Stranica 10 od 55 PrviPrvi ... 8910111220 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 451 do 500 od 2711

Tema: POTPOMOGNUTA NA KBC RIJEKA

pčelica2009 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

[quote="mirna26"]hm..da...šta reći..
    ako nemas jajovoda...to nije neki bed..ides na IVF i zatrudnit ces vjerojatno iz prve jer to i nije neka strašna dijagnoza.

zanimljiva konstatacija s obzirom na jednaku dijagnozu kao i što je i moja i rezultat u potpisu

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Citiraj duba13 prvotno napisa
    Citiraj GIZMOS prvotno napisa
    Duba 13, si razmišljala o tome koliko jajnih stanica češ dozvoliti da ti oplode obzirom da ih moraju tri vratiti ukoliko ih tri oplode! Mene toga užasno strah, to što nam ne ostaje izbora. Vjerujem da će moj prvi stimulirani postupak biti onaj u MB ali nakon toga sumnjam da ću si ga više moći priuštiti i onda ostaje Rijeka ili neka druga Hrvatska bolnica. Koliko sam skužila tu su najviše u opasnosti od višeplodnih trudnoča cure do nekih 30 godina...To je meni užasno teško pitanje, i ne znam što ču napraviti u takvoj situaciji :?
    gIZMOS razmišljala sam koliko stanica bi mi vratili,za dvije sam sigurna,već sam dobivala po dvije,a u slučaju da se oplode sve tri i da budu dobre,bit će mi teško odlučiti,da li dvije ili sve tri,do sada nisam ostajala trudna a imala sam već pet oplodnji sa klomifenom,pa sumnjam da bi mi se uhvatile sve tri. mi smo isto bili na razgovoru u ljubljani,ali odlučili smo brvo probati ovdje sa inekcijama,a za dalje ćemo vidjeti,ako i dalje ne bude uspjeha.
    duba, po novom zakonu ti NE mogu oploditi sve 3 jajne stanice a vratiti samo 2 ili 1 embrij. znaci, unaprijed moras odrediti koliko embrija zelis da se transferira i toliko ce ti stanica i oploditi! prestrasno i pretuzno

Vojvođanka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Gizmos naručena sam u Rijeci, u Mariboru mi ne odgovaraju na moja do sada poslana 3 e-maila, a sad čitam da više niti ne primaju nove pacijente
    za inseminaciju sam dobila štopericu, sad sam sva otečena, malo krvarim i nemogu se baš šetati okolo, bole me jajnici, cure govore da IUI ne boli ali mene uvjek boli poslije postupka (mislim da je to zato što imam izvrnutu maternicu)
    nadam se da mi postupak u 02/2010 neće trebati ako MM punoglavci budu

GIZMOS avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Zato sam i ja pitala, jer mislim da nam moraju vratiti sve tri stanice ukoliko ih oplode. tako sam bar ja protumačila zakon iako bi volila da je drukčije, jer to mora biti teška odluka barem onima koji još nisu bili u postupku pa ne znaju kako će tijelo odreagirat, ali da sam prošla više postupaka sa manjim brojem stanica vjerojatno bi se nakraju odlučila da mi vrate sve tri pa šta bude bude...Uspjele bi mi i sa trojčicma, ali....

Vojvođanka, možda te stvarno boli zbog izvrnute maternice, moguče je! Meni je dr. na prvoj IUI isto rekao da bi mogla krvariti i imati lagane bolove, ali ih srečom nisam imala.

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

biti će onda stvarno teško odlučiti,ja sam to shvatila da tri sigurno oplođuju,pa koliko se oplodi,znači one se vraćaju bez obzira na koliko se podjele,bitno da su oplođene????prije bi dvostanične odbacili ako bi bilo bolje podjeljenih, ja sam prvi put na menopurima pa još ne znam kako na njih reagiram i koliko ću uopće stanica dobiti,na klomifenima sam ih znala dobiti po 5,6.

GIZMOS avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

To je sve jako glupo i ne znam da li mi same odlučujemo ili doktori, jer ako nam ih oplode tri i sve se pravilno podjele MORAJU nam vratiti sve tri, a s druge strane je pitanje da ako nam ih sad oplode samo tri (a prije su ih mogli puno više) opet postoji mogućnost da se ni jedna od njih neće pravilno djeliti i da nam neće imati šta transferirati. A da li rijeka ima uvjete za zamrzavanje jajnih stanica? Jer ako nema, što će biti sa našim stanicama, hoće li ih morat bacit ili? Ma to je totalna ludnica.
    Duba, kada očekuješ punkciju ili je još prerano za znati? Držat ćemo fige da ti uspije da i nas malo ohrabriš, jer ovako sve djeluje dosta beznadno...

Ambra avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Gizmos, ja sam ti kod docentice, samo nje nije bilo ovaj tjedan. Rekli su ce mi ona radit punkciju, bas me zanima.. IVF je zbog jako loseg spermiograma, zadnja dva puta na inseminaciji, vec su mi rekli da nije za ivf vec za icsi..pa sada da vidimo. Imam oko 6 vecih janih stanica, tako da sam dobro reagirala na Klomifen. Dalje imam jednu cistu na ljevom jajniku koja je narasla. Rekli su mi ako ovaj ivf ne bude uspijo onda moram to prije operirat nego sto krenemo dalje

mirna26 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj Ambra prvotno napisa
    Gizmos, ja sam ti kod docentice, samo nje nije bilo ovaj tjedan. Rekli su ce mi ona radit punkciju, bas me zanima.. IVF je zbog jako loseg spermiograma, zadnja dva puta na inseminaciji, vec su mi rekli da nije za ivf vec za icsi..pa sada da vidimo. Imam oko 6 vecih janih stanica, tako da sam dobro reagirala na Klomifen. Dalje imam jednu cistu na ljevom jajniku koja je narasla. Rekli su mi ako ovaj ivf ne bude uspijo onda moram to prije operirat nego sto krenemo dalje
    haj...ambra...ICSi ti je vrsta IVFa..to treba i meni jer MM ima jako loš spm....nema sanse da bilo kakva inseminacija djeluje,čak niti da samo pomješaš spermiće sa jajnim stanicama...bas treba direktno mikroinjekcijom uvesti spermić u stanicu.
    dao bog da nam obadvjema uspije...i iskreno se nadam da necemo imati trojke.....to je zaista rizično..s obzirom na ovaj najbedastiji zakon u povijesti svih zakona :/

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Gizmos kakva je situacija kod tebe? Ja sam se več pomirila s još jednim neuspjehom Jednostavno znam da nismo uspjeli i da ču ili ugledat vješticu ili vidjet veliki - kao i svaki mj

GIZMOS avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Meni obično dolazi 29 dan, a danas je 26, mada sam primjetila da mi je u ciklusima kada sam koristila dabroston znala i kasniti po dva,tri dana...Ne očekujem ništa, pa ako ipak nešto bude biti će puno veselije. Svako malo me nešto probada oko jajnika pa me strah da mi ta cista nije počela bujati (bila je 3 cm), ali vidjet ćemo za koji dan. Ovaj mjesec očekujem svašta i ništa. 05.10. idem kod endokrinologa vidjeti što mi je sa iscjedkom iz dojki, radila sam neke krvne pretrage i citološki bris, pa me malo strah svega toga! A ovaj mjesec će mi docentica potvrditi da li idem na laparoskopiju ili ne (ovisno o toj izraslini iliti cisti). U iščekivanju svega toga teško mi je očekivati nešto pozitivno, ali eto, bit će šta bude i hrabro naprijed! Malo sam se raspisala....

GIZMOS avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Ambra, tebi će vjerojatno docentica ili biologica ocjeniti da li će raditi IVF ili ICSI ovisno o spermiogramu kakav bude! Neka ti sve prođe lagano i bezbolno, pa nam se ti javljaj da ćujemo i tvoja iskustva iz prve ruke!
    Coolerica, što tebi kaže doktor, je sve ok zasad, kako reagiraš na terapiju, kad imaš punkciju? Jedva čekam pojedinosti...i rezultat (ali pozitivan)

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Gizmos stvarno če ti biti veselo ovaj mj. Nek sve bude kako treba
    Vidiš ja neznam dal da prestanem pit dabrić, mislim da ne, jer ni kod prve inseminacije nisam prestala dok mi nije krvarenje nasupilo, hmm :? A kod druge sam stavljala utriće tako da pojma nemam. Ma ja ču nastavit pa šta bu bu
    Meni inače nisu nikako redoviti ali ja si kao računam 28 dan pa nadalje, sad čemo vidjet :/

GIZMOS avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Kika, ti ih samo nastavi piti do eventualno menzisa, mislim da ne mogu škoditi, a tako je meni rekla doc.pa je informacija provjerena! Ja jedino nisam previša ažurna, zaboravim jednu, popijem je par sati kasnije i tako, mada vjerujem da ih i ne treba piti svakih osam sati kao antibiotike, ali tako mi izgledaju pravilno raspoređeni pa se barem donekle pokušavam držati toga +-2,3 sata

coolerica avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

hej cure.. evo meni je 4.dc, svaki dan 2 ampule menopura a prvi pregled 8.dc tako da još nista ne znam al me dobro žiga lijevi jajnik pa se nadam da se nešto dolje događa..držim nam fige svima

GIZMOS avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Coolerica i ja pitam gluposti kao da je već prošlo 15 dana, ali više i ne stignem sve pohvatati, ali svakako mi je drago da je ovaj topić konačno živnuo i da svi nešto čekamo, svi smo u pogonu...

Kikica1 avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Mislim da su meni rekli kako da pijem dabrostone, onako od dana inseminacije pa do dana X ali nisam sigurna. Da li znate kako ide sa prirodnjacima, da li se rade i kako ide narucivanje, da li postoji odgoda od par mjeseci ili?

coolerica avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

kada sam išla na AIH docentica mi je rekla da pijem dabrostone i da tjedan dana nakon što mi kasni napravim test ali su mi sve cure rekle da nisu dobile stvari dok god su ih pile, a to mi je i mama potvrdila (malo se teško mirila s menopauzom pa ih je pila da izazove mengu ) pa sam ih ja na dan očekivane M (nakon velikog minusa na testu) prestala piti i za 3 dana dobila. Ja sam 100 puta u glavi rekonstruirala naš razgovor i nikako se nesjećam da je spominjala taj dan x kad ih treba prestati piti

GIZMOS avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

MENI JE NA NALAZ NAPISALA : 3X1 dabroston do eventualno menzisa! Baš tim rječima, a ja ih koji put prestanem piti i prije kad mi postane skroz očito da ču dobiti.Testove više ne kupujem jer mi je razočaranje manje bez njih, onako kad te priroda sama iznenadi. Kad god sam radila test i on je bio negativan uvijek sam dodatno gajila nade i tješila se da možda nije ispravan, da je prerano itd, ato mi ad izgleda kao sustavno mučenje...

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

GIZMOS još mi je prerano reći kad ću na punkciju,u Rijeci nažalost nemaju mogućnost zamrzavanja jajnih stanica, ja sam isto kod docentice tako da je najbolje s njom u dogovoru vidjet kako ćemo za vraćanje i koliko ćemo vratiti ako ih normalno bude,o tome sve poslije ultrazvuka.[/url]

tonili avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Ljudi dajte napišite kratka pisamca zahvale zastupnicima koji nisu dopustili da grozan zakon bude izglasan i koji se i dalje bore za naš boljitak.
    Više o tome na građanima protiv mpo zakona - tamo imate i mailove na koje treba slat.

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Ja kod prvog AIH-a sam pila cijelo vrijeme, kad mi je počeo smeđi iscjedak rekla je da nastavim jer dok ne dođe do krvarenja još uvijek ima šanse i ništa neznači(možda me samo htjela utješit) i tek kad sam prokrvarila a pila sam i dalje dabrić onda sam prestala.
    Sad mi je reko da pijem, pa ako nedobijem da pričekam još 10dana pa da napravim test i ako je negativan da još 10 dana pijem :? To mi nema logike, bolje da prestanem ako je test negativan, šta ne? Iako mi mm neda, kaže drži se dogovora i poludim

Ambra avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Ciao Gizmos, evo jutros sam imala prvu punkciju...i bas je bilo bolno. Nisam nista dobila za bol, a bas sam glupa, mogla sam si doma popit dobru dozu voltarena, ali bila sam nervozna pa sam zaboravila.. Rekli su na zadnju folikulometriju da imam vise janih stanica i da je super. Jutros ih je bilo 4, a na kraju je samo 1 koja je upotrebljiva... tako da nista, ma bas nista ne ocekujem. U srijedu cu nazvati da mi kazu ako ce bit za transfer, do onda cu pokusat zaboravit na sve.

GIZMOS avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Pozdrav Ambra, žao mi je da ti je punkcija bila bolna, ali tako je to nažalost...Držat čemo ti fige da ova jedna bude odlična i da dođe do transfera...ma mora doći, vidjet ćeš. Sad budi pozitivna i opusti se, jer i taj je dio od velike važnosti za uspjeh...Sretno!

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj Ambra prvotno napisa
    Ciao Gizmos, evo jutros sam imala prvu punkciju...i bas je bilo bolno. Nisam nista dobila za bol, a bas sam glupa, mogla sam si doma popit dobru dozu voltarena, ali bila sam nervozna pa sam zaboravila.. Rekli su na zadnju folikulometriju da imam vise janih stanica i da je super. Jutros ih je bilo 4, a na kraju je samo 1 koja je upotrebljiva... tako da nista, ma bas nista ne ocekujem. U srijedu cu nazvati da mi kazu ako ce bit za transfer, do onda cu pokusat zaboravit na sve.
    Znači u kbc Ri nedaju nikakvu anesteziju? Ajme :/ Ja bi trebala u 11mj u postupak i dobro da znam da se sama nadrogiram doma tabletama protiv boli
    Žao mi je šta je bilo bolno, ali za bebu se sve isplati, šta ne?
    I moraš biti pozitivna jer u suprotnom če ti se desit ta negativnost od koje ništa neočekuješ, vjeruj mi.
    Držim fige za se oplodi i bude BINGO za 14dana nakon transfera :D

Kikica1 avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Mozes traziti opcu anesteziju ali u nacelu je ne daju ako nemas vise od tri js. Mislim da mozes zatraziti tramal ili tako nesto jer znam da nekim curama daju injekciju ako pitaju. Ja sam doma uzela dve neke tablete za smirenje na biljnoj bazi (mislim nesto s valerijanom) i dva brufena i meni nije bilo tako strasno.

Ambra avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Hvala cure!! sta bi ja bez vas

lucija83 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Ambra zao mi je radi punkcije ali proci ce i to a što se tiče jedne jajne stanice ne brini meni se oplodila ta jedna i pogledaj moj potpis tako da držim fige da se i tebi isto dogodi pozdrav lijepi svima....

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Ambra sretno,dovoljna je jedna stanica za uspjeh,misli pozitivno!!!!!!!

jogobela avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Ambra,držim ti fige da uspije!
    Da se i ja malo uključim nakon duže vremena...srijedu ili četvrtak će mi doći nalazi.Ponovila sam bris na micoplasmu i ureaplasmu koji je bio pozitivan.Ako sve bude ok (a nadam se da hoće),trebam se javiti dr.Vlašiću u 10.mj.kad dobijem ,idemo na folikulometriju i u postupak!Ali sad mi sve ovisi o nalazima...cure držte fige!

GIZMOS avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Evo cure samo da vam prijavim da zatvaram odnosno otvaram mjesečni ciklus. Već u 6 ujutro probudili su me bolovi i sad se grčim i lječim kamilicom i tabletama. Užas, šta nije dovoljna kazna što je stigla menst. pa još i bolovi koji te drže na svijesti da je tu...

GIZMOS avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Zaboravila sam reči da nakon što sam popil tbl, sjetila sam se da bi mogla pročitati i upute o lijeku i naišla sam na ovo: Nurofen pripada skupini lijekova koji imaju blagi utjecaj na ovulaciju te može doći do prolaznog smanjenja plodnosti kod žena, a koje se povlače s prestankom uzimanja lijeka. Stoga, ukoliko imate problema sa začećem, obavijestite svojeg liječnika prije uzimanja ovog lijeka!
    Što vi pijete za menstualne bolove? Ja sam počela sa voltarenom čula da je štetan pa prešla na ketonal a čula da smanjuje plodnost, pa nurofen i sad vidim ovo i ne znamšta bi više kupila, a nešto moram jer mi je prvi dan menzisa nepodnošljiv...(i obično ne prođe bez 4-5 tableta)

Ambra avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Gizmos, zao mi je.

sbonetic avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

GIZMOS

Ambra avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Ja pijem Voltaren.

jogobela avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Ja pijem Nalgesin i super mi je.Odmah prođu bolovi.

coolerica avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

uf žao mi je.. a sad dalje u pobjede!

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj jogobela prvotno napisa
    Ja pijem Nalgesin i super mi je.Odmah prođu bolovi.
    I ja isto tako. Nalgesin mi je najbolji.

kate32 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

I ja pijem nalgesin ali mi niš ne pomaže.

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Gizmos žao mi je
    Ja pijem ibuprofen i pomaže mi.
    Izgleda da ču ti se i ja ubrzo pridružit, počeli me sinoć pms grčevi lovit, sad mogu samo čekat vješticu
    Umorna sam od svega i ništa me više nije volja

pino avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

cure, samo da se ukljucim na kratko u vezi zakona i obaveznom transferu svih zametaka - ja sam sve pomno procitala, i zakone i pravilnike - u zakonu bez vaseg pismenog pristanka oni ne smiju nista napravit. Vi imate pravo traziti od njih - cak i ako ministar kaze drugacije - da naprave onako kako VI zelite i koliko VI zelite vratiti. Jedina vijest o tome da par treba odlucit koliko oplodit itd, je bilo u novinskom clanku u kojem je milinovic govorio i o komisijama u klinikama - kojih sad nema, niti su spomenute igdje u ijednom pravilniku.

Informirajte se o zakonu, printajte si clanke zakona u kojem se govori o pismenom pristanku i budite glasni u zastiti svojih (skresanih) prava - tako i doktori imaju pokrice zasto su isli protiv eventualnih milinovicevih naputaka.

Hrabrica29 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno Pomozite!

Danas sam dobila ostale nalaze hormona i užasnula sam se. Prolaktin mi je 1117.0 a norm. je do 530mlJ/l, a estradiol mi je 0.08. Progesteron mi je 48 a norma je do 86. Štitnjaća mi je OK., ciklus mi je uredan cijeli život evo već 19 godina 28/28, u principu nemam nekih zdravstvenih problema, osim što sam svakodnevno ful pod stresom na poslu. Da li mi tko od vas može objasniti ove nalaze :?
    Thanx

Hrabrica29 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Sada sam se čula sa svojom doc. i rekla mi je da moj prolaktin (1117.0) je malo povišen ali da to ništa ne znači.
    Ja sam joj na to rekla da je norma do 530, a ona meni da je visok kada žene imaju preko 5000 i da se ništa ne sekiram.... A surfajući po netu ispalo je u najmanju ruku da imam tumore. Ja ne smijem surfati jer ima svakakvih podataka (i ružnih i lijepih) i onda me samo bace u bed. Poz. :D

diabolica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Pozdrav curke....nisam bila sa vama tjedan dana a ovdje prava bura......nemojte cure biti negativne, moramo širiti pozitivnu energiju i dobro raspoloženje jer i ja sama dolazim ovdje da bih se utješila i skupila hrabrosti za nova nadanja i razmijenila iskustva....
    Kika83 ima li novosti? Kakav plusić na vidiku?
    GIZMOS žao mi je ...ali glavu gore i nema odustajanja.....
    Htjela sam reći da sam ja svaki put poslije inseminacija dobivala dabroston (progesteron) za koji mi je objašnjeno da će pripremiti maternicu za prihvat jajašca ako se oplodi.....
    Hrabrice29 po meni baš i nije tvoj prolaktin malo povišen...sugeriram da se odeš konzultirati kod dr. jer ja imam malo povišen a to znači prije mjesec dana 608 a baš sam jučer dobila nove nalaze i sada imam 560 (a granica je 530) pa mi je dr. rekla da je to dovoljno da mi radi probleme pri začeću....dobit ćeš Brombergon i past će ti brzo, samo odi kod dr. da raščistiš situaciju.

diabolica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Hrabrice29 htjela sam još reći da je prolaktin i hormon stresa pa vidim da si napisala da si na poslu pod stresom...to ti je to...smanjiti stres!

GIZMOS avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Hrabrice, i ja ti imam povišen prolaktin već skoro godinu dana. Dok sam se lječila u Izoli doktor mi je dao Bromergon i njime sam ga spustila ali samo na kratko. (pila sam ga samo mjesec dana).Kad sam počela u Rijeci docentica me pitala tko je meni dao da pijem Bromergon i da mi uopče ne treba jer da se prolaktin snizuje tek kad je 3x veći od referentnih vrijednosti, doktor u Mb isto je rekao da to ne smeta u začeću a ja sam luda od doktora i ne znam kome vjerovati. Obzirom da ja uz prolaktin imam i galaktoreu (iscjedak iz dojki) otišla sam samoinicijativno kod endokrinologa gdje su mi napravili krvne pretrage i sad čekam nalaze 05.10. U svakom slučaju nije za šalu, odeš kod endokrinologa barem da možeš mirno spavati i usput ne brini i ne razmišljaj o tumoru na hipofizi (to su obično dobročudni tumori) jer ni on nije toliko strašan. Moja kuma ga je operirala i sad je ok, ali njoj je sve bilo popračeno užasnim glavoboljama i hipotireozom, a kod nas je vjerojatno presudan stres jer sam ulazak u postupke, velika želja za djetetom,gomilanje neuspjeha i buđenje novih nada...sve su to situacije zbog kojih smo pod stresom (barem ja)a onda još i posao i milijun drugih stvari što tište...kad bi bar mogla na tenutak biti luda i ne misliti o ničemu....

GIZMOS avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Pino, hvala ti na informaciji. Nažalost za sve se moramo izboriti sami jer su doktori koliko god neki htjeli pomoći dosta ograničeni sa svim i svačim. Srečom pa imamo jedni druge da se hrabrimo i savjetujemo, da učimo na tuđim i svojim greškama

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

ambra ti si sad radila punkciju,možeš mi reći kako to sada ide sa stanicama,da li su te pitali koliko ćeš ih oploditi?

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Diabolica ništa kod mene još. Idem vadit betu u ponedjeljak iako se nenadam ničemu jer ZNAM da nisam trudna.
    No več kad imam uputnicu idem to riješit pa da i ja vidim koju 0 na beti
    Jedva čekam da dobijem pa da mogu na dogovor kod Vlašića za IVF/ICSI

Ambra avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Duba 13 i sve moje drage cure, imala sam samo jednu jajnu stanicu koju su mogli koristiti za ivf. Malo prije sam zvala embriologicu i rekla mi da se je pocelo razvijati, ali jaaaako sporo, tako da je ne ocekujem puno. Isla je pitat docenticu, ona je rekla da dodem sutra na transfer. Nadam se da ce se do sutra i dalje razvijat. Nisam ocekivala da ce mi to rec, vec sam mislila da je sve propalo, ali ovo je barem nesto pozitivno, da nisam bezveze prosla 1000 km, pila hormone i da ne pricat za bolnu punkciju.

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

nemoj gubit nadu,možda je to baš ta dobitna!!!!! ,ja počinjem u petak sa ultrazvukom pa ćemo vidjeti koliko će kod mene biti stanica,kad pomislim na punkciju već me jeza hvata,ali moramo sve izdržat zbog malog

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •