Citiraj innu prvotno napisa
Veliki pozdrav svima! Nova sam i moram priznati da me je čitanje vaših postova i ohrabrilo da se javim. Naime, prije 13 dana sam bila na svojoj prvoj inseminaciji u kbc Rijeka. Nakon 6 godina pokušavanja ja i mm smo se odlučili za potpomognutu oplodnju. I sad smo stanju isčekivanja pozitivnog testa, ili nečeg drugog što će potvrditi da nam se trud ipak isplatio. Imam osjećaj da mi je ovih 13 dana teže i duže od svih ovih 6 godina pokušavanja. kako se vi nosite s time?
Pozdrav innu i dobrodošla. Evo ja sam prošla 5 inseminacija i svaki put je osječaj išćekivanja bio drukčiji. Najgore mi je zapravo bilo prvi put jer sam vjerovala u riječi doktora da bi to kod nas trebalo ići glatko i da nam je potrebno samo malo pomoči. To me uvjerenje držalo u danima iščekivanja i taj pad nakon negativnog testa pamtim kao najtežeg do sada. Kasnije je sve bilo lakše, ja sam smanjila dojmove, očekivanja, a neki način sam se ogradila od suvišne patnje i sad se polako spremam za prvi IVF! Ja bi ti savjetovala da uživaš u danima išćekivanja ali da uvijek držiš u rezervi plan za slučaj da ne uspije. Uspješnost AIH-a nije na zavidnoj razini, ali znam cure kojima je uspijelo-nekima i od prve i zato treba vjerovati! Želim ti da uđeš u taj uspješan postotak jer netko mora i u njega upasti! Ja vjerujem da kod mene ipak postoji neki skriveni problem i da će ga sada laparoskopijom otkriti i ukloniti i pretpostavljam da je uspjeh baš zato izostao-jedino što žalim je izgubljeno vrijeme koje ne možemo vratiti ali to je valjda politika bolnica i moramo je slijediti!
kod kojeg si doktora, tko ti je radio AIH?