Nama je dr.P. dao spisak sa svim mogućim pretragama na kojem je podcrtao samo one najosnovnije, moguće je da je dr. Š. temeljitiji od njega po tom pitanju, doduše, uvijek sam se iščuđavala nad brojnim pretragama koje rade i po ostalim klinikama, to je vjerojatno sve do liječnika.proceprkala sam po pretrazniku i evo sto sam radila prije 1. ivf-a pored krvne grupe, rh i spolnih hormona:
torch, antikardiolipinska AT, LE stanice, LAC, APTT, antitrombin III
Sinoć sam bila tako bijesna i ljuta na cijeli poredak stvari u našim životima, ljuta zbog Blekonje ( mislim, cura je skinula kilograme da bi mogla u postupak, a neki od nas se ne mogu skinuti ni s cigareta ), zbog crkve koju smatram glavnim i odgovornim krivcem za novi zakon, a gdina. uvaženog ginekologa Milinovića da i ne spominjemo, zbog aljkavosti kojom napreduje MPO u KBC-u, zbog prijateljice koja je frustrirana jer je rodila drugo žensko dijete, a ja bih dala sve samo za jedno..Mogle bismo mi sve pisati romane o tome kako izgleda kad neplodnost dominira tvojim životom..Bojim se i ja da neću uspjeti, ali moram pokušati..