Stranica 13 od 55 PrviPrvi ... 3111213141523 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 601 do 650 od 2711

Tema: POTPOMOGNUTA NA KBC RIJEKA

zisu avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj duba13 prvotno napisa
    Docentica mi je rekla da će mi vratit samo jednu zbog mojih godina,a kamo će završit one druge znat ću sutra. Probat ću nekako da mi vrati dvije ali ona je dosta čvrsta kod toga da je bolje jedno zdravo dijete,i da do 35 vraća samo jednu stanicu.
    Da se nadovezem na ovu raspravu oko vracanja 2 embrija.
    Ako je tvoja zelja da ti vrati 2 embrija onda joj to i kazi.
    S njom moras biti odlucna i naci zajednicki jezik. Trebalo je malo vremena dok se upoznamo ali ok smo se slagale, mozda zato sta sam i ja otvorena i tocno iznesem sta zelim, a sto ne. Morate se izborit za sebe. Meni je npr. prvi put drzala prodiku oko vracanja, o blizancima i rizicima i kad je zavrsila samo je pitala dal jos uvijek ostajem pri svom, sta sam potvrdila jer je takav bio dogovor izmedu MM i mene.
    Od tada smo uvijek vracali 2 s tim da je uvijek naglasavala da se zna njeno misljenje.
    I da samo ce ti u kartonu pisati pacijentica inzistira na ET 2 embrija. Iz 1. i 2. ICSI-a sam uspjela ostvariti 2 trudnoce koje su nazalost lose zavrsile radi drugih razloga, ali niti jednom u RI se nisu uhvatila oba.
    Promjenom klinike i terapije cekam blizice iz 5. ICSI-a i polako brojimo dane do naseg upoznavanja.
    Sretno cure sta god odlucile!!!

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

slažem se s tobom zisu treba samo biti čvrst kod svoje odluke, čestitam ti na tvom uspjehu!!!!!!!! na kojoj si terapiji bila u RI, a koja te dovela do uspjeha?

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Joj cure sad ste me preplašile s ovim zadnjim postovima.... šta se tako dugo mora čekat za postupak, ja sam se dogovorila za konzultacije za čas i mislila sam da je to to, da sad nakon konzultacija automatski upadam u postupak čim napravimo sve potrebne pretrage.
    A i muči me to s tim doktorima... naime ja se nisam predbilježila za niti jednog doktora, da li su me oni samo stavili kod nekog koji je bio prvi slobodan :/

GIZMOS avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Ja sam se za konzultcije pokušala naručit preko telefona ali nije išlo jer je već onaj novi sustav funkcionirao i tom prilokom mi je sestra rekla da u mailu naznačim doktora kod kojeg želim na konzultacije. Tebi nisu ništa spominjali?

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

evo ja dobila dvije mrvice,jednu 6-staničnu i drugu 8-staničnu :D :D :D :D sad još treba izdržat 3 tjedna do bete ili kraće do testa

GIZMOS avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

DUBA13, kako si to izvela? Je bilo kakvih problema ili se docentica odmah složila s tobom? Jesi morala šta potpisivati da je na tvoju odgovornost ili kako to već ide? Istina je da sam još uvijek daleko od postupka, ali čisto me zanima! Super za 2 mrvice! :D Želim ti da ostanu oba dvije i da zakucaju 2 mala :D

zisu avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

slažem se s tobom zisu treba samo biti čvrst kod svoje odluke, čestitam ti na tvom uspjehu!!!!!!!! na kojoj si terapiji bila u RI, a koja te dovela do uspjeha?
    U RI sam uvijek imala terapiju decapeptyl pa menopur i uspijelo je 2 puta ali je dolazilo do spontanih (kasnije otkrila galaktoreju i probleme sa zgrusavanjem). Prolaktin u krvi uvijek dobar radi cega se tome nije pridavala paznja a nazalost ako se ne lijeci izaziva također rane spontane.
    U ovom zadnjem uspjesnom sam isla decapeptyl od 21 dc do punkcije, pa bromergon od pocetka novog ciklusa, stimulacija gonalom od 2-7 dc pa menopur od 7 dc do kraja i fragmin od punkcije sve do kraja trudnoce i jos par tjedana poslije poroda.

Cestitam na mrvicama i nek se cvrsto prime!!!!!
    A za betu ne moras cekat 3 tjedna, svugdje se radi izmedu 12 i 14 dpt. To ti samo tako napisu da ne dodes prije kod njih jer se na UTZ ionako nista ne bi vidjelo. Takav sam odgovor dobila kad sam rekla da ne mogu toliko cekat rezultate pa mi je rekla da vadim kad hocu ali da ne dolazim prije kod nje. A na telefon sam joj znala javljat i 13-14 dpt.

GIZMOS avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Zisu, bio ti je povišen prolaktin? Koliko? I meni je dijagnosticirana galaktorea, ali mi nitko nije spominjao da bi mi to moglo smetati, a prolaktin mi je uvijek malo iznad gornje granice ref.vrijednosti pa ga svi ignoriraju. Ako imaš vremena molim te da mi objasniš ako znaš šta više o galaktorei jer na netu ima jako malo podataka! Hvala ti!
    Coolerica, pošto si ti naša riječanka, čestitam još jednom na pozitivnom testu i pozitivnoj energiji koju si nam odaslala!!!

coolerica avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

šaljem ti pp GIZMOS

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj GIZMOS prvotno napisa
    DUBA13, kako si to izvela? Je bilo kakvih problema ili se docentica odmah složila s tobom? Jesi morala šta potpisivati da je na tvoju odgovornost ili kako to već ide? Istina je da sam još uvijek daleko od postupka, ali čisto me zanima! Super za 2 mrvice! :D Želim ti da ostanu o
    ba dvije i da zakucaju 2 mala :D
    hvala vam cure !!!!!!!!!! odmah se složila za dva jer da sam već dosta postupaka imala pa da možemo stavit dva,ne potpisuje se suglasnost za vraćanje,ako inzistiraš na više nego ona misli samo ti napiše na zahtjev pacjentice. to je kod nje,a drugi dr. vraćaju po dvije.

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

u slučaju da dobijem menzes,dogovorile smo se napravit bris uterusa prije drugog postupka,da li je tko imao takav pregled? što se tu točno može vidjeti?

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj GIZMOS prvotno napisa
    Ja sam se za konzultcije pokušala naručit preko telefona ali nije išlo jer je već onaj novi sustav funkcionirao i tom prilokom mi je sestra rekla da u mailu naznačim doktora kod kojeg želim na konzultacije. Tebi nisu ništa spominjali?
    Ma je i meni je sestra rekla da odaberem kojeg ću, međutim ja tada nisam polovila doktore koje mi je rekla i eto naručila sam se a oni mi nisu napisali kod kojeg sam doktora naručena... sad ću dobit mačka u vreći

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

evo ja dobila dvije mrvice,jednu 6-staničnu i drugu 8-staničnu :D :D :D :D sad još treba izdržat 3 tjedna do bete ili kraće do testa
    Super, čestitam... vidim i da su se dobro razvile, ja se nadam da je ovaj put to to!!

pak avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

u slučaju da dobijem menzes,dogovorile smo se napravit bris uterusa prije drugog postupka,da li je tko imao takav pregled? što se tu točno može vidjeti?
    ako je to isto sto i endobrush a po prijevodu je to sam radila neznam sta tocno gledaju iz tog nalaza ali znam da je pametno popiti nesto protiv bolova ako imas nizak prag boli, u biti kao papa test ali idu puno dublje i uzimaju bris maternice, kratko traje ali nije ugodno.meni je dr. rekao samo da je nalaz ok pa nisam vise ni pitala.
    super za dvije mrvice ,samo ti njih pazi pa da ti ovo drugo ni ne treba

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

hvala ti pak na informaciji,znala sam da je sigurno nešto neugodno,kad bi se ove dvije mrvice bar ulogorile ili bar jedna da ne moram više mislit na sve te postupke i bol.

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Ajme bravo, super vijesti :D :D :D :D :D :D
    Ma izdržati češ, nije to tako puno
    Sretno i nek ti bude ogromna beta

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

recite mi za folikulometriju kod dr Vlastelića treba doći rano ujutro ili se može doći i poslije 13 sati?

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Cure kojeg bi mi doktora s kbc-a preporučile ako još imam mogućnosti biranja??

pak avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj bak prvotno napisa
    recite mi za folikulometriju kod dr Vlastelića treba doći rano ujutro ili se može doći i poslije 13 sati?
    rano ujutro pocinje u 7 i 30 pa dok ne zavrsi

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj dani82 prvotno napisa
    Cure kojeg bi mi doktora s kbc-a preporučile ako još imam mogućnosti biranja??
    Ja bi ti preporučila Vlašića, jer Vlastelić ide u penziju početkom 2010 a čula sam da se kod njega za postupke puno čeka. Ja sam kod Vlašića i super sam zadovoljna. O svemu možeš s njim razgovarati, ljubazan je, šta god te zanima ti objasni, nježan je... Eto to je moja preporuka. Sretno u odabiru

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj bak prvotno napisa
    Ja isto znam da se ujutro rade folikulometrije. Meni inače kaže da dođem u 8.

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj kika83 prvotno napisa

Ja bi ti preporučila Vlašića, jer Vlastelić ide u penziju početkom 2010 a čula sam da se kod njega za postupke puno čeka. Ja sam kod Vlašića i super sam zadovoljna. O svemu možeš s njim razgovarati, ljubazan je, šta god te zanima ti objasni, nježan je... Eto to je moja preporuka. Sretno u odabiru
    Hvala na odgovoru, ja se nadam da ću imat mogućnos odabira, sutra ću ih nazvat pa cu pitat.

Miss July avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Hvala Vam cure na dobrodošlici. Ja sam htjela ići na IVF u 4 mj. jer sam prošli mjesec bila u Mariboru na stimuliranom tako da se nadam da nije kasno te da bi do 4-tog mj. mogla doći na red.

duba 13 drži se i sretno! Kada je Beta?

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

beta je tek 06.11. ali mislim da ću prije napraviti test, možeš se ti već sada naručiti za 4 mjesec,nemoj puno čekati,lista se začas napuni,zapiši se pa si na miru.

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Evo zvala sam da provjerim kod kog sam naručena, naručena sam kod docentice Smiljan... molim vas koje ste kod nje da mi kažete kakva je, koliko se kod nje čeka i kako ste s njim zadovoljne.

Duba ni ja ne bi toliko čekala, ja bi već 12 dpo piALA KUĆNI TEST

MissJuly jesi se već naručila??

GIZMOS avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Miss july, nemoj da te obeshrabre sestre na KBC-u...ponekad znaju biti oštre, ponekad neljubazne...ali to je uglavnom dok ih malo ne upoznaš. Možda drugi nemaju takva iskustva, ali mene su par puta dobro oprale, a krivica je bila njihova jer me nisu dovoljno informirale, pa sam tako došla na AIH bez uputnice za spermiogram i tako. Ja idem linijom manjeg otpora pa razgovore sa sestrama, naručivanje i bilo kakve druge nepoznanice rješavam s njima preko MM. On ima nekako više strpljenja i živaca. Sestra Mare ti je super...nemam nikakvih zamjerki! S njom se stvarno može bez problema...Pozdrav i sretno!!!!

pak avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Gizmos nisi jedina i mene je sestra jednom oprala, doslo do nesporazuma doktor-sestra, pa smo propustili jedan termin ali moram reci da su ipak u vise navrata bile vise nego susretljive i ljubazne.Mislim da je na njima veliki dio posla i dosta su rastrgane izmedju doktora i pacijenata,ali ne treba se plasiti njih,lijepa rijec otvara sva vrata!

Miss July avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Gizmos skužila sam to kada sam zvala da se raspitam kako ide s naručivanjem, pa sestra nije imala previše živaca. No, u 5 godina smo prošli i vidjeli svašta tako da se trudim ne uzimati srcu eventualne neljubaznosti, mada moram priznati da će biti teško naviknuti se na takvo što nakon Maribora.Tamo su svi pozitivni, ljubazni i uvijek na raspolaganju, no ipak mi plaćamo pristojnu lovu za postupak tako da se to podrazumijeva. Vidjet ćeš i sama kada odeš. U svakom slučaju hvala na upozorenju. Dobro je znati što te čeka jer si tako manje pod stresom.

Miss July avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

dani 82 nisam se naručila jer mi je sestra rakla da pred kraj mjeseca pošaljem uputnicu fax-om s brojem telefona i naznakom liječnika kod kojeg želimo ići. Danas idem po uputnicu pa ću ju ovih dana poslati u KBC.

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Cure moje izgleda da ja ipak idem na svoj prvi IVF u 11mj :D :D
    Jučer sam bila kod Vlašića i dugo smo razgovarali i puno toga mi je objasnio i eto dobila sam terapiju bromergona i kad dobijem m ih zovem i ako bude sve ok počinjem s klomifenom
    Jedino sam saznala, jer zadnji put mi nije rekao dijagnozu od mm-a i ima oligozoospermiu
    Uz sve moje probleme još i on sada
    Nadam se da če biti sve ok i da početkom 11mj idemo u postupak

GIZMOS avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Super kika83, po meni nema ni smisla čekati jer ionako ćeš vjerojatno duže piti bromergon, a dešava se da čim ga prestaneš piti da prolaktin opet skoći pa bi se samo vrtila u krug. Bitno je samo da se s njim prestane u trenutku kad se dokaže trudnoča...tako je meni bio jedan doktor objasnio; ali meni nije bio toliko povišen pa mi ga je ukinuo nakon mjesec dana!

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Kika 83 super vijest!!

MissJuly možeš se i mailom naručit, ja se svaki put tako naručim.

Zar nitko od vas snije kod docentice :? , mi sutra idemo na dogovor pa me zanimaju iskustva s njom.

runi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

dani 82 ja sam kod docentice Smiljan bila u jednom postupku i idem ponovno u 11 mjesecu. Ja sam zadovoljna, nemam riječi prigovora ( za sad, nadam se da će tako i ostati), ugodan razgovor, apsolutno uvažavanje onog što ja želim, naravno uz njene liječničke sugestije ( ipak je ona stručnjak, a ne ja) i bez problema smo se dogovorile, na obostrano zadovoljstvo. Kako ona nije prvi liječnik koji mi je radio punkciju, pa imam s čim usporediti, nije ni gora ni bolja od drugih, rekla bih o.k.

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj runi prvotno napisa
    dani 82 ja sam kod docentice Smiljan bila u jednom postupku i idem ponovno u 11 mjesecu. Ja sam zadovoljna, nemam riječi prigovora ( za sad, nadam se da će tako i ostati), ugodan razgovor, apsolutno uvažavanje onog što ja želim, naravno uz njene liječničke sugestije ( ipak je ona stručnjak, a ne ja) i bez problema smo se dogovorile, na obostrano zadovoljstvo. Kako ona nije prvi liječnik koji mi je radio punkciju, pa imam s čim usporediti, nije ni gora ni bolja od drugih, rekla bih o.k.
    Hvala ti puno runi... eto nadam se da će ti postupak u 11. mjesecu biti uspješan.

GIZMOS avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Ja sa docenticom imam drukčiji odnos, ali malo sam si sama kriva jer sam pretiha u trenucima kada bi trebala glasno izreči žto želim. Po meni, sve ovisi o tvom karakteru i tvojim očekivanjima...ja sam se puno bolje našla s doktorima (obojicom), lakše mi je s njima pričati, spremni su odgovoriti na pitanja, pokazuju da imaju vremena za pacijenta i imam dojam da slušaju. Docentica je realna, ne bira riječi, gađa ravno u sridu, neće ti tepati, neće ti buditi lažne nade i uvjek mi izgleda kao da je u nekoj žurbi. Vidjet ćeš več i sama kad ih upoznaš na folikulometrijama. Glupo je sad slušati bilo čije dojmove kad smo svi mi različiti i drukčije reagiramo na jednake podražaje...

runi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

[quote="GIZMOS"]

Ja sa docenticom imam drukčiji odnos, ali malo sam si sama kriva jer sam pretiha u trenucima kada bi trebala glasno izreči žto želim. Po meni, sve ovisi o tvom karakteru i tvojim očekivanjima...ja sam se puno bolje našla s doktorima (obojicom), lakše mi je s njima pričati, spremni su odgovoriti na pitanja, pokazuju da imaju vremena za pacijenta i imam dojam da slušaju.

Na sva mi je pitanja bez problema odgovorila.
    Docentica je realna, ne bira riječi, gađa ravno u sridu, neće ti tepati, neće ti buditi lažne nade i uvjek mi izgleda kao da je u nekoj žurbi.

I treba biti realna, svima nama treba realnost, a Bože sačuvaj da mi liječnik tepa, ili još gore budi lažne nade, a što se tiče žurbe, nije mi se pokazala užurbanom ili ja to više i ne primjećujem, jer sam navikla da su MPO liječnici uvijek u nekoj nazovi žurbi.

Vidjet ćeš več i sama kad ih upoznaš na folikulometrijama. Glupo je sad slušati bilo čije dojmove kad smo svi mi različiti i drukčije reagiramo na jednake podražaje...

Slažem se da svi smo različiti i različito reagiramo na jednake podražaje, ali mislim da je pregrubo reći da je glupo slušati bilo čije dojmove, pa jednim dijelom nam ovaj forum za to i služi.

GIZMOS avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Runi, ne razumijem što si se sad toliko zapalila! rekla si svoje mišljenje i ja sam rekla svoje i mislim da se tu nema više šta reči. Naravno da smo svi na forumu da bi skupljali dojmove, ali očito je da su moji i tvoji dojmovi totalno drukčiji i da će ona na kraju opet morat sama odlučit za kojeg će se doktora opredjelit i stvorit će svoje dojmove koji neće morat biti ni kao moji ni kao tvoji. Ne moraš se baš hvatat za svaku riječ!

GIZMOS avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Usput, ni ja ne volim da mi netko tepa i daje lažne nade...bilo je više figurativno rečeno, ali...

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Evo da vam javim kako je prošlo. osim što smo bili naručeni u 12, a primljeni smo tek malo prije 2, mm i ja smo prilično zadovoljni. Docentica je bila skroz ok. Spermiogram mm malčice se popravio pa je iz teške prešao samo u oligoasthenozoospermiu, ali to nama naravno ništa ne mijenja... jer i s tako boljim nalazom prirodnim putem nemamo nikakve šanse začeti dijete. Naša je jedina mogućnost ICSI (docentica je tu riječ tako čudno izgovorila da skoro nisam skužila o čemu je riječ), to smo već i ranije znali, ali nismo da djeca rođena iz ICSI postupka imaju šanse za neke deformacije. Molilm ako netko zna nešto više o tome nek piše.
    ... sve u svemu u postupak ulazimo u veljači (to je bio prvi slobodni termin), docentica je rekla da s obzirom da je sa mnom sve uredu da bi krenula s blagostimuliranim postupkom (zbog ovog novog zakona i nema baš smisla da dobijemo 15 jajnih stanica). Do tad moramo napravit još hrpu nalaza i naravno pošto smo novi u postupku moramo nabavit potvrdu da smo savjetovani sa strane psihologa i pravnika... a naravno to nitko ne zna kamo bi se to moglo napravit.

Sve u svemu zadovoljna sam nekako, mislila sam da ćemo puno više morat čekati i da će se možda otezati s nekim drugim postupcima i pretragama koje s obzirom na dijagnozu mm-a nemaju smisla.

GIZMOS avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Drago mi je da ti je sve prošlo ok i da si već dobila termin. I ja sam naručena za 02 mjesec ali prije toga moram i laparoskopiju obavit. Nisam te htjela zbunjivati vezano za odabir doktora, ali valjda svi kroz te postupke postanemo osjetljivi (kad se ponavljaju iz mjeseca u mjesec, a pomaka nema) pa je ponekad teško zadržat bistru glavu ako stvari ne idu onako kako mi želimo! Želim ti da ti svi nalazi budu ok i da ti se želje ostvare u 2 mjesecu (i prije).

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Hvala Gizmos na lijepim željama, ja se nadam da ćemo snove zajedno ostvarit u veljači , ja ne moram nikakve teške preglede obavljat samo krvne nalaze, papatest i mikrobiološki pregled vrata maternice, ali zato mm-a čeka teži dio...

Što se tiče zbunjivanja oko odabira doktora nisi me ni mogla zbunit jer ja nisam tražila određenog doktora pa sam dobila docenticu... i zadovoljna sam.

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Dani82 drago mi je da si zadovoljna docenticom i želim ti puno sreće u 2mj a možda nas i prije iznenadiš trudnoćom

GIZMOS avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

A što se tiće onog navoda da se djeca rođena pomoću ICSI-a mogu roditi s određenim manama-nemoj se time zamarati! Ja sam jednom surfajući po googlu naletila na jedan rad docentice gdje je nešto pisalo o tome-nekakvi statistički podaci i sl. ali nisam pročitala kad sam vidjela o čemu se radi jer nisam htjela još i o tome razmišljat i punit si glavu! Kad sam krenula u postupke morali smo potpisat jedan upitnik tj.izjavu iz koje je bilo vidljivo da su komplikacije moguće ali je pisalo da nije ništa više nego u prirodnim trudnoćama i to mi je bilo dovoljno!

pak avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

dani82 drago mi je da si uspijela dogovoriti postupak,a vezano za djecu rodjenu pomocu ICSI-a sa povecanim rizikom od malformacija pa iskreno jezim se na te izjave.Nemoj se zamarati time, uvijek postoje razne studije koje se kontriraju.Ne zaboravimo da priroda na kraju ima zadnju rijec i kod najobicnijih prirodnih trudnoca ishod moze biti razliciti.

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Uopće se ne zamaram s tim malformacija, koliko sam shvatila radi se o nekom malom postotku, ali sam se svejedno začudila jer to nigdje nisam pročitala a pročešljala sam sve o ICSI-u.
    Sretna sam što smo dobili termin relativno rano, sad još samo da nam svi nalazi budu dobri i da to i ostane veljača.

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

namoj se uopće zamarat sa malformacijama u trudnoći uz pomoć potpomognute oplodnje,mislim da je rizik isti kao i kod prirodne trudnoće,sve ovisi o genima,a uostalom ja znam dosta cura koje su dobile bebice ovim načinom i sva su rođena kao zdrave bebe

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Gizmos koliko folikula dobiješ u prirodnom ciklusu kad ideš na AIH?
    Ajme Rijeka malo se pokrenut, očemo dobit koju trudnicu?
    Duba13 i Gizmos razveselite nas malo

GIZMOS avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Joj Kika, teško da ću te ja razveseliti! Danas mi je 26 dc a mene trbuh rastura, grčevi, jedva da stojim na nogama a moram na poslu izdržat do 20:00 h. Dugo nisam imala tako jake bolove, a najgore od svega mi je što je cjelo jutro tako a nikako da procurim više pa da se našljokam tabletama!
    Što se tiće folikula mislim da sam imala po jednog dominantnog, osim u jednom ciklusu kad je spomenula da su dva veća (podjednako velika)!
    Sve više počinjem vjerovati da stres odigrava glavnu ulogu u mom životu i najrađe bi se malo maknula od svega! A možda me samo pere PMS!

GIZMOS avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Zaboravila sam reći: sve inseminacije su bile prirodne (bez klomifena...bez ičega tako da ti ja nisam neko mjerilo). Što ste se vi dogovorili? Klomifen ili?

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Gizmos želim ti da se iznenadiš i da na kraju ipak bude trudnoća i jedan mali
    Ja sam uvijek na klomifenima, neželi mi dati jaču stimulaciju zasada zbog godina a i pošto imam policistične jajnike mogla bi preburno reagirati na jaču stimulaciju

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •