Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1213

Tema: POTPOMOGNUTA U SPLITU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj marija5 prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam decapeptil kupila u ljekarni Blatine (tel. 370-745).Komad je bio 57,00 kn.
    Planirala sam u postupak 3/10,znaci ništa od mojih planova.
    žao mi je,možda ima nade za tebe ipak je to 3 mjesec,meni je dosta odgađanja jer mi se to odražava na posao,odbila sam dva putovanja da nebi napravila NIŠTA,tnx na odgovoru

gargamelica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Sad si i mene obeshrabrila ja čekam i isto sam već trebala pocet s ljekovima .
    DR Budimir mi je jučer rekao da još dva do tri tjedna ništa od icsi i da dođem 18.02 na dogovor .
    Iskreno gori mi pod petama i mislim da ću i ja u čita ako me tad opet vrate.
    Imam osjećaj da tu nisu samo vrata problem jer to se prosiri u jedan dan?????

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ma mislim stvarno, to se samo u splitu moze dogoditi, da trebaju siriti vrata laba da im oprema stane unutra, SRAMOTA !
    cini mi se da cemo se sve nacekati da dodjemo do icsija u kbcu.

molim vas opet, vas koje ste bile na razgovoru i pripremama za ivf u kbc-u da nam kazete:
    - koga, gdje i kada nazvati za dogovor?
    - kako ste odabrale u kojeg dr cete biti?
    -koga preporucate? sunj ili budimir?
    - molim vas da napisete broj telefona za kontakt.

hvala!

goa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Issa, najjeftiniji decapeptyli su upravo u Cita, 44 kn, možeš tamo pitati sestru da ti nabave iz te sinjske ljekarne,tako sam i ja, dobila protokol i uskoro ću naručiti. Blago ti se za gonale, skupi su, a uza sve to ne znam koliko će mi ih trebati.Za KBC se uopće ne čudim, stalno su neka odgađanja, čak kad bih i predložila mužu-oćemo se prebacit, počet će s ICSI, on bi odvratio-ko zna kad će to bit! Ja ne mogu više čekati, možda će u ožujku morati rušiti cijeli jedan kat kako je počelo

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Pinky,
    nemam broj telefona jer obično odem tamo kad mi nešto treba, bar do sada. Nazovi centralu, 556-111, oni te spoje sa gin. ambulantom i tamo se raspitaš kod sestre. Vidila sam i u novom rodilištu, stalno neko zove. Za dogovor znam da dr Šunj radi srijedom, za Budimira ne znam, a Gabrić je uvijek bio ponedjeljkom.
    Nije gužva, ne treba se naručit, dosta doći oko 9.30 . Ne znam kako su se organizirali oko postupaka, tko šta radi... Ne mogu ti ništa preporučiti jer do sada nisam bila kod dr Šunj i Budimira.

gargamelica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Novi br centrale za rodiliste je 551 111.
    Dr Budimir ti je cetvrtkom na ambulanti a dovoljno je doc s uputnicom i to ne prije 11h jer ćeš se bar kod njega nacekat dosta je temeljit pa se
    žene zadrze .
    Ja osobno nisam nikad bila kod Sunj i Gabrica pa neznam kakvi su .

matto avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Cure,
    jučer sam ostala dužna broj ljekarne u Sinju (za decapeptile i ostale bockalice) danas šaljem:

66 00 55

ugodan dan

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj gargamelica prvotno napisa Vidi poruku
    Novi br centrale za rodiliste je 551 111.
    Dr Budimir ti je cetvrtkom na ambulanti a dovoljno je doc s uputnicom i to ne prije 11h jer ćeš se bar kod njega nacekat dosta je temeljit pa se
    žene zadrze .
    Ja osobno nisam nikad bila kod Sunj i Gabrica pa neznam kakvi su .
    molim cure koje su bile na kbc-u da mi kazu treba li mi uputnica za razgovor sa npr. dr. sunj, a ako treba sta na njoj treba pisati.
    odgovor mi sto hitnije treba, hvala unaprijed

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •