Stranica 18 od 25 PrviPrvi ... 81617181920 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 851 do 900 od 1213

Tema: POTPOMOGNUTA U SPLITU

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

curke smo da vas pozdravim i potpišem našu vrijednicu denny
    .....nemam ništa pametno napisati osim da je došla vještica napokon i mislim da bi u ožujku bilo vrijeme za femaru pa kud puklo da puklo, mislila sam se i premišljala, ali nekako mi se ne da propuštat bilo kakve prilike ako ih mogu iskoristiti, zar ne??? grizla bi se poslije, a i nastavim li ovako papati opet će me dr. Š dočekati sa onom famoznom rečenicom "smršavite pa dođite", a i da vam pravo kažem fali mi onaj lipi osjećaj gušta kroz postupak, osjećaj "da pravim bebu" i osjećaj da možda u tebi raste bebica, pa makar i ne bilo ništa, točnije fali mi osjećaj da sam u tom filmu ajme malo me ne znam je li tko to još osjećao osim mene??? oprostite na ovom OT

svima

PUUUUUno vas volim sve, ali kao što već napisah nema šta pametnog za reć pa vas samo čitam i mislim na sve one koje sada maze svoje mrvice, koje će uskoro maziti

vesnare avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Denny stvarno si legenda kako si sve pohvatala.
    Tebi puno sreće prilikom operacije, a nam što prije uđeš u pogon

Uspjela sam jučer sve riješiti - dakle markeri i hiv, sve na higijenskom, vukovarska 46 - vadi se do 13 sati, a briseve uzimaju do 17 sati. Dakle briseve predala i izvadila krv. Nema gužve. Dobila br. telefona na koji mogu provjeriti, uglavnom i jedni i drugi nalazi kroz 7-10 dana. Taman na knap.
    Obavili smo i oba savjetovanja, gdje nas nisu previše davili, jer je A. išao s nama. Psihijatrica nam zaželjela seku
    Sad samo da dođe vještica (negdje oko 26.02.) i onda femara i ostale radosti.

A sad kako ću očito ipak uspjeti upasti u ovaj žrvanj, može li netko sa CITO malo detaljnije o ovom s femarom i možda još koji gonal itd.
    Hoće li mi trebati utrići nakon (ako dođemo do toga) ili se možda koristi nešto drugo?
    Eh, i čujem da je ET sa UZV sa punim mjehurom, a na VV je bilo bez toga, pa mi je to sad malo
    Ah, o čemu ja razmišljam, a nisam još ni blizu.

Blekonja potpisujem - osjećaj je isti, a vidi se iz mog gornjeg teksta.

Svim curama u postupku držim fige, a čekalicama bete još više.

prima avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

pozdrav svima,

i ja se lagano uključujem, čekam nalaze hormona.Sljedeći tjedan brisevi i nadam se uputnica za KBC (zadnji put me otpilio socijalac).
    U biti, već sam načelno dogovorila postupak u Cilta i na SD, sad ću pokušat zakazat i jedan na Firulama,pa ćemo u hodu odlučit di ić.

~~~~~~~~~~~~~~ za bete, postupke, operaciju, papicu,papirologiju....

goa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Denny,,nakon tvoga posta osjećam se kao da te poznajem!

goa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Blekonja,everything will be all right, ima ona jedna pisma, raduje me
    da te drži optimizam, tako i triba!Još da stanu ove kiše i krene pravo proljeće! Baš mi je drago da si odlučila uskoro u akciju, za papanje se ne brini, bit će sad voća i povrća u izobilju,lipih dana za šetanje i kretanje,a ti si već pokazala da imaš snagu volje !
    Svim curama

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

ja sam sam malo zbunjena.....ja sam mislila da se te krvne pretrage rade na krizinama
    hmm ...ali dobro...

TI odkud sad odjednom AIH?? ma drago mi je jako, ali si me iznenadila....i to ugodno...za + ovaj put ~~~~~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj Denny prvotno napisa Vidi poruku
    vesnare gdje ste na kraju vadili markere? Kako je bilo na savjetovanjima?
    ketyy, goa bockalice naše drage, samo hrabro naprid, vaše bebice vas čekaju! P.S. Kako ide?
    issa11 nadam se da si dobro i da maziš mrvice. Navijam za veeeliku betu!
    LEA.st, medena8, gargamelice sretno na kbc-u i javite nam novosti! Vjerujem da ćemo uskoro vibrat i za vas, samo da KONAČNO sve više krene!!!
    Blekonja je li stigla vještica? Možda su se malo pobrkali hormoni. Ili je šta drugo... hehe... A šta se depresije tiće i ja sam malo "out", ali čim izađe sunce bit će bolje, vidit ćeš. A u postupak ćemo skupa, naravno!
    Natice nadam se da si bolje i da ćeš nam ipak brzo u postupak. Šta kaže dr. Budimir? Nadam se da ti ipak neće puno otezat postupak radi zračenja.
    Pinky, bublice, matto, IRENA, Ti, crvenkapice, Ordep....................

SVIMA SKUPA
    i ja potpisujem Denny

kod mene samo iščekivanje,osluškivanje svega,svačega i ničega

crvenkapica77-ja sam hiv i hepatitis radila na križinama(transfuzija),sad znamo da se može i na higijenskom

poljubac svima

goa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Issa,ovdje se nestrpljivo čeka tvoja beta, zato osluškuj i dalje, grizi nokte i izdrži! I javi nam što prije pa da proslavimo!

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj goa prvotno napisa Vidi poruku
    Issa,ovdje se nestrpljivo čeka tvoja beta, zato osluškuj i dalje, grizi nokte i izdrži! I javi nam što prije pa da proslavimo!
    stvarno Issa red bi bio da se i ovdje poskoči nije odavno, a da ne govorim Ti ovaj AIH mora biti dobitan, mora!!!!

potpisujem tebe draga goa i hvala ti na lipim ričima, malo sam u krizi ali valjda većina nas to prolazi, nisam ja jedina ,a i šta kažeš dolazi lipo vrime pa...

pozz svim mojim curkama

Ti avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Draga naša Blekonjice, ne znam za druge cure ali ja prolazim sve te filmove i u potpunosti te razumim. Ja imam jednu priju koja me svaki put hrabri pokazujući mi svoje poznanice( a ima ih puno) koje su nakon borbe postale mame, bas smo veceras vidile jednu takvu sa dvoje prekrasne dječice, curica i momak. Tako da samo pozitivno, beba ce nam doći samo moramo malo čekati..
    Želim ti malo čudo sad u trečem!! pusa velika
    I hvala ti na lipim zeljama. Meni su se neke stvari na poslovnom planu promjenile pa cu morat pričekat sa daljnjim postupcima ako ih budem trebala i zato sam jako jako tuzna....trebala bih biti sretna a duša mi plače..
    hvala našoj dragoj Denny koja misli na nas...i sretno Denny
    i sretno svim curama u postupcima, jos nije otvorena ova sezona, zato cure go, go....

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Svim curama veliki pozdrav. Ja sam u cetvrtak bila kod dr. Budimira i donijela mu cijelu dokumentaciju (sve slike, nalaze...) o crijevima. Kaze da postoji mogucnost da se endometrioza prosirila na crijeva ili da su priraslice, ali da ne postoji mogucnost da se to provjeri... uh, uh. Sta se tice zracenja, kaze da bi pricekao mjesec-dva prije nego krenemo dalje. Meni se to cini malo prekratko vrijeme, ali svakako ce proci i koji mjesec vise dok uskladimo termine isl. Cim mi zavrsi menzis moram ici na uzv, jer su mi na CT-u vidjeli i cistu na jajniku, pa treba provjeriti i sta je s tim.
    Netko me pitao koliko mi je godina - imam 38. Cula sam da kod starijih "cura" i ne prave velike pauze nakon zracenja ili bilo kakvih postupaka. Odredi se minimalno vrijeme koje je potrebno da se organizam oporavi i onda se opet krece s postupkom. Kod mladjih cura, navodno, ostave vise vremena da se organizam dobro oporavi...
    Ako netko od vas ima volje samo da mi u kratkim crtama napise gdje sve treba ici i koliko traje cijela setancija vezano za novi zakon o MPO (pravnik, psihijatar.....). Dok cekam, mogla bi mozda bar to obavit?!
    Denny, ne brini, obavi svoju operaciju, a onda mirno dalje po bebu. Jednostavno je nemoguce sve isplanirati...
    Cure

goa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Citiraj Ti prvotno napisa Vidi poruku
    i sretno svim curama u postupcima, jos nije otvorena ova sezona, zato cure go, go....
    E pa onda, proglašavam ovoproljetnu sezonu lova na jajne stanice i buduće slatke podstanare otvorenom! I svima vam želim barem jedno kmečalo !

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Natice, sve te tvoje zadnje komplikacije su mi zvučale povezane sa endometriozom, ali ne znam jesi li je od prije imala. Zna se ona proširiti i na crijeva, i bolje da ne mislim di sve ne... Moja je bila nezgodan primjer, evo 2 g. se nije vratila, hvala Bogu!
    Kad ti Budimir da papire za MPO, piše ti sve šta triba:
    - pod a) i b) : moja gin. je napravila sve te briseve pa sam nosila na higijenski, a
    prije toga sam kod njih uzela bočice
    - hormone sam vadila na nuklearnoj (najbolje doć iza 8, gužva je svakako, ali brzo
    ide)
    - hepatitis i HIV sam vadila na higijenskom
    - psihološko savjetovanje: odeš bilo koji dan sa mužem na psihijatriju (a šta ćeš!),
    javiš se doktoru i on to potpiše uz kratak razgovor (ništa posebno), moraš imat
    uputnicu (meni dala dr opće prakse, ne znam treba li i TM, onda ni psihijatar nije
    zna)
    - pravno savjetovanje - utorkom i četvrtkom u upravnoj zgradi bolnice (kod patologije),
    mislim od 12 - 13 sati, bez naručivanja, isto kratki razgovor, gđa Bolanča
    Svi nalazi se čekaju 2 - 3 tjedna, meni su uletili i blagdani pa ne znam točno koliko.
    Eto, toliko. Ako sam šta preskočila - pitaj...

Denny avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj goa prvotno napisa Vidi poruku
    e pa onda, proglašavam ovoproljetnu sezonu lova na jajne stanice i buduće slatke podstanare otvorenom!
    I svima vam želim barem jedno kmečalo!
    Potpis ko kuća!
    Posljednje uređivanje od Denny : 21.02.2010. at 22:03

gargamelica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Potpisujem danny i stvarno si super to sve pohvatala
    I da napokon dođe to proljeće i svima želim puuuuuno uspijeha

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Lea.st, hvala na odgovoru. Sve sam skuzila. Ja sam nedavno radila nalaze krvi, briseve isl, pa moram dogovorit s dr. Budimirom trebam li opet.
    Endometriozu sam imala i operirala je pocetkom 6-og mjeseca 2009.

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

cure,malo ste mi tihe ima li šta novog na tužnom jugu?
    evo moja beta danas 0,više sreće drugi put
    znate li koja je sad procedura,trebam li se javit u Cito i šta najčešće rade dalje,kolika je pauza između dva IVF-a?
    Posljednje uređivanje od issa11 : 25.02.2010. at 15:04

matto avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Draga Issa, tako mi je žao, a nemam ti što pametno reći osim da ne odustaješ, obvezno se javi u Cito mislim da je to čak i pravilo, javiti ishod postupka, a što se tiše pauze ovisi o vrsti stimulacije no to će doc. bolje znati, ti njima javi pa će ti sve objasniti za dalje,

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

issa 11 zao mi je za tvoju betu

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

issa jako mi je zao

ja sam danas odradila svoju 2.inseminaciju....

vesnare avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

issa11 baš mi je žao
    odmah ajde u pogon i dogovori novi postupak, a mi držimo fige

vesnare avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

crvenkapica 77 držim fige za pozitivnu betu.

Jedno pitanje: trebam dobiti m. sutra, a što ako dobijem u subotu, a trebam piti femaru od 2. dc. Hoću li ikoga uspjeti dobiti u subotu? Naime dr. P. mi je rekao da mu se javim 1. dc.
    I trebam li do javljanja imati sve nalaze gotove?

goa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Prije svega, Issa, , vjerovala sam u pozitivnu betu i zbog blastica i svega, ali, eto, ovo je čista lutrija, glavno da možeš dalje, i psihički i financijski.
    Vesnare, kod njih ti je uvijek netko dežuran vikendom, bar ranije izjutra oko 8, a dr. Poljaka ćeš sigurno naći tamo. Nalazi više- manje, možeš ih i naknadno donijeti.Sretno!
    Crvenkapice, da ti se ostvare tvoji snovi i nadanja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
    Punoooo je cura u postupku u Cita, samo ne pišu, moguće da samo čitaju, sve u svemu, nismo same u ovoj borbi, samo hrabro naprijed!

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

vesnare uvijek je netko i subotom i nedeljom tamo,,naravno ako imaju postupke a imaju.skoro pa uvijek..... ja sam bila i subotom ., i nedeljom radila AIH
    .ali zovi ujutro iili dođi ujutro rano oko 8h ...da ti ne bi otisli....sretno

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

issa žao mi je do neba ali samo hrabro naprid malo odtuguj i kreni dalje želim ti svu sreću i što skoriji novi postupak

a vesnare pouzdano znam da će ovu subotu ujutro rano dr. P biti dole jer moja poznata ima punkciju pa sretno nadam se da ćeš ga uhvatiti!!

pozdrav svim ostalim mojim curkama nisam ovih dana redovita pa vas sad ćirkam i odoh malo odmarati vas sve

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

e i da denny draga sretan put i čujemo se drži se hrabrice naša!!!

vesnare avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

cure hvala na odgovoru. Sad mi je lakše...

Denny avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Blekonja prvotno napisa Vidi poruku
    e i da denny draga sretan put i čujemo se drži se hrabrice naša!!!
    Hvala Blekonja, baš si srce.
    Mi smo blizu Zagreba, operacija oka je u ponedjeljak. Jako me strah, puno više nego lani za operaciju mioma. Vjerojatno zato što i sam doktor kaže da će biti rizično. Eto, ja sam izgleda neka komplicirana biljka. Da bar i ovdje postoji neki dr. Šparac, da me uhvati za ruku i kaže da će šve biti u redu.

Denny avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Issa, jako, jako, jako mi je žao, skupi snage i idemo dalje. Dug je ovaj put, ne vidim mu kraj, ali samo znam da moramo gurat dalje i nadat se da je cilj blizu, možda baš iza sljedeće okuke...
    Eto toliko za sada, javit ću se kad budem mogla. Ljubim vas sve, držite mi fige, trebat će mi!

rozalija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

danny draga moja želim ti od srca da operacija bude uspiješna i što lakša.A onda da ubrzo bude i mali bebač. Pusica ogromna za tebe

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

dobro jutro svima... evo se javljam nakon nekog vremena... bili smo na dogovoru sa dr.dadićem za biopsiju testisa i operacija bi trebala biti oko 9.03.... još malo.... tako me strah šta će bit i oće li nekim čudom nać koji spermić...
    dali je ko radio biopsiju i da su mu našli šta?

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Citiraj rozalija prvotno napisa Vidi poruku
    danny draga moja želim ti od srca da operacija bude uspiješna i što lakša.A onda da ubrzo bude i mali bebač. Pusica ogromna za tebe

ovo moram potpisati, danny sretno ~~~~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Draga Denny zelim ti sretan put i da sve prode u redu,znam da se bojis i to je normalno...cuvaj se...molim se za tebe...

goa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Citiraj Denny prvotno napisa Vidi poruku
    Da bar i ovdje postoji neki dr. Šparac, da me uhvati za ruku i kaže da će šve biti u redu.
    Nisam dr. Šparac, ali- sve će biti u redu,Denny!
    Ti si dobri duh našeg foruma, guštaj u metropoli, u ponedjeljak će i ovaj problem biti riješen!

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

draga denny, ti si jedna pozitivna zvjercica i ja znam da ce sve biti u redu. sva tvoja dobrota se dobrim mora vratiti. nema sparca, ali ti ga zamisli

sve ce biti ok draga moja nemoj se briniti

issa, bas mi je zao, ali idemo dalje, nema odustajanja

vesnare avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Denny to je još samo jedna prepreka koju ćeš vrlo brzo i lako prijeći.
    Držim fige!

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Molim pomoc; poceli smo s pripremama za ICSI /Split...prvo moramo povaditi sve nalaze, malo se razumijem u sve ovo pa molim ako mi neko moze pomoci, sta je slijedece;
    VDRL - dali se ovaj nalaz radi iz krvi? mislim da je test na siflis ali nisam sigurna.
    TV-UZV (prva polovica ciklusa) - sta je ovo, kada pocinje ciklus (preptostavljam prvi dan mentruacije se broji kao prvi dan ciklusa ???kad je najboj ovo uraditi, 14ti dan od pocetka PMSa???
    FSH,LH,E2,T i prolaktin u serumu (od 2 do 5 dana ciklusa) - dali iz krvi ?? drugi ili 5ti dan PMSa ????

Izvinjavam se al se stvarno malo razumijem u sve ovo....hvala unaprijed

medena8 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj rose prvotno napisa Vidi poruku
    dobro jutro svima... evo se javljam nakon nekog vremena... bili smo na dogovoru sa dr.dadićem za biopsiju testisa i operacija bi trebala biti oko 9.03.... još malo.... tako me strah šta će bit i oće li nekim čudom nać koji spermić...
    dali je ko radio biopsiju i da su mu našli šta?
    Pozdrav, Rose, baš sam o tebi razmišljala ovih dana i evo te! Nažalost, mm nije radio biopsiju niti znam nekoga tko je to radio ovdje kod nas, ali moraš misliti pozitivno i vjerovati da će plivača ipak biti !!!
    Od SRETNO !!! Evo malo ~~~~~~~~~~ za uspjeh
    A mi prvo idemo na punkciju pa ako bude nagativna, što ne bi bilo čudno kod ovakve dijagnoze, na biopsiju...
    Tebe sam htjela pitati jesi li direktno išla Dr. Dadiću ili preko Cita jer ga mi već 2 tj. pokušavamo uloviti za dogovoriti termin punkcije i ne uspijevamo...

bublica3 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Draga Denny želim ti puno sreće ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za uspješnu operaciju

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj bublica3 prvotno napisa Vidi poruku
    Draga Denny želim ti puno sreće ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za uspješnu operaciju
    potpisujem

medena8,rose~~~~~~~~~~ za vas

prima avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

issa11

Denny, rose ~~~~~~~~~~~~~~~~
    Posljednje uređivanje od prima : 26.02.2010. at 18:39

vesnare avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Samo da prijavim - dobila jutros m. i zvala CITO. Prvi UZV 04.03. a od sutra 3x1 femara.
    I odmah imam pitanje da znam isplanirati GO: subotom i nedjeljom se ne dolazi na UZV?
    A onaj tjedan kad dr. bude radio popodne idem li popodne na UZV ili isto ujutro?
    Gdje ću kupiti gonale ako mi budu trebali?
    Znam puno pitanja, ali neću imati net kad budem na prvom UZV u ST, pa da se unaprijed pripremim...

prima avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

UZV subotom i nedjeljom samo ako si blizu punkcije/ovulacije.Ako si tu folikuli još mali, preskače se vikend i dolaziš u pon.
    Ovo za jutarnje popodnevne smjene neznam, mislim da ideš popodne.
    Gonale je valjda najbolje kupiti u Sinju (a spominjala se i kupovina u Cita-oni dobave iz Sinja)

goa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Citiraj diana prvotno napisa Vidi poruku
    Molim pomoc; poceli smo s pripremama za ICSI /Split...prvo moramo povaditi sve nalaze, malo se razumijem u sve ovo pa molim ako mi neko moze pomoci, sta je slijedece;
    VDRL - dali se ovaj nalaz radi iz krvi? mislim da je test na siflis ali nisam sigurna.
    TV-UZV (prva polovica ciklusa) - sta je ovo, kada pocinje ciklus (preptostavljam prvi dan mentruacije se broji kao prvi dan ciklusa ???kad je najboj ovo uraditi, 14ti dan od pocetka PMSa???
    FSH,LH,E2,T i prolaktin u serumu (od 2 do 5 dana ciklusa) - dali iz krvi ?? drugi ili 5ti dan PMSa ????
    Diana,dobro nam došla! Ja tek jutros vidim tvoj post, zaklela bih se da ga jučer nije bilo! Idemo redom:1. dan ciklusa je 1. dan menstruacije, ako ti ciklusi inače traju 28 dana, znači da ćeš otići na ultrazvuk do 14. dana i, naravno, iza menstruacije, ja sam recimo bila 7. dana na tom pregledu.
    FSH,LH i ostali hormoni se vade iz krvi na Firulama ili Križinama radnim danom, prema tome, moraš paziti da ne bude vikend, a vidiš ih od 2. do. 5. dana, a to uključuje i treći i četvrti dan!
    VDRL- pretpostavljam da se vadi krv kao i za hepatitis i HIV, ja osobno nisam radila ovaj test pa ne znam.
    Polako i sretno!

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Citiraj vesnare prvotno napisa Vidi poruku
    Samo da prijavim - dobila jutros m. i zvala CITO. Prvi UZV 04.03. a od sutra 3x1 femara.
    I odmah imam pitanje da znam isplanirati GO: subotom i nedjeljom se ne dolazi na UZV?
    A onaj tjedan kad dr. bude radio popodne idem li popodne na UZV ili isto ujutro?
    Gdje ću kupiti gonale ako mi budu trebali?
    Znam puno pitanja, ali neću imati net kad budem na prvom UZV u ST, pa da se unaprijed pripremim...

ja sam isla na UZV subotom jer mi je tako pao 8dc..(.i mislim da oni primaju)...zadnji put mi je pao nedeljom ali posto je
    dr.rekao moze i 9dc onda sam otisla u ponedeljak.......i dogovaras se naravno na folikulometriju kad tvoj dr.radi ,bilo to ujutro ili popodne.....sretno....

goa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Citiraj vesnare prvotno napisa Vidi poruku
    Gdje ću kupiti gonale ako mi budu trebali?.
    Moguće da ideš u međusmjeni, u 13.30-14h, takva je praksa kod dr. P., ne znam jeli ideš kod njega ili Šparca. Gonale, kao što je već i Prima napisala, po potrebi dobiješ na licu mjesta kod njih.Sretno!

I da malo zavibram za našu Crvenkapicu koja nam čeka betu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~želimo ti plus! Upravo sam prošli tjedan u Cita srela curu kojoj je AIH uspio iz druge, znači, treba uvijek vjerovati!

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Pozdravljam sve drage cure i zelim vam sto prije barem jednog malog i saljem bezbroj ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve cure u postupku
    issa drzi se i ubrzo u nove pobjede
    Denny ~~~~~~~~~~~~~~~~ za operaciju u ponedjeljak, mislim na tebe
    svim ostalim curama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sto god treba

Usput vam javljam da nam se prije par dana pridruzila mala "gugica", rezultat nase ekipe iz Cita, a uz sve drage cura ovdje u svim trenutcima i sa predivnom podrškom to je stvarno bilo puno lakse...

prima avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj gugi32 prvotno napisa Vidi poruku
    ...Usput vam javljam da nam se prije par dana pridruzila mala "gugica", rezultat nase ekipe iz Cita, a uz sve drage cura ovdje u svim trenutcima i sa predivnom podrškom to je stvarno bilo puno lakse...
    dobrodošlica "gugici"

a roditeljima čestitka! Uživajte!

medena8 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj issa11 prvotno napisa Vidi poruku
    medena8,rose~~~~~~~~~~ za vas
    Issa, hvala ti, trebat će nam.... Žao mi je zbog tvog neuspjeha, ali glavu gore i idemo u nove pobjede, zato smo tu!

Svim curama puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve što vam treba!!!

medena8 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

I, naravno, čestitke od Gugi32 !!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •