Sad si i mene obeshrabrila ja čekam i isto sam već trebala pocet s ljekovima .
DR Budimir mi je jučer rekao da još dva do tri tjedna ništa od icsi i da dođem 18.02 na dogovor .
Iskreno gori mi pod petama i mislim da ću i ja u čita ako me tad opet vrate.
Imam osjećaj da tu nisu samo vrata problem jer to se prosiri u jedan dan?????
ma mislim stvarno, to se samo u splitu moze dogoditi, da trebaju siriti vrata laba da im oprema stane unutra, SRAMOTA !
cini mi se da cemo se sve nacekati da dodjemo do icsija u kbcu.
molim vas opet, vas koje ste bile na razgovoru i pripremama za ivf u kbc-u da nam kazete:
- koga, gdje i kada nazvati za dogovor?
- kako ste odabrale u kojeg dr cete biti?
-koga preporucate? sunj ili budimir?
- molim vas da napisete broj telefona za kontakt.
hvala!
Issa, najjeftiniji decapeptyli su upravo u Cita, 44 kn, možeš tamo pitati sestru da ti nabave iz te sinjske ljekarne,tako sam i ja, dobila protokol i uskoro ću naručiti. Blago ti se za gonale, skupi su, a uza sve to ne znam koliko će mi ih trebati.Za KBC se uopće ne čudim, stalno su neka odgađanja, čak kad bih i predložila mužu-oćemo se prebacit, počet će s ICSI, on bi odvratio-ko zna kad će to bit! Ja ne mogu više čekati, možda će u ožujku morati rušiti cijeli jedan kat kako je počelo![]()
Pinky,
nemam broj telefona jer obično odem tamo kad mi nešto treba, bar do sada. Nazovi centralu, 556-111, oni te spoje sa gin. ambulantom i tamo se raspitaš kod sestre. Vidila sam i u novom rodilištu, stalno neko zove. Za dogovor znam da dr Šunj radi srijedom, za Budimira ne znam, a Gabrić je uvijek bio ponedjeljkom.
Nije gužva, ne treba se naručit, dosta doći oko 9.30 . Ne znam kako su se organizirali oko postupaka, tko šta radi... Ne mogu ti ništa preporučiti jer do sada nisam bila kod dr Šunj i Budimira.
Novi br centrale za rodiliste je 551 111.
Dr Budimir ti je cetvrtkom na ambulanti a dovoljno je doc s uputnicom i to ne prije 11h jer ćeš se bar kod njega nacekat dosta je temeljit pa se
žene zadrze.
Ja osobno nisam nikad bila kod Sunj i Gabrica pa neznam kakvi su .
Cure,
jučer sam ostala dužna broj ljekarne u Sinju (za decapeptile i ostale bockalice) danas šaljem:
66 00 55
ugodan dan![]()