Cure,drago mi je da ste danas tolike pisale. Neko nas vrijeme stvarno nije bilo i malo mi je falilo to ne dopisivanje. Kao da su svi nestali u sito vrijeme. Ovo sa tom novim zakonom je ludost ali nepotrebno je previše se živcirati jer onda osim što nam oni ne rade dobro još i sami sebe dodatno mučimo. Najbolji savjet koji sam dobila od jednog para koji se dugo bori za bebu je ovaj: Odredi si jedan postupak godišnje, i jednu bolnicu godišnje i toga se drži. Sve više od toga je previše za tvoje psihićko zdravlje! Iz njihovih iskustva po raznim bolnicama istaknuli su mi Mb i VV!
Što dalje idem u svu tu priču, sve dublje vjerujem da je to najbolje rješenje, jer uz sav taj pritisak i teret koji nosim na leđima neme teoretske šanse da se desi čudo i da opstane u takvim okolnostima.
I baš zato sam se ovaj mjesec počastila izbjegavanjem bračnih dužnosti koje su se prestale svoditi na romantiku (jer uvijek se svode na pravljenje bebe) i nakon dugo vremena konačno me ova menstruacija nije dotukla jer sam znala da će doći. Ipak, ovo ne preporučujem nikome...Naravno da MM nije bio zadovoljan, ali nadoknadit ću mu to, ali ovaj put malo smirenijeg uma.Pozdrav svima i sret