ma znam u par dana se moze nesto promjenit a ne u tako dugo vremena..sta moram i ja i ona napravit ili? pitat cu vlastelica kad budem isla jel ovu moju nema sanse,pa znas kad sam ono na rr bila pricala kako mi nije htjela dat uputnicu za njih dole na humanoj.a duzna je...i kad sam njima to tamo rekla nisu mogli vjerovat,vlastelic se iscudjavao.... a bas mi cudno kako mi vlastelic nije spomenuo nikakve briseve prije da radim...niti ista drugo samo ako tog pravnika i psihiologa proc..kad sam ga pitala sta cu jos morat od pregleda proci rekao je nista.... :?kika83 prvotno napisa
sad sam bas isla pogledat kad sam tocno radila briseve,i nije uopce ove god nego 14.112008... joj,ako mi ne budu dali![]()
bila sam popodne kod dr da vidim zasto me tako glava ucestalo boli i muti mi se.kaze to vam je od dabrostona,on je otrov sta se tice drugih stvari a dobar je za te ginekoloske...kaze da je ona uzimala ih jedno vrijeme i tjednima provodila vecinu dana u wc sa glavom nad skoljkom,povracala itd... kaze moram ga pita nek uzimam svaki dan lupocet ili nesto protiv bolova..krasno... :shock: