Svim curama veliki pozdrav. Ja sam u cetvrtak bila kod dr. Budimira i donijela mu cijelu dokumentaciju (sve slike, nalaze...) o crijevima. Kaze da postoji mogucnost da se endometrioza prosirila na crijeva ili da su priraslice, ali da ne postoji mogucnost da se to provjeri... uh, uh. Sta se tice zracenja, kaze da bi pricekao mjesec-dva prije nego krenemo dalje. Meni se to cini malo prekratko vrijeme, ali svakako ce proci i koji mjesec vise dok uskladimo termine isl. Cim mi zavrsi menzis moram ici na uzv, jer su mi na CT-u vidjeli i cistu na jajniku, pa treba provjeriti i sta je s tim.
Netko me pitao koliko mi je godina - imam 38. Cula sam da kod starijih "cura" i ne prave velike pauze nakon zracenja ili bilo kakvih postupaka. Odredi se minimalno vrijeme koje je potrebno da se organizam oporavi i onda se opet krece s postupkom. Kod mladjih cura, navodno, ostave vise vremena da se organizam dobro oporavi...
Ako netko od vas ima volje samo da mi u kratkim crtama napise gdje sve treba ici i koliko traje cijela setancija vezano za novi zakon o MPO (pravnik, psihijatar.....). Dok cekam, mogla bi mozda bar to obavit?!
Denny, ne brini, obavi svoju operaciju, a onda mirno dalje po bebu. Jednostavno je nemoguce sve isplanirati...
Cure