-
A to te ništa ne mora čuditi. Mene je sestra pitala da li sam ispunila onaj njihov upitnik di moramo potpisati da se slažemo sa postupima itd. a ja sam ostala paf. Njen komentar je bio da doc. to svima zaboravlja davati. Ipak nas je puno tamo i čini se da ne stižu svima sve objašnjavati.
Ja sam rekla docentici da bi volila napraviti one famozne briseve jer mi soc.ginekologica nije htjela (jer su kao skupi), a ona mi je potvdila da to nije potrebno i da nema veze s mojom neplodnošću. Nisam baš bila zadovoljna odgovorom pa sam ih ipak napravila sama...
Na mojoj prvoj inseminaciji slučajno se našao dr. Vlašić, i kad je vidio suze u očima rekao je da si nikad više ne dozvolim da idem u bilo kakav postupak bez da mi objasne o čemu se radi (ipak je to njihova dužnost, ne moramo baš sve tražiti po internetu), a onda mi je rekao da se sjednem i da čemo popričati, da ga pitam sve što me zanima. Oduševio me pristupom!!! Na jednoj folikulometriji imala sam prilike upoznati i dr.Vlasteliča koji me također oduševio pristupom i toplinom...Ponekad se pitam kojim bi tokom išle stvari da sam kod nekog od njih...nekako su mi bolje legli, ovako hiperosjetljivoj kakva znam biti, ali glupo mi je sada mjenjat doktore.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma