Ne znam točno, mislim da moram na Mlaku po epruvete, onda na polikliniku da mi uzmu uzorak i onda ih ponovno nosim na mlaku (ako je tamo centar za javno zdravstvo)
Ne znam točno, mislim da moram na Mlaku po epruvete, onda na polikliniku da mi uzmu uzorak i onda ih ponovno nosim na mlaku (ako je tamo centar za javno zdravstvo)
dani82 ja ih isto radim kod moje primarne gin. tako da ne znam. Kod koga si mislila radit?
Ali ih i ja nosim na Mlaku nakon što mi uzme uzorak. Da, tamo ti je centar za javno zdravstvo.
Moj je ginekolog na mom otoku i on to ne radi pa moram ići na Polikliniku da mi uzmu uzorak, zvala sam danas jedinicu za centralno naručivanje ali mi se nitko ne javlja, ću probat ponovno u ponedjeljak.
dani82 mozda se ne trebas narucivat samo doc na salter da ti izvade i onda odnjet.ali ipak zovi polikliniku najprije mislim da ti i sad rade.bas bezveze da tvoja ginicka to ne radi.a ionako da radi ne znam kako bi ti to bilo jel briseve od kad izvadis moras u roku pol ure odnest na mlaku a ti ipak sa krka ides.
Ej drage moje ja nikako da stignem na komp ,Dani ja sam samo došla s uputnicom na polikliniku i dežurni ginekolog mi je izvadio briseve,prvo ideš po epruvete dole i kasnije ih odneseš.....pusa svima.......Cranky ja sam tek u devetom opet.....sada stiže sezona na boduliju pa treba radit.........
![]()
pa šta je ona varioc u 3. maju da je baš briga za bgrozotu od Milinovićevog zakona
![]()
Pa nije ni čudo da nas je na prosvjedu na Korzu bilo 20-tak, većina s djecom (što je najtraginije) i Obi koji se došao slikat.
Nitko živ nema pojma o tom zakonu
Drage moje danas nemam vremena vas pobrojat sve ko prošli put. Svima vam šaljem velike puse i želim vam sve![]()
a da je i varioc bi mozda bolje znao...bas me zacudila skroz...ne znaju one nista neboj se jel sve imaju djecu,nemaju problema sa neplodnoscu i to im je najmanja briga.a nas ko sljivi...a opet me cudi pric mi kako je sad imala u isto vrijeme 6 pacijentica koje idu na MPO i kako je radi njih u dugu preko 30 tisuca kn,i da ceka da joj vrate taj novac i da je sretna sta je sad po novome da bolnica nabavlja lijekove.bas krasno!![]()
cure - veteranke imam pitanjce za vas
kad ste otprilike dobile prve normalne stvari nakon neuspijelog postupka i da li ste imale kakvih neobičnih simptoma?
ja računam da mi trebaju stići sada - za vikend - ali simptomi sučudni
od pon. se budim s glavom u balonu, žigaju me jajnici za popiz., znojim se ko prasica (inače sam tip koji se ne znoji nego trči na wc), i uopće nemam simptoma kao što su bolovi u križima, cice i sl. - moji simptomi mi prije liče na ovulaciju - mjerila sam temperaturu ovaj mj. (ne baš redovito svaki dan) i uopće nisam imala povišenu temperaturu - kao da ovulacije nije niti bilo
niš ne kužimkoliko vremena treba tim hormonima da se vrate u normalu?
Pozzzzzdrav
p.s. danas mi je rođkas...............![]()
draga Vojvođanka sretan ti rođendan i želim ti odda idući dočekaš sa trbuhom do zuba!
ja sam do sada prošla 4 stimulacija i nikad nisam posle imala problema sa m, kasnila je možda dan, dva a simptomi su bili uobičajeni. mislim da je to individualno i da svako tjelo drugačije reagira pa je to što prolaziš sada vjerojatno normalno, ipak je to velika količina hormona koja učini svoje.
pozdrav svima i sretno u vašim novim planovima!
Ameli
Vojvođanka neka ti je sretan rođendan !!!!!
Puse svima !!!!
Vojvođanka sretan rođendani potpisujem Ameli-inu želju, da sljedeći dočekaš s trbuhom do zuba!!!!
Ostalima šaljem velike puse![]()
Vojvođanka sretan rođendan!!
Meni su isto stvari bile čudne poslije postupka, ali o tome smo nas dvije razgovarale već... nadam se da će mi sad stvari doć kad treba i da će biti normalne. Inače i ja mjerim bazalnu i mislim da sam i ovaj mjesec ovulirala. Želim ti da ti normaln dođu stvari (mislim da nije čudno što kod tebe nije bilo ovulacije ipak si imala puno folikula, dosta gonala)
Pozz svima!!!
Vojvođanka sretan rockas!!!!!! i da za sljedeci drzis svoju mrvicu u rukama!
ja cekam sad druge stvari nakon postupka,jela sam ono 7 dana iza transfera procurila,i bilo je jako obilno i punih 8 dana mi trajale.probadaju me tu i tamo jajnici pogotovo ujutro primjetim kad se pomokrim i sise me zigaju stalno,vec sam se zabrinula,bas me bole,ali ne na onaj nacin ko kad mi je ovulacija ili sl. a nisam nikad bila ni kod kirurga za sise ni na mamografiji.jeste vi bile?kazu da bi svaka cura koja ima vise od 35 god trebala ici. a neki ginekolozi pregledavaju i sise,meni nikad nitko nije u ovih 15 god sta idem kod ginek.
Vojvođanka, sretan rođendan i da idući već držiš malogu naručju!
Meni je nakon prve stimulacije došao mr.M nakon 21 dan, mjesec nakon toga 28 dana... ful čudno jer mi je uvijek od 24-26 dana. A sad nakon druge, prva M redovito i upravo čekam drugu. Ili ne čekam...
Vojvođanka.......sretan rođendan.........
ajme cure hvala puno na čestitkama(plašim se da me moderatorica ne izbriše zbog privatizacije postova
)
tigrical vidjela sam te danas tower centru u onom kaficu na 3.katu ja sam taman dolazila a ti odlazila ali nisi me skuzila.lovili smo prazan stol bila je spica...bas sam ti se mislila javit...
mene danas cijeli dan presjece nesto u trbuhu,neki cudan osjecaj...dali to moze biti nakon transfera?krajem mj tek ocekujem mengu...![]()
Joj, barbyRI drugi put maši. Bila sam sa Sarom38 na kavici i shopingu.
Svima pusa!
barbyRi mislim da bi trebala ići na pregled prsiju jer kažu da je to preporučljivo nakon uzimanja hormona. ja sam baš bila u 12.mjesecu na uvz prsiju i bila sam sva u strahu da će mi nešto pronaći ali na scu sreću sve je ok, imala sam dvije sitne cistice ali sve u granicama normale.
lucija83i ja tebi šaljem pozdrave s mog otoka!
svimai veliki pozdrav!
morala bi otici da,jos me onako ziga u njima svako toliko sad u obje.mozda je to i od hormona.to sam pomislila.
tigrical drugi put cu mahat,vikat...trcali smo da zauzmemo mjesto a ti si taman se spremala ca.a to je bila sara sa tobom ,ne znam nju tebe sam zapamtila.jos je ona gledala u mene mozda je skuzila da blejim u vas kad ste odlazile,mislila si zena sigurno sta ova tako bleji...![]()
Provjerena je ona informacija da doc. radi i u Mariboru - nije točno.
BarbyRI skužila sam ja da ti nas gledaš, smiješno nam je bilo. Pusa za tebe.
Hi curke!
Potvrđeno u petak, MM i ja moramo na IVF...dr kaže da IUI ne bi imala smisla, pre mali broj plivača
Sada me zanima info od vas iskusnih - koliko otprilike treba vremena od prvog razgovora do prvog pokušaja IVF-a?
I budući da su sredstva za potpomognute jako skresana u proračunu ministarstva, pa tako i u proračunu bolnice, da li se
može dogovoriti da sami snosimo one troške za koje bolnica nema u proračunu???? Ako mi platimo jedan dio, ima li veće
mogućnosti da se IVF odradi nešto ranije? Koja su vaša iskustva???
Tigricel još sitno brojiš???
Gizmos uopće nam se ne javljaš, kakvo je stanje kod tebe? Jesi počela s gonalima? Kada je prva folikulometrija?
Mayice kada ti ono vadiš ß, brzo zar ne?
Svim curama veeeeliki pozz!!![]()
I ja se veselim s tobom, nekako sam pozitivna u vezi s tvojim postupkom...jedva čekam da to sve počne pa da možemo vibrati za tebe i nadati se skupa s tobom.
Hvala ti draga! Ovo mi je jubilarni postupak, pa bi bio red da upali!
a jesi...vidjela sam ja da ti gledas ali nisam znala da si ti sara,tigrical sam skuzila.si ti bila na kavici onoj u 1.mj? pomislila sam odmah u onom malom kaficu evo nas 3 koje smo u istom sosu.ona cura i decko sta su bili sa nama isto ne mogu vec skoro 3 god.samo nikako da krenu na MPO.
pusa i tebi
BarbyRI pa bile smo skupa u 01. mj. na riječkoj kavici, ali nismo kontaktirale. Malo si mi daleko bila.![]()
dani moja betica je dalekooo 2.4. brojim 11dpt i 37 dc..iskreno ne znam sta da mislim..ne sjecam se kad mi je zadnji put bio ovako dug ciklus..inace imam do 30dana..od simptoma danas nista..inace ove dane kao da cu dobit i to je sve..hmhm..a dani sporo prolazee..i jucer jedna uzasna glavobolja..pusa svima
Drage moje Riječke trudilice, teška srca ovo pišem ali opraštam se s vama, neču više dolazit na rodu.
Ja i mm smo odlučili pauzirati na neko vrijeme i ne ići u nikakve postupke. Previše sam bila opsjednuta bebom da smo zapostavili naš brak i sve vezano uz to i vrijeme je da malo uživamo u životu, da si sredim posao, financije i sve vezano uz svakodnevni život.
Bila sam na uzv danas i ciste nema, smanjila se i čistim se polagano a sve če s mengom otići. Bilo mi je teško pozdravit se s Vlašićem i njemu je isto bilo jako krivo ali nikad se nezna, možda se i opet javim. Jako je dobar doktor i svakome ga preporučujem.
Želim vam svima puno sreće u postupcima, puno živaca, snage, strpljenja, optimizma i da čim prije postanete trbušaste.
Puno pozdrava od Kike,pusa svima.
kika83, žao mi je, znam, potpuno ti to preuzme kontrolu nad životom, odmorite se, zaslužili ste uživati u životu, znam da je vrlo teško bilo donjeti ovakvu odluku, i nadam se da će se čudo možda desiti samo od sebe, ako ne, kad skupiš snage i budeš spremna lako ćeš se vratiti u vode mpo. Ja ti od srca želim svu sreću ovog svijeta..........
Kika83, žao mi je što nas napuštaš, ali nadam se da će ta promjena donijeti neko čudo i sunce nakon svih tih tmurnih dana, mjeseci, godina... Sretno!
Kika bez obzira na tvoju odluku želim ti svu sreću kako god da bilo...........nadam se da ćete skupit snage i brzo krenuti dalje...cure moje pozdrav svima .......Tigrica L sretno uskoro....Mayica za betu.....svima za sve šta vam treba............Dani,Lucija,Cranky,Sara38,Innu,BarbyRi,Vojvođanka ,Gizmos,teta trudnica DIABOLICA,Kikica,Tia...![]()
![]()
![]()
.....mislim na vas sve...
kika83 da, teško je, preuzme ti kontrolu nad životom. Potpuno te razumijem! Uživajte jedno u drugom, u proljeću, u šurlicama... Skupi snage i brzo nam se vrati! Drago mi je za cistu. Od srca ti želim svu sreću ovog svijeta!![]()
Kika83, ne volim rastanke pa neću ni pričati o njima, jer vratit ćeš se ti nama kada malo predahneš, kad pronađeš smisao i skupiš snagu za dalje. U potpunosti razumijem što osječaš jer to je faza koju velik broj parova mora proći i to je normalno, to je dio nas. Odmori se, odmakni se, uzmi si vremena koliko god ti treba i onda nam se vrati!
Ja i ti smo krenule lani, negdje u isto vrijeme. Kad se osvrnem na to vrijeme prisječam se optimizma, prisječam se "naivne" sebe koja je vjerovala da će sve završiti prije nego li počme. Nažalost, realnost te natjera da brzo odrasteš, da prihvatiš nešto što ti je do tog trenutka bilo neprihvatljivo. I nije mi žao, osječam da je moj put samo misija koju moram proći da bih postala bolja, da bi upijala znanja kojih mnogi nikada neće biti svjesni. Naravno da u cijeloj toj misiji postoji i "suputnik" koji na trenutke biva zapostavljen, pomaknut u neki drugi plan, ali mnogo se toga razgovorom može nadići, ljubav koju čuvamo za dane majčinstva moramo nesebično djelit s njima, jer oni su tu, sada, uz nas, u borbi u kojoj je kraj neizvjestan a ljubav je izvjesna barem dok je održavamo živom. I baš zato zaslužujemo predahe, zaslužujemo vrijeme posvečeno samo nama i našim suputnicima, bez dalekog pogleda u sutra, zaslužujemo danas...
Meni pomaže vrijeme provedeno na poslu (iako svako malo virnem na rodu), vrijeme provedeno sa ljudima koji su daleko od mog problema, pomaže mi druženje sa parovima koji još uvijek ne razmišljaju o djeci i još uvijek crpe veliku pozitivu iz svijeta kojeg žive, pomažu mi šetnje sa psima, briga oko nečaka, pomažu mi suze koje krenu s vremena na vrijeme samo da olakšaju dušu...Svaka promjena je dobrodošla, svaka odluka je ispravana, pa tako i ova tvoja. Kika drži nam se i vrati nam se kad napuniš baterije!
Kika83 žao mi je ali te isto tako apsolutno razumijem. Uživajte i svejedno svrati koji put
Svima velike puse i v ibrice za sve što vam treba![]()
Draga Kika...pozdravljam te do slijedećeg posta jer ne mogu zamisliti da odeš.....odmori se, zaslužila si! Pusa!
Posljednje uređivanje od diabolica : 22.03.2010. at 23:18
Draga Kika, žao mi je što nas za sada napuštaš, ali potpuno razumijem tvoju odluku. Nažalost život nam se ponekad svede na samo jednu zamisao, misao i cilj i onda zaboravimo sve lijepe stvari koje nas okružuju... Zato draga Kika uživaj u tim lijepim stvarima, u proljeću i moru, u ljubavi i u svom čovjeku....![]()
kika83 šaljem ti velikijer znamo kako je teško donjeti takvu odluku a svako od nas najbolje zna kada mu je potreban predah. Pred vama je proljeće u kojemu se sve budi pa tako vam želi da se vaša ljubav još više ojača i ohrabri za nove pobjede.
evo mene sa dobrim vijestima. nalazi uredni, u četvrtak na dogovor, i krećemo.........
puno pozdrava svima![]()