Citiraj diabolica prvotno napisa
Oh, baš dobro što se može na ZZJZ napraviti brisevi za muške. Odmah danas tražimo uputnicu i da tu stavku maknemo s dnevnog reda. Previše vremena prolazi a nikako do nekih rezultata...stalno nešto novo otkrivamo a vrijeme leti....ne mogu vreovati kako godine prolaze....samo humana ostaje ista barem mi se tako čini...evo nama je već 3. godina. Prvi put smo se obratili dr. Vlašiću u 06.2006. a kad pogledam samo sam imala komplikacija, divljanje hormona, operacija i otkrivanja novih bolesti.....prestrašno....a trebala sam sada da je sve išlo kako treba razmišljati o dječjem vrtiću, cipelicama za zimu, novim igrama i Božiću sa obitelji....
Kako se vi borite sa izgubljenim vremenom?
da na ZZJZ moze napravit briseve,i to mislim do 19 i 30,cijeli dan..mog je uzasno bolilo i rekao je da nema sanse da vise ikad ide.neka mlada cura,cak mladja od njega mu je radila briseve,kaze em srama em boli.. a ja njemu e neka da malo i ti osjetis kako je to,a ja svako malo na sirenju,kopkanju pa sutim....
diabolica ja isto stalno mislim o tome kako vrijme prolazi jako brzo a ja jos na istom mjestu,nista se ne desava.svi oko mene ili trudne ili guraju kolica ili vode za ruku djecu ili neke vec peljaju u skolu a ja ko neka brizna.... onda mi jos samo treba kad sretnem po cesti nekog pa kad mi kaze a sta ti cekas kad ces rodit? muka mi dodje...mislim si e da znas moju muku...

vidim u tvom potpisu da i ti imas hipotireozu.koliko vec dugo?si an euthyroxu,kakve smetnje imas?