Stranica 29 od 55 PrviPrvi ... 19272829303139 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,401 do 1,450 od 2711

Tema: POTPOMOGNUTA NA KBC RIJEKA

GIZMOS avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Ma svima nam je to jasno, ali koji put je lakše nešto podnijeti uz malo šale, mada situacija nije nimalo smješna i ne znam čemu sve vodi. Kada bi to bilo organizirano kako treba i kada bi to bila opcija koja nam je dana na izbor ne mislim da bi meni ili bilo kome drugom mogla odmoći, jer ponekad su krize koje prolazimo stvarno jezive i možda bi ih uz stručnu osobu koja se razumije u tu problematiku stvarno bilo lakše prebrodit, ali sam svakako mišljenja da bi taj izbor trebao biti ostavljen pojedincu odnosno paru a ne zakonodavcu!

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Sorry, GIZMOS malo sam se zaletjela. Ne znam na koji broj moras zvati da provjeris kako si narucena za psiholosko savjetovanje. Broj koji sam navela je od Humane. Ali i dalje je sasvim moguce da te nece zvati iz spomenutog razloga.

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj Aurora* prvotno napisa
    Citiraj GIZMOS prvotno napisa
    BarbyRi, na koji broj si zvala za se naručit kod psihologa i kako to da primaju narudžbe preko telefona. Ja sam danas poslala faks u jedinicu za centralno naručivanje ali nitko mi se još nije javio. molim te pošalji mi broj da nazovem!
    Vrlo vjerojatno da te nitko nece ni zvati i to zato sto su im zabranjeni izlazni pozivi iz KBC. Zato nemoj nista cekati nego zovi na 658 253. Sretno.
    To je krvi broj. Za psihologa je broj 658-463

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj barbyRI prvotno napisa
    sad sam se preko tel narucila za psihologa,dobila termin tek 18.1
    BarbyRi, na koji broj si zvala za se naručit kod psihologa i kako to da primaju narudžbe preko telefona. Ja sam danas poslala faks u jedinicu za centralno naručivanje ali nitko mi se još nije javio. molim te pošalji mi broj da nazovem!

Što se tiče onih markera hepatitisa i ostalih pretraga ovako ti je situacija u Istri (ne mora biti ista u Rijeci) Ja sam dobila uputnicu za transfuziologiju pa sam ih nazvala i rekli su mi da se moram naručiti, a termin je bio za cirka mjesec dana i nalazi se čekaju poprilično dugo, pa mi je gospođa s tog odjela rekla da odem u ZZJZ jer se tamo ne moraš naručiti i nalazi budu gotovi za par dana (pogotovo ako ih ideš sam podignuti, ako ih šalju poštom dođu za cca 15 dana). Onda mi je doktorica ispraivila uputnicu i otišla sam u naš laboratorij izvaditi krv i oni su to slali za Pulu. Najlakše i najbrže je da sama odeš u ZZJZ i onda je sve gotovo dosta brzo.
    broj ti je 658 463 to je zena koja narucuje za kuljanicku reci da su ti sa humane dali broj... znaci tako dugo se ceka,morat cu se raspitat sad obavezno da se ne ceka i tu tako jel ja bi isla onda 18.1 vadit krv kad idem kod psihologa usput da ne setam stalno a ove dane cu za markere ici to je tu blizu mene di mi je ginek socij.

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

cure na koji vi broj zovete dole humanu? sestru miru i ostale?

GIZMOS avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Čini se da dosta nas piše istovremeno pa su nam postovi svi brčkani. Baš smo aktivni danas! Evo MM je već zvao na onaj prvi br. i tamo se niko ne javlja, a sad pokušava dbiti ovaj drugi broj. Svejedno hvala!

GIZMOS avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

051 658-254

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Ja zovem na 658-254

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Cure koje se naručujete za psihologa treba vam uputnica od soc ginekologa a ne soc doktora i dovoljna je samo jedna uputnica, na vas. Sad sam opet zvala psihologicu i provjerila.

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

a onda dobro zovem ja na taj nego me zbunilo jel je netko malo prije napisao da 658 253 pa sam mislila da se nije ko zna koja sestra sa odijela javila pa me odkantala ..

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

cure slusajte sad ovo... sinoc me zove jedna moja poznata i kaze da joj je necakinja rodila...jedva ostala ziva,izgubila puno krvi,morali ju reanimirat,za dlaku im je otisla... ima 42 god prvi oput rodila.najprije radi karijere nije htjela ostat trudna,odgadjala onda kad je odlucila sa skoro 40 nije mogla i na kraju odlucili na MPO i to u ZG.muz ima 51 god. isto prvi put otac... i naruce se oni naprave sve zive pretrage,za mjesec od eina u ZG i kazu joj gospođo vama nije potrebna MPO vi ste 2 mj trudno vec...zamislite vi to...koja sreca........... malim evo hvala bogu sve ok,ali ona se jedva oporavlja....

diabolica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj kika83 prvotno napisa
    Cure koje se naručujete za psihologa treba vam uputnica od soc ginekologa a ne soc doktora i dovoljna je samo jedna uputnica, na vas. Sad sam opet zvala psihologicu i provjerila.
    Ja sam dobila uputnicu od svoje dr. opće prakse i dr. Kuljanić ju je prihvatila tako da izgleda može izgleda i jedna i druga opcija.

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Mi smo isto imali uputnicu od socijalnog doktora i to od mog muža i sve je bilo ok.

Kika83 rekla si da ćeš u utorak dobit termin za psihologa, šta ideš onda u Rijeku?

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj diabolica prvotno napisa
    Ja sam dobila uputnicu od svoje dr. opće prakse i dr. Kuljanić ju je prihvatila tako da izgleda može izgleda i jedna i druga opcija.
    meni je zena za narucivanje kod psihologice rekla da je pozeljno da bude od ginek a ne od opce prakse dr.

sad sam zvala transfuziologiju kazu da se ne treba narucivat za vadit krv i odmah drugi dan nalazi gotovi... :D sad sam bas racunala moram 4 puta za redom ici krv vadit...

GIZMOS avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj diabolica prvotno napisa
    I ja sa od doktora opće prakse, valjda će proći!

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Cure, ja sam ju pitala dali može od opće prakse i rekla je da bi trebalo od soc ginekologa, da ću možda morati naknadno donijeti od soc ginekologice ako nebudem imala. Eto tako je meni rekla
    Dani, nedolazim u Rijeku, moram ju zvat u utorak da mi da termin.

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Cure,ja sam jučer za vrijeme se...a krvarila i danas još uvijek ima malo na dnevnom ulošku. Danas mi je tek 8dc. Dali da se brinem ili ne? Od čega bi to moglo biti? :?

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

kika stvarno ne znam sta bi to moglo biti... :? ma mnogima zna tako biti nakon keksanja..to sam vec cula..ako nastavi krvarenje i danas mozda najbolje da se javis ginek.
    ja bas danas malo razmisljam,ja sam kao u 2.mj narucena na postupak i icu u stimulirani tako mi rekao vlastelic,aja uopce nisam dobila jos papir da narucim lijekove a znam da se cekaju neko vrijeme..a njih na humanoj nema do 11.1..bas krasno!!!!!!!!! i sta da ja sad radim??? da nobavim sve ove pretrage,psihologa,pravnika i na kraju da ne idem...ne pijem ni taj dabroston,necu ih sigurno ni dobit i sta onda?koga da pitam sta cu i kako dalje??? bas me strah,imam neki osjecaj da ce mi sve propast to...a polako se vec mjesecima psihicki pripremam.....

innu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

cure moje, koliko se zapravo čekaju ti ljekovi kad se naruče kod soc. ginekologa? sad je i mene počela lovit panika da neću sve stić do 3mj, a još sam jučer vikala da ću ja to sve lako...dakle, molim malo uputa za psihologa, treba mi uputnica i onda zovem na broj od humane da se naručim za termin. da li su oni još ovaj tjedan dole, ili su već krenuli sa praznicima?

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj innu prvotno napisa
    cure moje, koliko se zapravo čekaju ti ljekovi kad se naruče kod soc. ginekologa? sad je i mene počela lovit panika da neću sve stić do 3mj, a još sam jučer vikala da ću ja to sve lako...dakle, molim malo uputa za psihologa, treba mi uputnica i onda zovem na broj od humane da se naručim za termin. da li su oni još ovaj tjedan dole, ili su već krenuli sa praznicima?
    Pročitaj si malo u postovima iznad, stalno smo pisale o tome.

Cure ja i dalje imam krvi. Nešto se u popodnevnim satima smirilo i sad opet malo krvi. Bojim se užasno, šta bi to moglo biti :?

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

kika stvarno ne znam sta bi to moglo biti... :? ma mnogima zna tako biti nakon keksanja..to sam vec cula..ako nastavi krvarenje i danas mozda najbolje da se javis ginek.
    ja bas danas malo razmisljam,ja sam kao u 2.mj narucena na postupak i icu u stimulirani tako mi rekao vlastelic,aja uopce nisam dobila jos papir da narucim lijekove a znam da se cekaju neko vrijeme..a njih na humanoj nema do 11.1..bas krasno!!!!!!!!! i sta da ja sad radim??? da nobavim sve ove pretrage,psihologa,pravnika i na kraju da ne idem...ne pijem ni taj dabroston,necu ih sigurno ni dobit i sta onda?koga da pitam sta cu i kako dalje??? bas me strah,imam neki osjecaj da ce mi sve propast to...a polako se vec mjesecima psihicki pripremam.....
    Zvat češ 11.1 i reći če ti šta da naručiš, stiči češ sve. Reci ginekologici da ti je hitno i da ti čim prije naruči kad dobiješ uputu šta češ uzimati.

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Zvat češ 11.1 i reći če ti šta da naručiš, stiči češ sve. Reci ginekologici da ti je hitno i da ti čim prije naruči kad dobiješ uputu šta češ uzimati.
    ja se nadam da cu imat lijekove na vrijeme... ako se ne varam neki dan je netko spomenuo da ce po novome se sad u bolnici,na humanoj narucivat lijekovi....jel to istina? ja milsim da bi to bilo logicnije i jednostavnije...

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

ne zoves na humanu nego direktno tamo pa te naruce ili odes tamo...to ti je u poliklinici na 1.katu.broje ti je na stranici iza ja mislim...

GIZMOS avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Dobro jutro ranoraniocima i svima ostalima.

Ja idem sutra u Rijeku na kontrolu kod docentice pa vjerujem da još nisu išli na godišnji i sutra ću pitati za ljekove što i kako, a što se tiče čekanja na iste, to morate provjeriti sa svojom ginekologicom, jer neke ih srede za dva dana, a nekima treba cjeli mjesec i po meni je to samo njihova dobra volja. Ako budu naručivali preko humane onda neće biti problema jer smo svi zapravo u istom sosu i nitko još ne zna točnu stimulaciju. Ma ne vjerujem da će netko imat problema oko toga.

Kika83, ciklusa ima svakakvih i to krvarenje me nimalo ne čudi. Sjeti se samo svog ciklusa prije postupka kada nisi bila sigurna da li je menzis ili nije. Meni je ciklus prije laparoskopije bio isto čudan i nikada još nisam tako malo krvarila, ali ljudsko tijelo je složeni organizam i ponekad reagira čudno. Ne bi se još brinula na tvom mjestu, ali ako potraje nazovi doktora...

Nadam se da ste jučer uživale u snjegu, toliko ga nije bilo u Istri od 1987. pa sam si ja priuštila sat vremena igre. Nadam se da će sutra ceste biti prohodne prema Rijeci jer ovi naši kao da nisu bili spremni na toliko snjega pa su ceste bile u užasnom stanju...

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Gizmos sukrvica je i danas prisutna ali sa sluzi(izgleda da mi se ovulacija bliži) Bojim se da nije nešto ozbiljno jer je ovo već drugi put da mi se desilo. Frka me uopće imati odnose :/ Mislim da ču sutra popodne zvat ginićku ako nije išla na GO.
    Sretno sutra i pazi kako vozite, nismo mi naučeni na ovakvo vrijeme u Istri.

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Zaboravila sam napisat, da je baš bilo super jučer uživati u snijegu, napokon da ga i Istra malo vidi :D :D Bila sam happy kao malo dijete

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Zaboravila sam napisat, da je baš bilo super jučer uživati u snijegu, napokon da ga i Istra malo vidi :D :D Bila sam happy kao malo dijete
    joj i ovdje je,toliko ga je palo...i ja sam uzivala...i sad se opet spremam na snijeg dok se ne otopi sa muzem i mojim ljubimcem...

GIZMOS ajde please sutra malo porovjeri kad idu na godisnji tocno,koji dan zadnji rade ja u utorak moram sa frendicom u kbc pa da usput svratim onda kad sam vec tamo..meni su rekli na tel da ih nema do 11.1.

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Cure, LH trakica mi je pokazala i drugu crticu ali onako svijetliju od kontrolne a to znači da mi ovulacija stiže :D :D :D :D :D
    I to prirodno, ajme baš sam happy :D :D :D :D :D
    Hvala laparo šta mi je to omogućila

innu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Cure, LH trakica mi je pokazala i drugu crticu ali onako svijetliju od kontrolne a to znači da mi ovulacija stiže :D :D :D :D :D
    I to prirodno, ajme baš sam happy :D :D :D :D :D
    Hvala laparo šta mi je to omogućila
    ajde neka, baš mi je drago, tko zna, možda nas iznenadiš lijepim vijestima...

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

BarbyRi ja sam u utorak naručena kod docentice, tako da sam sigurna da tada još rade.

Kika83
    ne želim te ubit u pojam, ali lh trakica ti ne može potvrdit ovulaciju, ona samo potvrđuje povećenu razinu hormona koji je potreban da ovulacija nastupi i koji se pojavljuje neposredno pred samu ovulaciju.... ali to ne znači da će do nje 100% i doći, ovulaciju može potvrditi samo vađenje progresterona 21.dc ili folikometrija.
    Ja se iskreno nadam da će u tvom slučaju doći do ovulacije

innu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

cure, pitanjce! da li mi za naručivanje treba uputnica odmah ili mogu na zakazani termin doći s uputnicom, pitam jer dole na humanoj zadnje vrijeme nisu htjele ni razgovarat bez uputnice, a ja imam ginekologicu koja samo 1 sat dnevno izdaje uputnice, a ja zbog posla ne stignem tamo do srijede, a voljela bi sutra nazvat pa bit na miru s tim!?

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj dani82 prvotno napisa
    BarbyRi ja sam u utorak naručena kod docentice, tako da sam sigurna da tada još rade.

Kika83
    ne želim te ubit u pojam, ali lh trakica ti ne može potvrdit ovulaciju, ona samo potvrđuje povećenu razinu hormona koji je potreban da ovulacija nastupi i koji se pojavljuje neposredno pred samu ovulaciju.... ali to ne znači da će do nje 100% i doći, ovulaciju može potvrditi samo vađenje progresterona 21.dc ili folikometrija.
    Ja se iskreno nadam da će u tvom slučaju doći do ovulacije
    Mislim da si nešto krivo čitala, ona pokazuje da če ovulacija nastupit u roku 24 ili 36 sati. A i imam sluzi šta označava da ovulacija stiže

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

cure, pitanjce! da li mi za naručivanje treba uputnica odmah ili mogu na zakazani termin doći s uputnicom, pitam jer dole na humanoj zadnje vrijeme nisu htjele ni razgovarat bez uputnice, a ja imam ginekologicu koja samo 1 sat dnevno izdaje uputnice, a ja zbog posla ne stignem tamo do srijede, a voljela bi sutra nazvat pa bit na miru s tim!?
    innu trebas iamt uputnicu kad se narucujes ili faksirat ju..meni je bar do sad uvijek trebala......

dani82 kad si ti u utorak narucena tamo? mozda se i vidimo...a ne prepoznamo. ..

cure bas sam tuzna nekako....danas mi je tocno 2 god od kiretaze...bas 20.12 sam bila ociscena.......

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Ako pitaš za psihologa, slobodno zovi sutra. Pitaju samo podatke da te upišu, a uputnicu ćeš donijet kad dođeš na savjetovanje. Broj ti je 051/658-463.
    Znači ne zoveš humanu, nego direktno psihologicu, odnosno sestru.
    Za pravnika ti ne treba uputnica, a naručuješ se kod sestre Mire na humanoj.

innu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

lisa84hvala!
    barbyri žao mi je, nije ni čudo da si tužna, drži se, glavu gore, naše vrijeme uskoro dolazi!

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Innu naruči se odmah sutra za psihologa a za pravnika nečeš niti moći dok se ne vrate s godišnjeg jer nije mogla niti Barby jer su popunjeni i nemaju raspored. Ali nazovi odmah iza 11.1 pa se naruči, tako ču i ja.
    Barby baš mi je žao šta si to morala proći
    Drži se, biti češ i ti ubrzo trudnica i mama

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Innu naruči se odmah sutra za psihologa a za pravnika nečeš niti moći dok se ne vrate s godišnjeg jer nije mogla niti Barby jer su popunjeni i nemaju raspored. Ali nazovi odmah iza 11.1 pa se naruči, tako ču i ja.
    Barby baš mi je žao šta si to morala proći
    Drži se, biti češ i ti ubrzo trudnica i mama
    nadam se........

GIZMOS avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Cure, trakica mi je pokazala i drugu crticu ali onako svijetliju od kontrolne...
    Kako je moj mozak ovu tvoju rečenicu sam preformulirao, i prva pomisao je bio da si trudna, i onda se vratim na početak rečenice i vidim LH trakice, ovulacija...Ali i to je super! Ja sam prekjučer sanjala moje crtine i nisam mogla vjerovati u njih, napravila drugi test ipet pozitivan i onda kao nevjerni Toma napravim i treći test i on negativan. Ali to je bio samo san...

GIZMOS avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

BarbiRi meni je jučerašnji datum bio termin poroda (ali unazad tri godine) i rođendan ali ne treba tugovati, idemo dalje i bit će nekad i za nas...Sječam se da sam trudnoću ostvarila prva od svih mojim prijateljicama i da su sve bile u šoku, a sada one šeču svoje "male" a laganini u neizvjesnosti guram za njima. Ma neka bude kad-god, samo da bude...

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

BarbiRi meni je jučerašnji datum bio termin poroda (ali unazad tri godine) i rođendan ali ne treba tugovati, idemo dalje i bit će nekad i za nas...Sječam se da sam trudnoću ostvarila prva od svih mojim prijateljicama i da su sve bile u šoku, a sada one šeču svoje "male" a laganini u neizvjesnosti guram za njima. Ma neka bude kad-god, samo da bude...
    ista stvar je kod mene,ja isto tako brzo odmah ostala trudna a frendice skoro ni jedna nije imala jos bebu...a sad ja nikako a one vec sve setaju za ruku sa djecom.........nevjerojatno,bas sam neki dan razmisljala 5 cura je od 9 do 12 mj rodilo koje znam, a sad ih je 3 trudne. frendica mi jedna je ostala trudna isto kad i ja mozda tjedan dana ranije,i imala spontani ali plod otisao krvarenjem nije morala ko i ja na kiretazu...i nakon mjesec dana je opet zatrudnila i evo beba sad na ljeto u 8.mj imala 1 god. a ja nikako i nikako............... pomislim sta sam ja tako bogu zgrijesila da svi oko mene uzivaju a sa djecicom a ja to ne mogu...

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Hej, cure! Ja imam 9 neuspješnih postupaka, 2 operacije, 1 vanmaterična, starija sam od vas, ali ne odustajem! Bit će bebica sigurno kod svih nas, samo ćemo se više namučit da to ostvarimo! Bit ćemo zato bolje mame 8) ! Znam da je teško, ali kako je netko rekao... niti jedna želja nam nije data bez snage da je ostvarimo!

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

tigrical

Normalno je prisjetit se nekih trenutaka iz prošlosti i razmišljat kako bi bilo da su imale drugačiji ishod... Ali razmišljanje o njima samo otvara stare rane i ožiljci nikako da zacijele.

Sve negativno najbolje je ostavit iza sebe i otvorit nova vrata!
    Jer naše nas bebice čekaju u budućnosti. Što se manje vraćamo unatrag, prije ćemo doći do njih!

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Cure znam da vam je ponekad teško, ali vjerujem da će nam se sve ovo jednom i isplatiti

BarbyRi možda se stvarno sutra i vidimo

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj dani82 prvotno napisa
    Cure znam da vam je ponekad teško, ali vjerujem da će nam se sve ovo jednom i isplatiti

BarbyRi možda se stvarno sutra i vidimo
    dani kad si ti narucena tamo?

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Rekli su mo da dođem u 12, ti?

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Evo ja dobila termin za psihologa 01.02.2010 pa da vidimo dali smo normalni Najvjerovatnije ču i isti dan obavit i pravnika jer sam iz Istre pa da nedolazim drugi dan jer taj 01. je ponedjeljak kako radi pravnik ali Samira mi kaže da nemaju još raspored za 2mj, ali ona me upisala na bjanko papir pa da samo provjerim još dali to stoji kad provjeri sa pravnikom ali tek nakon 11.1.
    Hvala Diabolici šta me nagovorila da se odmah naručim za psihologa i Barby šta mi je dala br, hvala cure

innu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

evo, i ja dobila termin za psihologa, 02.02. pa vam se i ja ovim putem zahvaljujem šta ste me uputile na vrijeme! pozdrav svim curama i od srca vam u novoj želim isto šta i meni, a to je da nam se ostvari najveća želja....

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Drage cure,
    Ja evo ponekad svratim da vidim sto ima novo na rijeckoj potpomognutoj... mozda me neke znaju, ali vecina vas vjerojatno ne. Ja sam jedna "stara" forumasica koja je imala srecu da joj uspije IVF u Rijeci (kod dr. Vlastelica, drugi pokusaj u Ri, treci sveukupno) i 2007. godine sam rodila blizance, dva zdrava deckica. Ovo Vam pisem da Vas jos dodatno ohrabrim... i da Vam kazem da se sve zaboravi... svi postupci i neuspjesi... vise se ni ne sjecam

...a zelim Vam sve najbolje povodom predstojecih blagdana i puno pozitivnih testova u iducoj godini...

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

evo ja bila danas sa frendicom u bolnici isla je na pregled i ja usput vadila na transfuziologiji krv za hepatitis,hiv,krvne grupe i rh faktor.jedan nalaz mi je sutra vec gotov drugi tek za 7-10 dana..odmah sam skoknula na humanu,da vidim ako me mogu narucit za pravnika,i narucila se ja ,za 25.1 a kad sam neki dan zvala preko tel. rekli mi idemo na godisnji nema nas do 11.1 nazovite poslije toga,nemamo raspored...ipak vrijedi doci direktno tamo...upisla me sestra samira,bio je i dr vlastelic tamo odmah smo pocakulali malo...pitala sam ga sta cu sa mojim stvarima,da cu morat 3 .dan ciklusa vadit hormone a kako kad ih bez dabrostona necu sigurno dobit...onda mi je rekao da ih pocnem opet pit danas i tako 10 dana.pitala sam odmah za stimulaciju kad cu lijekove narucit?rekao mi je da mi nije dao do sad jel da u 1.mj moramo vidjet kakvi ce mi bit hormoni stitnjace oce TSH se snizit..ako ne..ocito necu moc na postupak...ful sam tuzna....... vidjela sam tamo na papiru da pise da je za taj dan narucena i neka tamara,pise u redku skupa samnom...je to koja od vas mozda :? i u produzetku pise nesto DUGI...sta bi to moglo biti dali mozda stimulacija ili? znate vi mozda cure?

dani82 ja sam ti bila oko 9-9 i pol tamo,nigdje nikog nije bio niti jedne osobe,neke kutije pobacane u cekaoni samo,sestra mira je slagala..bio je i dr vlasic tamo,pricao sa vlastelicem..
    da li za pravnika isto treba upitnica ili ne,zabor. sam tamo ih pitat?

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Anja hvala šta si se javila i dala nam ohrabrenje za dalje, uživaj u svojim sinovima
    Barby vidiš da se se riješava, samo polako i bez panike Sve češ uspjet riješit na vrijeme i ići u postupak, nebrini

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •