-
Gargamelice, molim te da obavezno javis kad se vidis s dr. Budimirom. I ja cekam da se otvori nova bolnica, pa da idem na dogovor za slijedeci postupak.
Nisam znala da po novom zakonu treba traziti i misljenje drugog doktora. Ne mogu sad pronaci koja je cura napisala da je drugo misljenje trazila s vv, jer joj je i tamo otvoren karton. Zanima me sta si im rekla i je li bilo kakvih problema? Naime, ja sam na vv imala 5 postupaka, ali im nisam javila da se prebacujem u split, pa mi je malo neugodno....
Issa, dobrodosla. Svim drugim curama, veliki pozdrav. Usponi i padovi raspolozenja su valjda sastavni dio nasih zivota u ovoj fazi. Ja sam se jutros digla i dok sam se spremala za posao "odradila" jednu turu placa. Krokodilske suze. Nemam pojma zasto. Jednostavno me uvatilo. Nakon toga sam se lipo umila, nasminkala i otisla radit...
Neki dan sam procitala da je jedna od vas prestala pusit! Bravo, svaka ti cast! Ove dane se i ja pripremam za taj cin (po ko zna koji put) i na pameti si mi!!!
Oprostite sta se ne mogu sjetiti koja je cura sta rekla, jer citam postove svaki dan, ali nemam vremena odmah za odgovoriti, a kasnije vise ne mogu pronaci post koji trazim....
Sta se tice gonala i ostalih dodataka, ja sam prosli mjesec u KBC bila na postupku. Gonale mi je nabavio moj ginekolog, a sve ostalo sam dobila u KBC (moj gin. mi je dao uputnicu za bolnicku apoteku).
Puno
svima
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma