diabolica prvotno napisa
BarbyRI i ja sam se naglo udebljala, luda sam od toga, razočarana do kraja....TSH mi je zadnji bio 3,61 i to je ok. ali ne smije biti veći jer nas stvarno neće pustiti u postupak. Na temi TSH čitam da mora biti do 2 i tako a moj je isto onda za to visok.
Ne kažem da se ne može zatrudniti sa bolesnom štitnjačom ali da otežava to je sigurno točno....ja nekako cijelo vrijeme nju optužujem za sve ovo, otkad znam da imam hipotireozu sve mi je krenulo nizbrdo, udebljala sam se, nervozna sam bila non stop a i razlog spontanog je bila štitnjača odnosno štitnjača nije dovoljno proizvodila hormona, TSH mi je bio koma velik.
Svakako je trebamo držati pod kontrolom, kontrolirati TSH, T3, T4 i antitijela. Nije mi dr. Vlašić specijalno ništa govorio o hormonima štinjače, pregledao je nalaz sa nuklearne, druge hormone, briseve, dao uputnicu za HIV i hepatitis i rekao da do veljače obavimo psihologa i pravnika. I to je to. Samo ja isto svakako planiram posjetiti endokrinologa prije postupka. Nekako mi nije jasno zašto ti se povečao TSH, izgleda da ti doza od 75 nije dovoljna jer ti štitnjača odumire....kako se osjećaš, jel osjećaš kakve promjene?