-
Cure, ne želim nikoga braniti, ali mislim da je to šta se na KBC-u sada čeka prava sitnica. Ja sam par godina bila na VV i to šta je gore, to se zove čekanje i čekanje, pogotovo dok prvi put ne uđeš u postupak. Mislim da je na KBC-u slično (samo ipak sa manje čekanja). Možda na prvu sve djeluje neorganizirano i zbrčkano, ali kad vas jednom uzmu u postupak, onda postaje lakše doći do njih, upute vas kako ćete ih naći u slučaju da vam trebaju. Možda sam se ja na VV istrenirala na čekanje i strpljenje, pa to uzimam pod normalno... Ne mogu vam ispričati koji mi je bio osjećaj kad bi došla na pregled ili na punkciju i transfer pogotovo, a ja sama, nema još 100 cura koje se tiskaju skupa sa mnom. To mi je bio pravi odmor za tilo i dušu. I toliko neobično.
I još nešto jako važno, kod dr. B. se čeka dosta jer je on jako temeljit. I ta njegova temeljitost vridi svakog sata čekanja. Više ti vridi da te neko detaljno pogleda i vodi o tebi računa, nego da budeš brzo gotov.
Zlatice, baš mi je drago da te nije ništa bolilo. Dr. T. će sigurno biti pričljiv ako ti bude imao šta za reći. Znam iz osobnog iskustva.