-
Pozdrav Gizmos,
isto to sam i ja pomislila kada sam dobila cijelu listu nalaza koje moram napraviti ali se sve stigne. Prvo podigni sve uputnice kod svoje socijalne ginekologice, onda najranije 15 dana prije tvog termina odlaska u bolnicu odi vaditi kompletnu krvnu sliku i urin(ja sam sve radila na poliklinici u Rijeci na jednom mjestu a neke cure su jedan dio krve slike radile kod svojih doktora opće prake a krvnu grupu i koagulogram na poliklinici). Sterilni urin se u posebnoj posudici nosi na Zavod za javno zdravstvo. Za to se ništa nisam trebala naručiti. Jedino za što sam se morala naručiti na centralnom naručivanju je anesteziolog i EKG(odnosno internista) ali se to napomene da je za operaciju koja je tog i tog dana te oni paze da to dvoje (EKG i anesteziolog) budu istog dana dan dva prije operacije.
Kolposkopiju nisam morala raditi.
Od kada te zaprime u bolnicu najčešće si "na programu" tek 3 dan. Prvi dan te samo pregledaju, drugi dan pripremaju (anesteziolog, čišćenje, brijanje) a 3 dan na operaciju. 4 dan si u sobi a 5 dan kući. (to je najčešći scenarij prema mojim i iskustvima mojih kolegica).
Nista strašno, ne boli previše. Mene je najviše smetao plin koji ostaje do nekih tjedan dana u tijelu pa mogu boljeti leđa ili malo stiskasti u prsima ali sve to brzo prođe a kod nekih ne stvara gotovo nikakve smetnje jer sve je to individualno.
Puno sreće i da sve prođe što prije i bezbolno.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma