Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2711

Tema: POTPOMOGNUTA NA KBC RIJEKA

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

dani82 a ti si na klomifenima znaci...a ja sam mislila da si i ti na pikicama...ajde ipak lakse...znaci od stvari 8.dan cu na folikulometriju.a sta ako pada vikend slucajno njih na humanoj nema...

tigrical lijepe nuspojavice...:sad: bas mi to treba jos,iovako ih imam viska....

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Barby ako ti pada vikend onda češ ići u petak ili ponedjeljak. Ti se njima moraš javit s prvim dc pa če ti Samira reći kad da dođeš, tj kako ti pada 8dc.

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Koliko ja znam oni subotom rade folikulometrije.

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

ok cure,tnx...da rekla mi je samira da se javim 1 dc.kad ste vi cure otprilike na punkciji?
    zelim cure da nam svima uspije ovaj postupak.da sve na sljedecoj kavici budemo ko patkice sa velikim businama!!!
    Posljednje uređivanje od barbyRI : 29.01.2010. at 12:56

GIZMOS avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj barbyRI prvotno napisa Vidi poruku
    dani82 a ti si na klomifenima znaci...a ja sam mislila da si i ti na pikicama...ajde ipak lakse...znaci od stvari 8.dan cu na folikulometriju.a sta ako pada vikend slucajno njih na humanoj nema...

tigrical lijepe nuspojavice...:sad: bas mi to treba jos,iovako ih imam viska....
    Barby na humanoj ti nema nikakve veze da li pada subota, nedelja ili blagdan jer su oni uvijek tamo (ne svi tri, ali barem 1 od njih je uvijek dežuran) jer oni su ti koji se moraju prilagođavati našim ciklusima. Meni se više puta desilo da mi folikulometrija pada za vikend, jedina je razlika to što ne ostaju do 4 kao druge dane nego kad obave sve što imaju odlaze

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Kako svatko od nas ima drukčije informacije. Ja sam čula puno puta da oni vikendom nerade osim ako je netko od njih dežuran i da gledaju sve riješit preko tjedna, ništa ostavljat za vikend.

Kikica1 avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Kad sam ja bila u postupku (2007 krajem godine) radili su i vikende jer mi je AIH bas pao u subotu. Cula sam da nema vise punkcija i sl vikendom ali ne vjerujem jer se ipak moraju prilagoditi ciklusu zene.

Ono sto sam htjela reci je da mi je drago da se napokon nesto pomaklo s mrtve tocke i da vas je toliko odjednom krenulo. Sad kad krenu pozitivne betice Cure, velike ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ svima vama, da vam stimulacija kratko traje, da modrice budu sto manje, da imate super reakciju, dobar tulum u labu i za 9 mjeseci svoje toliko zeljene smotuljcice!

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

ne znam stvarno,vidim da svako drukcije prica ali logicno mi je da budu tamo svaki dan bar neko...pa ne pada svakom folikulometrija ili npr. punkcija i transfer preko tjedna...sta ne?ali evo koliko ja vec 3 dana idem dole na odjel nikad nisam srela ni jednog dr niti sestru osim jednu koja je tamo dezurna i toje uvijek moram cekat jel je nema tamo u njihovoj sobi.sve tiho,mirno koda je bolnica prazna...mozda je koji dr tamo,najvjerojatnije ali onda je gore u rađaonama ili na visim katovima. meni danas nesto sestra govori ne znam kako cemo mjesat gonal kad bude on dosao na red,jel je gledala na papiru koji moram svaki put pokazat kaze to ce te znat kad budete isla na utz po tome ce vam dr reci...sad sta je mislila s tim,ne znam...ali meni nije niko spomenuo ni utz samo da se javim kad dobijem stvari...

Kikica1 avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Bila sam ja nedavno kao hitnoca u nedjelju. Pitala sam koji su dr dezurni pa sam zamolila da me pregleda dr Vlasic. Sad je li bio slucajno bas on dezuran ili si tako namjeste, ne znam. Bio je i jedan par koji nije mogao dobiti humanu pa su dosli osobno. Onda im je sestra sa odjela rekla da je dolje uvijek netko. Sto se injekcija tice mislim da ih vikendom daju odjelne sestre po uputama ovih sa humane. Za AIH su mi je dale ove "nase" a za IVF odjelna sestra navecer. AKo si na decapeptylu on ti krece 7 dana prije stvari ali znam da su ga neke cure znale dobiti i u drukcijoj dozi, cini mi se tipa jednom - nisam ti tu pouzdana jer ja s njim iskustva nemam. UZV ti obicno bude negdje oko tj.dana nakon sto dobijes stvari, znaci kad vec krenes sa stimulacijom pa ti gledaju kako se razvijaju folikuli,kakav ti je endometrij i sl i prema tome ti prilagodjavaju dozu lijekova koje dobivas za stimulaciju.

Ameli avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

ja sam u postupcima na kbc rijeka bila 2008-2009 i tada su radili vikendom, meni osobno je jednom bio transfer u nedelju a jedna punkcija u subotu, tako da ja mislim da rade vikendom jer nemogu oni namjestiti cikluse i reči a subotu nećemo raditi punkciju već ponedeljak u tom slučaju bi došlo do pucanja folikula. jedino što postoji mogućnosti da vam vaš dr. ne bude na punkciji već to odradi onaj koji je dežuran za vikend. pozdrav svima i sretno!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •