Stranica 48 od 55 PrviPrvi ... 384647484950 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,351 do 2,400 od 2711

Tema: POTPOMOGNUTA NA KBC RIJEKA

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

BarbyRI ~~~~~~~~~~~~~~~ da ipak bude sve ok
    Dani82 za veliku betu sutra ~~~~~~~~~~~~~~~~
    Cranky i Duba13 samo nam vi uživajte sa svojim mrvicama.
    Diabolice trudnice naša
    Vita22 da čim prije prođu ovi dani do bete i da se nakon toga veselimo
    Tigrical tebi šaljem veliki
    Lucija83 vi se to planirate drugog bebača?
    Mayica jako sam tužna zbog tebe, šaljem ti veeeeeeliki
    Innu, Sara38, Gizmos i ostale koje sam možda zaboravila, ~~~~~~~~ za šta god vam treba

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Čestitke Diabolici... ..... svim drugim curama želim puno sreće...

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Zvala opet humanu,i naravno opet nista dr ne mogu dobit na tel zauzet je.ne preostaje mi nego spremit se i sutra otici tamo...

sara38 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

BarbyRI možda je ipak to najbolje, javiti se osobno doktoru. Ja sam ovaj zadnji put to učinila, jer onda već znaš u dogovoru s njim šta dalje, sestre ionako ne mogu ništa bez doktora.
    Dani obraduj nas sutra! Pusa.
    Duba13 navijamo za tebe.
    Cranky ajde na sljedećoj kavici da nam budeš trudna.
    Svim ostalim curama pozdrav.

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

barbyRI nisam skužila, zašto trebaš doktora?

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

BarbyRi zašto sutra ne ideš vadit ß ??

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj tigrical prvotno napisa Vidi poruku
    barbyRI nisam skužila, zašto trebaš doktora?
    htjela sam porazgovarat sa dr da vidim sta cu jel danas mi cas manje cas jace taj iscjedak,nije onako jako gusto crveno ko kad su stvari nego svijetlo i rijetko i ko sluz rastezljivo.pa da ga pitam ocu vadit betu ima li smisla...ili da mi mozda radi utz,ne znam...ne mogu bas ovako dignut ruke i mislit to je to....tako da cu sutra otici dolje i vidjet sta dalje...imam uputnicu za vadit betu pa bi odmah izvadila..

lucija83 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Kika83 da planiramo krajem ove godine probati a htjeli bi to napraviti jos dok je Vlastelic tamo a najvise zbog nas samih naravno jos ce mo vidjeti znam samo da ne cemo dok mala ne bude imala 1 god uostalom nemamo sta cekati dok smo u pelenama da nastavimo ako Bog da budemo vidjeli.

Vojvođanka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

barbyRI mogu ti reći da je i meni tako krenulo i nastavilo svjetlo crveno/roza sluz - ja sam odlučila napraviti odmah betu pa sam nakon rezultata išla na razgovor s dr - da bi upala što prije na listu, ako mu dođeš bez rezultata neće te naručiti za dalje već ćeš se morati opet vraćati
    no to je moje iskustvo - tebi se možda posreći - možda je jedna mrvica primila a druga nije - napravi betu
    još sam htjela pitati vas cure koje ste preživjele neuspješne transfere - kakve su vam stvari?
    ja sam imala samo 1 dan malo tamniju krv (ne kao inače) a ostala 3-4 dana svijetlu čistu sluzavu krv ( dnevni ulošci), bez ugrušaka kojih inače imam! kako to???
    a tek želja za keksom! uh, uh....

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

vojvođanka meni kako-kada. Ili bude obično kao i inače ili jako, jako obilna, puno ugrušaka i duže traje. A želja mi nije neka baš poslije...

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Lucija83 samo si vi proširite obitelj i neka opet bude iz prve
    Meni bude normalna, prva dva dana obilnije i onda sve slabije. Iako sam primjetila da je sad nekon zadnjeg postupka bila nekako tamnija krv a želja za seksom na 0
    Posljednje uređivanje od kika83 : 03.03.2010. at 18:04

Vojvođanka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

tigrical i kika83 - stvari koje ste vi imali po meni su sasvim logične, i trebale bi biti duže nego inače i "krvavije" zato mi nije jasno što se desilo samnom??? Po toj logici ja nisam niti imala zadebljani endometrij ili??? istina da sam pored utrića pila 1/2 tablete Decortina - pitanje za Dr. kad ga vidim sl. put.
    a što se tiče želje za keksom ( uopće mi nije smješno ) bilo mi je mučno, slabo, budila sam se sa željom - katastrofa - MM me je izbjegavao tjedan dana
    sad kad mogu me je prošlo

innu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

barby nadam se ipak da ćeš se iznenadit, i da će bit sve ok, dani iznenadi nas sutra sve!!! cure, ja i mm počeli danas sa sumamedom, nadam se da će upalit, i da cupkam za vama već sljedeći mjesec!

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

vojvođanka ne znam kako objasnit. Meni je endometrij svaki put odličan. I kad sam išla po smrzliće pila sam estrofem za zadebljanje. Ali opet mi nije svaki put isto (stvari). Nekad je stvarno jako obilno i komadi, a nekad normalno. A ovo za želju meni nikad! Pročitala sam to MM i pitao me koje ti lijekove primaš u stimulaciji .

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

vojvođanka,ja idem ujutro ranije tamo vidjet cu ako brzo dodjem do vlastelica pa lako ja skoknem vadit betu i kad bude gotova mu donesem da vidi...sva sam na zivcima,jedva cekam sutra da se rijesim te nedoumice....

pak avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

barbyRI ~~~~~~~~~~~ za ugodno iznanedjenje sutra,drzim fige

loks avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

kika83, zbog čega ti još nisi sigurna dal ćete u postupak, o čemu ovisi?
    diabolica, nadam se da je sve super i želim puno veselih trenutaka .
    barbyRI, nadam se da si već sada najsretnija žena na svijetu.
    i svima ostalima veliki .
    mi smo u postupku u 6. mj. pa me zanima ako mi vi iskusne možete pomoći. doktor mi je rekao da mu se javim početkom 4 mj. sa svim prikupljenim nalazima i dokumentacijom, a da mi nalazi briseva ne smiju biti stariji od 1 mj. pa šta sad dal da mu dođem sa onim što imam, pa možda poštom mogu i naknadno poslati ostalo? i dal ćemo još jednom biti na dogovoru prije postupka?

Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Loks koliko ja znam nalazi briseva ne smiju biti stariji od 3 mj. tako piše na onoj brošuri šta nam sve treba za postupak ,obzirom da ideš u 6 mj valjda je zato rekao mj dana jer će ti taman bit 3 mj. u 6 mj.
    Dani veselimo se tvojoj beti danas....................Barby sretno da je sve ok.................pozdrav svim suborkama........kisssssss

sara38 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Loks mislim da je Vita22 u pravu. Ja sam u postupku isto u 06. mj i rekao mi je dr da brisevi ne smiju biti stariji od 3mj.

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Loks slažem se s curema, jer ja sam briseve napravila krajem 1mj a trebala bi sad u postupak i brisevi če mi biti više od mjesec dana stari.
    Ja ti inače imam pcos i skona sam cistama i sad u ovom prirodnom ciklusu sam imala 3folikula di su dva bila puno manja od vodećeg pa se dr boji da se nebi koji u cistu pretovorio i zato moram na uzv čim dobijem stvari da vidimo dali je sve ok i onda krećem s klomifenom.

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Dani za betu do neba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Barby da sve bude ok i da te betica lijepo iznenadi ~~~~~~~~~~~~~~

Vojvođanka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

ja sam bila u postupku u 02/2010 a nalazi su mi iz 30.12.2009 - kad me dr. naručio za 05/2010 rekao mi je da će mi nalazi još važiti?????
    je li koja cura ima kakvih informacija u vezi ovog srezanog budžeta o kojem se pisalo u NL? sve ma strah kad mu se javim u 04. mj. da će me odgoditi do jeseni....

loks avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

upravo zbog toga sam i ja tako zbunjena jer mi piše na onim uputama ne stariji od 3 mjeseca, iako sad čitam da se to odnosi na nalaz krvi i markera za hepatitis. a za briseve mi je napomenuo ne stariji od mjesec dana. ma zvat ću ja gore pa pitat. jojjj nitko se ne javlja. nemam pojma šta da radim. hvata me frka, da ne bi ispalo da iz razloga što u 4 mj. ne budem imala sve nalaze da me izbriše sa postupka u 6 mj. ludilooo! i da li znate dal ćemo još koji put morati obavit pregled pred početak stimulacije? obzirom da me na konz nije pregledao?

sara38 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Loks pretrage kao HIV, hepatitis i dr. imam iz 08. mj prošle godine i vrijedit će mi za 06. mj, a brisevi mogu biti malo stariji i od 3mj, ne prave probleme. Ja u pravilu kad radim briseve kod primarnog gin. napravim i UTZ.

cranky avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Dani hoćemo visoku ß ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    barbyRI da je ß visoka i da je dr rekao da je sve ok ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Drugima šaljem velike puse

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Evo da i tu javim, nažalost ništa od mene ovaj put. Beta je 2 i nešto .

sara38 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Dani82 žao mi je, a baš sam mislila još jedna riječka trudnica.

cranky avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Dani82 tako mi je žao baš sam se nadala da će ipak sve bit ok

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Dani 82 žao mi je, ali drugi put će sigurno uspjeti (da te utješim meni beta još nikada nije bila iznad tih 5, pa bih sve što je preko već smatrala nekim pozitivnim znakom)

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

barbyRI a šta je s tobom?

loks avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

dani82 žao žao žao mi je, drž se i budi hrabra!
    hvala cure za odgovore. dobila sam i njih pa mi je jedna jako ljubazna sestra sve objasnila. bitno je da nalazi nisu stariji od 3 mj, što se odnosi i na briseve. a početkom 4mj se moramo javiti sa svim nalazima da budemo spremni ukoliko se pojavi koji termin slobodan prije 6 mj, kad nam je inače zakazao doktor. eto tako mi obajasnila, joj kako se lijepo osječam nakon takvog razgovora...ne znam zašto je tako teško biti ljubazan...ovo kažem zbog one druge sestre

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Dani žao mi je A bila sam sigurna da si trudna. Drži se, budi jaka i idemo dalje..
    Posljednje uređivanje od kika83 : 04.03.2010. at 15:11

lucija83 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Dani žao mi je, drži se i idemo dalje !!!!!!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve sta vam treba cure moje !!!!

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

dani82 baš mi je žao ! a bila sam tako sigurna da si trudnica,drži se i nema plakanja, idemo dalje....

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

vecer!
    kao prvo mozda ste vec i cule nista od moje trudnoce,proslo sve.....
    sad slijedi poduzi izvjestaj...i jako sam razocarana....
    prvo u bolnicu sam dosla nesto prije 8h izasla iz bolnice u 15h...prepreprestrasno!!!!!! ovo jos nisam dozivila.znala sam po 2,3 h cekat ali 7h nikada...javim se sestrama u sobu i kazem da sam procurila,ona kaze ok cekajte dr doci ce za 10ak min sa predavanja...ja cekala do 9 i 30 i jos ga me nisu primili,onda sam cula da je otisao na sastanak.otisla ja u medjuvremenu vadit betu iako sam sumnjala da nista od svega toga jel sam ja jutros procurila jace i sve tamnije i gusce...i dobro odem ja izvadit betu zamolim ih da mi bude cim prije gotova jel da sam gore na humanoj i da cekam da ju pokazem dr.i kazu mi bit ce za sat vremena nek se u 10 i 30 vratim.tada se vec vlastelic vratio.i ulovim ga na odijelu i kazem da sam procurila i da cekam da vidim sta cemo dalje i on me odmah pita jesam vadila betu ja kazem jesam sad cekam rezultate..odem ja u 10 i 30 po betu kad meni beta nije gotova kaze mi na salteru javite se u laboratorij pitam tamo kazu joj mi smo zaboravili vam stavit radit betu...sad cemo...opet cekanje.... kaze za 30 min ce bit,opet nista onda za 20 min odem ja prođirat se,vratim jos par min....luda kuca....ta beta je bila gotova oko podne tek...uzas! i zena iz laboratorija mi vice gospođo beta je pozitivna u redu je...ja happy ne mogu vjerovar odmah mi misli kroz glavu kako a ja krvarim sve jace,sta je sad? uzmem ja nalaz ono 5,dodjem kod samire pokazem ona kze nista nema trudnoce cekajte dr isao je na operaciju,i ja cekam cekam...vratio se 5 min otisao opet na operaciju nakon toga valjda na porod hitno...uglavnom docekala ja cijelo radno vrijeme tamo....i napokon ono najglavnije dodjem kod njega.on meni kakos te prokrvarili?ne mogu, ne mogu jednostavno vjerovat.ovo se jos nije desilo vjerujte mi da netko ovako u kratko nakon tek 7 dana procuri....obicno ako zene procure,procure ali nakon 2tj ovako rano ne....i sad on sjeo stalno razmislja iscuđava se ne moze sebi doci....beta gleda negativna....opet ne kuzi i kaze skinite se napravit cu utz a ja krvarim ko luda komadici iz mene poceli ici jos od tog silnog cekanja,nerviranja danas..i gleda na utz sve cisto,sve kaze super...ni ciste nema mislio je da je mozda cista se pojavila..i sjedemo mi za stol opet se cudi on.i ja njemu onako bezveze napomenem a dr da li mozda ima sta veze to sta je mene prehlada i gripa ulovila?on meni ko iz topa,kad,kad?ja kazem pa odamah iza transfera i imala sam temperaturu .a on pa sta ne kazete ja mozgam sta bi moglo bit,kaze pa sigurno da je to krivo sigurno,koliko vidim po utz izgleda da je bilo ugnjezđivanje ali je ta vrazja gripa vam bebu unistila...kad su se meni oci napunile suza,pocela sam gutat....jos kazem kako nidsam htjela ni tablete pit od straha za smanjivanje temp....to da je najopasnije ako te ulovi u dane implntacije..kaze bas ste peh kuda vas je bas tada ulovilo,ja sam uvjeren da bi postupak bio uspio....e kad mi je to rekao..ja sam bila gotova.ajme tuge i boli....ja gripu nisam valjda od srednje skole imala da me ono bas zgrabila ko sad...pa da nisam peh.....mislim da cu je zapamtiti dok sam ziva... i pitam ga ja kad cete me opet u postupak upisat on kaze necu vas pisat ja gledam kako necete?kaze ne upisujem vise jel kako ste culi vlada kaos u zdravstvu ne upisujemo jel se moze desit da osoba uopce ne dodje na red kako je krenulo....divno! i ja ga pitam dal mogu na neki blagi protokol on kaze necu vas mucit s tim to kod vas ne pali....na dugi ope tmogu ali negdje 7,8mj je spominjao....da se javim u 5.mj pa da cemo vidjet kakva je situacija jel da sve manje love ima za MPO...hvala gospodine Milinovicu,svaka cast!!!!!!
    i pitam ga sta sa zamrznutima on kaze e da vi ih imate zabor. sam ako zelite mozemo vam sljedeci mj odmrznut pa vratit nazad.kaze ne preferiram bas to jel je to postotak 3-5% samo ali ajmo pokusat ionako nemamo sta izgubit.tako da u 4mj kad dobijem stvari se moram javit da mi naprave transfer...bolje it o pokusat nego cekat milost ocu ikad vise stici na red za normalni postupak...sta je ovo doslo boze te sacuvaj,da me nisu narucili za sljedeci postupak i da moram bit u strahu ocu ikad imat svoje dijete u rukama...zalosno!
    evo to bi bio moj poduzi izvjestaj...sve u svemu osjecam se............da vam ne govorim kako....

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

barbyRI žao mi je što nije uspjelo . Ali me ovaj drugi dio jako pogađa jer se čovjek ne može ni nadati idućem postupku!!! Šta stvarno je takva situacija da te nije ni upisao? Užas! Sad se lijepo smiri i ajmo drugi mjesec ponovo, bar imaš zamrznute js. Ti nestimulirani postupci se ne broje (valjda!!!). Šaljem ti veliki zagrljaj!

GIZMOS avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Dani82, drži mi se!

BarbyRi, ti si danas stvarno imala grozan dan i potpuno te razumijem. Ova situacija sa čekanjem podsjetila me na moj drugi boravak na humanoj kada sam dr. čekala od 7.20 do 12:00 da bi postavila jedno pitanje i na kraju nisam dobila odgovor već uputu da se naručim na još jedne konzultacije (a tek sam bila na njima). Radilo se stvarno o jednom kratkom pitanju koje bi uzelu max 2 minute vremena, ali... Nekad stvarno stvari krenu naopako i teško je pohvatati sve odgovore na naša zašto, ali to je jednostavno tako. Ne znam da li je gripa utjecala na ishod tvog postupka, ali prihvati to tako kako je i kreni dalje. Dok čekaš na postupak u Rijeci razmisli o tome da ima i drugih mjesta gdje je dostupna MPO i na taj način češ si popuniti rupe koje će očito biti velike a imat ćeš i nekakvu motivaciju koja će te održavati na životu i u koju ćeš vjerovati svim srcem. Ni ja nisam pri novcima, ali uz jako, jako puno odricanja uspijela sa skupiti za postupak van Hrvatske i sve sam nade položila u njega. Negativne bete koje su se redale u Rijeci predstavljale su mi samo stepenice koje su me vodile sve bliže i bliže postuku kojeg čekam "s onu stranu svijeta"jer tamo ja odlučujem što će se i kako s mojim tijelom, a ne naši zakonodavci. Istina je, skupo je ali barem znaš za šta plačaš...S druge strane, svaka čast našim doktorima koji su hvale vrijedni, ali koji se nažalost više nemaju gdje iskazati i baš iz tog razloga osim želje da postanem mama, počinjem živjeti i san o danu kada će "pasti vlada" i kada ću se opet moći liječiti u lijepoj našoj pod stimulacijom koja je pogodna za moje tijelo, a ne za "ne-RAZUM"Milinovića...
    Posljednje uređivanje od GIZMOS : 04.03.2010. at 23:07

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

barbyRI žao mi je što nije uspjelo . Ali me ovaj drugi dio jako pogađa jer se čovjek ne može ni nadati idućem postupku!!! Šta stvarno je takva situacija da te nije ni upisao? Užas! Sad se lijepo smiri i ajmo drugi mjesec ponovo, bar imaš zamrznute js. Ti nestimulirani postupci se ne broje (valjda!!!). Šaljem ti veliki zagrljaj!
    navodno se ne broje...nadam se...nicem se vise nebi cudila.... tigrical izgleda da je ozbiljna situacija kad mi je direktno reko ne mgu vas upisat..ja zinula.... a cure koje su danas bile tamo(hvala bogu u 7h koliko sam bila tamo proslo ih je masa)kazu da im je neki dan dr vec zabiljezio za postupke.tamo za ljeto 6,7,8.sad koji dr ne znam...ali ocito se nesto frisko zamajmunisalo kad mi je tako rekao nebi valjda badave mi rekao...koda mi je neko samar opalio.....a jedva sam cekala da cujem kad je sljedeci termin mi. a da probat cu sa smrzlicima pa sta bude...danas je bila jedna trudnica tamo trbuscic poveci i ja ju pitam iz kojeg pokusaja ona kaze ni iz jednog,taman krenula na injekcije i dr mj ostala trudna.kod docentice je.ajme koje srece,svi su bili iznenadjeni.....

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj GIZMOS prvotno napisa Vidi poruku
    Dani82, drži mi se!

BarbyRi, ti si danas stvarno imala grozan dan i potpuno te razumijem. Ova situacija sa čekanjem podsjetila me na moj drugi boravak na humanoj kada sam dr. čekala od 7.20 do 12:00 da bi postavila jedno pitanje i na kraju nisam dobila odgovor već uputu da se naručim na još jedne konzultacije (a tek sam bila na njima). Radilo se stvarno o jednom kratkom pitanju koje bi uzelu max 2 minute vremena, ali... Nekad stvarno stvari krenu naopako i teško je pohvatati sve odgovore na naša zašto, ali to je jednostavno tako. Ne znam da li je gripa utjecala na ishod tvog postupka, ali prihvati to tako kako je i kreni dalje. Dok čekaš na postupak u Rijeci razmisli o tome da ima i drugih mjesta gdje je dostupna MPO i na taj način češ si popuniti rupe koje će očito biti velike a imat ćeš i nekakvu motivaciju koja će te održavati na životu i u koju ćeš vjerovati svim srcem. Ni ja nisam pri novcima, ali uz jako, jako puno odricanja uspijela sa skupiti za postupak van Hrvatske i sve sam nade položila u njega. Negativne bete koje su se redale u Rijeci predstavljale su mi samo stepenice koje su me vodile sve bliže i bliže postuku kojeg čekam "s onu stranu svijeta"jer tamo ja odlučujem što će se i kako s mojim tijelom, a ne naši zakonodavci. Istina je, skupo je ali barem znaš za šta plačaš...S druge strane, svaka čast našim doktorima koji su hvale vrijedni, ali koji se nažalost više nemaju gdje iskazati i baš iz tog razloga osim želje da postanem mama, počinjem živjeti i san o danu kada će "pasti vlada" i kada ću se opet moći liječiti u lijepoj našoj pod stimulacijom koja je pogodna za moje tijelo, a ne za "ne-RAZUM"Milinovića...
    znam GIZMOS ja bi stvarno rado u Slo ali trenutno jednostavno ne mogu,ne sumnjam da nije usluga odlicna i ostalo...nego razmisljala sam mozda da odem do ZG u VV vidjet cu kako ce se stvari odvijat...moram prespavt jel sam danas koma....idem lec i odmrit zivce...

dani82 draga sad sam tek vidjela....zao mi je,idemo skupa u nove pobjede....sta su tebi rekli kad ces opet?

GIZMOS avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

To se desilo i mojo prijateljici koja je nakon sedam godina kućne radinost konačno krenula na konzultacije kod docentice i dok je čekala menzis da bi krenula na HSG ostala trudna! To su stvarno sretne priče, ali nažalost pisane za nekog drugog-za mene definitivno nisu (mada se i dalje nadam čudu-čak i pod kontracepcijom...ha,ha,ha )

diabolica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

[QUOTE=GIZMOS;1561573
    počinjem živjeti i san o danu kada će "pasti vlada" i kada ću se opet moći liječiti u lijepoj našoj pod stimulacijom koja je pogodna za moje tijelo, a ne za "ne-RAZUM"Milinovića...[/QUOTE][/B]

Potpisujem!! I ja sanjam o danu kada će pasti Vlada i Milinović zajedno sa njom!
    Za sve vas moje drage suborke!
    Budite hrabre!
    Posljednje uređivanje od diabolica : 04.03.2010. at 23:28

Ameli avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

dani82 tako mi je žao što se tvoja beta nije uduplala, ali ovo je sigurno bila dobra naznaka i sigurna sam da će idući postupak biti dobitni.
    barbyRI stvarno ovaj put nisi imala sreće sve se loše poklopilo . sada odmori i kada budeš spremna znati ćeš kako i gdje dalje.
    meni se isto gadi ova naša država i vlada koja nema razumjevanja za nas i koja nas tako ružno šikanira.

sara38 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

BarbyRI žao mi je. Lipo ti nama ozdravi pa da u 04. feštamo. Pusa!

diabolica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Dobro jutreko cure.....ah, jučer je bio baš težak dan....idemo dalje, glavu gore.....
    Dani 82 bravo za stav i BarbyRI šaljem vam veliki
    Cranky i Duba13 uživajte sa svojim mrvicama~~~~~~~~~~za ogromnu betu!
    Vita22 polako počinje odbrojavanje....da čim prije bude veeeeelika beta
    Tigrical
    Lucija83
    Mayica sretno na punkciji...ima da budu super js
    Kika83, Innu, Sara38, Gizmos
    Posljednje uređivanje od diabolica : 05.03.2010. at 10:28

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Barby žao mi je , otuguj i idemo dalje... neka 4mj bude dobitan A za krizu u zdravstvu više nekomentiram jer se samo iživciram, a neće mene taj kre...n iživcirat a tako je lijep dan
    Mayica ~~~~~~~~~~~~~ za sutrašnju punkciju, neka bude puno kvalitetnih js
    Ja sam počela nešto brljavit i frka me da me vikend ne ulovi, neću stić do 3dc na uzv ako tako bude

Amalka avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

[QUOTE=barbyRI;
    kao prvo mozda ste vec i cule nista od moje trudnoce,proslo sve.....
    sad slijedi poduzi izvjestaj...i jako sam razocarana....
    prvo u bolnicu sam dosla nesto prije 8h izasla iz bolnice u 15h...prepreprestrasno!!!!!! ovo jos nisam dozivila.znala sam po 2,3 h cekat ali 7h nikada...javim se sestrama u sobu i kazem da sam procurila,ona kaze ok cekajte dr doci ce za 10ak min sa predavanja...ja cekala do 9 i 30 i jos ga me nisu primili,onda sam cula da je otisao na sastanak.otisla ja u medjuvremenu vadit betu iako sam sumnjala da nista od svega toga jel sam ja jutros procurila jace i sve tamnije i gusce...i dobro odem ja izvadit betu zamolim ih da mi bude cim prije gotova jel da sam gore na humanoj i da cekam da ju pokazem dr.i kazu mi bit ce za sat vremena nek se u 10 i 30 vratim.tada se vec vlastelic vratio.i ulovim ga na odijelu i kazem da sam procurila i da cekam da vidim sta cemo dalje i on me odmah pita jesam vadila betu ja kazem jesam sad cekam rezultate..odem ja u 10 i 30 po betu kad meni beta nije gotova kaze mi na salteru javite se u laboratorij pitam tamo kazu joj mi smo zaboravili vam stavit radit betu...sad cemo...opet cekanje.... kaze za 30 min ce bit,opet nista onda za 20 min odem ja prođirat se,vratim jos par min....luda kuca....ta beta je bila gotova oko podne tek...uzas! i zena iz laboratorija mi vice gospođo beta je pozitivna u redu je...ja happy ne mogu vjerovar odmah mi misli kroz glavu kako a ja krvarim sve jace,sta je sad? uzmem ja nalaz ono 5,dodjem kod samire pokazem ona kze nista nema trudnoce cekajte dr isao je na operaciju,i ja cekam cekam...vratio se 5 min otisao opet na operaciju nakon toga valjda na porod hitno...uglavnom docekala ja cijelo radno vrijeme tamo....i napokon ono najglavnije dodjem kod njega.on meni kakos te prokrvarili?ne mogu, ne mogu jednostavno vjerovat.ovo se jos nije desilo vjerujte mi da netko ovako u kratko nakon tek 7 dana procuri....obicno ako zene procure,procure ali nakon 2tj ovako rano ne....i sad on sjeo stalno razmislja iscuđava se ne moze sebi doci....beta gleda negativna....opet ne kuzi i kaze skinite se napravit cu utz a ja krvarim ko luda komadici iz mene poceli ici jos od tog silnog cekanja,nerviranja danas..i gleda na utz sve cisto,sve kaze super...ni ciste nema mislio je da je mozda cista se pojavila..i sjedemo mi za stol opet se cudi on.i ja njemu onako bezveze napomenem a dr da li mozda ima sta veze to sta je mene prehlada i gripa ulovila?on meni ko iz topa,kad,kad?ja kazem pa odamah iza transfera i imala sam temperaturu .a on pa sta ne kazete ja mozgam sta bi moglo bit,kaze pa sigurno da je to krivo sigurno,koliko vidim po utz izgleda da je bilo ugnjezđivanje ali je ta vrazja gripa vam bebu unistila...kad su se meni oci napunile suza,pocela sam gutat....jos kazem kako nidsam htjela ni tablete pit od straha za smanjivanje temp....to da je najopasnije ako te ulovi u dane implntacije..kaze bas ste peh kuda vas je bas tada ulovilo,ja sam uvjeren da bi postupak bio uspio....e kad mi je to rekao..ja sam bila gotova.ajme tuge i boli....ja gripu nisam valjda od srednje skole imala da me ono bas zgrabila ko sad...pa da nisam peh.....mislim da cu je zapamtiti dok sam ziva... i pitam ga ja kad cete me opet u postupak upisat on kaze necu vas pisat ja gledam kako necete?kaze ne upisujem vise jel kako ste culi vlada kaos u zdravstvu ne upisujemo jel se moze desit da osoba uopce ne dodje na red kako je krenulo....divno! i ja ga pitam dal mogu na neki blagi protokol on kaze necu vas mucit s tim to kod vas ne pali....na dugi ope tmogu ali negdje 7,8mj je spominjao....da se javim u 5.mj pa da cemo vidjet kakva je situacija jel da sve manje love ima za MPO...hvala gospodine Milinovicu,svaka cast!!!!!!
    i pitam ga sta sa zamrznutima on kaze e da vi ih imate zabor. sam ako zelite mozemo vam sljedeci mj odmrznut pa vratit nazad.kaze ne preferiram bas to jel je to postotak 3-5% samo ali ajmo pokusat ionako nemamo sta izgubit.tako da u 4mj kad dobijem stvari se moram javit da mi naprave transfer...bolje it o pokusat nego cekat milost ocu ikad vise stici na red za normalni postupak...sta je ovo doslo boze te sacuvaj,da me nisu narucili za sljedeci postupak i da moram bit u strahu ocu ikad imat svoje dijete u rukama...zalosno!
    evo to bi bio moj poduzi izvjestaj...sve u svemu osjecam se............da vam ne govorim kako....

...ponekad dođem na rodu,pa pročitam šta se događa sa našim curkama...i neke me priče jako rastuže,kao tvoja...
    htjela sam samo doprinjeti sa svojim stavom...evo ja sam trudna 22 tjedna ili 5.mjeseci...ono što želim reći je da sam se oslonila na Rijeku mislim da još uvijek ne bi bila trudna...
    a znaš zašto?...kad sam sam prvi puta posumnjala da nećemo imati djece prirodnim začećem i kad smo se odlučili da bi trebali krenuti na prvu kontrolu usporedo sa rječkom bolnicom sam se prijavila u Zg...tamo sam već stigla do prve kontrole,a ovdje u Rijeci smo trebali čekati spermiogram 3.mjeseca...ja ušla u prirodni postupak u zg,a u Rijeci mi tek rekla kako mm ima problem i kako bi trebali na mpo...a ja njoj sve mi to već znamo...ja sam već u postupku,ali zašto se čeka kod vas u Ri...pa znate nemamo financija...????...pa za šta im treba financija?..za spermiogram pogledati na mikroskop,za papir koji će isprintati....čekaona je bila prazna čekala sam je sat vremena,a nikoga nije bilo...vraćala se sa marende koja i nije bila u to vrijeme...prema tome,moj zaključak kad bi bili malo brži ne bi im trebalo toliko vremena,a nisu u pitanju samo financije...moja doktorica opće prakse mi je ovako savjetovala"ovo ti ne smijem reći,ali odi u zg nemoj to ni pokušavati raditi u ri,jesu oni moji kolege,ali veće iskustvo ti je u zg...nije problem platiti autoput dođeš u zg za 2 sata...120 kn i tako 15 puta....15 puta sam bila tamo i sad sam 5.mjeseci trudna...da li privatne klinike ili državne,svatko u skladu sa svojim mogućnostima,...
    ne kažem da u ri nisu imali i dobrih pokušaja,neke imaju ovakve dijagnoze ,a neke onake i nije sve ni u doktorima...ali dugo vas čitam i sve što mi se čini u ri se jako komplicira raznoraznim pregledima ,čekanjima i time mrcvare jadne žene koje već imaju i svojih problema što moraju razmišljati o tome hoće li na kraju postupak biti uspješan ili ne i opet sve iz početka...ne kažem da je drugdje jako bolje,ali svaka bolnica ima svoju politiku i protokoli se razlikuju...ako statistike pokazuju neku veću uspješnost znači da su efikasniji i da su se bolje organizirali...nije važno kako se doktori ponašaju prema pacjentici,odnosno manje je bitno...puno više je bitno da naprave svoj posao,odnosno da bete budu pozitivne i sve postanete trbušaste...ali ako se uvjerite da previše čekate i da organizacija posla šteka u bolnici odite dalje,nemoj te se navikavati na jednog doktora jer imate s njim poseban odnos,tražite drugo mišljenje,vrijeme nije na našoj strani...oprostite ako sam se previše raspisala imala sam potrebu...nisam željela nikoga uvrijediti nego samo reći riječi ohrabrenja za sve cure koje pokušavaju da se ne predaju,ne odustaju,ali se otvorite i za druge opcije...ima nade,samo ustrajte...

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

kika83 pokušaj ih nazvat i pitat ako možeš u pon. doći? A mislim da možeš, jer ako ne dobiješ M do 14 sati računa se kao drugi dan. Šaljem ti pusu i jedva čekam da kreneš!

sara38 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Draga Amalka, ima tu istine al ne u svemu. Ne treba obeshrabriti cure koje čekaju na postupak u RI, mislim da je svugdje u Hr. isto zbog novog zakona i zato bi možda bila dobra solucija u Slo. Ja osobno imam loša iskustva u Zg na polikl. IVF na HSG-u gdje mi dr. nije mogao to učiniti pa sam rendgenski HSG napravila bez problema na Cito u Splitu. Rijeka je imala odlične rezultate prije novog zakona, al na žalost zbog smanjenog budžeta svugdje je isto. A što se tiče dugog čekanja, pa svugdje su ogromne gužve, čeka se satima, ja sam već dugo u RI i nikad nije bilo nikakvih problema, sve je to individualno od osobe do osobe. Pusa

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

kika83 pokušaj ih nazvat i pitat ako možeš u pon. doći? A mislim da možeš, jer ako ne dobiješ M do 14 sati računa se kao drugi dan. Šaljem ti pusu i jedva čekam da kreneš!
    Čekat ču do 14h pa da vidim dali če krenut. Zna me tako zezat m, krene sukrvica, smeđe pa stane i tako dva dana pa baš krene. Teško da bi me naručile za ponedjeljak ako nisam još ni dobila i pitanje je dali ću dobit do pon Po mojoj računici i kako inače bude trebala bi baš u pon dobit.
    Zna netko dali bude koja sestra na humanoj subotom ili nedjeljom? Dali se javlja na tel ako je dole?

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Amalka nebi se složila s tobom. Po tvom postu bi zaključila da nam kažeš da mi koje smo u Rijeci nikad nečemo ostati trudne
    Čitaj malo na forumu kako je drugdje(zagreb) pa češ vidjet da je svugdje isto a ja baš nikad nisam imala problema oko čekanja i takvih stvari.
    Po meni svi su oni isti jer kad ti dođeš do oplodnje tu je bitna samo sreća dali če se implantirati a ne kakav je dr ili u kojoj si klinici. Ti si imala sreću da je uspjelo u Zg ali to neznači da bi nekoj od nas isto uspjelo da odemo u Zg.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •