Stranica 17 od 55 PrviPrvi ... 7151617181927 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 801 do 850 od 2711

Tema: POTPOMOGNUTA NA KBC RIJEKA

diabolica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Kika83 ipak sam ja to nekako dobro skužila da se piju odjednom dvije tablete. Super, sad si na miru. Držim fige da folikulometrija bude u ogromnom broju!

diabolica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Kika83 i kad ti to krećeš sa tabletama? Molim te nam javljaj kako se osjećaš, promjene i sve vezano za Klomifensku terapiju, sve do folikulometrije....zanima me šta me čeka!

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Hvala ti draga
    Inače nikad ništa nisam osječala kad sam ih pila. Sad ih pijem od 3-7 a inače sam od 5-9dc. Nadam se barem 2,3 folikula i barem jedna, dvije js- a jesam skromna Sutra startam s prve dvije tabletice i jedva čekam idući tjedan

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

diabolica mm je podignuo uputnicu za psihologa kod svoje doktorice opće prakse, ali i ti možeš kod svog doktora/ice dobit tu uputnicu, mailom sam poslala u službu za centralno naručivanje, onda su mi oni poslali nazat mail da za što mi točno treba psiholog (iako je na uputnici pisalo muški sterilitet) ja sam im napisala da nam treba potvrda o psihološkom savjetovanju i onda smo dobili termin... javim se s izvještajem u ponedjeljak

kika83 nadam se da ćeš dobiti barem dvije js i barem jednog ... i baš se veselim da je netko od nas "Riječanki" krenuo u postupak i da se nešto napokon i tu dešava i da imamo s kim odbrojavat i za koga vibrat

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Cure koje ste več bile na IVF-u, mi možete reći dali daju kakvu injekciju protiv bolova za punkciju ili treba sam doma nešto popit?
    Kad je transfer dali se ostaje u bolnici malo ležat i dali muž može biti s vama ako se leži? Treba neka spavačica ili nešto kad je transfer? Tnx

pak avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

kika za inekciju se dogovoris sa doktorom unaprijed i bez problema dobijes,nakon transfera lezi se mislim 2 sata malo sam zaboravila detalje i ako nema nikog drugog u sobi onda puste i muza ali vecinom bude par cura u sobi pa ce muz morati u setnju a i obzirom na stanje gripe tesko da ce ga pustiti.Od stvari ne treba nista nositi papucice i spavacica te cekaju s imenom u svlacionici.Jesam ja to nesto propustila ?Kreces sada u postupak?

pak avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Zaboravih napisati tako je bilo prije ako se nesto promijenilo u zadnjih god. dana javiti ce friskije cure

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Pak hvala ti

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Molim vas cure DO KADA,do koliko sati se ujutro može dati krv za bhcg? Hvala unaprijed!!

skandy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Svaki radni dan ,bez narucivanja od 7- 10

tel. 658-370

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Thanks skandy! Kako si ti ? Jesi u kakvoj akciji?

skandy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

obavili smo skoro sve što nam je potrebno da krenemo sa ivf-pgd u Ljubljani ,samo čekamo njihov mikroskop

neki dan sam iz prve ruke saznala da ga imaju i da bi odjel ponovo trebao krenuti sa radom.
    Ako bude tako kako oni računaju ,mi bi mogli početi već sredinom siječnja

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

vecer!!!
    ja sam ovdje nova...
    kako se vidi u mom potpisu,imam hipotireozu vec 15 god,uzimam lijekove..prije 2 god sam imala spontani i od tada vise ne mogu zatrudnit nikako...
    napravili smo i ja i mm sve zive pretrage,njemu spermiogram nijen dobar...svaki put sve losiji,i onda nam je dr. rekao da ako ovaj zadnji koji je radio u 9mj isto bude los idemo na MPO.i imam dogovor za 2.mj 2010 za IVF... o tome svemu znam jako malo,sve sta sam naucila,naucila sam preko neta i dragih forumasica koje sve lijepo objasne..od dr. jako malo mozes saznat... u 12mj moram doci na dogovor za MPO,jel navodno po novome se mora sredit neke papire,od pravnika,psihologa na dalje... a i ici cu u stimulirani tako da se moramo dog. i za lijekove..svega toga me je pomalo strah,ali za svoju srecicu ici cu do kraja......
    inace sam kod dr. Vlastelica,zaboravila sm napomenut....

GIZMOS avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

dobrojutro i dobrodošla, barbyRi! Nisi nam napisala koliko imaš godina i da li prošla već koju inseminaciju ili odmah krećeš s IVF? Ovdje je sad puno nas koje smo upisane u 2 mjesecu za IVF (kao i ti ) i večini nas će to biti prvi put pa čemo imat o čemu pričati.
    Jesi sve ostale pretrage već napravila ili tek krečeš u akciju na uputnice?

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

BarbyRi dobrodšla i što prije otišla na neki drugi pdf!!!! (kao trudnica)
    Znam da te je malo strah, ali to je tako kad ne znaš u što se upuštaš, tako je i sa mnom jer i ja sama ulazim u prvi ICSI postupak (i prvi općenito). Međutim nema mjesta za veće strahove jer će sve biti ok!!!

Gizmos `jutro!! i ti si ranoranioc, koliko sam je ja shvatila ovo joj je prvi postupak ali odmah su krenulis IVF-om jer je spermiogram njm prilično loš.

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Barby dobrodošla i naravno sretno u postupku u 2mj
    Ako imaš kakva pitanja mi smo tu, pa čemo ti rado pomoći

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

zahvaljujem na dobrodoslici
    ja sam 78.god a mm 80.god.
    nisam jos bila na nikakvom postupku,ovo mi je sad prvi put da idem u 2.mj2010. sad u 12mj idem na dogovor za psihologa i pravnika i ostalo,i vjerojatno radi tih lijekova za stimulaciju... nista jako ne znam o tome,vjerujem da cu puno toga tu i saznat,...

kod kojeg ste vi ginek. cure?

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Ja sam ti kod docentice.

Jesi se ti već negdje naručivala za savjetovanje?? Mislim da li su na kbc-u počeli sa savjetovanjem?

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj dani82 prvotno napisa
    Ja sam ti kod docentice.

Jesi se ti već negdje naručivala za savjetovanje?? Mislim da li su na kbc-u počeli sa savjetovanjem?
    kakvo savjetovanje?ne znam stvarno.. bila sm prosli mj na humanoj i samo mi dr. rekao da dodjem iza 15.12 da vidimo kad je slobodan psiholog in pravnik da to obavim..drugo vise nista ne znam....one sestre ulaze,izlaze stalno,prekidaju,ne stignes ni pitat nista.
    sad me zabrinula jedna stvar jako..i stalno mi to u uhu...bila sm nedavno kod moje dr. opce prakse i tako pricamo kako ja idem na MPO,i sad ja njoj kazem kako mi mdr. rekao da po novom se mora rijesit to sa pravnikom i psihologom i moram donjet vencani list i tako,a ona meni bas mi je to cudno,nisam cula jos za to,to se radi jedino kad je tudje sjeme u pitanju... i ja sm sad tako uznemirena,mislim si pa ne misle valjda to napravit,bez da me se pita....? jeste vi cule sta o tome?

skandy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Ma nije bitno šta je ona čula ili nije.ti slušaj svojeg doktora i ne boj se ništa.pogotovo oko toga šta ti je ona bacila bubu u uho o tuđem sjemenu.
    Mislim,neznam kako joj uopće palo na pamet ići te zamarat s time.Možeš biti mirna.

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Ovo ne mogu vjerovat, pa di ta žena živi :? ... ništa ti ne brini, to ti je sve potrebno jer to moramo imati po novom zakonu i to je sve, nitko tebe ne može oploditi sjemenom koje nije sjeme tvoga muža bez vašeg pristanka, a naravno vama to nije ni potrebno jer tm ima spermiće samo malo u manjem broju i malo preslabo pokretene za prirodnu oplodnju, ali opet sasvim dovoljno za MPo.

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Ajme strašno Kako se uopće može bavit takvim poslom ako nije upoznata s nekim osnovnim stvarima o MPO.
    Barby nemoj se opterečivati s takvim stvarima

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Ovo ne mogu vjerovat, pa di ta žena živi :? ... ništa ti ne brini, to ti je sve potrebno jer to moramo imati po novom zakonu i to je sve, nitko tebe ne može oploditi sjemenom koje nije sjeme tvoga muža bez vašeg pristanka, a naravno vama to nije ni potrebno jer tm ima spermiće samo malo u manjem broju i malo preslabo pokretene za prirodnu oplodnju, ali opet sasvim dovoljno za MPo.
    to sam i ja rekla...kako tako moze reci,a sta je najgore i mojoj mami je isto rekla mama sva u panici meni to prenjela,ja govorim ona nije normalna...a sta je najbolje ona je mamina prijateljica jos iz mladosti... ne kuzi se u taj postupak ne znam zasto bode nos onda...ona je opce prakse dr. i zna svoj posao ali s ovim ocito nije upucena...

tnx cure sad ste me malo smirile....
    jel koja od vas kod dr. Vlastelica?

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

zaboravila sa nesto pitat...
    da li se daje u kbc rijeka anestezija prije punkcije? ful me strah kako cujem i citam da su cure padale u nesvijest...inace imam jako nizak prag boli...

skandy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

[quote="barbyRI"]

ja jesam :D

skandy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj barbyRI prvotno napisa
    zaboravila sa nesto pitat...
    da li se daje u kbc rijeka anestezija prije punkcije? ful me strah kako cujem i citam da su cure padale u nesvijest...inace imam jako nizak prag boli...

da,u dogovoru sa doktorom.a sve ovisi koliko će biti toga za punktirati.jer ako je malo ,ne vjerujem da ćeš dobiti anesteziju već samo neku inekciju

pino avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

barbyRI, nista ne brini, sigurno ti nece koristiti donora, jer donora u HR niti nema.

vidis, doktorica je vjerojatno upucena u praksu drugih zemalja, koje to zahtijevaju samo u slucaju donora. Cak je i u prijedlogu ovog zakona psih. i pr. savjetovanje bilo predvidjeno za donorske situacije (kad i ima smisla). Ali u saborskom odboru za zdravstvo, gdje sjede Hebrang, Bagaric i Cakarin, je to promijenjeno da svi moraju na to.

Tako da imate razlog otic na predsjednicke izbore i glasat za bilo kog drugog osim Hebranga...

sretno

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

[quote="skandy"]

a i ti si.... a sta nam vrijedi kad sad ide u mirovinu
    ali je doktor :D svaka mu cast... :D
    koliko si vec kod njega? ja dvije godine tocno...sve sam kod njega obavila od pregleda,kiretaze,hsg na dalje...
    znaci postoji mogucnost da ipak daju neku anesteziju ali samo ako je vise jajnih stanica u pitanju. a sta se da lokalna ili opca?
    a kako cu ja znat koliko ce mi ih uzimat? :?

tonili avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Pa već na folikulometrijama će ti doktor otprilike reći koliko ih očekuje, a poslije punkcije razgovaraš i s doktorom i biologom koji ti kažu i broj i kvalitetu stanica...mislim, bar je tak na svim klinikama koje znam, pa pretpostavljam da je tak i kod vas.

pak avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

barbyRI dobrodosla
    Ja sam isto kod dr. Vlastelica ali kao sto kazes uzalud nam kada odlazi.
    Za anasteziju ja se nisam uspijela nazicati iako ja nisam imala ni tako puno j.s. 8 kom. ali sam dobila injekciju protiv bolova mozda su sada nesto promijenili probaj pitati.

a poslije punkcije razgovaraš i s doktorom i biologom koji ti kažu i broj i kvalitetu stanica...mislim, bar je tak na svim klinikama koje znam, pa pretpostavljam da je tak i kod vas
    u RI nije bilo tako bar ja nisam razgovarala sa biologom do dana transfera ali onda je on sve lijepo objasnjavao i moglo se pitat sta god te zanima.Na punkciji sam dobila samo info koliko su puktirali ali kako idu jedna cura za drugom to je sve.
    Nakon dva dana zoves u lab. i kazu ti koliko se oplodilo i kada je transfer.
    Mozda se nesto promijenilo u zadnjih god. dana iako sumljam obzirom na sve vece guzve.

tonili avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Dobro, ne razgovaraš baš s biologom, al ipak nakon punkcije dobiješ info o stanicama. To je najvažnije.

pak avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

tonili nazalost nije uvijek tako neke su cure izlazile sa punkcije i pitale nas vani dali smo culi koliko su ih dobili dok biolog dovikuje dr. ovisi o guzvama i o informiranosti pacijentica.Treba pitati ako sami ne kazu.To sam dozivila na prvoj pukciji i odmah sam pitala dok sam jos na stolu bila i uvijek poslije sam ispitivala sve sto me zanima i dobila odgovor.Tako nije da nece reci nego im valda promakne u toj guzvi.

tonili avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Sorry, nisam znala. Prenjela sam samo svoje iskustvo. Da, moramo pitati za sve što nas imalo muči i zanima, naše pravo je da dobijemo odgovor.

pak avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

I upravo tome nam i sluzi ovaj forum za razmijenu iskustva

skandy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

[quote="barbyRI"]
    Citiraj skandy prvotno napisa

koliko si vec kod njega? ja dvije godine tocno...sve sam kod njega obavila od pregleda,kiretaze,hsg na dalje...
    znaci postoji mogucnost da ipak daju neku anesteziju ali samo ako je vise jajnih stanica u pitanju. a sta se da lokalna ili opca?

i ja sam isto dvije godine kod njega.samo što se ja i privatno pregledavam kod njega.
    svaki puta mu kažem "nemojte mi otići u mirovinu prije nego mene rješite" .on se na to samo nasmije i kaže da neće ,neka ne brinem,da ćemo sve skupa proći pa tako i porod.
    Cure,mislim da nam se doktor neće povući samo tako.Još je premlad, preiskusan i još nam uvelike može pomoći da bi se umirovio samo tako.Možda nam neće ostat na KBC-u ali negdje privatno vjerujem da hoće
    Ajme šta obožavam tog čovjeka

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj pak prvotno napisa
    barbyRI dobrodosla
    Ja sam isto kod dr. Vlastelica ali kao sto kazes uzalud nam kada odlazi.
    Za anasteziju ja se nisam uspijela nazicati iako ja nisam imala ni tako puno j.s. 8 kom. ali sam dobila injekciju protiv bolova mozda su sada nesto promijenili probaj pitati.

a poslije punkcije razgovaraš i s doktorom i biologom koji ti kažu i broj i kvalitetu stanica...mislim, bar je tak na svim klinikama koje znam, pa pretpostavljam da je tak i kod vas
    u RI nije bilo tako bar ja nisam razgovarala sa biologom do dana transfera ali onda je on sve lijepo objasnjavao i moglo se pitat sta god te zanima.Na punkciji sam dobila samo info koliko su puktirali ali kako idu jedna cura za drugom to je sve.
    Nakon dva dana zoves u lab. i kazu ti koliko se oplodilo i kada je transfer.
    Mozda se nesto promijenilo u zadnjih god. dana iako sumljam obzirom na sve vece guzve.
    dosta nas je onda ovdje kod njega....bar znamo da smo u pravim rukama,ali jos kratko znas mozda ti kad ide tocno ca? mene je zbunio prosli put,cula sam da ide i pitam ja njega kaze on idem,idem od 1.12010. i tako mi sestra njegova rekla,i onda on mene zapise za 2mj2010 za IVF i ja pitam jel mogu birat dr. kojeg zelim kad vi idete ca?ipak idem na postupak,da mi je radi obicnog pregleda nebi toliko gledala,a on meni ma bit cu ja...i sad ja u njega gledam pa kako,sta ne idete iza nove godine ca,on meni jos vas vu u 2mj obavit,napravit cemo bebu pa mogu ici...sad sta ce biti nemam pojma,bas me zbunio :?
    reci mi molim te jos ovo,da li budu studenti na punkciji i transferu?cula sam da ih zna biti tamo dosta a mogu mislit kako cu ih trpit oko sebe kad budem krepivala od bolova.. tko sve uopce bude?

pak avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

skandy nadam se da si u pravu.

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

[quote="skandy"]

i ja sam isto dvije godine kod njega.samo što se ja i privatno pregledavam kod njega.
    svaki puta mu kažem "nemojte mi otići u mirovinu prije nego mene rješite" .on se na to samo nasmije i kaže da neće ,neka ne brinem,da ćemo sve skupa proći pa tako i porod.
    Cure,mislim da nam se doktor neće povući samo tako.Još je premlad, preiskusan i još nam uvelike može pomoći da bi se umirovio samo tako.Možda nam neće ostat na KBC-u ali negdje privatno vjerujem da hoće

Ajme šta obožavam tog čovjeka
    istu stvar i meni uvijek kaze,kad vas obavim onda mogu ici,ne brinite se..ma strava je!!!!!! vec jedno godinu dana slusam kako ide u penziju ali ovaj put je izgleda ozbiljno,jel mi je i sestra to potvrdila i susjeda mi radi u kbc,isto je njegova pacijentica i njoj je rekao..i ona je na cudu gdje ce sad.. :? ja isto sam isla par puta kod njega u katunar polikliniku privatno ali kako cesto idem ne mogu si bas to svaki put priustit,nazalost...ali vrijedi svakog novcica..

skandy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Barby RI meni je jednom na nečemu(ne sjećam se čemu) bio jedan student kojeg nisam takorekuć niti vidjela.Stajao je sa strane.

Mislim da možeš tražiti da ih ne želiš dok te obrađuju

pak avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

barbiRI ja nisam ni jednog studenta srela u sva tri postupka,a iskreno neznam kako bi reagirala da su bili tamo.Mislim da bi bilo svaka cast trebaju i oni uciti ali ne na meni.
    I kod punkcije i kod transfera prisutni su dr. i sestre i to je to nema ni mjesta za vise ljudi.

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

joj nadam se da meni nece biti nikog,jel iovako mi je bed i strah me za poludit,jos mi to treba.znam da se trebaju ucit na nekom ali sta bas na meni??? :? bas sam citala negdje na netu isto da na postupku obicno prakticiraju studente...krasno....
    znam da sam jako dosadna,ali sve mi je to new,puno toga ne znam i htjela bih jos znat sta me ceka,moze mi tko reci koliko traje obicno punkcija,koliko transfer? radila sam hsg bio mi je uzasno bolan,za poludit,ali evo prezivila sam pa me zanima da usporedba sta jace boli punkcija ili hsg? cula sam da transfer bas ne,sad... :?

pak avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ma nisi dosadna samo pitaj.
    Pukcija i transfer traju kratko i transfer u principu nije bolan a pukcija je meni nesto kao oni jaki grcevi kad dobijes.Ja inace imam uzasne bolove kada dobijem da ne mogu ni stajati nekada tako da mi je to bilo slicna bol samo puno krace traje.Nekih 10-ak min i gotovo ako i toliko,hsg je puno gore iskustvo i nakon toga ja sam rekla da osim obicnog pregleda kod mene nista vise nece raditi bez inekcije.Ako ti je hsg bio bolan onda ces ovo odraditi bez frke.

skandy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

neću te lagat ali mene je punkcija boljela isto kao i hsg .samo što hsg traje kraće
    Punkcija kao traje kratko cc 15,20 min,ovisi koliko imaš f.
    transfer traje isto tako i ne boli apsolutno ništa.

Oba dva puta te dočeka njihova spavačica i papuče.ništa svoje ne moraš nosit. Oko tebe su sestre koje te tješe a meni je bila i jedna divna bijologica koja me držala za ruku

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

joj cure,kad sve ovo citam,sve me vise prpa...kao da je to sutra... koliko god zelim da dodje taj dan toliko me i strah,i boli a najvise da nece uspjet..
    koliko ste vas dvije vec puta bile na postupku? mene je hsg bolio stvarno jako,bojala sam se strasno,inace sam kukavica i panicar veliki a ove dvije cure sta su bile isto za hsg me tjesile kao nije to nista,na kraju su obe u kolicima isle na odjel sa rengena a ja lijepo setajuci sa sestrom,zezale se po putu nas dve... boljelo me je kad su mi radili to,i 10ak min poslije lezala sam tamo,ja sam bial zadnja na redu,jel mi se strasno vrtilo i povracalo ali poslije sve super koda nisam ni bila,niti sam krvarila.. inace nemam problema sa bolnim menstr. nekad sam imala ali kako cura,..jednom mi je pukla cista imala sam cijeli dan takve bolove,krvarila do koljena, da mi je doslo da sama sebe pocnem grist od boli ni jedna tableta nije pomagala,tako da sam prosla muke isusove... nadam se da cu izdrzat i punkciju...

skandy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

naravno da ćeš izdržati punkciju i zaboravit na bol još prije nego siđeš sa stola,vjeruj mi.

možeš pitati da ti daju nekakav koktelčić ili popij doma ketonal,voltaren... što god.

Meni su rekli da smijem uzeti i nešto za smirenje

Iza mene su dva stimulirana ivf-a ,dvije trudnoće i dva misseda

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

skandy zao mi je,...svasta si prosla...
    ne vidim u tvom potpisu,u kome je problem,tebi ili muzu?
    meni nikad nisu rekli zasto je doslo do missed abortiona? samo se nagadja..ja sumnjam ali niko da potvrdi tocno,cak ni vlastelic. jesu tebi rekli?
    ja kad pomislim da mi iza MPO dodje opet spontani,mislim da bi isti tren zavrsila na psihijatriji... to bi me bilo...
    da,cula sam das se moze za punkciju nesto popit protiv bolova i za hsg sam popila voltaren neki jaki ali badave,nije djelovalo... a i za smirenje isto sam cula,nesto cu morat jel ce mi noge ja mislim trest ko siba.

skandy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

sve je počelo sa muževom dijagnozom oligoasthenozoospermia

nakon dva misseda dr.V.nas je uputio da napravimo kariogram .Kod muža ovaj puta sve u redu a kod mene je nalaz pokazao da sam nositelj balansirane translokacije.

Sad se liječimo u Ljubljani ali jedan dio (primanje terapije i folikulometrije) moći ću obavljati kod dr Vlastelića

Daj se probaj malo opustit .Sva si mi u strahu od te punkcije .izludit ćeš do 2.mj.dok ne uđeš u postupak.Opusti se čisto da nebi na psihičkoj bazi još poremetila menstrualne cikluse .Sve smo mi to prošle i preživjele pa ćeš i ti.
    sad je stvarno pre,pre rano da se operećuješ sa tim

GIZMOS avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Kod muža ovaj puta sve u redu a kod mene je nalaz pokazao da sam nositelj balansirane translokacije. Sad se liječimo u Ljubljani ali jedan dio (primanje terapije i folikulometrije) moći ću obavljati kod dr Vlastelića
    Skandy, šta si mislila pod ti da se sada lječite u Ljubljani? I ja sam imala missed abortus pa me zanima. Rekli su mi da se pretrage rade tek nakon drugog spontanog, ali ja ne želim čekati i opet sve prolaziti ako se bilo kako može spriječiti. Šta znači da si nositelj balansirane translokacije?

pak avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

barbi ma opusti se bice sve ok.mozes popiti neku tabletu za bolove i jos njihova inekcija prije i prodje.Tako sam ja radila nisam ja bas njima vjerovala pa sam se obezbjedila jos i sama.Iza mene su 4 punkcije i 3 tranfera i i poslije prvog sve je islo lakse kada razbijes onaj strah.
    Meni je isto hsg bio jako strasan toliko da sam na pola pocela se dizati i govorila dr. da prestane i da nis od toga.Ali to je zato sto dr. nije uspijevao to napraviti i jos govorio kako je kod nerotkinji tesko namjestiti nesto na sta sam ja pukla jer da sam rodila nebi to ni radila i izmrcvario me do besvjesti prije nego je zapravo i poceo.Od tada sam rekla mm da me u tu bolnicu moze odvesti jedino u nesvjesti jer svjesno tamo ne ulazim vise.
    Zato kazem meni punkcija nije tako strasna pored hsg, a uzmi u obzir da se sada zbog ovog zakona ide na blazu stimulaciju da se ne dobije puno j.s. tako da se racuna nekih 5 j.s. po ciklusu max.A to stvarno nije strasno puno i ide brzo.
    Lijepo se opusti do 2 mj. da ne izludis i kako ti je skandy rekla da od stresa ne poremetis ostalo.

GIZMOS avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

joj nadam se da meni nece biti nikog,jel iovako mi je bed i strah me za poludit,jos mi to treba.znam da se trebaju ucit na nekom ali sta bas na meni??? :?
    Meni su na kiretaži bili studenti i bilo mi je ful neugodno dok sam ležala na stolu (nabrojala sam 7 ljudi skupa s doktoricom i sestrama). Srečom, kiretažu rade pod općom anestezijom pa je ta neugodnost kratko trajala jer sam odmah uspavana. Ali uvijek mi je ostalo pitanje da li netko od njih baš taj dan nešto radio ili su samo gledali. Dokorica mi je na viziti rekla samo da sam jako krvarila...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •