gugice jupiiiii dobro nam došla!!!!!
pozz svim mojim curkama i puno sreće svakoj od vas koja čeka betu!!!! cmok
gugice jupiiiii dobro nam došla!!!!!
pozz svim mojim curkama i puno sreće svakoj od vas koja čeka betu!!!! cmok
Cure hvala vam za vibrice i riječi podrške, rasplakale ste me!
Gugi, tebi čestitam od srca, i naravno veliki poljubac maloj gugici! Dobro nam došla!
Pokušavam vam se javiti već dva dana, ali ne ide, novi forum mi ne da da šaljem poruke s mob-a OSIM iza Blekonje! Hahaha... čudnog li foruma!
Mene su u petak ubili s pregledima, dosta doktora se skupilo oko mene i onda su se čudili i pričali na latinski, tako da sam od svega razumila samo "a moja Denny..." Divota!
Našli su sad i žilicu u oku koja bi mogla izazvat krvarenje i svašta nešto, ali u pon. stiže moj dragi doktor i njegova će ipak bit zadnja. Mislim da bi se jedino on usudio operirat me, i neka mu sutra Bog pomogne. Bog i ove čarobne vibrice.
Hvala vam svima od srca.
Cure hvala na odgovoru.
Gugi32 bravo za gugicu
Denny samo glavu gore. Uz sve vibre mora biti dobro
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Hvala vesnare.
E da, kad je dr. P. radio popodne, ja sam na folikulometrije išla u 19.30, Ako ti je nezgodno, slobodno mu reci, on će ti namjestit u koju god uru treba. A vjerojatno je slično i u Šparca. Gonale uzmi kod njih po potrebi kad ti bude trebalo. Sretno i čekamo nove male gugice!
Gugi, javi nam kad rodi thegirl25.
denny draga vidim da si se rano probudila...ne da operacija mira.....ali što kaže vesnare uz našu gomilu vibrica ~~~~~~~~~~~~~~~~ (ne smijem ovdje puno)
neće biti nikakvih problema drži se dragapuno mislimo na tebe, a kad je operacija, u koju uru??
Denny,,dobro ti jutro! Vibramo za sutra,i ne sumnjam da će sve biti baš kako triba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
Gugi, čestitke tebi i tm, a posebnicurici !
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve cure koje su u postupku, jer kako je ministar zajedno s premijerkom krenuo protiv nas...na postupke ćemo dolaziti svaka 3 godine. Pročitajte članak koji je stavila kika83 jer se oni igraju s našom sudbinom:
http://www.novilist.hr/Vijesti/Novos...-na-pacij.aspx
Ja sam ii
jer sam svjesna što to znači za MPO u HR i sve neplodne parove...
Babel meni je odma bilo jasno da se neće ulagat više novaca u našu granu medicine,..
Ovi postupci koji se još rade po našim bolnicama nisu rađeni po najboljim standardima i ne daju nam velike šanse za uspijeh!
Odjednom su sve žene počele dobivat 3 j.s ili im se čudom oplode samo 3 jajne stanice,... a naravno stimulacija ista kao i prije. Presmiješno!!!Za umrit od smija ili tuge
Na nama je da se borimo koliko god možemo, da budemo glasne.. jer ovaj kriminalni zakon nama određuje putanju života. Nemaju svi novaca za lječenja u inozemstvu, ovo je čista diskriminacija. Ja bi htjela ić na IVF ovdje, ali sve se dvoumim. Ne da mi se kad znam da imam mini šanse![]()
Pročitala na Odbrojavanju i odlučila da mi baš jutros ovaj članak neće us.ati ovaj dan!
Ima ona jedna narodna- vrag s..e na gomilu, nadam se da ste shvatile..I eto, baš kao TBF-ništa mi neće ovi dan pokvarit-ma puna sam hormona, gdina. ministra bih mogla pridaviti, bolje mi se ne uzrujavati jer popi..im čim se sitim KBC-a i čekanja ICSI-a, a sad još i ovo!
Komentiranje prepuštam curama koje tako moćno naše misli pretoče u riči, Pinky, di si nam? I inače sam se pitala jesi li šta dogovarala u splitskoj bolnici..
Ma žele nas natjerati da sami sebi financiramo lijekove i tako pune državni proračun i, nemojmo zaboraviti najvažniju stavku-svoj džep!
ja jednostavno nemam riječi........... prepreprestrašno i jadan ti si ako si neplodan znam da zvučim zdravo seljački ali je jednostavno tako........
Cure pozdrav.
Javljam vam se da sa vama podjelim svoju srecu.
TRUDNA sam,prirodnim putem nakon 2 aih-a i 1ivf-a.
U ponedjeljak sam bila na uzv i čula srceko kako kuca.
Pozdrav svima.
marija čestitkeuživaj u svojoj sreći !!!!
Sretno do kraja ~~~~~~~~~![]()
gugi, cestitam na gugici
marija i tebi na tvojoj buducoj sreci najvecoj
denny draga, mislim na tebe i vibram iz sveg srca, sve ce biti ok, ne brini se
a mene nema jer mi je pun kufer svega. ali BAS SVEGA. so called zivota, s(r)tanja u ovoj drzavi,nezaposlenosti, neizvjesnosti...
ali citam vas, samo nemam nista pametno za reci, prazna sam
Marija. iskrene cestike, sve najbolje od srca)) nadam se da cu Vam se javiti nekad u Aprilu s takodje radosnom vijesti
))
Cure moje dobro jutro, prijavljujem danas prvi dan Femare!!!! Sve sam se dvoumila, oću-neću ali ipak je prevagnulo da oću
![]()
Blekonja hvala na potpori
Denny ~~~~~~~~~~~~~~~~~~s r e t n o~~~~~~~~~~~![]()
Bublice,~~~~~~~~~~~~~~~, baš mi je drago, imat ćemo dvije femarke ovaj mjesec!
Denny,~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~, u mislima s tobom ovo jutro!
Svim trudnicama čestitke!
Svima u postupku želim skore jutarnje mučnine i sve ostale trudničke simptome!
Pinky, da sunce prekrije oblake !
bublice3, bravo za odluku, vibram za sve~~~~~~~~~!![]()
Bublica3, pa mi smo dakle skupa u postupku - meni prva femara jučer. Onda se vjerojatno i vidimo na CITO.
Denny mislim na tebe i mnoštvo vibri
~~~~~~~~~~~~~~~
Denny draga sretno,uz tebe smo~~~~~~~~~
bublice ~~~~~~~~~~~~~~~da bude dobitni![]()
Cure moje najdraže, puno toga bi vam sad želila reći, ali me još jako boli oko pa ću ukratko.
Trajalo je dva sata umjesto 30 min, i morali su me potpunn uspavati radi komplikacija. Tek sutra ćemo točno znati je li tlak konaćno pao, ali dr. kaže da je za sad tehnički SVE PROŠLO U NAJBOLJEM REDU!
I evn me, budna i zahvalna Bogu i vama što postojite. Hvala što ste mislile na mene, vaše vibrice su čarobne i anđeoske i daju nevjerojatnu snagu i mir.
E, da, zaista sam se toliko opustila da sam i zaspala ispred sale! Na kraju su me morali budit da mi daju narkozu!
Tako je divan i umirujući osjećaj kad znaš koliko ljudi vibra i misli na tebe. Vi ste moji anđeli čuvari i dio ovog uspjeha dugujem i vama.
E pa sad sam valjda zaslužila jedan dobar IVF! Nakon ovoga svega, punkcija mi izgleda kao mačji kašalj. Jedva čekam! Jedva čekam!
Hvala ti Bože za sve.
Danny draga moja super da je opracija prošlo dobro. Odmaraj se sada draga moja i pripremaj polagano za svog bebača. Šaljem ti jednu ogromnu pusicu.
Pinky tebi draga ko brdo jedan zagrljaj i poljubac šaljem.
Bravo denny i jupiiii za hrabrost.
Potpisujem te i zaista si zaslužila jedan IVF sa sretnim završetkom!
Drage cure!
Spremam se na postupak(nakon tri prirodne neuspješne trudnoće) i to u kbc pa me zanima jeli netko od vas bio i koja je situacija?Dogovarala sam se s dr. Budimirom pa mi rekao da bi trebalo krenit u ovom mjesecu.Prilično sam iscrpljena...
pozz svima posebno mojoj dragoj denny ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da i dalje sve ide kao i do sad i naravno da sad slijedi IVF u to ne sumnjamo![]()
bublicečujemo se sutra
pinkymi je da se tako osjećaš, ali te i razumijem
marija5 čestitam od srca,
curke moje puno vas grlim i ljubim i vibram za sve vas u postupku i one koje će to tek biti!!!
Denny,srićo naša,, dogodine u ovo doba gurat ćeš kolica po Žnjanu ili nekom drugom omiljenom guralištu splitskih mama!
Zlatice ja imam s Dr B dogovor u cetvrtak i iskreno se nadam da će početi
Javit ću svakako![]()
već sam dva mj duže pauzirala od planiranog![]()
Denny, bravo. Bas mi je jako, jako drago da je sve proslo dobro. Svaka cast! Bravo!
Cure hvala vam na podršcipsihički sam umorna i podrška će mi trebat.
vesnare nadam se da će nam biti dobitni ~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
![]()
![]()
Konačno stigla roza boja!
bublice, goa, vesnare - sretno cure, neka krene i naš vlakić!
Meni je danas dan za pamćenje, očni tlak je sa 42 pao na 15 - OPERACIJA JE USPJELA! Nakom puno godina borbe, ovo mi dođe kao troznamenkasta beta! Presretna sam i jedva čekam da se s vama ukrcam u vlakić za rodilište!
Hvala vam još jednom za sve i neka ova lijepa vijest bude samo prva u nizu lijepih vijesti koje nas čekaju ovog proljeća!
denny draga jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee baš sam sretna zbog tebe ajme superrrrr, super, super sad samo da se oporaviš i u IVF priču upadaš ajmeeeeeee jedva čekam da vibramo iz petnih žila za tebe
pozz svim mojim dragim curkama, ja sam u petak na preglediću kod dr. Š. i na dogovoru za Femaru u trećem misecu, jedva čekam!!!![]()
a baš sam smotana na pregledu (koja je ovo umanjenica uff - preglediću)
![]()
Denny superveselim se s tobom
Blekonja kod tebe će bit mali pregled VELIKA BETA![]()
Denny, sad u boj
gargamelice javi kad obaviš razgovor sa B
i ja se pripremam uskoro do Firula.Čekam nalaze briseva.
Posljednje uređivanje od prima : 03.03.2010. at 18:51
Denny,,curo, to su super vijesti! Nadam se da taj oporavak kratko traje i da ćeš uskoro istim putem sa sretnim završetkom!
Blekonja,~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~, pa to su onda tri femarke ovaj mjesec, prepredobro!
Ja jedva čekam da malo slavimo i na ovom topicu!
Bravo Denny to su super vijesti,tako sam radosna zbog tebe.....
Blekonja,bublica,goa puno srece u vasim postupcima,nadam se da ce svi biti dobitni......
Ja krecem u ponedjeljak za Mb i ostat cu do kraja tako da vam necu moci javljati detalje,ali nadam se da ce sve proci u redu
Svim curama veliki pozz
Ketyy,pratim te ja na slovenskom topicu,vidim da si spremna za put, skupljaš informacije- vrati nam se trudna iz dežele!
Blekonja, pa ti si još smršavila!!
Bravoo! Pa kako ti to uspijeva??
Curke, sretno svima!!
Sorry na off topic..
zedra imaš pp
Cure, imam pitanje za one koje su ovo već prošle. Sutra mi je punkcija, a od ponediljka me već boli stomak na dodir, osjećam bol i dok hodam i dok ležim i dok sjedim..Očito su jajnici dosta natečeni, samo ne znam jeli ova bol uobičajena ili ne..
Vesnare, Bublice, često mislim na vas, neka vam Femara donese sreću!
Denny,što brži oporavak ti želim!
Blekonja,javi nam kako je prošao dogovor u petak!
goa mene su jajnici rasturali i sa laganom stimulacijom (nikad nisam imala punu stim.) Baš me jako bolilo, doduše nisam primjetila da boli na dodir, nego onako..bezveze.
Sretno sutra i dalje...