-
Kika83 sva sreća da imamo ovaj net i ove forume, i sama si rekla da te ni muž "ne može više slušat", a kamoli drugi ljudi koji to ne shvaćaju što je i normalno jer ne znaju kroz što prolazimo. Nitko ne može u potpunosti shvatit onog drugog dok i sam ne proživi to isto.
Ja ovaj forum doživljavam kao neki ispušni ventil, a da ne kažem koliko sam puta baš tu dobila riječi utjehe ili odgovore na koje mi nitko drugi nije mogao dati odgovor osim ovih hrabrih žena koje su već prošle kroz ono što u što ja tek krećem.
Znam da ti je sada teško, zaredalo se par nepovoljnih situacija i svi su ti planovi pobrkani, ali uvijek postoji svijetlo na kraju tunela i sunce poslije kiše. Znam da se pitaš zašto baš mi i da ne želiš bebu nakon 10 neuspjelih postupaka i 5 potrošenih godina nego sad, baš sad... ali tako je to kod nas moramo se naoružat strpljenjem i imati nadu da ćemo ipak naše zlato dobiti što prije.
Ako 83 u tvom nicku predstavlja godinu rođenja onda ću ti reći da si još mlada, da ćeš biti mlada mama i ako propustiš ovaj postupak. Znam da ti se dvije i pol godine čine kao vječnost, znam to jer mi pokušavamo tri.
A što se tiče ljudi koji te gnjave kad ćete nemoj se nervirati, neka misle da ti za sada odgovara da nemate djece... a ljudima do koje ti je stvarno stalo reci da imate malih poteškoća... barem sam ja to tako napravila i sada mi je puno lakše.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma