Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1213

Tema: POTPOMOGNUTA U SPLITU

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    goa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Citiraj diana prvotno napisa Vidi poruku
    Evo mene ponovo, pripremam se za Cito krajem sedmice sa svim nalazima,sve za sada super jos cekam nalaz cervikalnog brisa...brine me samo preporuka gineokologa za ICSI/IVF, to je jedan od papira koje moramo prikupiti...danas sam isla kod svog gin. na UZV i papa test, kaze sve super al imam malu upalu,nista strasno Neznam dali ce me to sprijeciti za postupak ??? Takodje kad sam ga pitala za pismo preporuke za potpomognutu oplodnje samo je dodao na Gineokolosi Nalaz jednu recenicu "s obzirom na los spermogram supruga reporucuje se ICSI/IVF u poli. Cito", e sad neznam dali je to dovoljno dobro za dr. P. dali ce mi to prihvatiti jer je navedeno da se trazi "pismo preporuke" ??? Takodje ostala 2,od advokata i psihologa, to cu u Splitu al dali to trebam donijeti prije pocetka postupka ili mogu krenuti s postupkom pa donijeti naknadno ??? Bas sam se uspanicila, samo se nadam da ce u Petak sve biti uredu i da cemo krenuti s postupkom. Pretpostavljam da kad dr.P. pregleda sve nalaze koje samo skupili da se odmah krece sa stimulacijom, nerazumijem od cega zavisi dali ce biti dugi ili kratki protokol....??? al valjda cu znati ovaj vikend
    Neki postovi se stvarno pojavljuju misteriozno naknadno ili se to meni samo čini?!Diana, to je sigurno razlog što ti nitko dosad nije odgovorio! Vrsta protokola ti ovisi o tvojoj hormonalnoj slici ( hormone si sigurno vadila!), a nama je konkretno preporučen dugi zbog veće uspješnosti. Na prvom dogovoru ja sam čak htjela samo prirodni ciklus isprobati, ali sam na kraju poslušala dr. i nije mi žao.U dugi protokol se u pravilu kreće oko 21. dc, ali ima raznih varijacija na temu. Ja sam potvrde psihologa i pravnika obavila nekako baš na početku postupka, a s obzirom da ti još ne znaš kad će to biti, opusti se, ionako sve obaviš u par sati. I za preporuku će ti sve dr. reći,ne brini, naša je slična vašoj.Mala upala koju imaš, vjerojatno gljivice, pij puno jogurta ili lactogyn ili imaš uzeti Vagi C vaginalete, sve to pomaže. Želim ti da ti i posljednji bris bude uredan!
    P.S. mislim da se postovi novih članova pojave naknadno, ali ne kužim zašto!
    Posljednje uređivanje od goa : 17.03.2010. at 13:29

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •