Stranica 50 od 55 PrviPrvi ... 404849505152 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,451 do 2,500 od 2711

Tema: POTPOMOGNUTA NA KBC RIJEKA

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Mali Mimi prvotno napisa Vidi poruku
    Barby RI ja ti ne bih preporučila VV, (vidjela sam da si o njima pisala kao alternativi) jer sam i ja tamo prešla nakon odrađena 2 IVF u Ri i opet sam morala čekati god. dana na pvri stimulirani postupak, a sada sa svim ovim sr... koje se događaju tko zna možda i više, tako da dobro razmisli prije nego odeš tamo, inače su dr. i sestre super, ali gužve su prevelike kad sam zadnji put bila tamo odrađivali su od 10 do 20 punkcija dnevno i još plus transferi sad se sve to smanjilo ali kako cure pišu to je radi lijekova kojih nema trenutno na raspolaganju.
    ne mora biti VV moze i druga bolnica petrova ili u kojoj vec rade MPO.vidjet cu kako stvari stoje,kad budem sad u 4.mj isla pa cu ozbiljnije porazgovarat sa dr.

cure jel koja od vas vracala smrzlice?kako to uopc eide? dragi da svoje plivace i onda transfer jelda? a nisam pametna sta da radim?dal da pokusam,mislim da nemam sta izgubit...

mayica01 kako je draga jel te buba jos nakon punkcije?kad moras zvat laboratorij? drzim fige za puno js....
    Posljednje uređivanje od barbyRI : 06.03.2010. at 19:07

innu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

vojvođanka potpuno se slažem s tobom, čak sam i sličnu situaciju imala sama sa sobom što se tiče pauze (možda će ovo nekom zvučat sebično), zbilja mi je bilo potrebno vremena da se sama sa sobom dogovorim kako dalje kad sam saznala da neću samo tako prirodnim putem doć do svoje bebe. šta se tiče dezinformacija, više sam ih čula od susjeda(ne mislim baš doslovno)-tipa opusti se, ne misli na to, šta će ti doktori, vi samo previše mislite na to....ovdje na forumu možda pojedinci i lupaju gluposti, ali cjelokupna ideja je pozitivna, i zbilja mogu reći da je (bar meni) od velike pomoći. svugdje možemo dobit dezinformacije, što ne znači da ćemo ih poslušat i slijepo ih slijedit! (moje skromno mišljenje)
    mayica~~~~~~~~evo ti malo za tvoje js!

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

barby Ri raspitaj se prije dali ti se to broji kao besplatni pokušaj neki govore da se broji drugi da ne... doktor ti je i sam rekao da su šanse da se oplodi 3-5% pa realno gledajući tu statistiku mala je šansa da se oplode i da uopće dođe do transfera (zato se i izbjegava zamrzavati jer su troškovi veliki a uspjeh mali).
    Dakle ja bi se, da sam na tvom mjestu, raspitala prvo da li će mi i to brojati kao iskorišteni postupak, a ako bude odgovor da, onda bi razmislila još malo

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Imaš i temu zamrzavanje jajnih stanica na Rodinim stranicama pretraži

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Cure ja dobila M jutros, sutra sam na uzv. Držite fige da nema ciste i da me ne sprde doma zbog Milinovića
    Mayica za tulum u labosu ~~~~~~~~~~~~~~~~ Držim fige sutra
    Svima šaljem

mayica01 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

cure hvala na dobrim vibrama.. )
    sutra zovem lab. pa budemo vidjeli dal je bio dobar tulum preko vikenda )
    kikaa sretno na pregledu sutra..barby kika dani innu mali mimi..ma svima velika pusa i sretno ..

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

kika83 sretno sutra na uzv! Nadam se da će sve biti o.k.
    mayica01 sigurno je bio odličan tulum!

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Mali Mimi prvotno napisa Vidi poruku
    barby Ri raspitaj se prije dali ti se to broji kao besplatni pokušaj neki govore da se broji drugi da ne... doktor ti je i sam rekao da su šanse da se oplodi 3-5% pa realno gledajući tu statistiku mala je šansa da se oplode i da uopće dođe do transfera (zato se i izbjegava zamrzavati jer su troškovi veliki a uspjeh mali).
    Dakle ja bi se, da sam na tvom mjestu, raspitala prvo da li će mi i to brojati kao iskorišteni postupak, a ako bude odgovor da, onda bi razmislila još malo
    koliko sam ja skuzila dr to se valjda ne broji kao postupak.ako da naravno da necu ondapristat kad su sanse tako male....
    mayica01 drzim fige za sutra....javi kako je proslo!!!!
    cure meni je danas 7 dan od kad sam prokrvarila i jos krvarim,bome sam se ovaj put iscistila,ec ne znam ni sama koliko godina nisam krvarila vise od 2 dana..

cranky avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

kika83 za dobar pregled ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    mayica01 da je tulum bio totalni dernek ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Svima ostalima velike

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

draga barby, vidim da spominješ smrzliće, a vjerujem da imaš zamrznute jajne stanice, a ne smrzliće (zamrznute zametke),
    tigrica i sara, šaljem puse i svima ostalima držim fige.

sara38 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj mare41 prvotno napisa Vidi poruku
    draga barby, vidim da spominješ smrzliće, a vjerujem da imaš zamrznute jajne stanice, a ne smrzliće (zamrznute zametke),
    Mare

GIZMOS avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Kika, sada si već sigurno obavila uzv pa se nadam da je sve ok i da krećeš odmah u postupak!

Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Svim dragim suborkama pogotovo vama s ove teme želim sretan dan žena i da uskoro sve budemo mamice..........

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

sretan dan žena svima, pa da ubrzo to pređe i u nešto više mi smi u rijeci i imam punkciju u četvrtak. jutros mi je na folikulometriji dr. Vlašić rekao da imam 4-5 folikula u lijevom i još nekoliko u desnom jajniku... pasad neznam da li se smije i jeli bed da ga pitam postoji li mogućnost anestezije pri punkciji, jer sam jako teško podnijela HSG...što vi mislite o tom, jer je jedna cura danas na punkciji i dat će joj anesteziju na 6 jajanih stanica...pa sad?

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Ništa od mog postupka ovaj mjesec Imam cistu od 6cm. 22.3 sam opet na uzv i ako bude pukla do onda šta čisto sumljam idem u 4mj u postupak a ako ne pukne moram opet na laparoskopiju. Slomljena sam... znala sam da če me opet zakačit. Pusa svima

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

kika83 jooooj, užas! Zašto odmah na laparo? A Dabrostoni?

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj mare41 prvotno napisa Vidi poruku
    da js,krivo sam se izrazila
    i ja zelim svima sretan dan zena i da sve cim prije postanemo mamice....

meni danas konacno prestaju stvari,dosta je i bilo nakon 8 dana krvarenja.

mayica01 sretno u cetvrtak da ovaj put bude dobitan

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

sretno s transferom i poslije, možeš li mi reći da li si pitala za anesteziju tijekom punkcije...ja sam kod dr Vlašića pa nezna da li je neprimjereno da ga to pitam treba mi biti punkcija u četvrtak..a imam oko 5 j.s

cranky avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Jooj kika83 baš mi je žao Nadam se da ti ipak neće trebat laparo.

Drage moje sretan vam dan žena

Javljajte se tamo za kavicu

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

kika83 zao mi je...nadam se da ce se cista uskoro povuci i da ces u 4.mj moci u postupak

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj tigrical prvotno napisa Vidi poruku
    kika83 jooooj, užas! Zašto odmah na laparo? A Dabrostoni?
    Ja sam svaki mjesec na dabrostonima tako da nije baš pomoglo sada, jer danas mi je 2dc a već je tako velika. Što više bude rasla to su veće šanse da mi okrene jajnik i tek onda bi bilo sr... Zato i idem na kontrolu za 15dana da vidi situaciju, dali se povećava ili če možda puknut. Iako ciste pucaju s mengom. Vidjet čemo.

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

kika puknut ce sa mengom vidjet ces,meni su uvijek tako.....
    cure sta je sa diabolicom nema je nista danima cut?

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Barby nije meni ovo prvi put da ja imam cistu, tako da znam kako to kod mene ide. Sa prošlom sam se borila 3,4 ciklusa i nije htjela puknuti i zato sam završila pod nožem ali su mi tumorski markeri bili ok. Ova je došla sigurno prošli mj nakon ovulacije i nije puknula sad s mengom jer je očito "tvrdoglava". Vidjet čemo za 15 dana situaciju.

cranky avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

kika83 ajde nek zločestoća od ciste pukne pa da ideš u postupak ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

kika83 kužim. Ja sam je imala i dr. je htio operirat, a moja primarna gin. nije dala, pa sam čekala par mjeseci, Dabroston i otišla sama, ali meni se nije žurilo u postupak, tad sam imala pauzu, a prije toga sam bila već dva puta operirana, pa nisam htjela opet. Držim fige da sve bude o.k.

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Tigrical neželim niti ja opet pod nož. Tek če mi biti godina dana da sam bila na laparo.Ali neželim niti čekati 3,4 ciklusa pa nek ne pukne svejedno ču morati i onda oporavak 3 mj prije stumulacije i eto već če nam 2011 pokucat na vrata.
    Ipak se nekako nadam da če puknut ako ne sad, onda sa idućom mengom. Nije on meni odmah reko idući mj idete na operaciju ali ako bude i dalje rasla dovodi me u rizičnu situaciju, neželim jajnik izgubit. Da je sad bila oko 2,3 cm onda nebi još ni spominjao laparo ali ona je već 6cm i za 15 dana može biti i 8,9cm šta mi se več i desilo.
    Tako sam tužna i slomljena danas, užasan mi je dan. Toliko sam čekala ovaj postupak i opet sam na početku priče. A valjda če sutra biti bolje.

loks avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj staff prvotno napisa Vidi poruku
    sretan dan žena svima, pa da ubrzo to pređe i u nešto više mi smi u rijeci i imam punkciju u četvrtak. jutros mi je na folikulometriji dr. Vlašić rekao da imam 4-5 folikula u lijevom i još nekoliko u desnom jajniku... pasad neznam da li se smije i jeli bed da ga pitam postoji li mogućnost anestezije pri punkciji, jer sam jako teško podnijela HSG...što vi mislite o tom, jer je jedna cura danas na punkciji i dat će joj anesteziju na 6 jajanih stanica...pa sad?
    mi smo sad u 4mj. bili na konz kod dr. Vlastelića i rekao je da anesteziju daju ako je preko 5 folikula,ako pacijentica želi naravno. tako da slobodno pitaj, a možda ti dr i sam predloži

loks avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

dal netko zna dal mi imamo pravo na putne troškove ako nismo i Ri?

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj loks prvotno napisa Vidi poruku
    Ako ti je Rijeka najbliži bolnički centar di rade IVF postupke, mislim ako to nerade u tvom gradu onda da, ja sam iz Pule, u Pu nerade IVF postupke, najbliža mi je Rijeka i dobivam putne troškove svaki put kad idem.

GIZMOS avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Kika baš mi je krivo da je tako i potpuno te razumijem jer posljednjih dana i ja živim isti strah i strah me otići na uzv da mi ne potvrde sumnje pa ga odgađam a u ponedeljak bi trebala početi sa supresijom. Ne znam šta ću sa sobom ako dođe do toga-čini mi se da bi se mogla samo vtiti u krug. Kada su mi vadili cistu u 12 mjesecu ona im je pukla i rasula se po trbušnoj šupljini pa ne želim ni pomišljati što bi sada sve moglo biti sa priraslicama-a samo bog zna da li su i koliko kvalitetno očistili priraslice na laparoskopiji. Pomisao da bi mogla uskoro na još jednu laparo me užasava posebno zato što su mi prilikom operacije nešto oštetili kod prepone i još uvijek trpim posljedice toga...Ma bit će sve ok, mora biti...to nam želim!

loks avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

hvala kika83, to sam si i mislila. slučajno sam saznala, dok mi ginekologica to mudro prešučuje, ne razumijem zašto je takva. ama baš u ničemu mi ne želi izaći u susret...joj moram mijenjat tu ženu, izluđuje me

diabolica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Pozzzz cure drage....
    vidim da se pitate gdje sam nestala...ma tu sam ja, stalno sa vama, čitam vas i bodrim u sebi ali jednostavno ne znam šta da mislim jer JA STALNO SPAVAM! Već me to zabrinjava....ujutro odspavam i samo se okrenem, doručkujem i opet mi se spava....kažu svi da je to normalno, da djeca crpe energiju!
    Moj slijedeći UZV je u ponedjeljak 15.03. a 16.03. idem kod dr. V da on to sve potvrdi.
    Kika84 žao mi je....glavu gore, molim te i budi pozitivna....mora se jednom okrenuti na dobro.
    Mayica želim ti da ti se stanice lijepo razvijaju a transfer da bude uspješan.
    Vita22 jedva čekam tvoju betu, da bude veeelika!
    Innu, Cranky, Tigrical, Sara38, Dani82, GIZMOS, BarbyRI i sve koje sam možda zaboravila šaljem vam veeeliki i puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~za sve šta vam treba!
    Posljednje uređivanje od diabolica : 09.03.2010. at 13:13

loks avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

kika83 imaš pp

skandy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

ja sam udaljena od RI cc 40 km i imam pravo na putne troškove

inače ,to je jedina stvar u kojoj mi je moja gin.izašla u susret(bez da sam je pitala)

cranky avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Drage moje ja sam već počela lagano ludit a tek je 8dpo. Imam čak i manje umišljenih simptoma nego inače tako da uopće ne znam šta di mislim.

Btw, pitanjce o utrićima za vas iskusnije: dobila sam 2 kutije i to je za 10 dana. Dr V mi je rekao da ih počnem stavljat isti dan kad je bio AIH, 3x2. Ja bi znači sutra trebala stavit zadnje i to bi bilo to. E sad moje pitanje, šta nije to malo prerano da ih prestanem stavljat (srećom imam još 2 kutije od prošlog puta kad ih nisam stavljala ) šta ako mi zbog pada progesterona sve ode kvragu? Da ja nastavim s njima bar do 13, 14 dpo?

Kad nam Vita22 vadi ß? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Cranky ginekolozima je običaj davati 2 kutije utrića, jer toliko smiju izdat na jedan recept.... to nikako ne znači da ti trebaš prestat s utrićima, nego obavezno moraš nastavit i to sve do kraja 1. tromjesečja ili u goroj varijanti do negativne bete.... znači samo ti i dalje stavljaj utriće ž

Svim mojim Riječankama jedna veeeelika

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

meni jr dr rekao da ako zatrudnim da ga moram uzimat sve tamo 13tj....
    cure ja ne znam sta je ovo doslo,sve sami spontani u zadnje vrijeme,nikome da ide sve po spagi....od bratica cura,25 god trudna 11 i pol tj. sve ok bilo i prosi tj ide kod ginek,kaze jako vam se spustila maternica,moze bit opasno,znate morate na kiretazu...jucer pocela krvarit i evo danas u kbc na kiretazi...strasno! a jos smo se neki dan kao veselile kako cemo skupa bit trudne...a ono i meni i njoj propalo.....

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Cure ponovo smo otvorile temu Riječka kavica, javljajte se tamo...dobrodošli svi!

loks avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

cranky, pitaj gin da ti da recept koji se razlikuje od običnog po tome šta ti da 6 kutija utrića. ideš u apoteku i oni ti uzmu taj recept al ti daju potvrdu na osnovu koje dobiješ 2 kutije pa još 2 pa još 2. samo šta pauza između tih podizanja mora biti 10 dana, znači ne mogu ti dat svih 6 kutija odjednom...al sam zakomplicirala...nadam se da si skužila. meni su takvi recepti stvarno uštedjeli puno vremena

loks avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj tigrical prvotno napisa Vidi poruku
    Cure ponovo smo otvorile temu Riječka kavica, javljajte se tamo...dobrodošli svi!
    di je ta riječka kavica i kada? di to mogu vidjet? možda bi se pridružila ako je izvedivo

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

loks kava je 13.03. u 16,00 sati u Premieru. Vidi na temu Riječka kavica... pa svrati

cranky avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

cranky, pitaj gin da ti da recept koji se razlikuje od običnog po tome šta ti da 6 kutija utrića. ideš u apoteku i oni ti uzmu taj recept al ti daju potvrdu na osnovu koje dobiješ 2 kutije pa još 2 pa još 2. samo šta pauza između tih podizanja mora biti 10 dana, znači ne mogu ti dat svih 6 kutija odjednom...al sam zakomplicirala...nadam se da si skužila. meni su takvi recepti stvarno uštedjeli puno vremena
    Nisi zakomplicirala, hvala Za sad ih imam do piš piš pa ću onad vidjet šta dalje

diabolica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Mayica sretno danas na transferu evo malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da se što prije uhvate!!!
    Vita22 jedva čekam tvoju Betu!! Dosta mi je biti samoj u ekipi trudnica!
    Cranky ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za veeeliku Betu!
    Rijeka se malo uspavala (na žalost) nije više onako burno kao u veljači....gdje ste cure, javljate se kako stoje stvari.....
    Innu kako ti stojiš?
    Riječanke šaljem vam veeeeliki

loks avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

uspavane su cure...čuvaju riječi za subotnju kavicu...želim vam lijepo druženje!

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

pozz!

mayica01 kako je proslo danas?javi.....
    ja danas dobila nalaze stitinjace,sve je ok,tsh mi je 0,90 sve u granicama normale,nije opet podivljao.ajde bar nesto pozitivno.

innu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

stvarno smo se malo uspavale, neka, bit će na kavici veselo!!! trudnice naša, već će ti se netko pridružiti s trbuhom, kao npr vita ili cranky, one su nekako sad na redu prve, pa slijedimo redom da ne nabrajam mi..... pa kad smo kod toga, cure, mislite ubacit testić koji ili se čeka beta? ja sam vam popila svoju turu antibiotika, i u pon. brisevi... (šta da vam kažem, nadam se da je pokrepivala)! svima vama pusa, pozdrav!

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Innu nadam se da je beštija otišla
    BarbyRI super za nalaz
    Cranky i Vita22 želim vam ogromne bete
    Tigrical
    Gizmos draga nadam se da če biti sve ok na uzv i da češ dobit svoju mariborsku bebicu.
    Svim ostalim curama šaljem veliki pozdrav i pusu i ~~~~~~~~~ za šta god vam treba cure.

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

cure jeste cule kako je zena sa 54.god trudna,ceka blizancice,isla je na MPO u cesku.a vec jedno dijete je rodila isto potpmognutom u ceskoj.inace ima vec 8 djece,najstarije od 33 god.i prije 6 god je usla u menopauzu. znaci moramo imat nade,vjere.....

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Nismo se uspavale, čekamo nove bete... nove postupke...!!! Po forumu kao da se ništa trenutno ne događa u KBC Ri? Sutra je kava, pa ćemo se naćakulat! Pusa svima i dođite!

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

di nam je Vita,jel javila kome rezultat bete?drzim fige za veliku betu
    mene danas tako jako zabolilo u desnom jajniku,bas sam bila vani,tako da me preznojilo,morala sam sjest u park na klupu dok me ne prestane,imala sam osjecaj da cu se srusit od boli.i trajalo jedno 10ak min digla se,nastavila hodat i sve ok.sta je to moglo biti?jel to moguce da je nakon transfera tako ili?
    dva dana vec primjetim sluz kao ovulacija ,jedino ako mi nije ta bol od ovulacije,ali tako jaka...
    mayica01 odmaraj i cuvaj svoju mrvicu!!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •