Blekonja velikii svim curama puno uspjeha
Blekonja velikii svim curama puno uspjeha
Danny puno pusica ti šaljem. drži se draga brzo ćeš ti nama imati bebača u rukama.
Pinky, matto, goa, irena, ketty, issa, i ostale cure puno pusica za Vas i punoooooooooooooooo sreće vam želim u nadolazećim postupcima.
Curke moje, hvala vam puno!
Joj kako ću se naskakati za svaku od vas!
Issa, goa, puno sreće vam želim u Cita! Eto mene za vama uskoro, sigurna sam!
A posebno veliki pozdrav i poljubac mojim budućim Mariborskim trudnicama, ketyy i rozaliji!
Cure tako mi je drago što ste konačno krenile!
ketyy često te se sjetim, stvarno mi možeš bit uzor. Prošla si puno toga i mislili smo da ovaj dan nikad neće doći, a eto, ipak je došao. Uskoro će, daj Bože, i onaj drugi, da nam objaviš trudnoću, a jednom će valjda doći i moj, i od svih nas.
Cure držite se i sretno od srca svima.
hi,cure
evo bila danas na folikulometrije,1 fol.na desnom i tri na lijevom,dr.P kaže da su mi jajnici kao da mi je 37,a ne 34
nisam presretna ali šta se može
nego u svoj onoj brzini(poznatoj za dr.P) rekao mi je da izvadim,e sad neznam jeli estradiol ili estrogen u petak ujutro,please ako je neka od vas to vadila dok je bila na folikulometriji neka mi odgonetne misterij
evo točan cijenik ako kome treba:
gonal f-190,19 kn
menopur-135,77 kn
decapeptyl-46,10 kn
ovitrelle-239,6 kn
cetrotide-438,57 kn
utrogestan vag-42,65 kn
estraderm flasteri-121,62 kn
folacin tbl-19,02 kn
femara 2,5 mg.30 tableta-400 kn
pozdrav Issa,
odakle ti ovaj cjenik ljekova?! za ove ostale ne znam ali ovitrelle je u cita 300 isto i u ljekarni na Blatinama..
Ovo su cijene za njihove pacijente koji idu na IVF - znači ako kupuješ samo štopericu, onda je 300 kn, ali ako sve ljekove za IVF kupuješ kod njih, onda vrijede ove cijene i hvala im na tome.
Issa hvala za cjenik, meni je izdiktirao neke stvari ali ja sam zapamtila samo gonal.Valjda me print verzija tek čeka.
I samo jedan ispravak, 10 tableta Femare košta 400 kn, a ne 30 tableta.