, covik stvarno i radi puno, ne staje. Problem je sta je oplodnja samo jedan aspekt od svega onoga sta on pokriva.
Malo sam iznenadjena da se tolikom broju zena preporucuje ta mikroinekcija. Pari mi se da je svima nama na ovom podforumu preporuceno isto?! Meni je pretpostavka da mi je ovojnica pretvrda, pa je spermiji ne mogu probiti...
Po mojim prethodnim pisanjima sigurno ste vidjeli da sam ja bila jako zadovoljna svime, nisam ni u jednom momentu osjetila da me nesto muljaju, zavlace...., pa sam zato bas nekako zabrinuta zbog vasih iskustava. Da je to dozivila jedna cura moglo bi se rec da je to neki trenutni, osobni dojam, ali ima vas vise... Ispada da je moje iskustvo
iznimka, a ne pravilo...
Moj savjet je da treba bit uporan. Ne bezobrazan, ali uporan. Dr Budimir je jako pedantan i zato salje na razne pretrage. Ja sam prije par godina radila laparaskopiju i nije me ponovo slao na nju. Jednom sam dosla s nalazima dr. Sparca i nije se bunio, dapace rekao je da je dr. S. jako dobar dijagnosticar. Znaci nije ni "tko sam - ja sam"...
Kad se otvori nova bolnica bit ce zivi shou, ni mi ni oni nece znat di je kome glava, ali samo po malo, strpljivo... I u Zagrebu se dosta ceka na prvi postupak. Nakon prvog, slijedeci idu brze, ali za prvi je mene narucivalo dosta vremena..
Sad sam stvarno napisala puno toga, nadam se da je bar koliko toliko suvislo.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma