Kika83 stvarno ti ne znam pomoć jer nisam prošla još kroz niti jedan postupak... a vjerujem da i jesam da ti ni onda ne bi mogla pomoć. Svaka je žena drugačija, drugačije joj reagira tijelo, mislim da svi znakovi mogu upućivat i na trudnoću i na menstruaciju. Držim fige da te prođu smetnje da u miru možeš čekati betu

Cure što se tiče psihologa mene je jedinica centralnog naručivanja naručila na klinici za psihičke traume, bili smo tamo, mislili da smo sve obavili i samo čekali potrdu...a onda poziv da moramo ponovno dolazit jer bi zapravo ipak možda mogli rješit neki test i tako mi sutra ponovno idemo.... nitko pojma nema što treba kad je ovaj "pametan" zakon u pitanju.
Ako vas tješi mi smo tamo bili prvi pa su na nama učili... ako dospijete tamo već će otprilike znati što trebaju s vama... naravno ako vas jedinica centralnog naručivanja naruči na isto mjesto a ne opet kod nekog tko ne zna što treba.
Najbolje bi bilo kad bi mi svi kod našeg pametnog ministra na psihičko savjetovanje, a možemo odmah ostati i na ginekološkom pregledu da nam objasni kako ćemo začeti s 3 oplođene jajne stanice

Što se tiče pravničkpog savjetovanja tu smo puno bolje prošli... već sam pisala o tome... pravnici sam donijela potvrdu koju je ona samo potpisala, ženu sam vidjela prvi put u životu