A to te ništa ne mora čuditi. Mene je sestra pitala da li sam ispunila onaj njihov upitnik di moramo potpisati da se slažemo sa postupima itd. a ja sam ostala paf. Njen komentar je bio da doc. to svima zaboravlja davati. Ipak nas je puno tamo i čini se da ne stižu svima sve objašnjavati.
Ja sam rekla docentici da bi volila napraviti one famozne briseve jer mi soc.ginekologica nije htjela (jer su kao skupi), a ona mi je potvdila da to nije potrebno i da nema veze s mojom neplodnošću. Nisam baš bila zadovoljna odgovorom pa sam ih ipak napravila sama...
Na mojoj prvoj inseminaciji slučajno se našao dr. Vlašić, i kad je vidio suze u očima rekao je da si nikad više ne dozvolim da idem u bilo kakav postupak bez da mi objasne o čemu se radi (ipak je to njihova dužnost, ne moramo baš sve tražiti po internetu), a onda mi je rekao da se sjednem i da čemo popričati, da ga pitam sve što me zanima. Oduševio me pristupom!!! Na jednoj folikulometriji imala sam prilike upoznati i dr.Vlasteliča koji me također oduševio pristupom i toplinom...Ponekad se pitam kojim bi tokom išle stvari da sam kod nekog od njih...nekako su mi bolje legli, ovako hiperosjetljivoj kakva znam biti, ali glupo mi je sada mjenjat doktore.