Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1213

Tema: POTPOMOGNUTA U SPLITU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    IRENA456 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

medena8 želim ti svu sreču i da nam se javiš kao prva ICSI trudnica sa Firula
    bez brige, nisi nas uzrujala

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Alo cure. Vidim da se svasta desava na ovom nasem podforumu, i to mi je bas super. Vec ste naveliko krenule s rjesavanjem papira zbog novog zakona i ove dane cu podrobno sve procitat, jer sam stvarno izgubljena u svemu tome.
    Ja sam prosli cetvrtak zavrsila u bolnici. Navodno su se crijeva zalijepila ili tako nesto. Drzali su me tjedan dana na infuziji i na srecu je sve proslo bez operacije. Ipak, imala sam 3 snimanja rengenom i EG i to sve znaci da cu morat odgodit umjetnu na neko vrijeme radi zracenja. Ovo vam sve pisem jer oni to usko povezuju s laparaskopijama koje sam radila. Navodno smo nakon toga sklonije priraslicama, a od laparaskopije zna ostati i plin u stomaku....., pa se moze dogoditi ovako nesto. Znaci cure koje su prosle lap., ako osjetite neku bol u stomaku koja ne prestaje (meni je pocelo kao bol u zeludcu), trcite u doktora....

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Natice, šteta da ti se sve tako zakompliciralo, nadam se da ćeš uskoro bit dobro i spremna za daljnje akcije.

medena8 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj IRENA456 prvotno napisa Vidi poruku
    medena8 želim ti svu sreču i da nam se javiš kao prva ICSI trudnica sa Firula
    bez brige, nisi nas uzrujala
    Irena, hvala! Nadam se da hoću...

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Nakon rengena abdomena sam pitala koliko je to stetno s obzirom na postupak umjetne, a oni su rekli da bas i nije. Da se eventualno pricuvam ovaj mjesec. Nakon EG-a su rekli minimalno mjesec dana. Mislim se, to znam i sama, ali koliko bi bilo maximalno ili bar pozeljno?! Baza je u tome da to rengenolozi ili kako se vec zovu, ni sami ne znaju tocno (tako se bar meni cini). Moj doktor za kukove kaze da nakon snimanja kukova min. 6 mjeseci ne bi smjela ostat trudna. Kad sam to rekla ovima s EG-a samo su se pogledali i ispalo je nesto u smislu da je EG jos vece zracenje.... Onda mi je jedna dr. rekla da bi morala pauzirat 3 mjeseca. Usput su mi vidjeli i neku cistu na jajniku (a endometriozu sam operirala u 6.om mjesecu lani). Kako bilo, u cetvrtak cu do svog dr. Budimira sa svim nalazima i snimkama, pa da vidim sta ce on reci!
    Kad bi bar imale nekoga tko ce nam znati reci sta da radimo, a ne da ovako svaka za sebe mora nabadati i uvijek imati puste dileme!!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •