Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1213

Tema: POTPOMOGNUTA U SPLITU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    medena8 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj rose prvotno napisa Vidi poruku
    pozdrav svima.... vjerovatno nisam na pravom mjestu na forumu za ovo pitanje ali sam se tek priključila pa se još ne snalazim baš...
    zanima me da li je neko od vaših muževa radio biopsiju testisa kod dr.dadića u splitu?ima li uspjeha?već smo radili punkciju ali nisu ništa našli tako da nam je ovo zadnja opcija..
    inače ja 27god,sve ok,muž 30 azoospermija,na CITU radili punkciju... hvala unaprijed na odgovorima
    Draga Rose, dobro nam došla i još prije otišla sa ovog dijela foruma!
    Naime, mi iz azoomore smo ti uglavnom na "azoostatistici" pa isčitaj malo te stranice, a što se tiče biopsije, ja sam upravo u potrazi za točnim informacijama na tu temu, a u okviru kbc-a pa ti javim čim nešto saznam, nadam se već idući tjedan. (Btw, htjela sam ti poslat priv. poruku, ali si valjda tu opciju isključila) Za Dr. Dadića sam čula,ali ne znam, nažalost, nikoga kome je on to radio...
    Što se tiče uspjeha, on nažalost ne ovisi samo o liječniku koji bi to eventualno obavio, ali je svakako potrebno veliko iskustvo, a ako je istina sve što nam pričaju o novom rodilištu, tamo će se zasigurno postupak izvoditi i možemo se samo nadati da će angažirati urologa sa potrebnim iskustvom...

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Medena,hvala ti puno na odgovoru,javi čim saznaš nešto novo...
    što se tiče priv.poruke tek sam se uključila na forum pa se još ne snalazim,neznam di je šta,pogledat ću...
    mi ćemo krajem 2-mjeseca na razgovor sa dr.dadićem pa ti javim kako je prošlo,biopsija bi trebala biti kroz 3-mjesec

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •