-
Evo samo da se na kratko javim dok mi opet nije zaštekao internet... :/
Kod mene stanje nije baš sjajno, u petak sam bila na pregledu kod mog okulista, čisto da vidimo jeli sve ok prije IVF-a, i ispostavilo se da mi se jako povisio očni tlak, iznenada i bez simptoma. S njim imam problema odavno, ali smo ga uspješno držali pod kontrolom i nitko nije očekivao probleme. Eto, baš sad je odlučio skočiti nebu pod oblake i zakomplicirat mi život do maksimuma, jer je jako opasan za vid, i moraju ga sniziti po svaku cijenu. Prijedlog je hitna operacija lijevog oka. :/
Malo je reć da me ovo šokiralo, sledila mi se krv u žilama na spomen operacije. Još mi je u živom sjećanju i ona operacija mioma od prije 8 miseci, kud sad i ovo... Pa onda opet oporavak... Uff... :/ Kako bi moja Blekonja rekla "POSTUPAK JOŠ NI BLIZU!" :/
Odbila sam da me itko u Splitu takne, tako da u četvrtak moram hitno u Vinogradsku. Trebali smo danas, ali u srijedu imam dogovor u Cita. (možda sebično, ali to ipak neću propustiti).
Eto, čovjek snuje, Bog boguje... još ima nade da se sve okrene na dobro, i moj doktor u Zagrebu odgodi operaciju, ali još je veća šansa da ne bude tako.
I šta je najgore, nije se to dogodilo ni zbog uzbuđenja, ni stresa, niti sam ikako ja kriva, to je jednostavno moja j... sreća.
Ali šta je, tu je... Pitam se samo kad će doći kraj mojim "pripremama za postupak", posebno onima koje uključuju skalpele i oporavak od šest mjeseci...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma