Citiraj skandy prvotno napisa
sve je počelo sa muževom dijagnozom oligoasthenozoospermia

nakon dva misseda dr.V.nas je uputio da napravimo kariogram .Kod muža ovaj puta sve u redu a kod mene je nalaz pokazao da sam nositelj balansirane translokacije.

Sad se liječimo u Ljubljani ali jedan dio (primanje terapije i folikulometrije) moći ću obavljati kod dr Vlastelića

Daj se probaj malo opustit .Sva si mi u strahu od te punkcije .izludit ćeš do 2.mj.dok ne uđeš u postupak.Opusti se čisto da nebi na psihičkoj bazi još poremetila menstrualne cikluse .Sve smo mi to prošle i preživjele pa ćeš i ti.
sad je stvarno pre,pre rano da se operećuješ sa tim
a znam da je prerano da se tako opterecujem ali kad je to jace od mene... doci ce brzo 2mj...strah me da ne bude sad kakvih problema posto mi je TSH bio ovaj put povisen(pisala sm o tome na temi TSH)ali mi nije jos nitko nista odg.. da ne budem mogla ici na postupak... sta se tice toga da bi mi se mogli ciklusi poremetiti od sekiracije,vec jesu,ne dobijem ih ako ne pijem dabrostone(odnosno duphastone).i ovaj mj sam imala samo 1 dan sa svim duphastonima.i to me brine... vjerojatno su se poremetili od hormona stitnjace...samo mi je jos i to trebalo,a jedno vrijeme su mi bili ok.