-
Evo baš sam se raspisala i sve mi se izbrisalo. Htjela sam se nadovazati na moje poruke vezano za osoblje u KBC Rijeka...Nemam ja ništa protiv njih i svi su oni divni i dragi, ali nije svaki doktor za svaku osobu. Recimo, doktor Vlašić me oduševio...pažljiv je, suosječajan, drag. Ja sam se opredjelila za docenticu Smiljan jer je ona u trenutku naručivanja bila slobodna, a ja sam htjela što prije doći na red (mislim da je Vlastelić bio na GO). Obzirom da imam iskustva sa još jednim privatnikom prije nje ostala sam malo šokirana razlikom u postupanju (on me je ispitao sve i svašta, od prve menstruacije do prvog odnosa, bolesti majke itd. -nekako stekneš dojam da je nekome stalo), a ona me nije pitala apsolutno ništa, bila je konkretna, pričala kako su velike šanse da i ako zatrudnim da dođe do spontanog ili sl. pošto mi se več jednom desilo...U tom trenutku vjerojatno nisam bila spremna slušati takve stvari pa sam ostala paf (to sam i sama znala, ali pričajmo mi prije o trudnoči, a o ostalom čemo kad dođe na red). Mislim da ne treba unaprijed biti pesimističani i spremati se na najgore.
Uglavnom toliko o mom prvom utisku...kasnije su dojmovi splasnuli, stavila sam si u glavu da nije svaki doktor za svakoga, prihvatila situaciju i krenula dalje...(ali čula sam da je docentica stručna što je najvažnije-i to me utješilo)
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma