Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2711

Tema: POTPOMOGNUTA NA KBC RIJEKA

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    cranky avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Citiraj barbyRI prvotno napisa Vidi poruku
    ona sta ne zamrzavaju embrije?ja kazem pa ne nego js. joj pa nisam to znala.... mislim si divota!!!
    pa šta je ona varioc u 3. maju da je baš briga za bgrozotu od Milinovićevog zakona
    Pa nije ni čudo da nas je na prosvjedu na Korzu bilo 20-tak, većina s djecom (što je najtraginije) i Obi koji se došao slikat.
    Nitko živ nema pojma o tom zakonu

Drage moje danas nemam vremena vas pobrojat sve ko prošli put. Svima vam šaljem velike puse i želim vam sve

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj cranky prvotno napisa Vidi poruku
    pa šta je ona varioc u 3. maju da je baš briga za bgrozotu od Milinovićevog zakona
    Pa nije ni čudo da nas je na prosvjedu na Korzu bilo 20-tak, većina s djecom (što je najtraginije) i Obi koji se došao slikat.
    Nitko živ nema pojma o tom zakonu

Drage moje danas nemam vremena vas pobrojat sve ko prošli put. Svima vam šaljem velike puse i želim vam sve
    a da je i varioc bi mozda bolje znao...bas me zacudila skroz...ne znaju one nista neboj se jel sve imaju djecu,nemaju problema sa neplodnoscu i to im je najmanja briga.a nas ko sljivi...a opet me cudi pric mi kako je sad imala u isto vrijeme 6 pacijentica koje idu na MPO i kako je radi njih u dugu preko 30 tisuca kn,i da ceka da joj vrate taj novac i da je sretna sta je sad po novome da bolnica nabavlja lijekove.bas krasno!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •