Stranica 12 od 55 PrviPrvi ... 2101112131422 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 551 do 600 od 2711

Tema: POTPOMOGNUTA NA KBC RIJEKA

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Hvala svima na dobrodošlici !!!

Mislim da će mi ovo solucija s pikanjem doma bit puno prihvatljivija (iako ne volim baš igle, ali sve da dođem do bebača) jer mi je posao takav da ću teško za to odlazit u Rijeku, a bolovanje ću čuvat za punkciju i za transver.

Hoću li na folikometrije morat dolazit ujutro ili ima mogućnost da mogu doć iza 12?

skandy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

folikulometrije se rade od recimo 7 i 20,7 i 30 pa do 8 kada doktor odlazi na sastanak .vraća se kako kada .nekada za 20 min.a nekada to i potraje skoro do 9 .onda nastavlja dalje sa folikulometrijama.

skandy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

...kada kažem da nastavlja,ne mislim da se to oduži do podne
    uglavnom,da ne kompliciram, folikulometrija se obavlja samo ujutro

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj skandy prvotno napisa
    ...kada kažem da nastavlja,ne mislim da se to oduži do podne
    uglavnom,da ne kompliciram, folikulometrija se obavlja samo ujutro
    E onda ću morat nešto smislit.
    Hvala na informaciji!

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

ja sam u srijedu na punkciji i isto mislim kako ću to organizirat s poslom da puno ne izostajem,malo je to sve komplicirano i nekako si stalno u nekom stresu,najbolje bi bilo kad bi se mogao posvetit samo postupku

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Sretno cure koje ste u postupku
    Ja idem na svoj prvi IVF u 11mj i jedva čekam

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj duba13 prvotno napisa
    ja sam u srijedu na punkciji i isto mislim kako ću to organizirat s poslom da puno ne izostajem,malo je to sve komplicirano i nekako si stalno u nekom stresu,najbolje bi bilo kad bi se mogao posvetit samo postupku
    Da istina, ja se već sad nerviram a još mi postupak nije ni blizu.
    Sretno na punkciji.... i da dođe veeelika beta pa da se više ne moraš nervirat oko izostanka s posla!

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

deni82 hvala ti puno na željama,nisu mi se stanice baš dobro razvile pa ne očekujem previše,ali nadam se bar jednoj dobroj da cijeli postupak nije bio uzalud

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

deni82 hvala ti puno na željama,nisu mi se stanice baš dobro razvile pa ne očekujem previše,ali nadam se bar jednoj dobroj da cijeli postupak nije bio uzalud
    Nadam se da je danas sve dobro prošlo, sigurna sam da će bit barem koja dobra
    Jesi išla na prirodni ili stimulirani postupak??

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

sutra mi je punkcija,sad sam bila na stimuliranom sa menopurima prvi put tako da nisam znala kako reagiram na njih,a prije sam bila na klomifenu i s njim sam dobivala po 6,7 stanica. Da li si ti u postupku dani82

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Duba13 sretno sutra, nek ti punkcija prođe što bezbolnije

Cure ima koja od vas povišen prolaktin i dali je dobila terapiju? Čula sam da u kbc RI nedaju bromergon ako prl nije puno povišen. Meni je u 4mj bio 700 i nešto i pošto smo se onda bazirali na cistu nije mi dao terapiju. Sad mi je 912 i brine me dali če mi dati terapiju :? Idem u 11mj na prvi IVF pa me brine da neču smjet zbog toga

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

sutra mi je punkcija,sad sam bila na stimuliranom sa menopurima prvi put tako da nisam znala kako reagiram na njih,a prije sam bila na klomifenu i s njim sam dobivala po 6,7 stanica. Da li si ti u postupku dani82
    Joj ne znam što mi je, ja sam mislila da je danas srijeda, jer već mislim što ću sutra radit.

Onda ti želim svu sreću sutra!!!

Ja još nisam u postupku, slijedeću srijedu idemo tek na prvi razgovor, ali najradije bi da mi je tad već i punkcija, nažalost znam da nas sad čeka još puno pretraga i da će se to odužit, najbolje bi mi pasalo da mi je postupak u 1. mj zbog posla.

diabolica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Kika83 ne znam da li sam ti rekla ali ja ti imam povišeni prolaktin ali isto tu negdje kao ti (608) i to po njima na KBC nije strašno visoko pa mi isto nisu dali brombergon. Samo ga moram držati pod kontrolom....ako si pod većim stresom onda ti je visok....a ja sam ga mjerila u razmaku 2 tjedna (ginekologica me uputila da ponovo idem izvaditi) pa mi je pao i onda je rekla da sam sigurno bila nervoznija taj dan jer je prolaktin hormon stresa...ali ti se ipak raspitaj s obzirom da ti raste.

GIZMOS avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Ahoj! Šta ima novo kod vas? Ambra, kako se osječaš? Ima kakvih dobrih naznaka? Kada vaiš betu? Ja sam jučer bila na inseminaciji i sutra imam još jedan ultrazvuk i dogovor za laparoskopiju! Nadam se da će što prije? ure koje ste nedavno bile na laparo u Rijeci kakva je situacija u bolnici, a li se i na nju čeka ili to ovisi o doktoru-ici koja nas šalje?

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj diabolica prvotno napisa
    Kika83 ne znam da li sam ti rekla ali ja ti imam povišeni prolaktin ali isto tu negdje kao ti (608) i to po njima na KBC nije strašno visoko pa mi isto nisu dali brombergon. Samo ga moram držati pod kontrolom....ako si pod većim stresom onda ti je visok....a ja sam ga mjerila u razmaku 2 tjedna (ginekologica me uputila da ponovo idem izvaditi) pa mi je pao i onda je rekla da sam sigurno bila nervoznija taj dan jer je prolaktin hormon stresa...ali ti se ipak raspitaj s obzirom da ti raste.
    Ali meni je prl 912, vadila sam ga prije 4 dana i meni se to čini poprilično visoko a da sam nešto pod stresom i nisam. Jedino kad čekam mengu :?

Ambra avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Joj Gizmos...totalno se cudno osjecam.. Jucer mi je bio 28 dc, inace do tada vec dobim m. Jucer sam bila sva sretna jer nije jos stigla, ali u vece sam dobila nekakvi cudan smeđkasti spotting. Jako sam tuzna bila i plakala..onda nocas nista, a sada ponovo spotting. Neznam sta da radim. Prije par dana sam mislila da cu dobit, bolio me trbuh za polidut, sada me nista ne boli. Sutra je 14. dan pt pa bi mogla napraviti test. Nekako mislim da bi trebala dobit, ali da nece zbog Dabroston sto pijem 3 na dan... Docentica mi je napisala da vadim betu tek 22/10.

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Cure ja sam totalno u k... Nemogu vjerovat da mi i dalje sve ide nizbrdo. Moram ić kod Vlašića, dati če mi terapiju za prolaktin, morat ču neke nalaze izvadit i ništa od IVF-a do daljnjega dok to nerješim.
    Toliko sam se nadala tom postupku i opet ništa. Nikako doć na tu zelenu granu.
    Prvo te proklete ciste, pa bakterije, pa operacija, pa sad ovo. Do kada?
    Ovo me ubija

Ambra avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

kika83

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

evo ja sam obavila punkciju danas,nije bila toliko bolna,dobila sam četiri stanice :D što je super,jer sam se nadala jedva jednoj. sad treba strpljenja do petka da vidimo da li će biti oplođenih,
    kika83 baš mi je žao,budi strpljiva!!!
    Ambra to ti može biti i od utrogestana,one zaustavljaju menzes,a možda si trudna mislim da poslije dva tjedna već možeš napravit kućni test,pa da dobijemo još jednu trudnicu!

GIZMOS avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

kika 83, jako mi je žao da ti se odgađa pstupak i potpuno te svaćam. Ja sam danas bila na kontrolnom uzv nakon inseminacije i došla doma jako, jako razočarana u sve. Imala sam masu pitanja koja su ekala da iskoče iz mene, a osječala sam se doslovno otkantano i glupo i sada moram kopat po internetu i tražit odgovore što nije nikako u redu. Usput sam uz postojeću cistu od 3 cm u dva dana dobila i još jednu od 4 cm. (nisam zala da iste samo tako dolaze...). Koliko sam skužila to je trebao biti ominantni folikul i ovulacija je trebala biti na desnom jajniku (tako su mi rekli), a ispalo je da je ovo cista, a žuto tielo na lijevom jajniku???????
    Ako bilo tko od vas ima ikakvih iskustva sa cističnim tvorbama i jako bolnim odnosima neka piše o tome. Ne nam da li postoji poveznica između te dvije stvari, ali bol je prisutna u toj mjeri da me i sama pomisao na sex zaboli...najrađe bi mjenjala kliniku, doktore, sve...
    Ambra, kada bi nas barem ti obradovala pozitivnom betom!

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Kika drži se... sve nas to čekanje izluđuje ali moraš riješit sve probleme da jednom kad uđeš u postupak imaš više šanse da iz njega izađeš trudna

Ambra svaka ti čast na strpljenju, ja bi već davno pišala test, spotting je vrlo moguć i u trudnoći.

duba nadam se da će se stanice dobro možit.

Ambra avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Gizmos
    Cure, evo sutra u jutro radim test, pa cu vam javit. Sada me bas boli lijevi jajnik i jos uvijek imam smeckasti spotting :? . Stvarno mislim da nisam ja te srece da prvi ivf bude bingo... ok positive thinking :shock: ajme izludit cu sama sebe!

Cure javljam vam se sutra!!! BIG KISS .

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Kika drži se... sve nas to čekanje izluđuje ali moraš riješit sve probleme da jednom kad uđeš u postupak imaš više šanse da iz njega izađeš trudna Kiss

Kad bi bar ovo bila istina šta si napisala
    Nažalost kod mene uvijek ista priča, uvijek neki k... i nikako se pokrenut
    Imam felling da sam u nekom začaranom krugu i da nikako nemogu izači iz njega

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Ambra daj nas ti oraspoloži jer ču inače izludit uz sve probleme koji mi stalno dolaze na vrat. Umjesto da budem mama biti ču ludara
    Sretnoooooooo sutra

Bebel avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Imam jednu kolektivnu molbu:
    lijepo bih zamolila sve koji su bili ili su u postupcima po novom da se priključe temi Novi zakon i njegova primjena praxi kako bi podijelili iskustva sa curama. Prije smo imali temu Jačina stimulacije-forumska statistika, ali sad su se stvari malo promijenile pa bi na novoj temi mogli razmijeniti iskustva koja će svima biti od koristi.
    Kakva je stimulacija, koliko je stanica dobiveno, kad su vraćene, što je s preostalim...neke klinike uvode anesteziju, u nekima se plaća Choragon,..., itd, itd...
    Hvala

Ambra avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Danas mi je 14. dpt i kucni test je negativan!

sbonetic avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Ambra žao mi je!

GIZMOS avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Ambra, ne želim buditi lažne nade, ali puno ovisi i o ciklusu. Ako ti inače traje 30 i koji dan onda je još uvijek rano, a ako su ti kraći onda bi nažalost mogao biti dovoljno točan...

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

ambra baš mi je žao

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

zavirite malo u ove vijesti 'Zamrzavanje zametaka - najuspješnija metoda oplodnje' - tportal.hr /vijesti/

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Cure,oplodile su mi se sve stanice,kaže biologica neke bolje neke lošije,ali oplođene!!!!!!!! još mi se ruke tresu,sutra transfer!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D

daddycool editirao

GIZMOS avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Joooj duba, sretno ti sutra! Neki dan smo se vjeojatno srele u čekaoni, sve sam nešto promatrala i nagađala ali stvarno nas je bilo puno pa nisam mogla ni naslutiti tko si. Što ste dogovorili, koliko će ti ih vratiti? Čula sam od nekih cura u postupku da ih se ne mora vratiti tri ako žena ne želi...

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Neki dan nas je stvarno bilo puno u čekaoni,ja sam bila sa dragim,on je ošišan na četkicu ako će ti to pomoći,tako ja znam promatrat po čekaoni ako ću skužit tko je tko,mi se sve vjerovatno vidimo tamo. Docentica mi je rekla da će mi vratit samo jednu zbog mojih godina,a kamo će završit one druge znat ću sutra. Probat ću nekako da mi vrati dvije ali ona je dosta čvrsta kod toga da je bolje jedno zdravo dijete,i da do 35 vraća samo jednu stanicu.

bebica2009 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Hvala na odgovoru. Drzim fige da ti ipak usliši zelju. Takva bi bila i moja, a imam 30 god. Vidjeti cu kako moj dr. dise po tom pitanju! Ja sam na Vinogradskoj.
    Sretno za nastavak

GIZMOS avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Docentia baš tako reagira. jednom prilikom sam je pitala ako mogu probati IUI sa klomfenom a ona me sva u šoku pogledala i rekla: Pa to je rizik, moguće su višeplodne trudnoče! Ja sam si pomislila: Kamo sreče! I tako mi je napravila 5 IUI u prirodnom ciklusu! Ona uvjek po svom, bolje joj je ništa ni ne predlagat kad je ionako njena zadnja. Ponekad se poželim prebaciti kod drugog doktora samo zbog pomanjkaknja komunikacije! Kod nje mi uvijek pitanja ostaju nedorečena i neizrečena...nažalost! Ali svakako je probaj pitati da ti vrate dvije ako si tako odlučila...ipak je to tvoje tijelo!

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

hvala bebeica 2009 i ja tebi želim sve najbolje u postupku i da što prije ostaneš trbušasta !!!!

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Nije ona loša samo se treba naviknuti na njen način rada,ona se zalaže za jedno zdravo dijete i kaže da su višeplodne trudnoće rizik,i je tako kad malo bolje pogledaš,ali uvijek misliš da će proći sve najbolje pa ne misliš tako,a imam i prijateljica koje su dobile zdrave blizance i trudnoća im je prošla školski. Ja bi više voljela blizance nego da sve ovo moram prolazit ponovo ako se odlučim za još jedno dijete. A i veće su mogućnosti da se bar jedan uhvati ako su dve stanice.

GIZMOS avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Tako otprilike i ja razmišljam!

Kikica1 avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Cure koliko ja znam, ako inzistirate, docentica ce vam vratiti dva embrija, jedino sto vam onda na karton napise da ste vi inzistirale. Tako ako zelite blizance - trazite transfer dva embrija.

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Probat ću sutra tražiti,pa ću vam javiti kako je prošlo. Dali vi mirujete na dan transfera ili može šetnja towerom i kavica?

Kikica1 avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Kod mene je bila disciplina i strogo mirovanje Mada mislim da to nema veze. Pa odmiruj prvi dan a poslije normalno.

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Ambra žao mi je...

Duba ti imaš odlične vijest, nadam se da će ti vratit dvije stanice i da ceš dobit blizančeke!!!

Miss July avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Evo cure da se i ja "prijavim". Odlučili smo ići na postupak u Rijeku nakon neuspjelih pokušaja u Osijeku, Zagrebu i prošli mjesec Mariboru. Čitala sam ovaj forum i puno ste mi pomogle u izboru liječnika, načinu rada klinike i problemima s kojima se mogu susresti. Hvala Vam na tome! Neke od Vas znam sa drugih foruma a neke sam upoznala čitajući ovaj. Krajem mjeseca šaljem uputnicu fax-om te se nadam da ću doći na red u 3. ili 4. mjesecu...Odlučila sam se za dr. Vlašića jer kako mi rekoste Vlastelić ide u mirovinu a Smiljanica nije baš najnježnije stvorenje na svijetu.. Svima u postupku želim svu sreću ovoga svijeta.

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Ambra žao mi je
    Duba13 bravo, sretno
    Ja sam dobila termin i idem u ponedjeljak kod Vlašića na dogovor za tu terapiju zbog prolaktina. Još uvijek smišljam kako ga nagovorit na postupak Možda i uspjem( iako čisto sumnjam) :/

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Miss Juli puno sreće u Rijeci ti želim
    P.s. Vlašić je prva liga i nečeš požalit šta si njega odabrala. Ja sam super zadovoljna. Jedino me ljuti šta nesmjem u postupak iako budem pila terapiju zbog prolaktina jer čitam da neke bez beda idu dok piju bromergon, tako da mi nikako nije jasno zašto ja nesmjem :? Budem ga izrešetala u ponedjeljak

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

dani82hvala ti!!!!!!
    Miss July dobrodošla na ovaj forum,mislim da će ti se dr. Vlašić svidjeti,sada ti naručuju za drugi mjesec,jedino ako se liste popune do kraja mjeseca dok ti pošalješ uputnicu.

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

dani82hvala ti!!!!!!
    Miss July dobrodošla na ovaj forum,mislim da će ti se dr. Vlašić svidjeti,sada ti naručuju za drugi mjesec,jedino ako se liste popune do kraja mjeseca dok ti pošalješ uputnicu.
    Za konzultacije če doči odmah na red. Tako sam barem ja. A za postupak nevjerujem da če tako dugo čekat. Ja sam bila na AIH u 9mj i več me bio upisao za 11mj za IVF(ali nažalost ništa od njega zasada).
    Ja sam kod Vlašića, kod njega se manje čeka nego kod Vlastelića i docentice

pak avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Alo cure da malo virnem sta se tu desava,duba13 super za stanice :D i nadam se da ce vratiti onoliko embria koliko ti zelis i sorry ali ne kuzim sta bi docentica sa drugima koje ne vraca, pa ako su ih vec oplodili i nema zamrzavanja nece valjda baciti,mislim vec kada su donijeli ovaj nebulozni zakon onda barem imamo pravo da nam nase mrvice vrate u broju koji same odlucimo,a mislim da su dva idealno rijesenje sada, uvijek je sansa veca,u svakom slucaju najvijam za uspijesan tranfer sta god odlucila
    Miss July dobrodosla i neka ti RI donese uspijeh
    cure znate li kako to ide sa pacijentima dr. Vlastelica,prebacuje se vec sada polako ili je sve to neizvjesno jos sam jako neodlucna o kretanju u postupak i sve mi se cini da dok ja odlucim on ode a ja osanem izgubljena u vremenu i prostoru
    pozz. svima

GIZMOS avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Ja imam samo informaciju vezanu za čekanje jer sam se neki dan upisala za IVF kod docentice i vidjela da na listi za 02/2010 ima još par mjesta, a isto mi je ona potvrdila...Kod Vlastelića je situacija još gora-tamo je puna lista i za treći odnosno već upisuju za 4/2010 mada ne znam što će biti s njegovim pacijentima ukoliko početkom godine ode u penziju. Možda očekuju ojeg novog doktora pa će automatizmom jegove pacijentice preči kod tog novog :? . Za Vlašića nemam informaciju koliko se čeka. Miss July želim ti plodno tlo u Rijeci!!!! I ja bi ti savjetovala da se odlučiš za Vlašića posebno zbog odnosa pacijent-doktor (s njime možeš o svemu). To je neko oje mišljenje obzirom da sam ih imala prilike sve upoznati na folikulometijama i inseminacijama!!!

pak avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

GIZMOS pa to je ono sto me zbunjuje navodno ide u penziju a narucuju za proljece 2010. Ja bas i nebi da me prebace nekom automatski ako vec moram negdje onda biram Vlasica, on mi je vec bio na par folikulometrija i na jednom transferu, a nista zivi bili pa vidjeli

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •