Stranica 24 od 25 PrviPrvi ... 1422232425 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,151 do 1,200 od 1213

Tema: POTPOMOGNUTA U SPLITU

gargamelica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

uaaau koja beta ,cestitam !!!! ))

Denny avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

GOAAAAA!!!! Znala sam ja da će se ujitit! JEEEEEEE!!!!
    Pa curo čestitam, digla si me iz mrtvih! Eto mene ravno iz bolnice u Cita tako mi mlijeka u prahu! Baš sam nekako imala osjećaj da ćeš uspit!

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

goaaaaaa!!!!! pa to je sjajno
    ma jesam ti ja rekla da na sike ne trebas gledat......jeeeeeeeeeeeeee
    bas mi je drago

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

danasnji uzv kaze; desno 2x 18mm .... lijevo 15mm.......sutra stoperica....u cetvrtak AIH

Nene2 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

goa, čestitke!
    i definitivno mislim dvojkice

IRENA456 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

auuu koja ß
    ČESTITAM!!!!!!

Denny avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

I još malo za Gou... Ne da mi smajliće pa evo SKAČEM, SKAČEM, SKAČEM, SKAČEM I SKAČEM do besvjesti!
    BRAVO NAŠA PRVA PROLJETNA TRUDNICE!
    P.S. I sretan ti Božić ove gndine! Haha...
    Ko je sljedeći? Vesnare? Bubilca? Zlatica?
    Baš mi se SKAČE, SKAČE, SKAČE.....
    JUPIIIII!!!!!!
    A da, moja operacija možda sutra... a ježi ga, ovo je vridno sve muke svita.

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Wow Goa, cestitam od srca Iskreno vec danima mislim na tebe i iscekujem tvoj post s novostima. Tako mi je drago, evo kao da sam i ja Dosta smo slicne pa su me tvoje novosti, sto neko rece gore, podigle iz mrtvih, nekako si mi dala puno vecu nadu. Evo i moj mm kaze "cestitam goa" Nasa proljetna trudnica.....cuvaj se i javljaj nam se
    Ja u Petak pocinjem s Decapeptyl bocanjem...goa ti si takodje bila dugi protokol kod dr. P ? Sta se desava na prvom UZV poslije bocanja Decapeptylom ?

__________________________________________________ __________________________________________________ _____
    ja '75 - sve ok
    mm - oligoasthenozoospermia gr II
    1. ICSI - postupak u toku...

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Prima hvala na informaciji, uzela sam 3 kutije Utrogestan u Cito i nadam se da mi vise nece trebati, Gonal 24 kom, pitam se dali cu sve iskoristiti ? ima toga bocanja dosta, prvo 14 inekcija Decapeptyl-a pa onda vjerovatno Gonal poslije...pozdrav svim curama

prima avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

goa tako se to radi!

Čestitam!

prima avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj diana prvotno napisa Vidi poruku
    Prima hvala na informaciji, uzela sam 3 kutije Utrogestan u Cito i nadam se da mi vise nece trebati...
    a ja se nadam da će ti trebati.Utrići se uzimaju do 12 tj. trudnoće

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj crvenkapica77 prvotno napisa Vidi poruku
    danasnji uzv kaze; desno 2x 18mm .... lijevo 15mm.......sutra stoperica....u cetvrtak AIH
    crvenkapice pa ti odlično reagiraš na Femaru...a koliki ti je endo...pa ti ćeš napraviti 2x AIH i dočekat 2 bete dok meni narastu folikuli za 1. AIH...

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Citiraj kiara79 prvotno napisa Vidi poruku
    crvenkapice pa ti odlično reagiraš na Femaru...a koliki ti je endo...pa ti ćeš napraviti 2x AIH i dočekat 2 bete dok meni narastu folikuli za 1. AIH...

pa izgleda da mi femara odgovara samo mi je endic 5mm,,,a valjda ce se on zdebljati do cetvrtka........samo se nadam da mi folikuli nece puknuti .....ali ovo je stvarno posljednji aih......dosta je.....

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

goa, i ovdje ČESTITAM, posebno mi je drago za splitski uspjeh
    crvenkapica, prekrasna dva folikula (+ jedan koji nek' iznenadi), šteta da neće biti IVF, ali imamo mi i AIH trudnice ~~~~~

rozalija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

ajme goa koja beta ženo moja to su duplići 100% i to sigurni beta je jako dobra za dupliće i nema brige draga moja.
    Čestitam tebi i TM od srca.

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

goa draga čestitam od srca tebi i tm to je brojka za past na gu.... tebe idu dobro brojčice, neka, samo tako nek se nastavi, a i drago mi je zbog Cita nadam se da će im tako dobro ići ovaj put i kod mene

sretno draga!!!!

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Oups, hvala za info opet Prima nisam znala da se uzimaju i u trudnoci, vidi se da sam pocetnik...pozdrav

goa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Cure moje, hvala vam svima od srca i za skakutavce ( )i za podršku i sve što ste mi pružale ovo vrijeme našeg druženja, ja sam vam u polusvjesnom stanju, ali tako radosna kad čitam ove vaše poruke, nadam se da nas moderatorica neće pridaviti !
    Sve znate, 35. mi je god., FSH 11,33, a TSH 3,51 ( mislim da je i Crvenkapica imala gotovo identične nalaze !) Dr.-a je bio zabrinuo FSH, ali je na UZV utvrdio da "ima štofa ", a mene štitnjača, pročitala sam toliko tema o tome, brinula se i eto, zaključak: ništa nije mjerilo, svi smo različiti. Hvala još jednom mami Gugi koja me je utješila za TSH kad mi je najviše trebalo!
    Dugi protokol, decapeptyl i gonali, šta reći, pogodio je, 22 js, od toga svega 3 nisu bile dobre! Jednostavno, poklopilo se i znam da sam sretnica, već 15 dana smišljam rezervne planove jer prvi mi je put, i plače mi se od pomiješanih osjećaja jer ne vjerujem da mi se ovo događa.. i mislim da se neću opustiti sve do UZV, ako i onda !
    Denny, srićo, ~~~~~~~~~~~~~~ za operaciju, nasmijala si me onim mlijekom u prahu!
    Svim curama što prije vam život podario ovaj osjećaj!
    Jedna mala zanimljivost-i ja i mm smo inače blizanci..

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

draga goa, drago mi je procitati brojku tvoje bete, pa onda brojke uz tvoj fsh i tsh. svaka cast, dajes nadu curama!!

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Goa,čestitke tebi i tm.
    Opusti se i uživaj u trudnoći.

goa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Diana, ne mogu ti poslati pp,navodno si isključila tu opciju, ajde provjeri!

gargamelica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Goa čestitam uaaaau koja lipa beta

gargamelica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Slučajno sam se ponovila ,ali ne skodi za takav uspijeh

vesnare avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Wow Goa, pa s obzirom da ti je u genima da si blizanac, ovo su definitivno duplići
    baš mi se skače, skače

Crvenkapica držim fige do neba da ti ovo bude treća sreća Kako je počeo trend, možda i tebi budu duplići.

Diana držim fige!

Denny vibram da tvoje muke po oku što prije završe da možeš pravac na CITO

Sad mi glupo kraj ove sreće tolike pisati, ali eto jutros sam uradila kućni test - 14 dana od punkcije, tj. 11 dana od transfera 3. dan. Mislim da je to to i sad bih ja najradije prekinula sa utrićima da što prije idem po svoje smrzliće.

Ima li itko da je u CITO išao na postupak sa smrznutim js i koliko to košta ako dođemo do kraja?
    Posljednje uređivanje od vesnare : 23.03.2010. at 07:02

sara38 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Goa moram ti od srca čestitati i želim ti mirnu i školsku trudnoću.
    Inače, imam lijepa iskustva sa polikl. CITO.
    Pusa svim curama.

Nene2 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

vesnare, nemoj prekidati s utrićima, napravi betu!
    čini mi se da možda može biti i prerano za test

goa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Vesnare , znam da je ICSI u prirodnom ciklusu 5000 kn, nekako mi logično da je to ta cijena najvjerojatnije, nema punkcije, ali tu je odmrzavanje, obrada sperme i ostalo, najbolje ti je odmah ih nazvati i pitati, ili dr. osobno, sve će ti reći, možeš mu poslati i mail!
    Denny, za danas~~~~~~~~~~~ da nam se vratiš što prije pa da pratim svaki dan tvog postupka !
    Crvenkapice, potpisujem Vesnare, neka bude treća sreća ~~~~~~!
    Hvala vam još jednom svima na vašim postovima podrške !

prima avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

vesnare nastavi s utrićima i izvadi betu.a cijena postupka sa zamrznutim js bi po logici trebala biti kao FET, znači oko 3500.

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

samo da vas sve toplo pozdravim i naravno da još jednom čestitam GOI i da se ovaj niz iznenađenja nastavi....

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

samo da se ispravim nije jedan nego dvaaaaaaa

vesnare avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj goa prvotno napisa Vidi poruku
    Vesnare , znam da je ICSI u prirodnom ciklusu 5000 kn, nekako mi logično da je to ta cijena najvjerojatnije, nema punkcije, ali tu je odmrzavanje, obrada sperme i ostalo, najbolje ti je odmah ih nazvati i pitati, ili dr. osobno, sve će ti reći, možeš mu poslati i mail!
    !
    Hvala Goa. Nazvala sam čim su došli raditi i veli sestra da je odmrzavanje 3000,00 kn. E sad me brine da to nije sve, već još i oplodnja ICSI - dobro ti veliš da bi moglo viti i 5000,00.
    Pričekat ću da dobijem m. pa ću onda kontaktirati dr. P.

vesnare avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj prima prvotno napisa Vidi poruku
    vesnare nastavi s utrićima i izvadi betu.a cijena postupka sa zamrznutim js bi po logici trebala biti kao FET, znači oko 3500.
    Prima hvala i tebi na odgovoru, nisam odmah vidjela.

goa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Vesnare,ako su ti rekli da je odmrzavanje 3000 kn, možda je to sve jer nema logike da ih samo odmrznu, a šta dalje ? Ma najbolje pitati dr.-a!

goa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Ja u Petak pocinjem s Decapeptyl bocanjem...goa ti si takodje bila dugi protokol kod dr. P ? Sta se desava na prvom UZV poslije bocanja Decapeptylom ?

__________________________________________________ __________________________________________________ _____
    ja '75 - sve ok
    mm - oligoasthenozoospermia gr II
    1. ICSI - postupak u toku...
    Gle, skoro pa isti potpis, nadam se da ćeš ga nadopuniti baš kao i ja !
    Ne mogu ti poslati pp pa ću ukratko- imala sam jednaki protokol, od 21. dana decapeptyl, a na prvom UZV 10 dana nakon dr. provjerava jeli sve u redu i onda usporedno s decapeptylom primaš i gonale ili menopure, kako kome. Nemoj se brinuti za broj injekcija, moguće da ćeš imati i manjka, ja sam ukupno potrošila 30 gonala i 22 decapeptyla. Nekim curama u tijeku postupka i promijene terapiju i tu su vrlo susretljivi ( iznenadit ćeš se koliko je cura u postupku, a tako ih malo piše!)
    Od gonala sam išla na UZV svaki drugi, a pred kraj i svaki dan.
    Provjeri šta ti je s pp, pozdravi muža i ukradi mi potpis !

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Vesnare hvala puno
    Hvala Goa, jos uvijek sam tako uzbudjena zbog tebe, bas sam se radovala juce kad sam procitala, a mm me gleda I smije se.
    U mene je jako slicna situacija tvojoj, pocinjem s decapeptyl od 21 dana (ovaj Petak), pa na prvi UZV 09 Aprila, onda zavisno kako budem reagovala dr. ce reci sta dalje, gonal sam vec uzela kod njega pa vjerovatno nastavljam s gonalom. Wow goa, pa to su 42 injekcije…ima tog bocanja Hvala za info, da se otprilike pripremim, znaci kad pocnem gonal bicu cesto u Cito odo da vidim sta mi je s pp, nisam jos skuzila kako "ubaciti" potpis dole na kraju poruke. Eh….rado cu ti ukrasti potpis, nada uvijek umire posljednja a ti si mi dala puno vise nade u ovih par dana, hvala ti od srca ,uzivaj draga u svojoj trudnoci i nemoj da brines

goa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

odo da vidim sta mi je s pp, nisam jos skuzila kako "ubaciti" potpis dole na kraju poruke.
    Za potpis ideš na postavke, potom negdje u lijevoj koloni odabereš- Uredi potpis, to i napraviš i pri dnu-Spremi potpis, baš kao i kad postaš!
    Sretno ti, znam kako ti je, i ja sam uvijek tražila ljude istih dijagnoza, istih godišta, iz istih klinika, nažalost, bio je jedan dugi niz neuspjeha, ali ovdje cure imaju force i kreću dalje,i želje im se moraju kad tad ispuniti

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Hvala Goa, sredila sam potpis (evo vidjecemo kad postam) a pp neznam zasto neradi, provjerila sam i ukljucen je ?? sve izgleda OK. Goa dali je ovo tebi prvi pokusaj potpomognute oplodnje ili nesto vec radila prije ? meni je ovo sve prvi put..vec 3-4 godine pokusavali zatrudnjeti prirodno i nista...Odlucili se za Cito i dr. odmah preporucio ICSI.Sad mislim da smo trebali otici ranije, ali nikad nije kasno. U pravu si; stalno trazimo slucaj slican nama i to nam daje veliku nadu za dalje, jer nismo sami

goa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

dali je ovo tebi prvi pokusaj potpomognute oplodnje ili nesto vec radila prije ? meni je ovo sve prvi put..vec 3-4 godine pokusavali zatrudnjeti prirodno i nista...Odlucili se za Cito i dr. odmah preporucio ICSI.Sad mislim da smo trebali otici ranije, ali nikad nije kasno.
    Nama je ovo bio prvi pokušaj, ništa drugo osim ICSI i nismo mogli raditi s obzirom na dijagnozu mm ( 0 -1% brzo pokretnih ) i stoga smo svjesni koliki smo sretnici, zapravo, nismo još svjesni !
    Ja sam svoga muža upoznala u tridesetoj, on je mlađi od mene, nigdje nam se nije žurilo, prestali smo se čuvati u mojoj 32. god., ali ništa, otkrili smo o čemu se radi u mojoj 33., čekali smo godinu dana i pokušavali na različite prirodne načine, njegovi su bili protiv jer smo, kao, još mladi ( on je, ja nisam ! ), došla 34.g. , napokon muž pristao da poduzmemo nešto osim vitamina i bioenergije i eto nas! Stoga znam kako ti je kad kažeš da ste možda trebali i ranije krenuti, svima nam je tako, svi slično razmišljamo, ja sam često to znala nabijati mužu na nos jer nisam vjerovala u uspjeh iz prve..Glavno da ste krenuli!

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

goa, čestitam, ova beta je stvarno ludilo!!!!!! Ne sumnjam da će tako i ostati.....

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

samo da vas škicnem moram hitat, ne stignem pročitat ovu zadnju stranicu pa ću večeras kad se vratim!!! poljubac svima

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj goa prvotno napisa Vidi poruku
    Nama je ovo bio prvi pokušaj, ništa drugo osim ICSI i nismo mogli raditi s obzirom na dijagnozu mm ( 0 -1% brzo pokretnih ) i stoga smo svjesni koliki smo sretnici, zapravo, nismo još svjesni !
    Ja sam svoga muža upoznala u tridesetoj, on je mlađi od mene, nigdje nam se nije žurilo, prestali smo se čuvati u mojoj 32. god., ali ništa, otkrili smo o čemu se radi u mojoj 33., čekali smo godinu dana i pokušavali na različite prirodne načine, njegovi su bili protiv jer smo, kao, još mladi ( on je, ja nisam ! ), došla 34.g. , napokon muž pristao da poduzmemo nešto osim vitamina i bioenergije i eto nas! Stoga znam kako ti je kad kažeš da ste možda trebali i ranije krenuti, svima nam je tako, svi slično razmišljamo, ja sam često to znala nabijati mužu na nos jer nisam vjerovala u uspjeh iz prve..Glavno da ste krenuli!
    Hehe...slicno, ja sam muza upoznala u tridesetoj, on je stariji od mene, i tada nam se nije zurilo (znas, pocetak braka pa kontas ima vremena,putovanja,izlasci,radimo,kupiti stan...) ja sam kontala bicu mama do 33-ece, cetvrte, pokusavali smo prirodno do moje 33 godine,napravili par pretraga i dosli do istog rezultata kao tvoj mm,spermogram dobar samo za ICSI (tako nam je dr. rekao) , ja radila dosta pretraga cisto da vidimo dali je sve uredu..i evo, ove godine napokon odlucili da krenemo u postupak, nisam ga trebala nagovarati, vise je on nagovarao mene Da smo znali da nemozemo zatrudnjeti prirodno vjerovatno bih krenuli u sve ranije, ali..nikad nije kasno Ja takodje nevjerujem u uspjeh iz prve, bojim se vjerovati...ali mogu ti reci da si mi ti kao primjer dala puno vise nade, iako jos uvijek nezelim vjerovati da bi mozda i uspjelo... vidjecemo

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

da goa ,, moj tsh je (10.mj) 2.40...........fsh 10.66..sad si me samo podsjetila da su mi i hormoni losi...ja zaboravila na njih
    .ali vidim ima nade
    ali cudno,,meni dr. nikad nisu reagirali na to....uvijek je ok...

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

cure pa gdje steeeeeeeee
    gdje mi je novopecena trudnica?.....kod mene aih obavljen.....14 duuuugih dana cekanja slijedi..........

goa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Crvenkapice,draga, sretno ~~~~~~~~~~~~~~! Možeš čekati i 12 dana, čini se dovoljno, bar je meni bilo!Propupaj nam ovo proljeće na najljepši mogući način 1
    Ima li novosti o Denny?
    Kako nam se Zlatica drži?
    Moja beta jučer 14.dpt = 3980, dr. odmah obavio i brzinski UZV, čini se ipak jednoplodna trudnoća, koliko god blizanci zvuče romantično, dr. me tješio da je ovako sigurnije, uostalom, sve znate. Nestrpljivo očekujem idući UZV na kojem će se možda već čuti srce i tada se bar malo mogu opustiti i reći makar roditeljima novost, ovako smo jako oprezni ( sigurna sam da me razumijete..)
    I napokon je u funkciji ovaj naš forumić!

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Pozdrav!Evo držim se nekako...na mahove silno nervozno...ma ustvari znate sve,sve smo se ovako osjećale!Goa sretno na sljedećem uzv i mislim da je to vrhunac ove priče!
    Jeli mi rano vadit betu 13.dpt ?
    Vesnare jesi vadila betu?Crvenkapice sreeeetno,Gargamelice jesi bila kod dr B ima šta novo?

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Nisam mogla na forum par dana, stranicu bilo nemoguce otvoriti...nista novo, sutra prvi dan bocanja pa cemo vidjeti , malo me strah igle al mm me tjesi da ce on to odraditi bez problema Sretno na UZV goa
    Posljednje uređivanje od diana : 25.03.2010. at 19:17

gargamelica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Pozdrav svima još ništa kod nas
    Zlatice imaš pp

prima avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Pinky pun ti je pp inbox.

ovih dana sam malo lutala jer mi je trebala informacija kako se na kbc firule napravi spermiogram, i saznala ovo:
    U klinici za ženske bolesti i porode (novo rodilište), na odjelu humane reprodukcije, treba se naručiti na tel. 551-422 (ili osobno), dobije se termin za cca 15 dana od dana naručivanja.
    Uzorci se primaju isključivo od 10-11 h. (uzorak unutar 1 h, apstinencija 2-4 dana). Postoji mogućnoost
    davanja uzorka tamo. Nalazi su 12.30.-13.Naravno, treba imat uputnicu od dr. opće prakse.

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

da i ovdje poskocim za nasu trudnicu bublicu

prima, ali ne priznaju spermiogram sa npr. cita? ja imam taj, a zaboravila sam je pitati...

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

ma kakvo sad narucivanje za spermiogram ajme.....samo kompliciraju.....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •