-
-
-
I ja sam gledala emisiju i slušala vas Riječanke naše. Diabolica totalno si bila uzbuđena... i ja bi na tvojem mjestu
Tigricel super postavljena pitanja.
-
Hvala draga! Ja sam se opet rasplakala kad sam slušala Diabolicu!
-
evo gledala i ja emisiju (reprizu), diabolice i meni su
navrle, jako sam bila sretna, a vidilo se da je i doktor...drag čovjek! sretnooo
-
-
Ajme!!! Samo neka sve bude u redu! Pusa!
-
Ajme Diabolica! Super!
-
...........jeeeeeeeeeeee prvi pa twinsi...............kisssssssss mamice...............
-
-
lijepa vijest diabolica! koliko si trudna tocno,kako ti je izracunala? ja se danas malo preforsirala,malo vise napravila po kuci i odmah osjetim lagano nabijanje kao pred stvari....jos 10 dana tocno do moje bete!
Posljednje uređivanje od barbyRI : 01.03.2010. at 12:47
-
-
-
-
-
kika83 hvala ti, draga! Bol je fizička, a još gore i psihička, ali prevelika je želja za bebom da bi završile u ludnici
Svaki životni put koji izaberemo je težak, a naš MPO je najteži, ali s najljepšim ciljem i zato ustrajemo!
-
-
duba13 sretno sutra i budi trudna 9 mjeseci, a ne do bete!!!
-
-
-
-
Cranky sretno uživaj do bete a i poslije.......Kika evo dobro sporo vrijeme prolazi ali nadam se da vrijedi čekati...........duba 13 sretno sutra...............cure sve sve kisssssssss........diabolica tebi dupli kissssssssss.......
-
-
Duba13 želim ti da sutra prođe sve dobro (javi nam kako je prošlo) i da ti ovaj put bude dobitan.
-
-
barbyRI nastavi s utrogestanima dok stvarno ne procuriš (ako procuriš). Ne moraju biti stvari, svako tijelo drugačije reagira. Nemoj paničarit, opusti se. Držimo fige da sve bude o.k.
-
-
dani82 kako se ti držiš? Jesi napravila koji testić?
-
-
Čini mi se da se dobro držim, testić nisam napravila i neću
izdržat ću još dva dana.
BarbyRi koji ti je jučer bio dpt i krvariš li i danas još uvijek? To je moglo biti i implantacijsko.
-
Čestitam ti trudnice naša, jer ti to svakako jesi, menga bi definitivno bila stigla da nije tako. Neka beta bude barem do neba!
Posljednje uređivanje od GIZMOS : 02.03.2010. at 07:51
-
-
barbyRI kakva je situacija danas?
-
Duba13 sretno danas i da se vratiš sa dvije mrvice u buši.
Cranky uživaj i neka bude ovo zadnji AIH.
BarbyRI nadam se da je to bila implantacija i da je danas sve ok.
-
BarbyRi i ja se nadam da je to bilo implatacijsko krvarenje, cure nema predaje dokle beta ne pokaže svoje, zato glavu gore i idemo dalje!
Crancky želim da ti ovaj aih bude zadnji i dobitni.
Duba13 sada već sigurno maziš svoje mrvice, neka se ugodno smjeste.
svima pozdrav!
-
dani82 jucer kad mi je pocela ta sukrvica bio je 7 dan od transfera
jutros mi opet onako lagano sukrvica,i zna me malo zabolit ali nista strasno.ne znam jel to normalno ipak je vec 8 dan danas.nadam se da je ipak rijec o implantaciji
-
Poruka za Gizmos:
Pokušala sam poslati poslati pp odgovor na tvoje pitanje u svezi Bromergona ali mi javlja da ti je inbox full i da moraš napraviti mjesta. Evo mog ogdovora:
Nemoj se brinuti- ja taj bromergon pijem već jako dugo (skoro 3 godine) sad sam trenutno u trećem postupku u Mariboru. Prije toga sam imala 2 postupka u poliklinici IVF. Svi doktori su mi savjetovali da pijem Bromergon cijelo vrijeme bez prekida jer on pomaže da dođe do trudnoće. Dakle niti jedan od njih mi nije rekao da se ne može piti kontracepcija i Bromergon u isto vrijeme a to sam ih izričito pitala. Čitala sam i sama dosta o tome i nisam od nikoga pročitala da se ne smije piti Bromergon sa kontracapcijom ili lijekovima za stmulaciju. Čitala sam dosta i strane forume pošto dobro znam njemači i engleski pa ni tamo nisam nigdje pročitala da se ne koristi kontracepcija sa Bromergonom ili Dostinexom. Ja sama nisam također imala baš nikakvih nuspojava. Ispočetka probaj par dana piti po četvrtinu tabletice pa po pola pa tri četvrtine pa cijelu i tako povisuj do preporučene doze jer Bromergon inače zna izazvati mučnine i vrtoglavice ako ga previše prenaglo uzmeš i probaj uvijek piti na pun želudac.
Eto ako imaš još pitanja javise, sretno!
Posljednje uređivanje od Suzanaab : 02.03.2010. at 13:41
-
-
Barby smiri se. Ako se nastavi da možda odeš izvadit betu? Ja neznam šta ti reći na to, nego samo da se previše nebediraš. Možda stvarno nije ništa.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da bude sve ok.
Cure, ja brojim još nekih 7-8 dana i znati ču dali idem u postupak ili ne. Moram priznati da me sve više frka.
-
ma necu vadit do 11.3 jedino ako prije procurim onda necu ni tada ..... sad citam na temi nakon transfera kaze jedna forumasica da je to kasno da bi bila implantacija..ne znam vise ni sama... sta Bog da bit ce...
-
BarbyRI ma zašto čekati 11.03., ja bih na tvom mjestu već otišla vaditi, pa da budeš sigurna.
Kika83 velika pusa i izdrži.
-
cure hvala vam na podršci
!!!!!!!!!! evo ja doma ležim sa svoje dvije 4-stanične mrvice,danas ću malo ležati,a idućih dana malo usporit i više odmarat,pa šta bude !!!!
Posljednje uređivanje od duba13 : 02.03.2010. at 16:23
-
E cure Barby ne bediraj se bez veze nije svima ista implantacija sigurno nije ništa loše,duba13 čestitam ti na 2 mrvice takve su i meni bile nek se samo lijepo razvijaju ........,Sara38,Kika,Tigrica,Gizmos,Lucija, Innu ma svi kissssssssss .........................Dani i Diabolica......Mayica još malo i ti na redu.............Crancky kako ležeći dani............ja uživam...........ciao
-
duba13 uživaj sa svojim mrvicama
vita22 i Cranky jel' odmarate i mazite trbuh?
dibolica gdje si nam ti? Trudnice naša, ljubimo te!
-
-
BarbyRI draga hug hug hug
ps: ja na VV u ZG
-
-
danas ista situacija,mozda mrvicu manje sukrvice ali me zato trbuh jace boli,tako me nabija od jutros.....zvala sam humanu nema dr vlastelica na predavanjima je,zvat cu opet poslije... uzasno se osjecam,nije mi do nicega....jucer mi je bio jedan od najgorih dana u zivotu....imala sam osjecaj da mi se cijeli svijet srusio.....
-
opet zovem humanu najprije zauzeto po obicaju stalno,onda zvoni ne dizu,sad ih konacno dobila i kaze samira da je dosao sa predavanja i otisao na rengen,nece ga bit sigurno sat i pol.krasno!
-
Zar je zbilja tolika guzva na humanoj da narucuju za 9 mj tek?? Trebala bi onda ici ovih dana....
Barby Ri evo vibriram ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da to nije vjestica.... svim curama pozzic !!!!!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma