Hvala cure, poslala sam im i fax, valjda će mi se javiti, i meni je sestra Samira rekla da se slobodno naručim mailom, ali to je očito vrlo nepouzdano, zašto onda uopće nude tu mogućnost ako nisu u stanju odgovoriti na mail.

BarbyRI, nisam ja upala u ništa brže od ostalih cura, zadnji put sam bila krajem 7. mjeseca, ( baš kad je zakon stupio na snagu) i tada sam se odmah upisala za 01/2010, samo još ne znam kakav će biti postupak, trebam se dogovoriti s doc.
Kako nikad nisam bila na nikakvoj stimulaciji htjela bi vidjeti kako ću reagirati, zato mislim da ću inzistirati da preskočimo klomifen o kojem je bilo govora kao slijedećoj stepenici i tražit ću stimulaciju gonadotropinima. Bit će to vjerojatno kratki protokol....i dobar test
prije Slovenije.

Diabolica, o dr.REŠU imaš na POTPOMOGNUTA U SLOVENIJI, to je trenutno najbliža, najbrža i relativno najpovoljnija opcija za postupak
u inozemstvu, pogotovo za one cure koje nemaju vremena čekati godinu i pol na Maribor. Nemam više naivna očekivanja i svjesna sam da moram kombinirati i jedno i drugo da bi bilo rezultata s našom dijagnozom.

Viky i Kika83, želim vam ogromne bete!!!