Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1213

Tema: POTPOMOGNUTA U SPLITU

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Princess Puffy, vjerujem da i sama znaš, ali evo da i ovdje napišem svoje iskustvo koliko se hodogrami bolnica a propos predoperativne obrade razlikuju. Koliko shvaćam, hodogrami zagrebačkih državnih bolnica i Cito-a (koji je preslikan hodogram KB Splita, ako se ne varam) se razlikuju u smjeru da u ZG-u više "gnjave" s tim pretragama.

U ZG-u mi je na Sv. Duhu 2003. (a mislim da se nije puno promijenilo) za histeroskopsku dijagnostičku operaciju u punoj anesteziji (ako dobro kužim, to je 20-tak min operacije) trebalo i rtg pluća srca i to mlade žene. U Citou sam za dijagnostičku histeroskopiju i laparaskopiju za srce trebala samo EKG. Na SD nakon toga je bolovanje 3 tjedna, stoji se u bolnici 3 dana, u Citou bolovanje 7 dana, iz bolnice sutradan ideš van. Meni je pasalo sve ovo kraće i manje.

Forumašici koja je postavila pitanje savjetujem da, ako ne može izbjeći te rendgen slike vis-a-vis bolničke adminstracije, zatraži zaštitut za dio jajnika. Ono - bar je nešto napravila. Plus, neka pita Poljaka, nek je ne bude sram ima li to kakve veze ili ne, pa ako on kaže ima, eto poluge za fajtanje s onima koji traže rtg srca. Ali, koliko se ja kužim, najvjerojatnije će reći nema ili nije dokazano, pa će i u tome dobiti "piece of mind".
    Posljednje uređivanje od ina33 : 12.02.2010. at 21:35

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •