tnx dani82 skuzila sam draga sve do stoperice i kad budem gonal uzimala cu morat uzimat..mozda sam se krivo izrazila...nek,neka volim da me neko ispravi bolje ....dani82 prvotno napisa
![]()
tnx dani82 skuzila sam draga sve do stoperice i kad budem gonal uzimala cu morat uzimat..mozda sam se krivo izrazila...nek,neka volim da me neko ispravi bolje ....dani82 prvotno napisa
![]()
konacno da sam uspijela uci na forum...od jucer predvecer nikako,stalno je pisalo servis foruma,oprostite..... meni je malo cudan novi forum,jos se snalazim..ne mogu naci ni smajlice...zna tko gdje su?
diabolica evo malo prije dosla sa pikanja,molila sam danas sestru(bila je neka druga) da mi u trbuh da i pokaze kako ali me je sto puta jace bolilo nego jucer u ruku a i jucer sam zvijezde vidjela,odmah mi je poplavilo i pecka me...a dugo mi ju je davala,ona jucer za par sekundi...mislila sam da cu sutra pocet sama ali mislim da necu....probala bi jos sutra mozda u guzu da vidim kako tamo boli,odnosno vise pece nego sta boli,krivo sam se izrazila. jesi ti pocela sa klomifenima?
vi ostale cure u kojoj ste fazi?
hello cure koja dobra roda super je barby vidim da ti dobro idu te inekcije ja se ipak nadam da NEĆU IĆI TAMO nego da ću si ih sama ja baš ne mogu svaki dan u ri .............tigrica l nema te nešto..........a čitalica......:-?:-?:-?
psiholog 2.2, pravnik 22.2, brisevi u tijeku, klomifen u ladici! čekam, gledam vaše muke, i navijam za vas, sad šparam tipke na tipkovnici, jer kad ja krenem pisat.....kika83 prvotno napisa
ati dobro nam došla, čemu donacija sperme, šta je spermatogram toliko loš? naš zadnji je bio najgori do sad, sve same nule, ali ne damo se, imamo šanse!!!
Do danas sam pila 2x1 više od 3mj bez kontroliranja. Danas sam samo jednu ujutro popila dok nisam niti znala da je toliko pao i to je to. Sutra ču ga zvati pa vidjet šta če reć.GIZMOS prvotno napisa
Cure, ajme kako je ovdje sada lijepo!
BarbyRI di si ti? Kako tvoje pikanje?
Baš nam je super nova roda![]()
![]()
![]()
Meni se jako sviđa![]()
BarbyRi nadam se da te sutra neće tako bolit
Smajlić: Otvoriš odgovori, dolje u desnom kutu ti piše: Napredne opcije i dobiješ smajliće![]()
joj i ja se nadam....u kojoj si ti fazi sada?
tnx za smajlice,nasla sam....
cure a mi moze reci tko kada bi meni mogla biti prva folikulometrija?ja cu u ponedejeljak ici pitat za decapeptyle da mi daju jos kad se sami nisu sjetili mi reci..
a sta u slucaju ako ne dobijem stvari,sta onda,kako onda?ajme ful me strah..
jel moze bit kakvih posljedica od injekcija,mislim nuspojave?cula sam da neke komentiraju da ima..
I sad imamo i brzi odgovor i vidimo tko je on line ma super!!
ma ja se baš ne snalazim na forumu ali mi je sada SUPER
ovo pišem drugi puta
dakle, prijavljujem se u niz za postupak u 2. mj,
u kratkom sam postupku, danas mi je 1DC i pala je prva bocka decapeptyla, u subotu moram doći na odjel da mi sestra pokaže kako do 3 gonala smućkati jednu inekciju
foliukulometrija 05.02.
pa se vidimo...
svim curama želim sreću u postupku
BarbyRi ja sam ti sad upravo popila drugu turu klomifena, folikulometrija mi je u utotak.
Tebi će folikulometrija biti 8.dc.... i ne brini biti će sve u redu i dobiot ćeš stvari![]()
Haj, curke, jedva sam se logirala, plavuša! Super je da je većina vas počela ili će ubrzo, držim fige!
barbyRI, ima nuspojava, ali su individualne, par kilica, napuhanost, bol u jajnicima, sve izdržljivo
Vita22, tu sam ja stalno i čitalica isto!
dani82 a ti si na klomifenima znaci...a ja sam mislila da si i ti na pikicama...ajde ipak lakse...znaci od stvari 8.dan cu na folikulometriju.a sta ako pada vikend slucajno njih na humanoj nema...
tigrical lijepe nuspojavice...:sad: bas mi to treba jos,iovako ih imam viska....![]()
Barby ako ti pada vikend onda češ ići u petak ili ponedjeljak. Ti se njima moraš javit s prvim dc pa če ti Samira reći kad da dođeš, tj kako ti pada 8dc.
ok cure,tnx...da rekla mi je samira da se javim 1 dc.kad ste vi cure otprilike na punkciji?
zelim cure da nam svima uspije ovaj postupak.da sve na sljedecoj kavici budemo ko patkice sa velikim businama!!!![]()
Posljednje uređivanje od barbyRI : 29.01.2010. at 13:56
Barby na humanoj ti nema nikakve veze da li pada subota, nedelja ili blagdan jer su oni uvijek tamo (ne svi tri, ali barem 1 od njih je uvijek dežuran) jer oni su ti koji se moraju prilagođavati našim ciklusima. Meni se više puta desilo da mi folikulometrija pada za vikend, jedina je razlika to što ne ostaju do 4 kao druge dane nego kad obave sve što imaju odlaze
Kako svatko od nas ima drukčije informacije. Ja sam čula puno puta da oni vikendom nerade osim ako je netko od njih dežuran i da gledaju sve riješit preko tjedna, ništa ostavljat za vikend.
Kad sam ja bila u postupku (2007 krajem godine) radili su i vikende jer mi je AIH bas pao u subotu. Cula sam da nema vise punkcija i sl vikendom ali ne vjerujem jer se ipak moraju prilagoditi ciklusu zene.
Ono sto sam htjela reci je da mi je drago da se napokon nesto pomaklo s mrtve tocke i da vas je toliko odjednom krenulo. Sad kad krenu pozitivne beticeCure, velike ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ svima vama, da vam stimulacija kratko traje, da modrice budu sto manje, da imate super reakciju, dobar tulum u labu i za 9 mjeseci svoje toliko zeljene smotuljcice!
cure ja dobila i vaginalete utrogestana,to se koristi nakon transfera ili? dvije kutijice po 30 tableta...
Da Barby utrogestane stavljaš nakon transfera. Sve ti ovisi o punkciji, individulano je od žene do žene. Vidjet češ kad kreneš s folikulometrijama. Ti bi sve htjela znati odmah u danPolako, budi strpljiva
Dani rijetko kad rade subotom, osim ako je tvoj ginekolog dežuran. Inače če ti reći da dođeš ili petak ili ponedjeljak ako ti pada vikend. Transfere rade vikendom.
Ja nekako računam (nije da sad ja mogu točno računat ali dobro) da bi mi u subotu trebala biti zadnja folikulometrija i da bi tad trebala dobit štopericu i da bi mi onda punkcija bila u ponedjeljak.
Ma kako bude bit će...
Dani ti do petka možeš biti i gotova, sve zavisi o rastu tvojih folikula.
Moj primjer, šta nije kod svakog isto, u utorak prva folikulometrija, petak punkcija, pon transfer
Drage moje ma samo neka imate puno folikulića, nek vam svi ostanu na mjestu(da nepuknu prije vremena), puno js i onda nakraju transfer lijepih embrića i BINGO:wink:
Humana vikendima ne radi jedino ako nemaju punkcije i tranfere.u tom slučaju terapije daju sestre sa odjela .
Na našem prvom razgovoru sjećam se da sam pitala doktora kako sve to funkcijonira sa vikendima.odgovorio je "kada krenemo nema tu stajanje".nema tu vikenda ni praznika.
moj transfer je isto padao u nedjelju
pa i ja mislim da je logicno da netko bude tamo i vikend.ako nekoj od nas pade bas na taj dan punkcija ili transfer...
imam jedno pitanje... sta ako se desi da ti taj dan pade punkcija ili transfer a naprimjer taj dr kod kojeg se vodis nije dezuran,nema ga...sta onda?drugi ti obavi ili? ali mislim da je to bezveze ipak sve kod njega vodis i sad drugi bane kad je bas najpotrebnije...
joj danas je na pikici bila neka sestra ubi boze...najprije tri dana gledala papir na koji svaki dan uzmem sa sobom pa filozofirala i onda tek dala injekciju...a jucer je bilal jedna super sestra...ali nazalost najvise ih je onako dobrano nadrndano..![]()
BarbyRi, nema ti to veze. Oni ipak rade u smjenama i ne mogu se baš "toliko" prilagoditi nama. Meni je recimo od 5 inseminacija 3 napravila docentica, 1 Vlašić i 1 Vlastelić, a isto je bilo sa folikulometrijama. U principu pokušavaju naštimat barem uzv u svoju smjenu, ali nekad je to nemoguće. Po meni je ovo super jer dobiješ priliku upoznati i druge doktore i vidjet kako koji diše. Mene su recimo oba doktora oduševila svatko na svoj način (mada mi je bilo draže kada je docentica bila dežurna čisto jer sam bila njezin pacijent pa je i njena odluka bila zadnja). Dobro je i to što kad te nešto zanima možeš čuti više mišljenja-čak od tri doktora-jedino mi se čini da bi malo više trebali proraditi na timskom radu).
Ja sam u petak dobila protokol iz Mb, jutros menzis i sutra startam sa pilulama (nadam, se da neće biti previše nuspojava i da ću ih dobro podnijeti). Krenula sam i na fitness prošli mjesec da se za promjenu malo posvetim sebi i da se malo odmaknem od svega i mogu reči da stvarno pomaže-ispucam svu negativnu energiju i lakše podnosim pritiske.
Sretno svima koje su krenule i koje kreću u postupak i da mjesec zaljubljenih urodi mnoštvom malih![]()
Cure samo da vam pozelim srecu u posupcima! Evo malo ~~~~ za sve sta vam treba.
Sto se rada vikendom tice i ja sam imala i punkciju i transfer vikendom, sve je podredjeno folikulima i oni se prilagodjavaju.
Drage moje....ja imam luđačke fumade od Klomifena....svako malo vrućina da mi mozak hoće kipiti! Ali evo izdržavam....nadam se da će vrijediti ove muke i da će biti puuuno folikulića.
ja ne mogu vjerovat bjesna sam...znaci sasvim drugi dr kojeg nisam ni vidjela moze mi biti na punkciji i transferu a cijelo vrijeme se vodim kod vlastelica,sve sam kod njega do sad obavila,od pregleda,HSGa,kiretaze(nazalost) i sad na najvaznijoj stvari da mi on ne bude...
sutra idem na humanu,vidjet oce mi dat jos decapeptyla i pitat cu ih to..... danas na ginek ,nije bilo zive duse,dosla dole cekam,mrak svijetlo nije bilo upaljeno,nakon 15ak min dodje sestra kaze sama sam tu,nema ni pacijenata svih otpustili.kaze jutros su imali punkciju i otisli,sve prazno...
Barby,pa nemoj se oko toga nervirati i ljutiti.Svi oni su veliki stručnjaci i možeš se bilo kome bez straha prepustiti .
Mene je uvjek vodio dr.Vlastelić ali tu nedjelju je transfer morao obaviti dr.Vlašić i mogu ti reći da mi nije baš bilo drago kada sam čula ali on je jednako divan i stručan čovjek i bez premišljanja bi se odlučila biti njegov pacjent ako bi to bilo potrebno.
skandy znam,i sve ja to kuzim,i ja cu se prebacit kod njega kad vlastelic ode u mirovinu,ali skroz mi je to bezveze iskreno...a za docenticu sam cula da je dosta arogantna i da se ne moze bas s njom.to su mi i sestre sa humane u povjerenju rekle...
to što si čula ja sam i doživjela i rekla sam nikada više njoj ali na neke stvari ne možemo utjecat tako da nam u tim trenutcima jedino preostaje razmišljat o onome najvažnijem a to je da posao bude stručno obavljen.
barbyRI nemoj se sekirat oko toga koji doktor će ti bit na punkciji ili na transferu, najbitniji su embriolozi, da oni smućkaju kako treba, a tko će to ubacit u tebe nije bitno. Pusa
draga barby znam da si nestrpljiva i da te sve interesira ali treba ici korak po korak i nesmiješ se nervirati oko svake sitnica. mi smo ovdje da ti odgovorimo na sva pitanja i da te podržimo, zato fokusiraj se na jedno a to je da ćeš uskoro maziti svoju bušu. ja sam isto prošla sve doktore na kbc rijeka i svi su divni i puni podrške, moraš i njih razumjeti ipak su i oni ljudi od krvi i mesa i moraju se i oni vikendom odmoriti, zar ne.
pozdrav svim curama u niskom startu i sretno!![]()
Posljednje uređivanje od Ameli : 01.02.2010. at 13:54
Ameli hvala draga,prvi put sam u svemu tome(nadam se i zadnji) pa sam malo znatizeljna,nestrpljiva i sve ostalo....
bez vas cura nista nebi ni znala....
Cure imaju potpuno pravo Barby. Previše si napeta, nervozna. Opusti se malo. Meni te stvari uopće nesmetaju. Ok, nije mi drago da mi netko drugi nešto radi ali bože moj, svi su oni isti, svi su profesionalni. Ako je neka hitnoća ili bilo šta i mora mi netko drugi radit punkciju ili trasnfer baš me briga
Ja sam danas dobila potvrdu pravnika i psihologa da smo ja i mm normalni i sposobni za djecuBrisevi su mi uredni, sutra vadim krv i 16.2 idem na kontrolu i ako sve bude ok početkom 3mj postupak
Diabolica, Dani i čitalice sretno sutraJavite nam kako je prošlo. Želim vam puno, puno lijepih folikulića
![]()
Hvala draga, čujemo se sutra, nadam se s lijepim vijestima.
![]()
sretno cure sutra .....mi sve obavili ..........dobila protokol............puseeeeeee svimaaaaa
napeta sam da priznajem kika..opet kazem nova sam u tome i ovo mi je prvi put pa sam malo zanesena,ipak si ti a i neke druge cure vec po drugi,treci,cetvrti put u svemu tome pa vec drukcije razmisljate,uhodane ste...nadam se da nam je ovo svima zadnji put i da cemo se uskoro prebacit na neku drugu temicu
ja sam danas bila na humanoj vidjet trebali mi jos decapeptyla jel josza sutra imam zadnju injekciju i dala mi samira jos 2,i rekla da dodjem u petak se javit opet ako slucajno dobijem stvari ranije prije petka onda ranije doci...
cranky sretno sutra na AIH
innu šta kaže psiholog?
diabolica kako tvoje fumade
barbyRI ide li tvoje pikanje?
lucija83 puse Gabrieli
vita22 kakav si protokol dobila?
dani82 kako je bilo na folikulometriji?
tigrical evo ide,ide...za sada...
cekam da dobijem stvari pa da se javim ali ne osjecam nista da bi ih mogla dobit uskoro..sta se desava ako ih slucajno ne dobijem a moram an gonale preci?
Evo i mene...sretna sam jer se situacija jako dobro razvija....danas na folikulometriji na lijevom jajniku 5 folikula (3 po 10mm, ostali 9mm i 7mm) na desnom jajniku 4 folikula (cca svi oko 9mm) što je oduševilo Vlašića i dao mi je odmah dopunu terapije sa Gonalima...pa sam danas sam primila pikicu i od sad svaki dan ujutro pikanje. U četvrtak kao i Dani82 imam ponovo folikulometriju pa ćemo vidjeti kako se stvari razvijaju.
Posljednje uređivanje od diabolica : 02.02.2010. at 14:20