Stranica 21 od 55 PrviPrvi ... 11192021222331 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,001 do 1,050 od 2711

Tema: POTPOMOGNUTA NA KBC RIJEKA

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

.Jel zaš možda mogu li piti Dabroston i Brombergon zajedno?

Smiješ. Ja sam pila dabriće za dobit stvari i bromergon naravno.
    Ma tu sam ja, povremeno škicnem šta ima kod vas, neželim previše sjedit na stolici, tek mi je drugi dan. Zato odmaram i mirujem(ništa neradim), sve radi mm i svekrva I tako ču do bete. Neće škodit a kako mi cure kažu ni peglanje ni kuhanje neče nigdje pobjeć
    Neosjećam ništa, možda povremeno grčeve u maternici ali to je normalno. Neću uopće ovaj put pratit simptome jer zbog utrogestana mogu pogriješit. Čekat čemo, nadat se i vjerovat

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Diabolica daj se rađe konzultiraj s nekim oko bromergona jer ti stvarno nije jako povišen. Ja ga nebi uzimala na svoju ruku.

diabolica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

kika83 a ti si isto imala taj prolaktin povišen?....čini mi se ne jako....pa je si pila brombergon ili si ušla u postupak sa blago povišenim prolaktinom?
    Vidim da si na Utrogestanima....jel to progesteron kao i Dabroston? Služi za čuvanje trudnoće. A to ti je dr. V prepisao ili?

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj diabolica prvotno napisa
    kika83 a ti si isto imala taj prolaktin povišen?....čini mi se ne jako....pa je si pila brombergon ili si ušla u postupak sa blago povišenim prolaktinom?
    Vidim da si na Utrogestanima....jel to progesteron kao i Dabroston? Služi za čuvanje trudnoće. A to ti je dr. V prepisao ili?
    Ja sam ti prije mjesec i pol imala 920 prl i reko mi je Vlašić da počnem s bromergonom 2x1. Da možemo slobodno u postupak jer da on nije tako strašan. Ipak ga zovu hormon stresa a ja sam pod stresom stalno. Kakav je sada neznam jer ga nisam vadila, rekao mi je da netrebam nego da ga i dalje pijem do trudnoće.
    Utrogestene stavljam nakon transfera 3x2. Da, on je čuvar trudnoće.To ti stave odmah nakon transfera(moraš ih imati sa sobom). Ja nisam pa su mi dali za taj dan.

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

barbyRI evo baš sam se vratila sa aerobika na kojeg sam baš i krenula zbog štitnjače i pokretanja metabolizma jer ja se isto bojim da neću u postupak ako mi se poremeti TSH. Bila sam jednom kod dr. Bičanića u Medicu i bio je ok jer kod njega sam tražila drugo mišljenje, a inače idem kod dr. Peršića na poliklinici Sunce...je da plaćam ali mi je ok jer idem 2xgodišnje. U međuvremenu obavljam samoinicijativno pretrage krvi na nuklearnoj na uputnicu od opće dr.
    I ja se isto osjećam ponekad depresivno, stalno urlam, brzo planem ali prihvati to kao stanje a ne kao bolest jer mi nismo bolesne...mi imamo samo manje hormona koje nam štitnjača ne proizvodi dovoljno i pijemo Eutirox kao nadomjestak. Mislim da će tebi morati povećati dozu...jer ako ti se stanje pogoršava a i sama kažeš da to osjećaš onda je sigurno stvar u doziranju nadomjestka hormona. I ako ti je još koji hormon slučajno povišen ili smanjen kao meni progestron onda dolazi do disbalansa i normalno da ti tijelo i duša divlja.
    Ja planiram isto pod obavezno u 12. mjescu sama prekontrolirati hormone da ne bi bilo kakvih iznenađenja kad krenem u postupak. Od Dabrostona isto slabo imam stvari i isto sam napuhnuta...ne znam šta da kažem po tom pitanju....valjda je to normalno. Dr. Vlašić mi je rekao neka ga pijem jer mi ne može naškoditi a i da ostanem trudna on bi mi ga ionako prepisao. Nemoj se brinuti....odi kod endokrinologa, provjeri TSH jer će ti sigurno povećati dozu da ti se smanji (a smanji se već nakon 15 dana) i vidjet ćeš da ćeš pitanje hormona staviti pod optimum kad kreneš na MPO.
    Vidim da se sve tako brinemo i strepimo...baš smo u nezavidnoj situaciji....nadam se da će nam se uskoro javiti koja riječka trudilica....ajde Kika83 požuri....da se i mi imamo čemu :D :D nadati... :D

GIZMOS jel to ok piti brombergon na svoju ruku? Možda bih i ja krenula piti po pola tablete da mi se smanji prolaktin bar ispod granice jer mi malo treba....Jel zaš možda mogu li piti Dabroston i Brombergon zajedno?
    joj nadam se da ce mi se uspijet to izregulirat do 2.mj pa da skupa idemo u postupak... jedva cekam sad 3.12 sta ce mi reci...sta tako brzo za 15 dana se vec popravi tsh?sad mi je malo lakse... meni su bile stvari pretprosli mj trajale 5,6 dana i to tako obilno a ovaj mj samo 1 dan i to uz dabrostone,ali skuzila sam da su mi trajale dugo i ocistila se zato sta sam pila i vrkutu.po njoj sam i pms osjetila i sve ok bilo,ali sam onda nedavno na netu procitala da se vrkuta nikako nebi smjela kombinirat sa dabrostonom.

GIZMOS avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Znate možda kojeg dobrog ginekologa u Puli da ima color doppler?

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj GIZMOS prvotno napisa
    Znate možda kojeg dobrog ginekologa u Puli da ima color doppler?
    Možda u Ars medici imaju dobrog ginekologa

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Vidim da ste se raspisale o hormonima pa imam jedno pitanjce.
    Mm je danas dobio nalaz hormona i sve mu je u granicama normale. Zanima me kako točno izgleda pregled endokrinologa i da li je netko od vaših muževa bio na pregledu kod njega. Moje je mišljenje da ako mu je nalaz hormona dobar da endokrinolog nema šta tu više puno za radit ili :?

Kika83 čuvaj malu mrvu, svi na ovom pdf-u s tobom čekamo betu i držimo ti fige

diabolica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

dani82 ako su mu nalazi ok, mislim da nema potrebe ići kod endokrinologa....jedino ako hoće još provjeriti izgled štitnjače ultrazvukom. Najbitnije je da su mu hormoni u granicama normale.

diabolica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Imam i ja jedno pitanje:
    Pijem Dabroston od 11. dana ciklusa pa dok ne dobijem stvari jer mi je razina progesterona u granicama ali ipak nedovoljna za zatrudnjivanje (imam 25 a treba biti barem 40-50). Za vrijeme dok ga pijem se užasno osjećam. Nenormalno mi se spava, ujutro sam sva strgana, popodne poslije posla nemam energije za raditi bilo šta, samo legnem i ne mičem do navečer...onda se otuširam i ponovo legnem bez snage za bilo čim. U glavi mi je košmar, zujim.....
    Primjetila sam da čim mi prođe ciklus opet sam normalna i normalno funkcioniram.
    Da li je koja od vas imala kakve slične simptome dok je pila Dabroston?

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Imam i ja jedno pitanje:
    Pijem Dabroston od 11. dana ciklusa pa dok ne dobijem stvari jer mi je razina progesterona u granicama ali ipak nedovoljna za zatrudnjivanje (imam 25 a treba biti barem 40-50). Za vrijeme dok ga pijem se užasno osjećam. Nenormalno mi se spava, ujutro sam sva strgana, popodne poslije posla nemam energije za raditi bilo šta, samo legnem i ne mičem do navečer...onda se otuširam i ponovo legnem bez snage za bilo čim. U glavi mi je košmar, zujim.....
    Primjetila sam da čim mi prođe ciklus opet sam normalna i normalno funkcioniram.
    Ja ne, a koristila sam ga više od godinu dana neprestano. Ja bi samo imala povećan apetit. A da probaš s Duphastonom? Sve isto samo drugi proizvođač?

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Imam i ja jedno pitanje:
    ja sam isto dosta mamurna,pospana naspavam se po 8,9h i jedva se ujutro razbudim,ne znam sta je to..isto kkao je rekla kika imam povecan apetit samo bi nesto tamanila...a bas mi i ne treba to ja ti pijem sad vec par mj duphaston umjesto dabrostona,ginicka mi je rekla da ga ona uvijek prije preporuci da ima manje nuspojava,ne zadrzava tako vodu,znaci manje bi se trebalo po njemu i debljat.u biti kao on je prvi i bio a po njemu je kopiran dabroston kao.tako mi objasnila.jedino sta se ovaj placa iako dobijes recept a dabroston ne. ma sve je to izgleda isto,ja ne vidim neku posebnu razliku...
    mene vec danima onako lagano nabija u trbuhu koda cu dobit a jos do kraja mj ga moram pit.ne znam sta je to... nesto se dobro poremetilo kod mene docim sam ih imala prosli mj samo 1 dan.

diabolica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Curke, mene Dabrići rasturaju.....sjedim na poslu u kancelariji i samo mi glava pada zaspat ću 100%....i tu i tamo me štrecne u donjem dijelu trbuha....i naduta sam.....o, joj ....
    barbyRI htjela sam ti reći da su meni stvari nekako traljave otkada pijem Dabroston i užasno tamne boje....i isto mi ne traju kao obično...i samo jedan dan bude onak obilnije a ostale dane bi-ne bi krenulo....valjda je to normalno....

innu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

pozdrav, ima li koja od vas dugi menstrualni ciklus, i ako ste radile bilo kakav postupak, nakon koliko dana ste napravile test za trudnoću, naime ja sam prije 17 dana radila inseminaciju, a m još nema. unaprijed zahvalna... [/b]

diabolica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

innu jedino što ti mogu reći da odeš kupiti test i odmah će ti pokazati rezultat. Ja sam nakon 14 dana od inseminacija uvijek radila test jer sam ludila od neizvjesnosti i naravno nisam mogla dočekat...a onda je naravno stupilo razočaranje....ali barem sam znala na čemu sam jer nisam od onih tipova koji čekaju valjda dok betu ne odu izvadit...ja bih poludila od nervoze.....
    U svakom slučaju sretno, držim palčeve za plusić! :D :D :D

innu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

šta se tiče testa, napravila sam ga ja već, iako je bilo prerano, nekih 7 dana poslije, naravno -negativan, nisam ni ja mogla podnjet tu neizvjesnost. a ništa, odoh u ljekarnu...

zvijezda  danica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Danas sam dobila termin za dr. Vlastelića :D . Sada još samo da prođem pregled i da vidimo šta dalje.

Nema razlike između Duphastona i Dabrostona to je isto didrogesteron. Samo je razlika u imenu. Dok Utrogestan je mikronizirani USP progesteron.

Innu ~~~~~~~~~~~~~~za plus na testu .

GIZMOS avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj innu prvotno napisa
    pozdrav, ima li koja od vas dugi menstrualni ciklus, i ako ste radile bilo kakav postupak, nakon koliko dana ste napravile test za trudnoću, naime ja sam prije 17 dana radila inseminaciju, a m još nema. unaprijed zahvalna... [/b]
    Dvije su opcije:

1. Trudna si i zato kasni :D
    2. Pila si dabroton i zato kasni

Nadajmo se svi skupa da je ovo prvo. Javi kad napraviš test!

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Innu odmah nam javi rezultat!!

Meni duphaston uopće nije odgovarao (ali mom mužiću je ) ...bila sam sva nekako čudno raspoložena od hiperaktivnosti do deprice, a cicke su mi toliko narasle da to nije bilo normalno, a da ne pričam kako su bolile :shock:

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Innu neka bude + :D
    Sretno

innu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

...eto, clearblue kaže "-", ništa, ajmo dalje.... cure, hvala na potpori, pretpostavljam da ste vi jedine koje znaju kako se sad osjećam...
    mislim na vas, ajmo dalje!

diabolica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Innu danas sam u depri od Dabrostona a najviše zbog toga što se sve trudnice lagano porađaju i to još k tome javne osobe (jučer je i Ljupka Gojić dobila curicu) tako da bi mi dobro došao tvoj veeeeliki plus na testu da me malo utješi da će i neka od nas uskoro biti trbušasta....ajmo innu :D :D :D javi se....

diabolica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

innu izgleda da si poslala post sekundu prije mene.....žao mi je....ali idemo dalje draga! Nema odustajanja!

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Curke, mene Dabrići rasturaju.....sjedim na poslu u kancelariji i samo mi glava pada zaspat ću 100%....i tu i tamo me štrecne u donjem dijelu trbuha....i naduta sam.....o, joj ....
    barbyRI htjela sam ti reći da su meni stvari nekako traljave otkada pijem Dabroston i užasno tamne boje....i isto mi ne traju kao obično...i samo jedan dan bude onak obilnije a ostale dane bi-ne bi krenulo....valjda je to normalno....
    meni su znale duze trajat,bas sam se znala dobro ocistit a ovako se nakuplja ta krv a ne ide nikamo...pa kad udari u glavu,uzas....moram reci vlastelicu sad kad idem bas me brine malo to...a sa vrkutom mi duze trajale,osjecala sam pms,sise me uredno prije boljele,osjetila ovulaciju,sad vise nista...

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

innu žao mi je bit će slijedeći put.

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Innu več sam se ponadala da si nam ti prva Riječka trudnica
    Žao mi je No, znaš kako se kaže idemo dalje

GIZMOS avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Innu, baš mi je žao i u potpunost razumijem kakav je osječaj negativnog rezultata nakon prvog pokušaja (pada najteže). Meni je danas isto počelo neko brljanje pa naoružana tabletama iščekujem još jednu M. u beskonačno dugom nizu. Bez obzira što nisam bila u postupku, razočaranje je jednako jer uvijek tinja neka nada (možda baš sad kad ne očekujem ništa) ali na kraju-to je samo nada.
    Ja sam ovih dana na godišnjem i jedva čekam povratak na posao jer sam sama sebe izludila ovih dana razmišljanjima poput "Što ako...?" Osječam veliku ogorčenost i nesigurnost zbog svega i sve češće poželim onaj mir koji sam imala dok sam vjerovala da će sve biti u savršenom redu, a nije ni najmanje, sve je zbrkano, sve je razbacano u mojoj glavi koliko god se ja trudila složiti taj "PUZZLE ŽIVOTA". Svaki, baš svaki dan, iskusim neko novo saznanje, neki novi strah, strepnju i sve me to vodi unatrag daleko od cilja koji je iz današnje perspektive još miljama daleko...i bojim se, jako se bojim, da će ostat nedostižan, nesaživljen, nedorečen.
    Nadam se da se ne ljutite na mojoj ne baš pozitivnoj energiji koju danas unosim, ali moram ispraznit dušu. Moždo je to samo PMS, a možda početak kraja još jednog neispunjenog sna...

gupi51 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Drage cure, imam jedno pitanje. Do sada se ovdje nisam javljala jer iako smo iz Ri na postupke smo išli u Zg. Sada bih u Ri možda krenula u koji prirodni postupak ili uz neku blagu stimulaciju. U prvom mj idemo na postupak u Ljubljanu pa ako to ne bude dobitno u pauzi do sljedećeg postupka u Slo ili Austriji bi išli ovdje da ne gubimo vrijeme. Zanima me kakav je postupak u Rijeci. Kako se naručiti za postupak, mislim da li je moguće u prirodne postupke ići nešto češće nego na stimulirane i koliko se čeka. Hvala puno.
    Želim vam svima puno, puno sreće i da što prije ugledate svoje velike bete.

diabolica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

GIZMOS vidim da i ti u istoj fazi kao i ja jučer....potpuno te razumijem...sve kao da sam ja pisala....potpisujem sve!
    Izgleda da su došli neki tužnjikavi dani. Jučer čekam bus na stanici prekoputa Prenatala i naravno gledam kolica i oblekicu za bebe i plačem u sebi...razmišljam šta ako nam postupak i Ri ne uspije, šta ću onda, jel da se prijavim u Mb, Ljubljanu, da idemo u Češku???
    Sve me to toliko opterećuje! A Dabroston me uspavljuje...prestrašno!
    Ali zato smo valjda ovdje da se ponekad malo i utješimo. Dobro je da imam vas jer tada znam da nisam jedina koja se ovako osjeća.
    Evo dolazi vikend i ja obećajem da ću misliti o svemu pozitivno!!!!

innu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Sad ja čekam vas da me malo razveselite sa svojim betama i +++, i nadam se da će se lijepe vijesti brzo proširiti, jako nam trebaju, jer u ove vaše faze od jučer ja sam upala danas, iako sam si čvrsto obećala da neću! bit će bolje, sigurno...

innu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

gupi51 mislim da kod svojeg ginekologa trebaš pitati uputnicu za humanu, a za stimulirane postupke ne znam šta reć, ja sam ti još na početku, mislim da će ti cure bolje objasnit, u svakom slučaju sretno...

pak avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Cure nadam se da ce vam vikend popraviti raspolozenje.
    gupi posaljes uputnicu faxom ili meilom sa naznakom kod kojeg dr. zelis i svojim br. tf i cekas da ti se jave.Po ovom sto cure pisu narucuju za 2-3 mj. tako da sto prije to bolje.Koliko se sada ceka za prirodnjake neznam mozda se javi netko sa vise informacija.Evo link http://www.kbc-rijeka.hr/kbc.php?id=53
    nadam se da ce biti uspijeha u Ljubljani pa ti nece ni trebati.

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

innu zao mi je... drz se
    sta samo 2,3mj se ceka na postupak sad? ja sam se pribiljezila pocetkom 9mj i tek krajem 2.mj cu na red...
    jel istina da se sad vise ne moze tel. pribiljezit u Mariboru za postupak,nego ici tamo ili poslat mail,silne nalaze i onda kad oni odluce tek jave...? a da je sve do 2011 i to do kraja popunjeno,jel i to istina? strasno.. tako da lijepo imam mogucnosti(financijske)ici mora se toliko cekat.znaci da postupak i uspije tek za 2 i toliko god bi mogla postat mama :?

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Ajmo Riječke trudilice, koja je slijedeča za dobit-nedobit mengu?
    Razveselite nas malo :D :D

diabolica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

innu prvo trebaš uputnicu od svoje ginekologice za odjel humane reprodukcije. Onda je najbolje da odeš do KBC-a i sestre Mire (tko zna kad bi došla na red centralnim naručivanjem) i lijepo pitaš za upisat se kod doktora....izabereš kojeg želiš (Vlašić, Vlastelić, docentica...) ili već koji ima slobodne termine....onda te ona upiše i kaže kad si na redu za konzultacije. Učini to što prije jer ako ideš u 1. mjesecu u Ljubljanu a u slučaju da ti ne uspije kombiniraš sa Rijekom bilo bi najbolje da se požuriš jer sada je cijeli 12. mjesec već zauzet, 01. mjesecu rade tek od 11.01. i sve je isto zauzeto a kad je mene upisivao za 02. mjesec već je isto bilo skoro do kraja popunjeno. A i ne zaboravi da moraš imati sve nalaze i spermogram itd. pa ti za to treba vremena da se naprave jer oni priznaju samo njihove nalaze. Računaj da moraš proći i ciklus inceminacija. Mislim, svi moraju prvo probati inseminacijama doći do rezultata a onda tek idu na stimulirane postupke. Ali probaj se dogovoriti...Ja sam zadnji put na kontroli poslije Lpsc na njegovo pitanje da probamo ići još sa kojom inseminacijom demonstrativno rekla NE! Dosta mi je propalih nadanja jer nekako tim inseminacijama ne vjerujem...nužno zlo za nepotrebnu patnju. Mislim da se može sa prirodno stimuliranim postupkom ići svaki ciklus, al to neka ti kažu druge cure jer nisam baš 100% sigurna. Neka me cure isprave ako nisam dobro rekla. Ja se barem tako nadam jer računam na to isto da mogu krenuti sa nekim konkretnijim stvarima.
    Evo što sam znala napisala sam a tebi sretno i da što prije dođeš do veeelike bete!

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

diabolica,mene nije poslao najprije na inseminacije,odmah na IVF, stimulirani,rekao mi da kod mene to ne reagira,radi muzevog spermiograma,da nebi bilo rezultata ocito. jel jos koja od vas isla na IVF odmah?

pak avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Mi smo isli odmah na IVF ICSI.Dosli smo sa nalazom iz Pule ,ponovili u Ri i odmah krenulu na IVF.Sve ovisi o spermiogramu,nema smisla raditi inseminacije ako je nalaz los tako da oni sa tezom dijagnozom preskacu taj dio.Dvije god. unazad su se prirodnjaci mogli radii svaki mjesec e sada onda se ni na postupak nije cekalo tako da to ovisi o njihovim troskovima i limitima koji su nastupili nakon donosenja novog zakona

innu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Mi smo sad napravili prvu inseminaciju, i ništa, dijagnoza iz mog potpisa očito više ne stoji, jer je rađen spermatogram netom prije inseminacije i rečeno nam je da je znatno lošiji nego prije, papir nisam vidjela, tako da ne znam šta uopće da napišem. Nisam pametna da li bi trebalo inzistirati na tome da se preskoče inseminacije, nekako mi je logičan taj put sa manje agresivnim metodama na početku, a s druge strane sad bi išla na ivf da imam priliku....

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

moj ima oligoasthenozoospermiu,ne pise tesku,ali mu je svaki nalaz do sad bio sve losiji,i rekao nam je da ako ovaj treci bude los odmah idemo na MPO,i tako je i bilo...
    nakon koliko se moze opet ponovit postupak ako IVF ne uspije?npr ako je stimulirani,meni je receno da ce biti...

pak avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Preporucuje se pauza od 6 mj. izmedju stimuliranih postupaka iako moze i nakon 3 mj.Mi smo isli svaka 3-4 mj. ali zbog sadasnjih financijskih ogranicenja bolnica tesko da ce to opet biti moguce.I da meni su nalazi bili ok pa je vjerojatno i to bio razlog sto smo upadali cesce.

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

tnx pak na odgovoru..mene je strah vec sad ako ne uspije i koliko cu onda opet morat cekat..treba to sve psihicki izdrzat...svaka cast cure moje svima vama koje ste vec duze u tome i borite se,skidam vam kapu.... :D

gupi51 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Cure hvala vam na informacijama. U ponedjeljak idem kod ginekologice pa ću odmah uzeti i uputnicu za KBC Ri. Daj bože da mi neće trebati.

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Cure moje ja danas brojim 6dnt, još samo 11 dana :/
    Znam da je dugo ali šta ču kad u Rijeci vade nakon 3tjedna betu a drugdje nakon 2 tjedna, a neznam zašto. No izdržat čemo još malo
    Ja se osječam ok, jedino sam se sinoć malo zabrinula, išli smo kod prijatelja i čim sam se sjela počeo me boljeti donji dio trubuha, rekla bi maternica. I tako neko vrijeme i prestalo :?
    Preostaje mi čekat još 11dana Nekako se osječam dobro u vezi ovoga, nemogu objasnit ali vidjet čemo dali imam pravo
    Ja svoje odrađujem, netko drugi odlučuje
    Gizmos kad ti ideš u bolnicu?

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj pak prvotno napisa
    Preporucuje se pauza od 6 mj. izmedju stimuliranih postupaka iako moze i nakon 3 mj.Mi smo isli svaka 3-4 mj. ali zbog sadasnjih financijskih ogranicenja bolnica tesko da ce to opet biti moguce.I da meni su nalazi bili ok pa je vjerojatno i to bio razlog sto smo upadali cesce.
    U tu stimulaciju neulazi klomifen ili? Znam da s klomifenom možeš više puta zaredom ić ako je sve ok.

pak avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

kika moguce ja osijetis bol kod impantacije navijam za veliku ß!
    Za klomifensku stimulaciju neznam ja sam isla na ful stimulaciju menour, gonal i decapeptyil kombinacije uvijek razlicite.

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj pak prvotno napisa
    kika moguce ja osijetis bol kod impantacije navijam za veliku ß!
    Za klomifensku stimulaciju neznam ja sam isla na ful stimulaciju menour, gonal i decapeptyil kombinacije uvijek razlicite.
    Joj da je bar bila implantacija Bojim se da ipak nije možda mjehur(iako bi me stalno bolilo) ili možda jer imam problem sa stolicom odkad sam na Utrićima. Ma neznam. Prvih par dana nakon transfera sam samo osjetila povremeno kao da me netko rezucka nožem po trbuhu ali onako sitno i jučer ta bol i odnoda ništa :?
    No, kako bude, bude

innu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

ajde kika razveseli nas brzo... :D :D :D

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

cure mozete mi malo pomoc... :?
    uzimam dabrostone(odnosno duphastone)od 11-25 dana ciklusa,da li ga pijem i taj 25.dan ili do 24.? nadam se da me dobro razumijete sta mislim reci..da malo pojednostavnim... pocela sam piti 16.11(11dan ciklusa)i trebala bi piti do 29.11 da li i taj dan popijem ili do do tog dana? po 2 tablete pijem na dan,znaci 28 ili 30 tableta...sad me malo zbunilo,jel ih nisam par god uzimala i onda mi opet dao turu dr...pa sam vec zaboravila...strah me da nesto ne zeznem,ipak su to hormoni...

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj barbyRI prvotno napisa
    uzimam dabrostone(odnosno duphastone)od 11-25 dana ciklusa,da li ga pijem i taj 25.dan ili do 24.? nadam se da me dobro razumijete sta mislim reci..da malo pojednostavnim... pocela sam piti 16.11(11dan ciklusa)i trebala bi piti do 29.11 da li i taj dan popijem ili do do tog dana? po 2 tablete pijem na dan,znaci 28 ili 30 tableta...sad me malo zbunilo,jel ih nisam par god uzimala i onda mi opet dao turu dr...pa sam vec zaboravila...strah me da nesto ne zeznem,ipak su to hormoni...
    Ako piše od 11 do 25dc onda piješ i 11 i 25dc.

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj kika83 prvotno napisa
    Citiraj barbyRI prvotno napisa
    Ako piše od 11 do 25dc onda piješ i 11 i 25dc.
    aha,jel cini mi se da sam ja ludaca pila dan manje do 25. dana,znaci u biti 30 tableta....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •