Što tako kasno beta???Jel to neka nova moda??
Kika bacili su ga.... ipak je to etičnije nego da ga zamrznu.
P.s. Hvala na savjetu za utrogestane.
Evo i mene...meni su vraćene 2 js, jedna osmostanična i jedna šestostanična....hehe...i ja sam od danas trudnica....evo donijela sam svoje blizančeke kući i sad se odmaramo.....
Meni su stavili 2 utrogestana i rekao mi V da navečer, ujutro i navečer po 2 kom.
Ma nemam pojma zašto tako kasno, mislim da će neki testić pasti prije.
trudnice nove zelim da vam cim prije prodje vrijeme do bete ili ako budete nestrpiljive ugledate plusic na testu.sretno!!!!!!!!!!
Posljednje uređivanje od barbyRI : 11.02.2010. at 16:14
Cure moje čestitam još jednom danas.........super je počela 2010. sada samo +++++++++++++++++++ dolaze u obzir ..............puse i svima ostalima
Eto sad ste i sluzbeno trudnice. Mazite trbuscice i sve 4 u zrak bar do ponedjeljka!
Btw koliko sam skuzila Vlastelic trazi betu za 14 dana a docentica kasnije.
eto i ja sam se dogegala do kompjutera
i meni su vraćene danas dvije četverostanične mrvice (molim malo vibre da nastave rasti!!)
još uvjek čekam M da se vrati s ljekom pa da vidim točno o čemu se radi, naime Dr. vlastelić mi je propisao ljek kojeg se ne sjećam imena, da smiri upalu, kakvu upalu??? nisam se sjetila pitati, ali s obzirom kako osjećam jajnike od punkcije biti će da su otečeni...
i ja ću betu vaditi ranije ....ko će dočekati 01.03.???
pozdrav
Vojvođanka ne brini sigurno se js razvijaju i rastu.....i javi nam kakve su to tabletice koje moraš piti!
Vojvođanka ja sam sad s Vitom pričala na telefon i ona mi je rekla da ima frendicu kojoj su vratili dva četvorostanična predembrija a sada nosi dvojčeke... tako ćeš i ti.... znaš da smo nas četiri zajedno u rodilištu za nepunih devet mjeseca.... evo malo i vibrica za to~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Evo i malo vibrica Vita i za tvoju prvu folikulometriju sutra~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
pozdrav cure eto i mene na prijavak draga vojvođanko glavu gore bit će to super a jajnici su i meni povećani pa proći će i to a sad uživajte!!!!
vecer cure!
kako su nase new trudnice,jel odmaraju?
cure jel boli iza punkcije?
drzite mi fige za sutra, idem opet na folikulometriju..
vita ide sutra isto? Mozda se i vidimo a ne prepoznamo...![]()
Posljednje uređivanje od barbyRI : 11.02.2010. at 21:46
Vojvođanka evo malo vibrica za tvoje dupliće ~~~~~~~~~~~~~~~~
Nemoj se brinut, samo budi pozitivna i to če biti to. Nema ti tu nekog pravila, ja sam imala 8-staničan embriji i nije došlo do trudnoće. Cure znaju imati i blastociste i ništa, a neke znaju uspjet i sa 4-staničnim ili 6-staničnim embrijem a kažu da najviše šanse imaju 8-stanični ili blastociste šta nije tako u pravilu jer pravila nema.
Zato glavu gore i samo optimizam do kraja. Sretno i neka bude velika beta
BarbyRI i Vita22 sretno sutra, ~~~~~~~~~~~~~ za puno lijepih folikulića
Moje drage trudnice vi odmarajte, mirujte, spavajte i čuvajte svoje dupliće
Pusa svima i pozz od mene![]()
vojvođanka vibrat ćemo i za tvoje mrvice! (na odbrojavanju)
barbyRI i vita22 sretno na folikulometriji!
diabolica i dani82 u horizontalu, muževi neka kuhaju, usisavaju, spremaju![]()
Cure za Vase male mrvice ~~~~ da se lijepo razvijaju i obraduju Vas sa jednim velikim +![]()
diabolica i dani82 sretno sretno sretno...nadam se da ćemo uskoro čuti prekrasne vijesti od vas.
mena u biti zanima kako se vi cure ponašate nakon transfera...dal je potrebno mirovat? mene zbunjuju doktori, kad sam bila kod dr.Reša (Postojna), njegovo je mišljenje ni slučajno ležanje i mirovanje, treba se živjeti normalno pa me zanima kakvo je mišljenje doktora u Ri? ja ful brijem da to može itekako utjecat
Tigrical hehe...končano da sam i to doživjela da svi titraju oko mene....evo danas se probudila i vidim Novi list, toplo pecivo, kavica miriši.....divno!
Posljednje uređivanje od diabolica : 12.02.2010. at 10:00
danas sam konačno dobila te famozne tablete, zovu se Decortin (ili Prednizon) koji se koristi u mali milon slučajeva, ali sebe nisam pronašla čitajuću uputstvo, odlučila sam da ga sve jedno pijem do prvog testa, jer moram vjerovati Dr i njegovoj prosudbi
Cure dali je koja pila ove tablete nakon transfera???
i mene moj muž mazi, danas je pao usisivač i ribanje poda, ujutro čaj u krevet)
dobro je rekla sestra Semi treba muževe sad iskoristiti
Diabolica i Dani82 jel vas žicaju jajnici??? mene nakon svakih 10 min hodanja po kući vrate u ležeći položaj
hvala vam cure na vibrama, sigurno je pomoglo i moje mrvice su se do danas već poduplale![]()
Evo i mene danas bila na folikulometriji nije ništa rekao jer mi je tek 6 dc pa sam išla u biti da vidi kako reagiram na gonal.......8dc mi pada u nedjelju pa je htio biti siguran da je sve ok u pon ponovo hvala cure na vibricama................puseeeeeeeee ovim debelima od jučer..............Barby vidile smo se bila si iza mene odmah........ciao vidimo se u ponedjeljak
Vojvođanka mene isto bockaju jajnici ali ne stalno...... dok ležim i umirim se osjećam da se dolje nešto kuha.....mislim da je to od stimulacije, ipak su jajnici povećani....
Samo ti odradi terapiju sa tim tableticama, zna dokotr šta radi.
Vita22 uskoro će biti folikula kao u priči...
ciao cure!
Bila ja na folikulometriji.kaze dr da je opet super da je jako zadovoljan sa odvijanjem situacije...to je vazno....na lijevom je prosli put bilo 2 folikula sad 4 a na desnom jos vise,ne znam opet koliko,nije rekao..kaze sluznica maternice je super isto i ponedjeljak opet na folikulometriju.koliko se uopce folikulom ima? 3,4? do ponedj. dobila gonale i decapeptyl.
vita22 bila si prije mene?pa koja si ti?jucer sam procitala da i ti ides ali ne znam jesmo se upoznale onaj dan na kavici?
kako su novopecene trudnice?![]()
Draga BarbyRI vidim da se stvari i kod tebe super razvijaju...bit će čekalica ove veljače stvarno puno i nadam se da će biti dobitne.....
Evo ja mirujem i gladim trbuh....i jedem, jedem, jedem...Utrogestani su opaka stvar za apetit!
ajoj diabolica znači nisam sama, ja sam počela i nastavila s klopom dan poslije punkcije......a još se osjećam sva napuhana
Vojvođanka ma da...ovo je prestrašno...već sa 10 puta jela danas....ajme jedva čekam izaći malo u šetnju na friški zrak....sutra ću bacit đir oko kvarta!
a pazi sad, ćevapi i cijela ljubičasta kapula za ručak, njam, straaašno
ma jel normalno da se osjećam još toliko napuhano, dan poslije punkcije sam malo splasnula al sad se opet uhvatim da jedva dišem, mičem trenirku sa stomaka i sl???
Vojvodjanka to ti je normalno i meni je tako bilo cure vibriram do neba da vam bude kao i meni !!!!!!
Vojvođanka ovo što ti je dr. preporučio decortin je kortikosteroid inače se preporučuje kod sumnji da postoji imunološki problem, a u tvom slučaju vjerojatno zbog hipertireoze kao nekakva mjera predostrožnosti da tijelo ne odbaci plod zato ga svakako uzimaj ako ti je dr. rekao
Uh i ja sam isto nakon transfera neprestano jela i to sve do bete
I prva dva dana sam doslovno prespavala, baš mi je bilo dobro, jedva čekam to ponovit
Pusa mojim budućim mamicama![]()
![]()
dani82 MM mora sutra u nabavku....ja pojela sve šta mi je oku vidljivo...čas slatko, čas kiselo....kao prava trudnicane znam do kad će to trajat...valjda ne do kraja jer sam i ovako punašna. Jel ti se spava od Utrića?
Ja sam večerala mesni doručak .... mm nije moga vjerovat kad sam mu to naručila da mi kupi u dućanu... i čokolino)
Mene je strah da ćemo se za 9 mj. morat nać na kavi na nekoj velikoj terasi, na otvorenom, jer koliko vi jedete niti jedan kafić nam neće bit dovoljno velik![]()
bome da...kako je krenulo... jos kad se ja pridruzim uskoro..mne danas posebno rasturaju jajnici kad sjedem i umirim se a kad hodam bas ne osjetim tako..ali dosta kao da cu svaki cas dobit...
cure moje ovo vam moram ispricat danas kad sam popodne bila na injekciji bila je jedna cura i dosla do sestre kaze ocu doma daj te mi da potpisem ja idem necu tu biti..a ujutro sam ju srela isto u cekaoni kraj humene dosla se upisat za bolnicu..i kad je otisla kaze mi sestra boze ludog stvorenja i tako mi pricale malo,kaze da je dosla na abortus i to treci u par mj,87 god je cura totalno luda isla ca i buba vratimai smije se ko munjena ja je gleda,moj muz,sestra kao da je bila u discu..a kaze sestra daje u 13h na kiretazi bila i u 17h trazila kuci da ne zeli bit u bolnici.da joj je rekla pa zasto se ne zastitis ne mozes dalje ovako treci put na abrtus a ona njoj pa sta koda je problem ja cimse poseksam ostanem trudna pa vidite kako sam plodna..sestra je bila tako bjesna kaze da joj je dan upropastila da stalno zanovijetala nesto da bolje da se pokupila a li da vjeruje da nece dugo proc da ce opet doc...a ja na sve to da krasno bas ona na abortuse a mi tu jadne na pikanje i muke prolazimo.kako je zivot nepravedan...![]()
barbyRI i mene razljute neodgovorne buduće mame, uopće ne razmišljaju za budćnost, jednog dana kad se smire i nađu sebi M imati će problema sa trudnoćom, jer svaka kiretaža uništava po malo maternicu i kapilare, isto tako i spirale, antybaby i sl, samo ginekolozi o tome baš ne pričaju........a nekim ljudima se jednostavno nemože pomoći
mali mini hvala ti velika za objašnjenje jer ja čitajući uputstva uopće nisam povezala da se ti ljekovi daju kod autoimunih bolesti, a to upravo imam, sad mi je malo lakše jer ih pijem a u uputstvu piše da baš nisu sigurne kod trudnoće
Može jedno pitanje za one koji su dobili terapiju za štitnjaču?! Koliki vam je bio TSH, T3 i fT4 kad ste dobili terapiju u Rijeci? Meni je dr. samo jednom (ali na prvim konzultacijama) pogledala hormone i nije ništa komentirala pa sam malo zabrinuta za TSH koji je 2,48 (granica je 4,20). Da li je to previsoko za postupak?
Pozdrav svim trudnicama i onima koje čekaju da to postanu...
GIZMOS znam da kazu da je tsh najbolji oko 1,2 ako se palnira trudnoca.ali i taj 2,48 mislim da nije puno.ja sam imala 7,42 i povisila terapiju i za 4tj mi pao na 0,74 i onda sam mogla krenut u postupak.najbolje pitaj njih na humanoj.
meni poceo jaki iscjedak onako prozirno,bjelkasti....jajnici svako toliko nabijaju a osjecam se napuhnuto,tromo,uzas....gonali,gonali...![]()
U mariboru mi nisu ništa komentirali nalaze ali upitno je i koliko su ih proučavali i da li jesu uopče (ili će tek tijekom postupka) a danas sam išla čitati onaj post i malo se isprepadala jer sam do sad mislila da je barem s te strane ok.
Povišen mi je i prolaktin i FSH a sad i TSH i ta endometrioza...ma ne znam, koma sam donas, sve mi nekako zbrda- zdola ide...Humanu ne mogu zvati samo zbog toga jer nisam rekla da idem u SLO na postupak. Možda sutra bude bolji dan pa će sve izgledati manje tragično...
ma oni jako ne mare na te hormone..mene npr nitko nije pitao kakvi su mi hormoni stitinjace iako vec 15 god imam hipotireozu i uzimam terapiju,nego sam sama zatrazila dr opce prkase da mi da uputnicu za vadit i imala sta vidjet,povisen tsh a ja za mjesec dana moram na postupak i kad sam pokazala vlastelicu kaze mora se snizit jel nista od postupka...drzim ti fige,ne sekiraj se.....![]()
Hvala ti barbi! I ja tebi naravno i da uskoro svi zaredamo velike trbuščiće!
Tigrical kako je naša Čitalica? Jel ima kakvih simptoma? Kad radi betu??
dani82 čitalica je dobro, jedino je (.)(.) jako bole, drugo je o.k. Betu će vadit za cca tjedan dana. Pusa!
E da, i još me stalno bockaju jajnici...
tigrical i mene jaako bole (.)(.)....valjda je to normalno ne?
evo mene s folikulometrije.....nije baš nešto 2 folikula u jednom a drugi slabo vidi jer je visoko pa me nije htio baš maltretirat ali s obzirom nakon 4mj po 4 klomifena nije bio ni jedan folikul ovo je uspjeh...........povečao mi dozu na 3 gonala ........TIGRICA L imala si pravo za davanje inekcije mm je postao profić prava m. sestrica.......nema čekanja i nerviranja........suuuuuuper
Cure moje pusa svima i čekalicama bete i čekalicama postupaka..........![]()
vita22 bravo za 2 folikula! Bit će to super! Pozdravi TM, pravi je, svaka čast!