Stranica 26 od 55 PrviPrvi ... 16242526272836 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,251 do 1,300 od 2711

Tema: POTPOMOGNUTA NA KBC RIJEKA

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Gizmos pratila sam i čekala da se javiš da vidim kako je prošlo, drago mi je da si obavila, ali ove nuspojave i simptomi su užas! Ja sam bila na dvije laparo, nisu iste, ali ni približno, operarana sam isto u Rijeci. Stvarno mislim da bi se morala nekom javit, ne bi smjela ni toliko krvarit. Šaljem ti veliku i drži se!

Pozdrav svim curama!

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Draga Gizmos ...tako mi je žao što se sve ovo izdešavalo...Nadam se da ćeš ubrzo prestat krvarit i da će se sve vratit na staro (sigurna sam da hoće).

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

jel zna mozda tko da li se na razgovor sa pravnikom moze ici i popodne?

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

jok krivo sam napisala...mislila sam sa psihologom?

GIZMOS avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj tigrical prvotno napisa
    Gizmos pratila sam i čekala da se javiš da vidim kako je prošlo, drago mi je da si obavila, ali ove nuspojave i simptomi su užas! Ja sam bila na dvije laparo, nisu iste, ali ni približno, operarana sam isto u Rijeci. Stvarno mislim da bi se morala nekom javit, ne bi smjela ni toliko krvarit. Šaljem ti veliku i drži se!
    Pitala sam ja u bolnici jednu sestru za krvarenje i ona je rekla da joj je to čudno pa je išla pitati nekog doktora, ali on je zaključio da je to operacija. Ma nisam baš imala sreće sa doktorima! Moja dr. me nikad nije došla ni posjetit nakon operacije, a drugi više obračaju pažnju na svoje pacijente koje su operirali a drugima pogledaju temp.listu i to je to. Kada je bio Vlašić u iziti ja sam se tek probudila i nisam se snašla jer nisam kužila ni di sam, ali on je bio jako ljubazan im odgovarao je na pitanja gospođi do mene. Za bol u preponi isto su mi rekli:pa vi ste tek operirani, normalno je da boli. Najgore od svega je što onaj plin nisam ni osječala, a one rupice na koži tako reći ni ne čujem osim kada kašljem, smijem se i sl. A baš na tim mjestima sam očekivala oteknuća i bolove. Sutra će mi možda neke stvari biti jasnije. Nadam se samo da ću naletiti na dežurstvo nekoga tko je voljan slušati i razgovarati, a ne opet na nekog površnog koji nas smatra brojem i ničim više.

GIZMOS avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj GIZMOS prvotno napisa
    Pitala sam ja u bolnici jednu sestru za krvarenje i ona je rekla da joj je to čudno pa je išla pitati nekog doktora, ali on je zaključio da je to menzis.

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Gizmos bol u lijevoj preponi mi uopće nije jasna, to kao ni žlijezde ispod pazuha ne bi smjelo imati nikakve veze s laparo. Moraš ih pitat, vuć za rukav jer inače nikog nije briga za tebe, na žalost. Ja sam imala sreću, moj dr. me stalno obilazio, i osim onih malih rezova od laparo, koji bole vrlo malo, ništa drugo me nije boljelo. Drži se

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Gizmos nemoj se igrati s time. Tek si operirana i ništa od svega toga nebi smijelo dugo trajati. Ok ako malo krvariš, to je normalno svi smo krvarili ali ovi ostali simptomi nisu zanemarivi.

GIZMOS avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Obečajem, neću se igrati i sutra želim znati sve odgovore.
    Tigrical, ti još malo brojiš do bete?! Želim ti sreću prekosutra i neka te ugodno iznenadi! A mi ostale se još neko vijeme moramo strpiti do 2,3, ili 4 mjeseca kada će napokon krenuti invazija riječkih trudnica...

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Gizmos hvala ti! Razmišljam da je odem sutra vadit 13 dpt, neću izdržat do srijede.

Cure sretno

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Pridružujem se dobrim željama. Tigrical sretno, nek ti ovo bude najljepši Božićni poklon :D

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Hvala vam cure, odlične ste! Nego već duže razmišljam, nigdje ne vidim druženja riječkih cura, neka kavica i sl.? Da li bi se dalo i imalo volje šta organizirat? Ja bi vam se rado pridružila bez obzira što sam išla u Slo.

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

tigrical i ja ti zelim veliku betu :D :D :D

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Tigrica i ja ti želim veeeeliku betu
    ...i slažem se da bi neka kavica dobro došla da se upoznamo

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

I ja sam za druženje kad sam u Rijeci :D :D

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

i ja se slazem za druzenje...nebi bilo lose da se malo upoznamo i da se izjadamo malo i uzivo jedna drugoj a ne samo ovako preko poruka...
    cure sutra idem na humanu an dog. za lijekove i ostalo..........bas me neka nelagoda drzi,strah me da nece sve ici kako treba...kad mu kazem da mi je tsh povisen sad da mi ne otkaze postupak.. uzimam redovito terapiju i rekao mi endic da bi mi za mjesec dana kad idem opet na kontrolu trebalo se snizit...

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Barby draga sve če biti ok Samo budi pozitivna i neka taj strah nestane, iš iš
    Ja sam ti oduvijek negativka i od kad sam bila na laparo totalno sam postala pozitivna(rekla sam samoj sebi dosta negative) i samo pozitivne stvari mi se dešavaju od onda, nažalost trudnoću još nisam ostvarila ali to neznači da neču.
    Nekako se nadam prirodnoj trudnoći u koju nevjerujem da ču ostvarit ali nikad se nezna, čuda se dešavaju
    Zato, glavu gore i ti ideš u 2mj u postupak :D :D
    Sretno sutra

GIZMOS avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

U 2 mjesecu će vas puno biti u rijeci pa bi mogli tada organizirati neko druženje (ja još uvijek ne znam da li ću se odlučiti za postupak) ali bi svakak došla na upoznavanje!

BarbyRi, nemoj se brinuti oko hormona jer oni ti ionako jako malo ledaju na to ili pak uopće ne gledaju. Drži se ti rađe onog što ti endokrinolog savjetuje i sama si vodi računa da ti bude u granicama normale jer su oni dosta aljkavi kod toga, a ako je samo malo povišeno ništa zato

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

BarbyRi onda mu kaži što ti je rekao endokrinolog pa će sve biti ok

Kavu bi vi Riječanke trebale organizirat pa da mi smo dopalimo u Rijeku ipak ste vi na svom teritoriju... ali naravno morate kavu organizirat na nekom mjetu koje ćemo mi lako nać
    Ajmo da čujemo ko je za kavu.... za sad su za kavu tigrical, barbyRi, kika83 i ja....

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Ja dolazim svakak , bilo to 1mj ili 2mj. Ja sam u prvom mjesecu sigurno gore, a najvjerovatnije i u 2mj jer imam pravnika i psihologa za obavit. Vozača imam, a on nek se snalazi dok se ja družim

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Može i u 2. mjesecu, imamo vremena za dogovor, treba se organizirati da cure iz Istre ili otoka budu u Rijeci, a mjesto za kavicu ćemo smislit, možemo i na PP. Vi recite kad vam paše, a riječanke će se prilagodit. Svima

dino84 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Dani, macice nažalost, nisu moje, od frendice su, to su mama i kćer i uživo su još slađe
    Barby, kao što kaže Kika, moraš razmišljati pozitivno i bez straha, bit će sve Ok, vjeruj u to :D
    Gizmos, mene nakon lapro nisu pustili doma dok mi nisu skinuli temp. Imala sam jake bolove i još sam neko vrijeme doma pila antibiotike. A za krvarenje su rekli da je normalno s obzirom na tip operacije. Draga, nadam se da si danas bolje
    Ako se smijem pridružiti i ja sam za kavu, bilo kada i bilo gdje, bitno je da se upoznamo i družimo

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

cure
    bas bi bilo lijepo da se nadjemo jedan put i posteno iscakulamo...
    reci cu mu da, sta mi je rekao endic,ipak mi je povisen taj tsh i strah me presutit,nebi me on ni pitao sigurno,ne pamtim kad me zadnji put pitao kako moja stitnjaca?da mu ne kazem i idem na postupak i da mi se sta desi,poludila bi,nikad si to nebi mogla oprostit...
    javim se kako je sutra proslo...

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Pitala sam ja u bolnici jednu sestru za krvarenje i ona je rekla da joj je to čudno pa je išla pitati nekog doktora, ali on je zaključio da je to menzis.
    Meni je stvarno ovo tužno taj odnos dr. prema pacijentu u Rijeci, mislim da ti nitko ne može objasniti nakon laparo koje su nuspojave i to da su te otpustili sa temperat. stvarno katastrofa, sad mi je drago da nisam išla u Ri na laparo

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Hi cure!! evo mene opet s jednim pitanjem??!!

Mozete li me uputit na sranicu o tome ili same odgovorit ako znate....ja sam mlo pretrazivala, ali nisam konkretno nasla odgovor, pa se ne ljutite ako sam vec 100-ta koja to pita

Zanima me spermiogram...znači podigne uputnicu kod svoje doktorice i to je sve sto znam......koga treba zvat?? koliko unaprijed?? kada se obično događa taj pregled?? ( pretpostavljam samo ujutro)?? Jel mora to obavit na licu mjesta ili je moguce od doma?? Plaća li se??? Kad je gotov??
    Nova sam malo u tome, pa jedino sto znam za sada je da treba dignut uputnicu ??

Hvala puno

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

točkalica kad digne uputnicu kod svoje dr., naručit se na planiranje obitelji kod sestre Mire, prvi kat, s porte u prizemlje, u stvari sad ni nema porte. Brzo će ga naručit, mislim da se ne čega dugo, obavlja se samo ujutro, trebao bi obavit na licu mjesta, ali u dogovoru s sestrom može mu dat epruveticu, pa u roku sat vremena, držeći na toplom donijet od kuće. Ne plaća se kad imaš uputnicu, gotov je za par dana. Ako cure znaju detaljnije od mene, one će ti reć, MM sam zadnji put bio prije pola godine. Sretno!

Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

evo i mene malo šta se tiče kave samo javite......ja s Krka brže nego vi iz grada ponekad.........

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Hoćemo kavicu ranije ili u 02. mjesecu? Ili obje? Ajmo se dogovorit, pa da znamo planirati. Svi su dobrodošli!

GIZMOS avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj "Mali Mimi prvotno napisa
    Meni je stvarno ovo tužno taj odnos dr. prema pacijentu u Rijeci, mislim da ti nitko ne može objasniti nakon laparo koje su nuspojave i to da su te otpustili sa temperat. stvarno katastrofa, sad mi je drago da nisam išla u Ri na laparo
    Ma ne treba ti biti žao, ovo je samo moje iskustvo, sigurna sam da ima puno cura na forumu koje su imale više sreče. Ali valjda neki dr.očekuju da sve znamo pa se ne osječaju dužni objasniti nam naše stanje. S druge strane, kad im nešto predložiš onda te poklope i kažu ti da manje čitaš po internetu :? :? :?

pak avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

GIZMOS nadam se da je vec malo bolje malo~~~~ za brzi oporavak
    tigrical ~~~ za ogromnu ß i da nam malo podignes rasploženje
    tockalica spermiogram bude gotov isti dan do 12-13 sati barem je nama uvijek
    ostale cure drzite se i pokusajte uzivati u blagdanskom raspolozenju
    a sto se kavice tice rado bi se pridruzila ako ikako bude moguce,pa krenite s prijedlozima

GIZMOS avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Možda najbolje neka subota ili nedelja, ali u 1 ili 2 mjesecu, jer sad u 12 čemo svi vjerojatno biti u zbrci kao svake godine...fešte, blagdani...Meni je zapravo svejedno koji je dan jer radim u smjenama, vikendima, blagdanima ovisi kako padne, ali vjerojatno velika većina ima neko uredovno radno vrijeme. Najbolje da definiramo da li preko tjedna ili vikend pa bubnemo jedan datum i držimo se njega jer uvijek će biti datuma koji neće svima nama pasati. Je bilo već tih kavica u Rijeci? Tko ih je organizirao?

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Ja već dugo čitam forum, ali jaaako dugo nije bilo kavica u Rijeci. Meni paše i radni dan i vikend, ali naravno da se prilagođavam vama koji putujete. Možda onda ipak bolje vikend?
    Žao mi je, ali mislim da mi stiže M

Ali se svjedeno veselim kavici! Dajte prijedloge...negdje gdje ima dosta mjesta, gdje nam neće smetati drugi da možemo normalno razgovarati, gdje je lako za nać, da se može i pušit

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Meni paše jedino vikend ili preko tjedna kad znam da ču doć u Rijeku a više info ču znati tek nakon 12.1. Inače preko tjedna nikako nemogu a i nemam kako doć Jedino bus a to mi se nikako neda :/

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

tockalica,da kao sta si i rekla uputnicu uzme od svoje dr,narucis se u sterilitetnu ambulantu,moze i kod kuce obavit,da ti posudu kad se narucuje.ali bolje je tamo radi promjene temp... nalazi budu gotovi odmah isti dan vec iza 11h.bar je nama uvijek tako...i ne placa se nista.

sta se tice druzenja i kavice,mozda bi bilo najbolje da negdje u 1.mj da se vidimo,prije naseg postupka u 2.mj. meni bi vise pasalo preko tj. ali ako se bas ne moze drukcije nesto cu smislit...mozda odmah iza ovih blagdana,jel vam pase cure?
    znaci,ko sve bi dosao...neka se potpise.................

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Točkalice uzorak za spermiogram možete donijet od doma ako ćeto do ambulante za sterilitet doći u roku od sat vremena, najbolje je uzorak držati prislonjen uz tijelo da zadrži temperaturu, obično vas naručuju u 7.30 ujutro. Posudicu za uzorak možeš kupiti u bilo kojoj apoteci pod nazivom posudica za urin, puno je zgodnija od epruvete

Tigricel
    ja se nadam da ipak ne stiže vještica i da će danas ipak biti lijepa beta

Kava, kava, kava
    .... tako se veselim, ja sam isto za 1. mjesec i to odmah iza blagdana, meni bi odgovaralo vikendom, možda najbolje u subotu.... ajmo Riječanke lokaciju na sunce, a svi ostali izbacite prijedloge datuma :D

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Meni bi isto pasao taj 1mj kad dolazim u Rijeku ali to ču tek iza 12.1 znati. Ako se dogovorimo drugačije nema veze, nešto ču riješit
    Baš se veselim vas sve upoznati

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Innu jesi bila na inseminaciji?
    Gizmos nadam se da če biti sve ok danas
    Tigrical neka bude velika beta danas
    Barby sve če biti ok, sretno
    Ostalim curama

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Znači za sada je 1. mjesec, sad još da definiramo da li u tjednu ili vikend, pa ćemo nać i mjesto.

Nisam sigurna smijemo li se ovdje dogovarati za kavu? Možemo i na PP ili ćemo počekati do 01. mjeseca.

Vadila sam betu jutros na nuklearnoj, ali M i dalje lagano ide...

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Možda najbolje da se početkom 1mj dogovorimo detelje.
    Tigrical žao mi je ali nije još ništa gotovo dok nedobiješ rezultate bete, drži se
    Di si bila u postupku?Koliko ti je embrija vraćeno?
    Cure, ima koja od vas da je na fejsu pa da se i tamo malo družimo, mislim ako želite Podatke možemo na pp

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Kika83 bila sam u postupku u Ljubljani, stimulacija Diphereline+Menopur, vraćena su mi 2 odlična, ali eto, ni ovaj put ništa.
    Idemo dalje!

Bila sam prije i u Rijeci na dva postupka, ali stvarno nemam više živaca za ovu papirologiju, za čekanje, za gužve...

dino84 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Ako ima više cura iz Istre, možda bi se mogle dogovoriti da organiziramo neki zajednički prijevoz do RI za kavu, da ne ide svaka svojim autom I ja sam za 1. mjesec, a sasvim mi je svejedno da li je radni dan ili vikend, jer na sreću mogu izostati s posla

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj dino84 prvotno napisa
    Ako ima više cura iz Istre, možda bi se mogle dogovoriti da organiziramo neki zajednički prijevoz do RI za kavu, da ne ide svaka svojim autom I ja sam za 1. mjesec, a sasvim mi je svejedno da li je radni dan ili vikend, jer na sreću mogu izostati s posla
    Meni paše Ja ionako nevozim od kad sam imala prometnu tako da o mm-u ovisim ili busu a bus mrzim pa je moj dragi tako dobar pa me svuda voza Onda mi paše i vikend i tjedan, inače teško preko tjedna osim kad znam da dolazim u Rijeku.

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Evo ja predlažem recimo datum 26.1.2010(subota) pa kome paše nek se javi, ako ne čemo ga mjenjati.

sbonetic avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

ubacujem se jer sam primjetila 26.1. ti je utorak!

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj sbonetic prvotno napisa
    ubacujem se jer sam primjetila 26.1. ti je utorak!
    Ajoj di ja gledam. Imaš pravo
    Onda 23.01.2010 i to je subota

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Ja sam za, meni paše :D

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

I meni paše...čim je subota.

Tko hoće može i meni slati podatke na pp za fejs!
    Uaostalom mislim da je bolje da se tamo dogovaramo za kavu jer će nas moderatori zadavit što tu trkeljamo o kavi

Tigrical~~~~~~~~

Kikica1 avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

cure, obicno se stavi poseban topic "rijecka kavica" pa se tamo dogovaramo. mozda bi i cure sa uobicajenih rijeckih kafenisanja rado svratile.

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Da ne otvaramo novu temu, možemo se ovdije dogovarati o kavi...

http://www.roda.hr/forum/viewtopic.p...5103fcfd1e0ff8

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Zanemarite ovo.... to je tema na trudnoći fulala sam

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •