Stranica 5 od 55 PrviPrvi ... 3456715 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 201 do 250 od 2711

Tema: POTPOMOGNUTA NA KBC RIJEKA

Ambra avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Srki, čestitam :D :D :D :D !!! Uživaj.

magi7 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Draga Srki,
    čeeeeeeeeeeeeeestitaaaaaaaaaam od žHajde konačno da i Rijeka malo se pokrene.

Ja jedva čekam taj listopad da probam ponovo.

Curke moje držte mi se zajedno smo jače

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

srki pa koji je to dan od trnsfera :shock: :shock: :shock: ???

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

trnsfera = transfera

...i naravno čestitam, samo me šokirala tako veeeeeeeeeeeelika ß
    :D :D :D :D :D

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Amyx danas mi je 16 dan od transfera i vracena samo jedna blastica.
    17.7 ultrazvuk.
    pozdrav i hvala svim curama.

coolerica avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Čestitke srki!! Sad uživaj!

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

srki :D bravo i čestitam od Baš sam te htjela pitati koji je dpt. jer je ß wow! Uživaj,pred tobom je najljepši period,a tek kad dobijemo naše mirišljave zamotuljke...

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Ali meni vam je :? iznad glave.kako je beta tako visoka a doktora od uzbudjenja zaboravila pitati. :? :? :?

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

srki draga moja ja bi se usudila pomisliti da bi to mogli biti jednojajčani barem blizanci

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

...ooo,da!I ja sam to pomislila!

weather avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

:D :D :D :D :D :D Koooooooja ß! ČESTITAM! Baš mi je drago .

GIZMOS avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Pridružujem se čestitkama, svaka čast!!!
    Ja nažalost prijavljujem minus na testu

sbonetic avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Gizmo žao mi je, doći će i naš dan!

Ameli avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

GIZMOS draga žao mi je
    srki :D :D :D vau kakva beta, mogla si malo posuditi svakoj od nas čestitam i želim ti mirnu i školsku trudnoću

pak avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

GIZMOS žao mi je,navijam za dobitnu jesen!

Ambra avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Gizmos, baš mi je žao

lucija83 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Srki cestitam od na predivnoj beti neka ti trudnoca bude skolska!!!!! :D :D :D Gizmos draga zao mi je ali glavu gore i u nove bitke.... doci ce to vec.... Evo samo ukratko da javim da sam u 38 tjednu beba je okrenuta prem dolje nisam otvorena i sve je u redu osim sto mi se mijesaju osjecaji od ogromne srece do moram priznati malo straha kako cu ja sve to a jos je doktor Vlasic rekao da nosim veliku curu sad vidjet ce mo koliko veliku, on mi je vodio cijelu trudnocu i stvarno sam zadovoljna svime, eto necu vas gnjavit puno samo da znate da sam svaki dan sa vama i drzim fige za sve moj suborke eto pusa svima.....*******

magi7 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

GIZMOS, mi ćemo biti uspješne na jesen!
    SRKI, još jednom čestitke,
    LUCIJA, ne mogu vjerovati da je već toliko prošlo. Madam se da će do kraja biti sve ok da će porod proći ko po špagi

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Hvala cure na zeljama .Samo zelim da sve dobro do kraja prodje.
    Gimoz zao mi je curo i zelim da sto prije dodjas do svog

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

lucija,želim ti lagani,brzi porod i najljepši prvi susret sa tvojom curicom!Sretno!

Ameli avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

lucija83 kada je sve do sada prolazilo u najboljem redu sigurna sam da će i takav biti tvij porod, želim ti najljepši susret sa tvojom velikom curicom
    svim curma i pozdrav i uživajte u ljetu

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

srki čestitam ti na beti!
    GIZMOS žao mi je! Samo hrabro naprijed!
    lucija83 želim ti brz i lagan porod!
    Svim curama ~~~~~~~~~~ za uspješne postupke!

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

magi7 poseban pozdrav tebi!

lucija83 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Hvala cure moje od !!!

GIZMOS avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Cure, gdje ste sve nestale? Ima kakvih novosti? Dajte nešto pozitivno...

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Bok cure moje evo mene nakon dugo vremena, prvo cestitam od srca novoj trudnici
    srki bravo curo i čuvaj se :D :D :D :D
    Pozdravljam sve nove cure i želim vam dobrodošlicu i da mi čim prije uđete u klub trudnica,
    našim trudnicama luce, i dora, marinci, srki i svim drugima koje nisam nabrojala želim dobru,mirnu školsku trudnoću, a tebi luce veliku pusu i sretno na porodu :D :D :D
    Cure čekalice držite mi se velika pusa
    Ja sam ok, radim i dani prolaze jedva cekam deveti pa da počnem s terapijom upisala sam se za 10mj. jedino me ubija ovaj novi zakon ako prođe cure nadrapale smo, strašno, ali nedajmo se pobijediti cemo mi to
    " zajedno smo jaće "

lucija83 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Suzy draga hvala na lijepim zeljama a ja drzim fige za tebe i ostale cure... neka vam jesen svima bude dobitna to vam zelim ja i mm od ... ja sad dosla sa pregleda i kaze doktor da mogu svaki cas rodit eto javim vam se jos pusa ogromna svima!!!

jogobela avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Evo i mene,konačno sam uhvatila malo vremena za forum...
    Srki,čestitaaaaaaam!!!!!Želim ti sve naj ,naj bolje,da sve bude ok!
    :D :D :D :D :D :D
    Gizmos, žao mi je, ali sigurna sam da je jesen naša!
    Ja krećem drugi tjedan polako prikupljati nalaze za IVF...

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

suzy75,generacijo moja,šaljem ti i želim sreću u 10. mjesecu!!!
    lucija83,sretno na porodu,neka bude brzo i lagano !

GIZMOS avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Velike čestitke svim curama koje su upijele u 7 mjesecu, a vidim da ih ima dosta...To su jako lijepe vijesti...Ja sam si ovaj mjesec uzela "SLOBODNO", pijem antibiotike, apstiniram, ne želim razmišljati ni o čemu. Prošli me ciklus dotukao i nekako mi je bio najteži dosad, kao da sam imala prevelika očekivanja...Nervoza me prala pretjerano, bila sam doslovno luda na sve, pucala po šavovima, tražila svađe sa MM, ali to su valjda hormoni divljali...U 08 mjesecu imam godišnji pa tko zna??? Možda se desi čudo!!! a onda u 9 startam sam IUI po četvrti put, a sve poslje toga je jedan veliki ?????
    Što ima kod vas cure? Imate kakvih planova za dalje? Ima šta novo u riječkoj čekaoni? Tamo se uvijek nešto načuje, sazna...pa...

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

U utorak u 10 sam na odjelu,na kontroli. Inače nas dr.V.naručuje na polikliniku u popodn.satima,ali kažu da sada,u ljetnim mjesecima ne radi polikl.,pa nas evo nas opet u našoj legendarnoj čekaoni.
    Svima ~~~~~~~~~~ i velika

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Hej,[/b]Lucija,ima li što novoga kod tebe? Držim fige da porod prođe brzo i lagano!

lucija83 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Ej i dora nema jos nista novog nis se ne dogadja danas sam 39tj+2 dana ali mi se cini da nece ona jos van, bit ce da joj je lijepo unutra hvala sto mi drzis fige trebat ce mi, malo me strah jer mi je doktor Maric izazvao par trudova prije tri dana i mogu vam reci da me punkcija nije boljela ko taj jedan trud tako da sam si rekla bez epiduralne ne idem u radjaonu jer je bol uzasna bila, otvorena sam 2 prsta i cekam 17-ti tad mi je termin pa ce mo vidjet sta dalje, eto sretno u utorak javi sta se dogadja pusa svima

coolerica avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

pozdrav curke!
    evo ja sutra na drugi AIH, ali u petak mi je lh trakica bila pozitivna a i doktorica je na folikulometriji bila sumnjičava da će ovulacija dočekati ponedjeljak pa je propisala kućni uradak za jučer koji je s guštom obavljen..a kako se ta metoda u posljednje 3 godine pokazala vrlo učinkovitom rezulat je zagarantiran
    cure uživajte u ljetu, izgleda da nam napokon stiže

GIZMOS avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

pozdrav coolerica! Baš sam se pitala gdje si se ti povukla, šta se dešava. Ajde, neka ti je sretno sutra, da se slijed nastavi i u osmom mjesecu i da bude puno,puno bebača!!!

Ameli avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

coolerica sretno sutra sa AIH, neka bude zadnji i dobitni!
    lucija83 želim ti bezbolan porod i najljepši susret s tvojom curkom.
    SUZY75
    GIZMOS da se nešto lijepo dogodi na godišnjem!
    jogobela sretno s prikupljanjem nalaza!
    svima i pozdrav, jesen je naša!

coolerica avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

evo i mene s izvještajem...folikulić je ipak pričekao :D pa mi je doktor (nije bilo docentice) ujutro napravio uzv i dao choragon i par sati poslije inseminaciju..sad dabrostoni i čekanje,čekanje, čekanje.. i par ~~~~~ svima

Vojvođanka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

evo par informacija iz čekaonice..
    od 5. mj. se pokušavam naručiti za dogovor kod dr. V. i eto bila sam danas sa svim starim nalazima od muža i svojima da vidim što nam je činiti, (uzelam sam si odmor od 12/2008) a kad tamo..... :?
    moj dojam
    dr. je očajan sa situacijom, skratili su im budžet za 9 mlrd kn (meni ta brojka baš ne govori puno) puni su do 11.mj. sa listom za postupke, ne žele više nikoga naručivati jer neznaju da li će moći obaviti i ove postupke za cure koje su na listi
    zgroženi su novim zakonom, raspravama u soboru, u šaljivo-gorkom tonu su mi rekli ako se zakon usvoji otpast će sve cure koje nisu u braku pa će biti mjesta za druge i za mene, užas
    strah ih je i novih rebalansa proračuna, jer će njihov odjel biti najviše pogođen - neplodnost nije bolest i nije hitnoća!! - po zakonu
    pitala sam ih da li postoji mogućnost da ih i zatvore i odgovorili su mi MOGUĆE JE
    Savjet: nazovite u 9.mj. nakon godišnjih odmora i nakon rebalansa da će tada znati na čemu su
    Dao mi je i listu nalaza koje moram obnoviti
    Bili su ljubazni i očajnji
    Ja sam samo očajna

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

jogobela hvala ti puno na lijepim zeljama

Lucija zelim ti da ti sto bezbolnije proteknne porod i da rodis jednog lijepog,zdravog
    svim curama.mi smo danas vidjeli kako nam kuca.Preslatko.

GIZMOS avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Ja nikan nisam dobila taj Choragon na IUI, ne znam zašto, a gdje god čitam vidim da svi dobivaju

lucija83 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

ajme srki super za srceko!!!! ameli i dora suzy i ostale cure saljem vam jednu sretno svima....***

coolerica avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

GIZMOS i mene je začudilo danas kad me dr. pitao da li mi je doc. dala inekciju..kad sam rekla ne samo je rekao sestri da mi da jedan ch. a neznam ni jednu curu koja ide kod njega da pitam da li mu je to standardna praksa.izgleda da docentici nije..a ja stvarno neznam je li to bolje kad ti daje.. :?

pak avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

srki super za
    coolerica nek sutra bude bingo i svi ostalim curama puno strpljenja i sreće
    mi smo naručeni drugi tjedan na dogovor kod dr. v ali mene uhvatila neka malodušnost i sve mi se čini da ču sutra zvati i otkazati,kako vojvođanka piše a i za pretpostaviti je uz ovakvu situaciju vlada opći kaos pa ne vidim svrhu gubiti dan god.odmora i ići tamo kad se nezna šta će biti,sve ovo me nervira i ljuti i na trenutke baš iz revolta nebi koristila usluge divne nam države ali onda kontam to im je i cilj pa opet kaos u glavi neznam baš sam

GIZMOS avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Pak,ja te u potpunosti shvaćam, ali nemoj se zafrkavati nego odi do doktora, jer ako budeš čekala pitanje je kad ćeš uopče na red. A poslje rijeke postoje i druge opcije (istina, privatne i skupee, ali ako si odrediš cilj ići negdje jednom godišnje, onda je ta mogućnost ostvariva, uz odricanja naravno) Ja si nekako rijeku uzimam kao rezervu, mada bi trbalo biti baš suprotno. ja sam sva neka smotan i kad nešto želim onda to želim odmah i sad, ali evo naučila sam biti strpljiva, zahvaljujući svemu ovom.
    Ameli, kakvi su tvoji planovi? Jesi naručena za dalje? nekako ne stignem sve pohvatati!!!
    Srki, ti uživaj u trudnoći, i sretno,sretno, sretno...

lucija83 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Ameli ipas pp.

Ameli avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

cure nemojte se ničemu čuditi zašto neke dobiju inekciju a neke ne. ja sam prošla 3 AIH i samo prije druge sam dobila inekciju, kako se tada nisam kužila previše u sve ovo pitala sam sestru da za što je ta inekcija ona mi je odgovorila da nema pojma. sada kada odvrtim film mislim da je to bila štoperica a zašto je nekima daju a nekima ne to samo oni znaju. isto tako sam samo iza jednog IVF dobila choragon i kada sam pitala pa zašto sad to dr. mi je rekao da se bolje primi :?
    GIZMOS ja sam malo uzela predaha, trebala sam u 6. mj. u KBC Ri
    ali kako su tada nastale sve ove zavrzlame oko naručivanja odlučila sam da neću više gubiti živce jer mislim da mi to ne treba. kako sam ispucala svoja 3 pokušaja na teret hzzo mm i ja smo odlučili da ćemo na jesen u prag spojiti ćemo ugodno s korisnim. pozdrav i svima!
    lucija nisam dobila tvoj pp.

pak avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

mm od jutros na antibioticima,baš nas je krenulo kako je to bila kap koja je prelila čašu otkazala sam dogovor,sestra kaže da krajem 8.mj mogu poslat uputnice ma vidjeti ću kako bude,GIZMOS ma kontam ja več alternativne mogučnost kao i Ameli i ja sam iskoristila svoja prava od HZZO-a pa me zaintrigiralo spajanje ugodnog s korisnim,obzirom da se radi o malo daljoj klinici i malo skupljoj od naših susjednih morati ču opasno počet štedjeti,još sutra da vidimo šta če se desiti i onda odmor more i mir,u zadnje dane cmizdim čim počnem čitati postove,mm kaže da će mi oduzet komp.

skandy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Ameli,puuuuno sreće u Pragu.

Nova klinika,nova nada i jedna ,dvije bebice

GIZMOS avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

I ja zadnjih dana teško podnosim bilo šta, puno radim, nemam vremena za ništa, svi oko mene rađaju, zatrudnjuju, ja ih obilazim, kupujem robicu, poklone, radujem se za njih, a oplakujem sebe...i sve mi je to postalo preteško, a ne mogu pobječi od toga (ionako sam počela izbjegavati rođendane, druženja...kad ostaneš zadnji i kad je kraj neizvjestan, teško je slušati sve te teme koje se svode na djecu, roditeljstvo...a glupo mi je nekoga opterečivat mojim problemima i pitat ih da se priča o nečemu što smo imali prije te nego su došla ta dječica jer nima se ipak život promjenio, usmjerio...MENI STOJI. i sva ta neizvjesnost, i sva ta pitanja, da li ču ja ikada...??? I na koncu krivnja zbog sebičnosti, zavisti ili ne znam čega...

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ameli,puno sreće u Pragu!
    Svim curama veliki i

Stranica 5 od 55 PrviPrvi ... 3456715 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •