Stranica 23 od 55 PrviPrvi ... 13212223242533 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,101 do 1,150 od 2711

Tema: POTPOMOGNUTA NA KBC RIJEKA

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

...i da, mm je na kbc-u za endokrinologa bio naručen 23.4.2010.

diabolica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

barbyRi jesam ti rekla da će ti povećati dozu i za njegdje cca 2-3 tjedna već bi ti se TSH trebao smanjiti odnosni biti u normali. Bitće sve ok. i ne brini. Tako je i meni bilo pa sad pijem 75. Ja idem kod endokrinologa u polikliniku Sunce i jako sam zadovoljna. Platim 300 kuna ali se osjećam kao kraljica i imam vrhunski tretman. A što se tiče KBC-a od njega sam u startu odustala jer ja nemam vremena čekati 3-4 mjeseca da dođem na red pogotovo jer čekam postupak i stalno moram biti pripravna jer ako ostanem trudna odmah se moram javiti zbog povećanja doze jer je to jako bitno za plod. Zbog toga što nisam na vrijeme saznala da bolujem od hipotireoze sam i pobacila prvi put i ne bih čekala 3 mjeseca da me veleuvažena gospoda odluče primiti preko socijalnog što potvrđuje primjer od dani82..

I ja se nadam da će nam reći da smo normalni
    Danas su me zvali iz KBC-a za termin kod psihologa ali se nisam uspjela javiti pa se nadam sutrašnjem pozivu da nam kažu kad da dođemo na testiranja. Ali k sebi ne mogu doći kakve apsurdne stvari moram prolaziti. Završila sam fakultet i poslijediplomski studij i sad moram dokazivat da sam psihički spremna na dijete. Opet sam ljuta i bijesna

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

diabolica potpuno se slažem s tobom, ali smatram i da nisam završila fakultet da nitko ne bi imao pravo odlučivati da li ja smijem imati dijete ili ne. Na sreću i psihologica koja nas je obrađivala sličnog je mišljenja, samo naši inteligentni zakonodavci imaju neke nebulozne ideje...

Ako te sutra ne zovu nazovi ti njih, ja sam ih tako par puta zvala i dali su mi informaciju o terminu... u većini slučajeva su tete bile i ljubazne.

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Meni nikako nije jasno zašto meni nije trebala ta potvrda psihologa i pravnika i bez problema sam išla na IVF :? :?
    Šta sam ja bolja od vas? A baš su u banani

diabolica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

dani82 ma nisam mislila zbog fakulteta, nego da sam toliko toga već pregrmila u životu da bi me sad ovakva nebuloza izludila...i učinila bespomoćnom da me to vrijeđa do bola.

kika83 draga, ti ne trebaš potvrde jer su oni vidjeli da si ti potencijal za brzo zatrudnjivanje iz prvog pokušaja. :D :D :D

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj diabolica prvotno napisa
    dani82 ma nisam mislila zbog fakulteta, nego da sam toliko toga već pregrmila u životu da bi me sad ovakva nebuloza izludila...i učinila bespomoćnom da me to vrijeđa do bola.

kika83 draga, ti ne trebaš potvrde jer su oni vidjeli da si ti potencijal za brzo zatrudnjivanje iz prvog pokušaja. :D :D :D
    Misliš 4 pokušaja? Diabolica draga iz tvojih usta u Božje uši

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj dani82 prvotno napisa
    barbyRi mm je danas bio kod endokrilonoga u poliklinikci Sunce, naručila sam ga cca pred tjedan dana, došli smo na red kad smo i bili naručeni, platili smo pregled 300 kn i to bi svakom preporučila... znam da 300 kn nije mali novac za 20 minutni pregled ali poštedi te toliko živaca i vremena i mislim da svatko ko ima zdravstvenih problema ne treba žalit novaca da bi dobio čim raniju i bolju medicinsku uslugu.
    mislim da cu i ja pocet ici,sad jos ovaj put sta moram donjet za mjesec dana nalaze pojavit cu se..kad vidim kako odprde covjeka,kad tako moram reci,zgadi mi se vise doci..ne stignes ni pitat sta te zanima a cekas mjesecima na red...

dany82 kod kojeg dr. u sunce ide tvoj muz?
    diabolica a ti?
    moze mi tko reci kako izgleda otprilike taj pregled tamo? sta se placa i vadjenje hormona ili?
    diabolica da bila si u pravu,povisio mi je dozu i sad za mjesec dana cemo vidjet rezultat,nadam se da ce se sve sredit do tada i da cu moci na MPO kad imam dogovoreno...

diabolica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

barbyRi ja idem kod dr. Peršića i čovjek je stvarno ok. Nisam mu u početku vjerovala pa sam htjela i drugo mišljenje i otišla u Medico kod dr. Bičanića. Nije ni on loš ali dr. Peršića sam puno sam spitivala o reproduktivnoj endokrinologiji i čovjek mi se totalno posvetio i objasnio kako šta funkcionira kod štitnjače i šta ćemo poduzeti kad ostanem trudna. Pregled se sastoji konzultacija, pregleda štitnjače i UZV štitnjače. Hormone si vadim na nuklearnoj preko uputnice od svoje doktorice opće prakse ili kod ginekologice jer imam dopunsko osiguranje. U Suncu je vađenje hormona dosta skupo tako da ti ja kombiniram. A i nije potrebno ići često kod endokrinologa kaad ti jednom odredi terapiju. Naravno ako ti nije dobro i ako osjećaš simptome nekog poremećaja ideš odmah ali ja sad sama kontroliram hormone svaka 3 mjeseca i u slučaju da se nešto poremeti idem odmah jer sam najkasnije za tjedan dana na redu. Baš sam danas vadila hormone tako da se polako pripremam prije postupka.

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

barbyRi ja idem kod dr. Peršića i čovjek je stvarno ok. Nisam mu u početku vjerovala pa sam htjela i drugo mišljenje i otišla u Medico kod dr. Bičanića. Nije ni on loš ali dr. Peršića sam puno sam spitivala o reproduktivnoj endokrinologiji i čovjek mi se totalno posvetio i objasnio kako šta funkcionira kod štitnjače i šta ćemo poduzeti kad ostanem trudna. Pregled se sastoji konzultacija, pregleda štitnjače i UZV štitnjače. Hormone si vadim na nuklearnoj preko uputnice od svoje doktorice opće prakse ili kod ginekologice jer imam dopunsko osiguranje. U Suncu je vađenje hormona dosta skupo tako da ti ja kombiniram. A i nije potrebno ići često kod endokrinologa kaad ti jednom odredi terapiju. Naravno ako ti nije dobro i ako osjećaš simptome nekog poremećaja ideš odmah ali ja sad sama kontroliram hormone svaka 3 mjeseca i u slučaju da se nešto poremeti idem odmah jer sam najkasnije za tjedan dana na redu. Baš sam danas vadila hormone tako da se polako pripremam prije postupka.
    bicanic radi u medicu :? nisam znala,ja sam bas kod njega u kbc...uvijek negdje zuri,a danas posebno...najgore mi je sad kad mi se sve to poremetilo i kad moram to dovest u red prije MPO on me tako odkanta.......doslo mi je da placem od muke danas. znaci dr persic,morat cu pocet i ja u sunce ici.di je tocno ta klinika?cula sam za nju ali ne znam...znaci utz,pregled i konzultacija 300kn?nije tako puno ako to sve obave i prije svega saslusaju te..a hormone cu nadam se uspjet rjesavat kod dr opce prakse da ne placam.
    tnx na odgovoru

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

diabolica nisam mislila da ti misliš da zbog fakulteta ne moraš kod psihologa, ja sam samo dodala da mislim da baš nitko ne bi trebao biti "testiran" da li je sposoban ili ne biti roditelj.

BrarbyRi Bičanić se žuri iz kbc jer mora trčat u Medico da dodatno zaradi
    Vjerojatno se pregled mm malo razlikovao od diabolicinog jer su mm-u hormoni sve 5 tako da je taj pregled bio pro forme radi, jer nam je docentica napisala da trebamo donijet nalaz endokrinolaga... i sam endokrinolog mu je rekao da što se njega tiče on nije trebao dolazit. Ali kaže mm da se stvarno potrudio i da mu je objasnio sve moguće (poznate) uzruke muške neplodnosti, čak mu je provjerio jajčeka ...ja sam mislila da to radi urolog i rekao da je sve ok, da proba vidjet kod urologa.

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

dani82 da dobro si rekla mora zurit da zaradi,nikad im nije dosta brizni........
    mene bas cudi kako me dr vlastelic nije vec dugo pitao kakvi su mi hormoni stitnjace a zna da imam vec 15 god problema s tim i hipotireozu,a bas sad kad idem na MPO trebalo bi se vidjet...dobro da sam ja zahtjevala dr opce prakse da mi da uputnicu za vadit,da nisam nebi ni zanla da mi se povisio tako tsh i mogla sam ici na postupak i nedaj bog da mi dodje opet do pobacaja.ubila bih se....
    sad sam zvala svoju ginicku da vidim je mi gotov papa test koji sam jos sredinom 9mj radila,tek mi je ovaj tj kaze stigao...da je ok,neke asus promjene da se vide ali ako negativno.i da ponovim u 3,mj2010 opet.
    joj tako me strah sad sta ce mi reci vlastelic kad budem isla,da mi odgodi radi tsh MPO.poludila bi...... nadams e da nece....

cure koliko vas je naruceno za 2mj2010 na MPO?jel znate tocno koji datum?

diabolica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

barbyRi poliklinika Sunce je u zgradi Euroherca na 4. katu. Moraš se naručiti prije i u prosjeku najkasnije za tjedan dana si na redu.

Kika83 kakva je situacija kod tebe? Jel se miče šta u trbuhu? :D :D

GIZMOS avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Samo da vas sve od reda pozdravim i zaželim ugodan vikend! Ja se polako spremam za bolnicu, ne mogu dočekati više taj utorak, želim znati na čemu sam da mogu planirati što i kako dalje! najgore je živjeti u neznanju (ili možda najbolje). Nalazi su svi od reda došli ok, jedino sam se kod interniste malo zapuhala kod onog dubokog disanja, ali žena kaže da mogu dalje pa...Sada sam sva u nekom čudnovatom stanju-kao da idem na dugo očekivani put...
    Kika83, još malo Svi ostali....sreeetno!

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Gizmos sretno

Jeli nuklearna medicina radi oko Božića i N.G. jer morala bi vaditi hormone?

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Gizmos draga sretno
    Ja brojim još samo 5 dana
    Danas sam povremeno osjetila grčeve, onako slabijeg intenziteta. Neznam, inače me to lovi dan, dva prije menge i to ne uvijek. Nekako mi je još rano :/ Saznat čemo ubrzo

pak avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

GIZMOS sretno.
    Cure ako odlazite na mjesta gdje ima pacijenata u postupcima mozete li ostaviti koji isprintani letak o prikupljanju statistike.Sto vise ih skupimo to bolje.
    Hvala!

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

evo ja dobila stvari danas,6.dan tek........ nakon sta sam popila stvari...inace ih vec oko treceg dana dobijem.ujutro mi procurile i preko dana sve nesto slabo,sad jedva malo da imam...ne znam sta se to smenom desava uz sve dabrostone meni 1 dan traju,tako i prosli mjesec... jel kojoj od vas bude tako kratko? inace mi znale po 5,6,7 trajat..

pino avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Bok cure,

oprostite sto upadam vama kao padobranac... htjela bih vas samo zamoliti ako mozda mozete prosiriti vijest o nasoj stranici, pogotovo kad budete isle u bolnicu, o www.potpomognutaoplodnja.info i o statistici o rezultatima postupaka po novom zakonu na stranici http://potpomognutaoplodnja.info/upitnik i pogotovo u printanom obliku (na kojem ima i broj mobitela gdje poslati informacije SMS-om) za one koji nemaju internet.

(Slazemo korisne stvari na stranici, i npr. imamo i mapu MPO mjesta u Zagrebu ovdje, a bilo bi dobro takodjer napraviti takvu kartu za Rijeku, pa bih vas molila da napisete adresu bolnice, laboratorija gdje vadite hormone i/ili spermiograme, i ljekarne za kupiti lijekove, i sva druga mjesta koja bi pacijentima mogla biti korisna...)

Hvala puno i oprostite na smetanju! Drzim vam velike fige za postupke!

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Cure, samo da vam kažem da sam odlučila ipak vadit betu u utorak. Biti če mi 15dnt i nema smisla čekati 18dnt kako mi je Vlašić napisao na nalazu. Predugo mi je čekati, čitam da sve cure vade ili 12 ili 14dnt. Tako da ako ima šta pokazat če
    Eto, držite fige

pak avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

kika ja ti se divim sto nisi napravila bar koji testić do sada.Ja ne bi izdrzala.U svakom slucaju drzim fige u utorak.

zvijezda  danica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Kika za utorak ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i veliku betu !!!!

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

kika sretno :D drzim fie

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Gizmos nadam se da će sve proći dobro i da ćemo se viđati u čekaonici u veljači čekajući folikometrije, punkcije, transvere...

Kika83 svaka tebi čast. I ja bi sigurno već napravila koji test do sad....
    ~~~~~~~~~~~~za veeeliku betu.

diabolica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

barbyRi i ja sam danas dobila stvari poslije Dabrostona ali meni je došlo opet točno na vrijeme i ovaj put dosta obilnije. Stvarno čudno da ti traje samo 1 dan ali opet svaka od nas drugačije reagira i vjerujem da je to normalno pa se nemoj brinuti ali svejedno pitaj malo da budeš mirnija.

GIZMOS sretno i brzo se oporavi. Nije tako strašno, sestre su odlične. Ja sam brzo došla k sebi, ožiljci brzo zarasli i sad barem znam na čemu sam pa ćeš tako i ti.

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Cure, nemam više živaca radit testove nekon toliko minusa. I poznajem sebe,da sam napravila test i vidjela opet minus to bi bio kaos a ovako sam smirena, opuštena, skulirana kao nikad dosad. Vjera i nada rade svoj posao Malo me strah i borim se sama sa sobom protiv toga, uf neide mi baš.Danas sam sve neka cendrava, ono iz čistog mira krenu suze i rasplačem se. Hormončeki, hormončeki
    Šaljem vam vibre, želim sreču, ma šta god vam treba

diabolica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Kika83 molim te šta god da bude nema panike. Znam da će ti biti teško ali ide se dalje i nema drugog riješenja dok ne dobiješ svoju mrvicu. Ja sam svaki put poslije inseminacija kad bi dobila stvari toliko bila skomirana da su mi moji rekli da to graniči sa depresijom. I danas kad dobijem stvari sam u bedu ali šta da radim, borim se, idem dalje. Ja sa nestrpljenjem očekujem tvoj plusić jer to znači i za mene nadu da će i meni uspjeti predstojeći postupak.
    Želim ti najveću betu u utorak. :D :D :D S nestrpljenjem čekam da se javiš.

GIZMOS avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Hvala na dobrim željama! Žao mi je samo da neću u utorak biti tu kada Kika objavi rezultat bete i što se neću moći radovati s vama! Ja sam danas dobila odgovor iz Maribora vezano za endometriozu i kontracepciju nakon laparoskopije (ja sam sama sebi dijagnosticirala endometriozu ) i doktor kaže da ih mogu piti i ne moram pa sam tako opet u neznanju, ali tako je to, valjda neke odluke moramo i sami donositi, ali svakako bi mi bilo lakše da mi je odgovorio: DA, trebate ih zimati ili NE, nemojte ih uzimati! Vidit ćemo najprije kakva će dijagnoza uopće biti! Diabolica i ostale cure koje ste nedavno bile na laparoskopiji, kada ste dobile rezultate patohistološkog nalaza? Da li se čekaju ili ih dobiješ dok si još u bolnici?

innu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

svima puno pozdrava, pratim vas uredno, jedino nemam niš pametno za napisati, kika još malo do utorka, čekamo rezultate skupa s tobom i evo ti malo~~~~~~~~~~~~~! gizmos brzo se oporavi, i zapamti, to ti je samo još jedan korak bliže cilju!

GIZMOS avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Hej innu! nadam se da je tako, da će sve završiti dobro...Kako se ti držiš? Imaš kakvih planova uskoro? Hočeš na još koju inseminaciju ili? Što ti kažu u Rijeci? Možda da te uguraju u drugi mjesec da zaokružiš veliko društvo u čekaoni! Ja sam isto upisana, ali ne znam kako će se stvari odvijati pa ne planiram ništa zasad...Ako me prime, super, a ako ne ostaje mi "dežela"!

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Gizmos ja sam patohistološki nalaz dobila kad sam bila na kontroli nakon mjesec dana od operacije. A otpusno pismo kad sam bila vadit šavove.
    Ma draga, sve če biti ok. Samo češ biti na korak bliže svojoj bebici
    Diabolica draga i ja ti budem u komi svaki put kad dobijem stvari a naročito kad idem u postupak, onda sam u depri danima.
    Bojim se jedino ako beta bude negativna kako ču preživjeti ove blagdane, to me najviše muči. Znam da neču imati snage za slavlje, poznajem se
    No, zasada nema negativnih misli kod mene, još uvijek sam pozitivna

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

barbyRi i ja sam danas dobila stvari poslije Dabrostona ali meni je došlo opet točno na vrijeme i ovaj put dosta obilnije. Stvarno čudno da ti traje samo 1 dan ali opet svaka od nas drugačije reagira i vjerujem da je to normalno pa se nemoj brinuti ali svejedno pitaj malo da budeš mirnija.

GIZMOS sretno i brzo se oporavi. Nije tako strašno, sestre su odlične. Ja sam brzo došla k sebi, ožiljci brzo zarasli i sad barem znam na čemu sam pa ćeš tako i ti.
    a ne znam ni sama jel to ok,ali nesto mi govori da nije bas...jel ipak dabrostoni poticu krvarenje a meni tako malo traju i nisu mi jake..a nekad su mi po 5,6,7 dana trajale i bile obilne.sve mi se poremetilo..reci cu vlastelicu sad kad budem isla pa cu vidjet sta kaze..strah me da radi toga ne bude problema mi sa postupkom..valjda nece... evo sad koda ih ni nemam vise...

diabolica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

barbyRi ipak se sutra raspitaj kod svoje dr. da budeš na miru. Ja više neću piti Dabroston ovaj ciklus jer mi je dr. Vlašić rekao da ih popijem do kraja a sad ih više nemam. Čula sam da su neke cure baš zatrudnile kad su ga prestale piti?? A ja sam ga dobila da mi se povisi progesteron. A ti kažeš da on potiče krvarenje. Ma izgleda da on svačemu služi.

diabolica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

GIZMOS ja sam patohistološki nalaz dobila kad sam išla nakon par dana skidat punte već je bio gotov. Ma oni ga odmah naprave. Meni je napravljena laparo 29.10. a nalaz ima datum 01.11. (bila je subota, znači da rade i vikendom) a na skidanju šavova sam bila već u utorak.

innu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

sutra folikulometrija, nadam se do kraja tjedna da će bit još jedna inseminacija....(u nizu)! cure drage recite mi malo kad su se vaši doktori odlučili radit laparoskopiju, hsg mi je ok, ali vidim da je nekim curama isto bio ok, a rađena je laparoskopija. :? unaprijed zahvalna...

innu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

sutra folikulometrija, nadam se do kraja tjedna da će bit još jedna inseminacija....(u nizu)! cure drage recite mi malo kad su se vaši doktori odlučili radit laparoskopiju, hsg mi je ok, ali vidim da je nekim curama isto bio ok, a rađena je laparoskopija. :? unaprijed zahvalna...

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

cure,zanima me nesto... sta ako se slucajno desi da u medjuvremenu zatrudnis a vec kod socij. ginek. narucis lijekove za stimulaciju i ne moras na kraju na MPO? sta onda sa lijekovima?
    ja dans isto nista od stvari..opet mi jedan dan trajale... :?

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Innu sretno na folikulometriji, neka bude puno lijepih folikulića
    Cure, sutra je taj dan . Malo sam uzbuđena i jedva čekam saznati rezultat, pozitivan naravno

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Kika83 i Gizmos želim vam sutra svu sreću!!
    Evo i malo vibrica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Imam jedno pitanje, docentica mi je napisala da moram napravitmmikrobiološki pregled vrata maternice - bris... e sad ja sam to obavila kod svog socijalnog ginekologa ali nisam baš sigurna da je to to... iako mi izgleda da bi to moglo biti to (piše na nalazu: Mikrobiološki odjel... uzorak: bris cerviksa - ali vrat maternice nije cerviks ) :/ i sad rezultat nalatza piše ovako:

KULTIVACIJA AEROBNA
    -Patogene bakterije nisu izolirane

...nekako mi je to prejednostavno, ja sam očekivala čitav niz raznoraznih bakterija i onda pored njih stoji negativno/pozitivno... nešto slično kao i kod nalaza za hepatitis markere i HIV

Molim za informaciju jesu li i kod vas ti nalazi tako izgledali ili mi ginekolog ipak nije uzeo odgovarajući bris.

GIZMOS avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Trebala ti je uzeti 3 briseva i za njih dobiješ 5 nalaza. Jedan bris je na klamidiju, drugi na ureaplasmu i mycoplasmu a treći na aerobne i anaerobne bakterije. Meni je prvi put prešutila da mi nije uzela svih 5 briseva pa kad sam je pitala di su mi nalazi od myco i ureaplasme onda je rekla da njih nije radila jer nije imala nekakvih bočica di to pohranjuju.
    Na nalazima obično piše sterilno ili nije izolirno ili nije nađeno ili obrnuto ako je nađena kakva bakterija i onda najčešće naprave i antibiogram di ti piše koji bi ti antibiotik bio najbolji za tu bakteriju, ali taj dio mi nije previše jasan!

Innu, ja sam docenticu pitala još u 3 mjesecu da mi napravi dijagnostičku laparoskopiju jer sam se bojala da nešto ipak smeta unutra, ali ona je rekla da ne treba jer da je kod mene sve ok. Tek nakon što sam dobila cistu u 9 mjesecu i još jednu u 10 onda je odlučila tako i zaključila da ipak nešto ne štima i da to treba provjeriti i ukloniti uljeze! Mislim da u Rijeci nemaju baš praksu raditi dijagnostičku laparoskopiju ako je HSG uredan, a po meni je to samo odgađanje neodgodivog!

Sada Vas pozdravljam do idučeg tjedna i očekujem puno dobrih vjesti kad se vratim! Sretno svima!

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Tako nešto sam i mislila da je moj ginekolog napravio, ne bi taj čovjeku izašao u susret i nešto mu pomogao, a ne da bog da ga ti nešto i pitaš odmah postaje neugodan..... A ništa pravit ću se da nisam znala da to nije sve i s tim nalazom otić docentici pa nek mi onda tamo rade briseve jer ih moj socijalni ginekolog ne radi.

Gizmos sretno ti bilo!!

Tia avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj GIZMOS prvotno napisa
    Mislim da u Rijeci nemaju baš praksu raditi dijagnostičku laparoskopiju ako je HSG uredan, a po meni je to samo odgađanje neodgodivog!
    možda sam ja iznimka no meni je rađena dijagnostička laparoskopija 16 mjeseci nakon HSG-a koji je bio uredan.
    Isto sam kod docentice

Tia avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

i da zaboravih napomenuti laparo je predložila sama docentica, nisam sama tražila

Kikica1 avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Trebaju ti tri uputnice, jedna je za bakterije, znaci ove aerobne i anaerobne, na drugu ti ide klamidija a na trecu mikoplazma i ureaplazma.

Moja ginica mi je radila sve briseve odvojeno i rekla je da nije pametno odjednom uzimati vise od tri brisa jer nema bas toliko materijala, sluzi, cega li vec u cerviksu pa mozes dobiti uredne nalaze a da sve i ne bude uredno.

Za mikoplazmu i ureaplazmu, sad ne znam kako je kod kog ginekologa, ali meni je to bila ful tlaka. Morala sam prvo uzeti bocice na zavodu za javno zdravstvo i s njima ginekologu a koliko sam shvatila u njima je valjda neka kultura i moras ih vratiti u roku od sat vremena natrag na zavod. I zamisli si ujutro u Rijeci stici s Mlake na drugu stranu grada i natrag u sat vremena a zna se da je do 9 prometni kolaps.

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Ja čekam rezultat

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

kika drzim fige!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Beta 1,2

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Citiraj kika83 prvotno napisa
    Beta 1,2
    jako mi je žao..drži se..bit će jednom,tako se ja tješim

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

a joj kika,bas sam ostala kad sam procitala...bila sam uvjerena da ce biti velika...zao mi je draga... drz se..... sta drugo da ti kazem...

innu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

kika znam koliko ti je to značilo, i znam da te nitko sada ne može oraspoložit, isplači se danas, i sutra kreni dalje, uz tebe smo....

lucija83 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Kika 83 drži se, doći ce i tvoja ura svima dodje kad tad !!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •