Citiraj kika83 prvotno napisa
Citiraj barbyRI prvotno napisa
Citiraj dani82 prvotno napisa
barbyRi potpuno se slažem s tobom... ponekad mi se čini da mi namjerno još otežava situaciju, evo kao i sad s ovim brisevima, čovjek mi napravi samo jedan dio briseva ...helllo!! Kao da neću saznat da moram napravit i ostale.

Diabolica ne znam kakav ti je doktor opće prakse... ako s njim imaš malo bolju komunikaciju probaj mu objasnit svoju situaciju i nek ti on da tu uputnicu.... ja sam tako svog doktora pitala i dao mi je.
ja sam bila kod dr opce prakse jucer i ona vise ne daje nista sta se tice ginekologije,tako mi rekla...cak ni dabroston ako slucajno zatreba ,npr. ako je ginek.slucajno odsutna i ne moze ti dat... a uputnice za bilo sta,nema sanse...da ne smiju po novom..inace smo kucne prijateljice,nadam se da mi nebi muljala... rekla mi je da mi je to duzna dat sve sta se tice ginek. strane i kbc socij. ginek.
ne znam da li ste cure vidjele,bila sm pitala da li moram ja obavit samo briseve ili i muz? radio ih je u 2.mj ove godine..l
Pa kako ti neda? Koja koza Po kakvom novom? Pa ako nemožeš mengu dobit bez tableta ona ti to MORA dati. I uputnice šta god da ti treba ako ti je Vlastelić napisao. Ja da sam na tvom mjestu već odavno bi ju mjenjala.
Meni muž nije radio nikakve briseve, samo ja.
neda,ti kazem niti lijek kamo li sta drugo,da je takav protokol i po novome...sve su one presle u privatnike,obahatile se i skrtare na svemu...uzas zivi!!!!