Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2711

Tema: POTPOMOGNUTA NA KBC RIJEKA

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Mali Mimi prvotno napisa Vidi poruku
    Barby RI ja ti ne bih preporučila VV, (vidjela sam da si o njima pisala kao alternativi) jer sam i ja tamo prešla nakon odrađena 2 IVF u Ri i opet sam morala čekati god. dana na pvri stimulirani postupak, a sada sa svim ovim sr... koje se događaju tko zna možda i više, tako da dobro razmisli prije nego odeš tamo, inače su dr. i sestre super, ali gužve su prevelike kad sam zadnji put bila tamo odrađivali su od 10 do 20 punkcija dnevno i još plus transferi sad se sve to smanjilo ali kako cure pišu to je radi lijekova kojih nema trenutno na raspolaganju.
    ne mora biti VV moze i druga bolnica petrova ili u kojoj vec rade MPO.vidjet cu kako stvari stoje,kad budem sad u 4.mj isla pa cu ozbiljnije porazgovarat sa dr.

cure jel koja od vas vracala smrzlice?kako to uopc eide? dragi da svoje plivace i onda transfer jelda? a nisam pametna sta da radim?dal da pokusam,mislim da nemam sta izgubit...

mayica01 kako je draga jel te buba jos nakon punkcije?kad moras zvat laboratorij? drzim fige za puno js....
    Posljednje uređivanje od barbyRI : 06.03.2010. at 19:07

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •