-
evo me do kompa konacno
prvo da nasoj denny zazelim sto brzi i bezolniji oporavak ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
curama cekalicama puuuuno uspjeha ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
bila sam na dogovoru kod dr. sunj. dosla sam u 8., bila broj 5 i dosla na red u 11.30. ne znam kad je ona zena sa brojem 13 dosla na red 
uglavnom, dogovorile smo se za prirodnjak u 5. ili 6. mjesecu, ovisno o njenom seminaru sredinom 5.
mislim da sam imala malo agresivniji nastup jer je jadna zena komentirala : vi tocno znate sto hocete a sto necete. ali nakon svih ovih kombinacija protokola, mislim da znam kako reagiram na koju vrstu stimulacije bolje nego ona za sada...
dojmovi: dr mi je skroz sjela. sto se tice bolnice, vrijedi ona stara - mozes seljaka u palacu staviti, ostat ce seljak... sestra na salteru je vikala ko s brda na brdo, usput javno obznjanjujuci dijagnoze zena sa uputnica (vrhunski gadljivo), doktoricin office nema uzv aparat (sto mi je bilo suludo, mora se ici preko puta hodnika u sobu sa uzv-om, ispred koje je taj dan stajalo 15-ak bakica spremnih jedna drugoj oci vadit)..
veliki vanjski sjaj, malo pomaka u mozgovima, na zalost.
jbga, kad smo seljaci. iako se dijele brojevi, stalno je netko letio preko reda... nasi posli
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma